Η τέσπα άμα προσγειωθεί καμιά μολότοφ στην άδεια κούτρα σου.
Printable View
Η τέσπα άμα προσγειωθεί καμιά μολότοφ στην άδεια κούτρα σου.
Ναι, για πες, γιατί εμένα μου φαίνεται ότι όταν σου απαγορεύουν να διαδηλώνεις με το να βαράνε κόσμο απλώς επειδή κατέβηκε στην πορεία, τότε ακριβώς είναι που πρέπει να κατεβαίνεις. Αλλιώς δέχεσαι ότι έχεις χούντα και γουστάρεις.
Σαν κλασσική πούτσα που προσπαθεί να βγάλει ΚΑΤΙ απλά για να ειρωνευτεί και να νιώσει γαμάτος.. Να σε απογοητεύσω όμως και να πω ότι δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένο ποστ αλλά σε ανάλογη συζήτηση που είχαμε εχθές στο τσατμπόξ. Κρίμα, δεν έχει τροφή για νετειρωνία σήμερα :(
Ντράγκον και σε εσένα η απάντηση βέβαια.
Ρε κατεστραμμένε, ποστάρω κάτι και πας και λες "και μετά μου λες να κατέβω σε πορείες, έχουν χάσει το νόημά τους πλέον". Το "και μετά" δεν αναφέρεται στο ποστ μου; Ή έστω σε κάποιο ποστ στο παρόν θρεντ; Ξαφνικά θυμήθηκες ότι χτες μου έλεγες γιατί δεν κατεβαίνεις στις πορείες και είπες να το ποστάρεις κι εδώ μήπως το ξέχασα;
Μα δεν κοίταξα καν τι πόσταρες πιο πάνω ρε Ντράγκον. Έπρεπε δηλαδή? Απλά θεώρησα ότι ήταν ένα καλό επιχείρημα για την κουβέντα που κάναμε εχθές σχετικά με ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ και όχι την προσωπική μου στάση απέναντί τους (άσχετα με το ότι πάλι πας να προσδώσεις εμπάθεια, η ειρωνία παραμένει στάνταρ).
Λοιπόν επειδή ο ubu μου άνοιξε λίγο τα μάτια κι επειδή όντως το ρήμα "είδες" στο πιο προηγούμενο post μου μπορεί να κάνει (ή μάλλον έκανε ήδη) παρεξηγήσιμους συνειρμούς, διευκρινίζω ότι ουδεμία πρόθεση είχα να συνδέσω αυτό που λέω με την προσωπική εμπειρία του Δράγονλορδ από τη σημερινή πορεία. Πήγαινε γενικότερα για το χαμένο κατ' εμέ νόημα των πορειών, οι οποίες, σύμφωνα με αντίστοιχη συζήτηση που είχαμε με τον ίδιο εχθές, πλέον το μόνο που εξυπηρετούνε είναι συντεχνιακά, πολιτικά και μπαχαλαϊκά συμφέροντα και ο πραγματικός τους σκοπός (να κερδιθεί κάτι, έστω και μια μικρή παραχώρηση) πλέον αυτοκαταστρέφεται από τις ίδιες.
μια απορία
αν ειναι πανεργατική η απεργία, τα κανάλια πως καταφέρνουν και μεταδίδουν σήριαλ και κονσέρβες. Γιατί δεν κλείνουν κι αυτά εννοώ, όπως δεν κυκλοφορούν εφημερίδες.
ειναι πολλα τα λεφτα enitharmon
φαντάζομαι πως παίζουν πρόγραμμα-κασέτα, προετοιμασμένο από τις προηγούμενες μέρες (δηλαδή χωρίς τεχνικούς). πάντως ξέρω ότι τώρα με τις απολύσεις/περικοπές που γίνονται στα μέσα υπάρχει η άποψη πως στις απεργίες πρέπει να κόβεται τελείως η εκπομπή των ραδιοφωνικών/τηλεοπτικών σταθμών ώστε να χάνονται τα χρήματα των διαφημίσεων, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις εφημερίδες που ανέφερες.
αυτό που λες πολλές φορές γίνεται στα κρατικά που δείχνει μόνο μία εικόνα που λέει συμμετέχουμε στην απεργία κτλ κτλ. στα ιδιωτικά είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και ενώ δεν δείχνουν ειδήσεις "υποχρεωτικά" λόγω ΕΣΗΕΑ πολλοί από τους υπόλοιπους είναι εκεί και δουλεύουν.
εντιτ: ubu, χωρίς να έχω δουλέψει ποτέ σε κανάλι, νομίζω ότι είναι δύσκολο να βγάλεις πρόγραμμα κασέτα χωρίς καθόλου τεχνικούς. κάποιοι είναι εκεί. στα κρατικά το κάνουν με τον αέρα που έχουν μιας και είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.
ναι, και εγώ δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις, μάλλον έχεις δίκιο και όντως είναι αναγκαία η παρουσία κάποιων τεχνικών ώστε να υπάρχει πρόγραμμα, έστω και κονσέρβα.
H ---> είναι πολύ απλός ο συλλογισμός : κατεβαίνω στην πορεία γαιτί διαφωνώ! εαν κάτσω σπίτι μου πως θα φανεί αυτό??
dragonlord---> πέφτει συχνά ξύλο στο μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ?
στην εδώ πορεία λάτρεψα τύπο 50-60 χρονών,ρακένδυτο με μπλούζα ΣΤΑΛΙΝ και λάβαρο με τη μάπα του θείου ΧΟΤΖΑ επάνω που πλαισίωνε τους μπάχαλους και φώναζε στους μπάτσους ΦΑΣΙΣΤΕ ΠΡΟΝΤΟΤΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥ
:pink::pink::pink::pink:
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.
πάντως το κρύο είναι χειρότερο από δακρυγόνα/ξύλο/μπάτσους κτλ, 3 ώρες που περιμέναμε έξω από την ΓΑΔΘ στους -1C παρακαλούσα να με είχανε μαζέψει και να με δέρνανε ανελέητα, θα ζεσταινόμουν τουλάχιστον.
Δυναμική η παρουσία και ER-ιτων στην διαδήλωση, ΣΟ μην το κόψεις επιβεβαιωμένο.
Quote:
Originally Posted by Κωστής Χατζηδάκης
Οχι, οχι εχει δικιο..Δεν ειναι λυση αυτη. Τουφεκισμα επρεπε.
παραμένει μια εικασία αλλα υπερεπικ να σου σκανε μπουνίδι και να τρέχει αίμα η μύτη σου και αντί να τα χάνεις να πασαλείφεσαι γιατί είχε της πουτάνας της κάμερες τριγύρω.
το κουφο ειναι απο κομεντς και τετοια στο γιουτιουμ , φασισταρια που λεν οτι βγαινουν στον δρομο γιατι μαχονται εναντιον του nwa του σιονισμου και αλλες τετοιες παπαριες... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.Και γραφικα κομμεντ στο τροκτικο που λενε οτι κατεβηκαν με ελληνικες σημαιες και οτι τους κοιταζαν περιεργα αυτοι του π.α.με.. μαλακα τι κοσμος υπαρχει?
επίσης,κοντά στο εργατικό κέντρο,λάβαρο 'ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΩΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ' με χριστοπαναγίες εικόνες κλπ και πανώ για προάσπιση του συντάγματος
surrealolololo
Gia tous idious milate, fasistaria den katevikan - me enimerwnoun apo to kontrol.
:fear:
(η πάνω βιντεοδήλωση ας μπει και στο "Περί μεταναστών"!)
Η ΝΔ, σε ανακοίνωση της, καταδίκασε την επίθεση κατά του Κ. Χατζηδάκη. «Ο προπηλακισμός κάθε προσώπου, οποτεδήποτε και αν γίνει, είναι απαράδεκτος και καταδικαστέος. Σήμερα όμως, ο προπηλακισμός Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω. Υπηρετεί ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες. Φαίνεται πως το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και έχει καταγγείλει ότι το πρόσφατο νομοθέτημά της οδηγεί σε «εργασιακό Μεσαίωνα», έχει ενοχλήσει πολλούς. Όσοι πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει έστω και ένα χιλιοστό πίσω από τη γραμμή αυτή, κάνουν μεγάλο λάθος.
Παραμένουμε αμετακίνητοι κατά του Μνημονίου και επιμένουμε, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, στην προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών»
http://i42.photobucket.com/albums/e3...t/1poiuytr.png
κάνε κάτι ολοκληρωμένο ντε! εύκολη γραμματοσειρά ήταν και το τίτλος
σκατοβαζέλια
http://4.bp.blogspot.com/_3g9ZZ64nv9...600/jigger.jpg
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ
http://www.youtube.com/watch?v=hZCohKOaz0M&feature=player_embedded
Μόλις μου ήρθε μία Έγερσις, πάω σέξιον
Εξαιρετικά επικίνδυνος ο Μανωλίδης.
Έχει και σήμερα πορεία ε, 5:30 προπύλαια, μάλλον θα ανέβω.