-
ο τυπος εκτος της θειλας του ειναι καθυστερημενος.
http://www.youtube.com/watch?v=IfZm32tpWY8
στο τελος θα μας πει οτι τον ενοχλει και η μυρωδια της φουντας.ναι θα τα βγαλουν τα λευτα τους αλλα εσυ θα τους δεις
-
παλιο πρέπει να ναι το βιντ.
γαμιέται και το μουνι της μάνας του και τέτοια (του homme).
που να πήγαινε να παίξει σε καμμιά κατάληψη :touched::touched::touched:
και μιας και είπα κατάληψη ζητείται ο γραφικός αξιαγάπητος ξανθός μοικανος παραμάνας στην συναυλία βανδαλούπ πέρυσι με μπλουζάκι exploited (εννοειται) που πετούσε μπύρες στις σαππορτ μπάντες για πληρωμένα αεροπορικά και εισιτήρια συναυλίας queens of the stone age στο αμβούργο. αν γραφεις στο ερ ή τύχει να σε ενημερώσουν, στειλε πμ!!!
-
το ποστάρεις σε κάθε συζήτηση αυτό??λολ-ερωτεύτηκες?χχα.Αν τον ξέρω θα σου πώ.
τεσπα επί του θέματος,βλάκας ο Homme και πολλοί άλλοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι καλύτερα έτσι από κανονικό reunion με Homme-Έτσι??
Ντάξει,δε λέω-σχεδόν όλοι για τα λεφτά παίζουν και ντάξ καλά κάμουν γιατί είναι η δουλειά τους και πρέπει να πληρωθούν όπως πληρώνεται κι ένας υδραυλικός ή ένας ξυλουργός για τη δουλειά τους-όπως λέει κι ο πίτερ από τους χώντιντ-αλλά τώρα kyuss lives χωρίς Homme και τα @@ μας κουνιούνται...
-
Αν κάποιος για οποιοδήποτε λόγο βρεθεί με περισσευούμενο εισητήριο, ενδιαφέρομαι. :(
-
-
εδω και μερες
και που να επαιζαν οντως οι kyuss!
-
wat wat wat ?
akoma mazevo lefta ego
-
-
τι εγινε? εγω δεν εχω παρει αλλα εχω κλεισει 3 τικετς αμα δεν ερθει κανεις θα ενημερωσω πριν το λαιβ.
-
αφου χτες τ απογευμα μπηκα στο μαησπεης τους κ δν εγραφε σολντ αουτ για αθηνα γαμω το θεο
-
Παίζει να έχω ένα προς πώληση, αλλά θα ξέρω σίγουρα πιο κοντά στο λάιβ.
-
Παίζει να βάλουν 2η μέρα αθήνα;
-
Καλά θα'ταν, θα πεθάνουμε εκει μέσα.
-
22-29 μαρτιου η μονη κενη μερα ειναι στις 26.
αν χωσουν εκει κ αλλο λαηβ 8α πρεπει να παιξουν 8 βραδια σερι....
δεν το βλεπω πιθανο.
οποτε μενει η λυση αλλαγης χωρου.
για πειτε εσεις οι αθηναιοι, που θα μπορουσε να γινει που να χωραει τουλαχιστον καμια 700αρια ατομα ακομα ;
κ να ειναι αξιοπρεπης χωροσ βασικα, οχι εκεινα τα τενεκεδενια κλειστα που καθε ριφ κανει γκελ 10 φορες στους τοιχους.
γιατι αμα ειναι ετσι ας μεινει στο φαζ κ να περασετε καλα οσοι προλαβατε.
-
Αν μεταφερθεί, σε κάνα τενεκέ θα πάει.
-
ειναι επιβεβαιωμενο το sold out γι'αυτο, ειπαμε;
-
-
Kyuss δίχως Homme?
Νταξ,ακόμη κι αν δεν είναι το πολυπόθητο reunion.κάγκελο θα 'μαστε και πάλι!
-
KYUSS KAI TA MYAΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!!!!!
-
πλακα εχουν αυτοι οι drive by wire
http://www.youtube.com/watch?v=p9RWwzF9Pyw&feature=related
σσ.μπλακ γουμαν ξηγησου.
-
-
ΘΕΛΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΑΜΩΤΟΣΠΙΤΙ =((
ΕΝΤΙΤ
και τώρα είδα όλο το βιντεάκι, ο κιθαρίστας είναι λίγο ξενέρωτος και φυσικά από ένα βίντεο στο utube δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά πράγματα αλλά δεν παίζουν πολύ καλά ε. άλλο αν σατανικές κομματάρες από το μακρινό διάστημα.
-
-
Καλά, βλέπει κανείς τη μπάντα ή όλοι τραβάνε;
-
καλα αυτη η μαλακια συμβαινει συχνα.
αντι να ζησουν τη στιγμη....
κ ναι, γενικα λεω ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει, δικαιωμα του, αλλα αμα ειναι βλεπεις τη σκηνη μεσα απ τις καμερες κ τα κινητα των αλλων ειναι σπαστικο.
πως γινεται να στεκεσαι ακινητος κ να 'τραβας' στη Γαρδενια ρε γμτ ; πορωσου λιγο
-
-
-
Πουλάει κανείς ΤΙΚΕΤΟ ;
Πείτε μου, ναι.
-
πουλούσε ο χρήστης ΝΤΡΑΜΣΙΚ αλλά το τσάκωσα. χρήστη ΝΤΡΑΜΣΙΚ σ'αγαπώ.
αν με δείτε να μου μιλήσετε, θα είμαι μόνος χωρίς φίλους ή πατρίδα.