α οκ αν είναι μόνο από ηάρ φάση, τότε divine element.
Printable View
α οκ αν είναι μόνο από ηάρ φάση, τότε divine element.
http://kataramenosyndromo.com/
DIY φαση, πιο πολυ για πανκ/γκαραζ/hardcore καταστασεις
δεν ξερω αν θα ταιριαζε για μεταλ τυπου Divine Element
τα παιδια απο το ΚΣ ποσταρουν εδω τα λαιβ τους, μπορουν να πουν περισσοτερα
http://www.k44.gr/
πιο ''τρεντυ'' μαγαζι, με οχι ιδιαιτερα φιλικες τιμες στα ποτα θα λεγα
επισης δεν κανει για μεταλ κλπ
στο καταραμενο τα παιδιά γουστάρουν μπλακμεταλ
δώστε εριτικο μπλακμεταλ στον λαο
divine element δεν γινεται ευκολα, ο φθογγος και ο τραγουδιαρης υπηρετουν τη μαμα πατριδα
καταληγουμε σε bohemian grove και κατι αλλα
i xip xop mpanta tou katwrimou
Για urban studios και 6 dogs τι γνώμη έχετε, όσοι έχετε;
oxi urban,mikros xwros kai apopniktikos gia tetoia fash.
6 dogs einai oxi ta kalitera logia apo apopsh management ,einai sthn idia klika moustakiou me to k44. konta mila,ksana.
Καλούτσικος χώρος το 6 ντογκς, αλλά εξωφρενικές τιμές στα ποτά.
6 dogs είναι αυτό στην Αβραμιώτου; Αυτά τα χιπστεράδικα δεν κολλάνε καθόλου, δηλαδή ακόμα και αν υποθέσουμε ότι οι ιδιοκτήτες θα δέχονταν να γίνει τέτοιου τύπου λάιβ στο μαγαζί τους (που μου φαίνεται πολύ απίθανο) πάλι η φάση θα ήταν εντελώς παράταιρη. Αυτοί είναι χώροι για Mary & the Boy και παρόμοιες εμετίλες καθώς επίσης για το ανάλογο κοινό.
Το μαγάζι στην Πετρούπολη που 'χε γίνει το δεύτερο λάιβ ήταν κουλ πάντως.
Το δεύτερο είχε γίνει στο Φακανά στο Φάληρο. Αν λες το "Στον Αέρα", έχει κλείσει.
Στηρίζω Κ44 ή 6 Dogs, και κόσμο θα μαζέψουν και όλα.
να ξαναπω οτι εχω φαει ΠΟΡΤΑ στο κ44 και να πα να γαμηθουνε. επισης χου κερς για τα ποτα , η κριση προταζει ποτα απο περιπτερο η φλασκι με κονιακ.
Ναι, το Στον Αέρα έλεγα. Δεν ήξερα ότι έκλεισε, κρίμα. Τώρα μου 'σκασε πως εκεί πρέπει να έγινε το πρώτο ενώ στο Ροντέο το δεύτερο. Φακανά δεν θυμόμουν καν ότι είχε γίνει er live, πάντως υποθέτω ότι ήταν μεταγενέστερο.
έντιτ: εκτός αν ήταν αυτό το πρώτο και λέω μαλακίες. τεσπα, σκάω.
Πρώτο στον αέρα, δεύτερο ροντέο, τρίτο φακανά ($#@%#$) και τέταρτο underworld. Και στο ξυλουργείο στη θεσσαλονίκη το πέμπτο.
ας απαντήσει αυτός ο Hotzi ή άλλος σχετικός, έχω την εντύπωση ότι για να γίνει λάιβ στο ΚΣ ή σε οποιαδήποτε άλλη κατάληψη θα πρέπει να παίξουν μπάντες "του χώρου" ή έστω μπάντες που δεν έχουν παίξει και δεν πρόκειται να παίξουν σε μαγαζιά κλπ.
α ωραία τότε, αν όντως μπορεί να γίνει στο κσ σίγουρα θα είναι η καλύτερη φάση (ιμο)
Φέρτε φηλντς οφ λοκαστ να αποδείξουν τι αξίζουν τελικά.
Δεν εχουν να αποδειξουν τιποτα σε κανενα ομως.
Στηριζω προταση ρεμπελου.
Ωραια ολα αυτα βεβαια in b4 τρολολος αυτοπροταθει.
α επίσης θα πρόσθετα, οι μπάντες να καλύψουν ένα κάπως πιο ευρύ φάσμα μουσικά (όχι στονερ, ποστροκ, ποστμεταλ ας πουμε) και να μην είναι όλοι αθηνέζοι
σφηνοπουτσα/ αν στο ΚΣ (που καλη φαση γενικα) δν εχουν ημερομηνιες η 8ελουν πιο πανκ κλπ, παιζει παντα και η υπογειως η στρεφης (για καλοκαιρινα ραντεβου) που ειναι και κεντρο/ σφηνοπουτσα
Κωλόπαιδα, θέλω να παραγκείλω 3 μπλουζες, οι προηγούμενες κοντεύουν να λειώσουν πια.
Άκυρο το ΚΣ, είναι πηγμένοι.
Υπόγα καλλιδρομίου που'πε κι ο στατικ.
Βέβαια δε θα χει ήχο και θα χει πάνκηδες να βαράνε το σάκο του μποξ, αλλά δεν είναι άσχημα.
πρέπει όμως να συνεννοηθείς με το σάββα μιχαήλ.
Σε κανα λάιβ στο νοσότρος έχει πάει κανείς;
Ε τώρα μη μας δέσουν κιόλας για 10 γκόμενες, πάει πολύ.
θελουμε ροκαβλον στο φεστιβαλ αλλιως δεν ειναι φεστιβαλ
ποιο nosotros μωρέ!?
υπόγειο γιατί ο σάββας είναι λατρεία!
Ωραία, για πείτε, να το ψάξω για υπόγειο; Σταμ, λες δε θα έχει ήχο, εννοείς ότι δε θα έχει ΚΑΛΟ ήχο ή ότι θα είναι σκατά; Προφανώς δεν έχουμε τρελές απαιτήσεις από τη στιγμή που δεν είναι μαγαζί, αλλά να είναι και αξιοπρεπής βρε αδερφέ, κρίμα και για τα γκρουπ δηλαδής αν είναι χάλια...
Το αποπανω ποστ ειναι ακυρο, μιας που ως γνωστον θα ειμαστε ολοι τοσο φεσι που ποιος νοιαστηκε για τον ηχο σας. Παιξτε μονο θρας.
λολ, οκ, εγώ για να μη με βρίζετε μετά τα λέω.
για πείτε και πότε θα προτιμούσατε. παρασκευή ή σάββατο λέω, με προτίμηση στο σάββατο. μιλάμε για τουλάχιστον μήνα από τώρα, για να προλάβουμε και να φτιάξουμε αφίσες/μπλουζάκια, αλλά επειδή έχει και γιορτές, πείτε αν θέλετε πχ μετά τις 15/12 ή ό,τι θέτε τέσπα.
Εχω πετύχει και καλό ήχο στο υπόγειο. Κατά τ'άλλα προσωπικά προτιμώ σάββατο, εκτος εορτών (πριν ή μετά).