Aυτο ειχα σκεφτει στην αρχη αλλα θα χαθουν ατακες ετσι, πολυ καλες ατακες..
Printable View
Δηλαδη θα το φοραμε και εξω απο το μπανιο?
Ε, καλά, δε θα με έψηνε ιδιαίτερα να φορέσω μπλουζάκι που να λέει "ΠΑΝΚΗ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ" και "ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤ" πουθενά εδώ που τα λέμε.
ΔΙΨΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΤΣΟΥΛΑΡΑ θα σου πηγαινε τελεια ομως
ΟΚ, δίκιο, προφανώς δεν είναι αστείο σήμερα (όπως δε θεωρώ αστείο να φορέσω μπλουζάκι που να γράφει πάνω οποιουδήποτε το username, ειδικά αυτών που'χουν φάει μπαν), παλιότερα το cloud είχε φάση.
Ertard t:pink::pink:
"live αποχώρησης"
τινος φεηκ είσαι συ;
Σόλο καριέρα.
"ΣΤΗ ΦΑΣΗ :thumbsup: "
Το μόνο που μπορεί να γραφτεί (ασχετα αν γαμάει τα πάντα το οι μητρες μας πονάνε) είναι το ωπα ρε ντουζιέρα.
Κατά τ άλλα, αρκετά χαρακτηριστικό (όχι τελευταία, αλλα τα προηγούμενα 2-3 χρόνια) ήταν το φιλοsch.
+1 πάντως στα μπλουζάκια με πινκ/μουτζα.
Επίσης άλλα 2 χαρακτηριστικά είναι το "μ?" και το !!!!!!11!1!!!11~
pink+moutza
+
er fest <date> + "to live 8a ginei kanonika" (original grammatoseira alla mikri) apo katw
+to banner, kalitera pisw mono tou, an kai den ksero an parafortwnetai to mprosta etsi. pantws ta 2 mesaia pane mazi.
Σκέτο http://i55.tinypic.com/r6y9og.jpg στο στήθος και appear offline ψηλά στην πλάτη.
δε θα ξερουμε ποιο να διαλεξουμε!
ER is where thanasis lightbridge lives.
Το μπάνερ μπροστά στο στήθος, αλλά να μην κόβεται τόσο απότομα εκεί αριστερά, να συνεχίζουν λίγο οι πορτοκαλί γραμμές.
Και ψηλά στην πλάτη η μούτζα και το πινκ.
''γελάει ο κόσμος''
''αντι_______ είμαστε"
για το θεό όμως, όχι το ''μ?'' που πρότεινε ο ανιμαε!
ειτε αυτο που ειπε ο μπλακι ειτε μουντζα πινκ μπροστα και γελαει ο κοσμος ή ωπα ρε ντουζιερα πισω..
Εγώ, πάντως, θα φορούσα ευχαρίστως σε κυριακάτικο καφέ στη Νίκης, ένα μπλουζάκι με περιεχόμενο πολυεπίπεδο και διαχρονικό σαν το παρακάτω, σε μορφή demotivational-πως-το-λένε:
Spoiler
Όντως καλύτερα στην πλάτη μουτζα/πινκ.
κι εγώ θα πρότεινα κατι τέτοιο:
Spoiler
και λίγο πάνω δεξια από το λογότυπο, να γράφει με Verdana " 0 στους 2 φυσιολογικούς ανθρώπους συνιστούν το forum ετούτο. " ή κατι τέτοιο τελοσπάντων.
Ακριβώς αυτό το μέγεθος σκεφτόμουν για το λόγκο και για μούτζα/πινκ.
Στο λόγκο ας έχει και τη φάτσα της γκόμενας, να μην είναι εντελώς σκέτο, όχι του τρολολου όμως ε.
Ωραίο Tyler_Durden!
Επίσης, αν γινόταν να λέει πουθενά με μικρά γραμματάκια "Σκάσε πια μωρή" ή "SPGTS" ή "Το μουνί του ικονοκλάστ" ή κάτι παρόμοιο.
Για ποιό λάιβ γίνεται λόγος? :roll:
Σε πίνκαρα Drumsick ^_^
να κουρευτείτε
Μπορει να τυπωθει σε 2 βερσιονς:
Mε banner μπροστα και πινκ/μουτζα απο πισω για κοντομαλλιαδες και λοιπους που την προτιμουν ετσι.
Με πινκ/μουτζα στο στηθος (μεγεθος μεγαλο ή μικρο..οπως παει καλυτερα) και banner στην πλατη για μακρυμαλλιδες και οσους θελουν να γκομενιζουν με τον τροπο που προτεινε ο Ντραγκονλορντ.
Για λευκό tshirt:
Spoiler
...και σε λίγο πιο 'alegro' ύφος...
http://img178.imageshack.us/img178/923/savath.jpg
αν πρέπει να έχει κάποιον τότε μόνο αυτόν
Spoiler
Αυτό μ'αρέσει περισσότερο απ'όλα μέχρι τώρα. Επίσης κάπου πρέπει να μπει το url με μικρά γράμματα (ίσως κάτω από το logo ή πίσω χαμηλά στη μέση, αν και δεν ξέρω αν θα μεγαλώσει το κόστος εκεί) και έψηνα και κανα Коллектив онлайн πάνω ή κάτω από το logo (αν το γράφω σωστά). Για το "0 στους 2 φυσιολογικούς ανθρώπους συνιστούν το forum ετούτο." δεν ξέρω, μου φαίνεται λίγο "γουαο είμαστε και πολύ ΤΡΕΛΟΙ να πούμε ρε μαν". Με ψήνει λίγο να πετάγεται και κανα pedobear πίσω από το logo ή από καμιά ραφή, είναι λίγο last year+ αλλά πρώτον είναι διαχρονικό, δεύτερον οι περισσότεροι μάλλον δεν το έχουμε σε τισέρτ:
http://i217.photobucket.com/albums/c...p/ertshirt.jpg
Πίσω χαμηλά είναι σαν tramp stamp :?