ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
τρέλα μας πουλήσατε πάλι.
Printable View
ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
τρέλα μας πουλήσατε πάλι.
έχουμε λινκ;
η φωτο απο το ματς στον βολο δεν ειναι;
O Σάλπι δεν έβαλε το goal στον Βόλο; (δεν ξέρω σίγουρα, γι' αυτό ρωτάω...)
η πρωτεύουσσα της Μαγνησίας δεν είναι ο Βόλος; ψάχνω τόση ώρα και δεν μπορώ να το βρω.
καρχαρτ, γκουγκλαρε magic goals και θα βρεις λινκQuote:
έχουμε λινκ;
στον βολο βαναμε 3 ρε φιλε...
τεσπα...παρτε Βιερινια...
http://www.youtube.com/watch?v=M9lKk...layer_embedded
ετσι μπροστα στην λεφτα
Α, νόμιζα πως είχαμε βάλει μόλις 1, lol.
Τελικά τον κηπουρό τον κάνανε άγαλμα εκεί στο λιμάνι
Θεόρατε κηπουρέ σε ευχαριστούμε. Τον πούλο κωλόγαυροι.
Βουντού βουντού στον Πειραιά ρε. Αρχιμάγιστρος ο Παύλος o Iνδιάνος, witchdoctor οι σέξι Μπρούνο και ο Πορτογάλος και φυσικά ο Μανιτού Κοντρέρας. Σπέσιαλ βουντού απίαρενς συμμετοχή από Σωτήρη Μπαλαφίνιο.
μας πηρε χαμπαρι και ο αγγλος εκφωνητης
Δεν είδα όλο το ματς.Τυχερά τα γκολ πάντως.
Α και ευχαριστούμε το Ζεσουάλντο για την εντεκάδα που κατέβασε.
Θα ακούσουμε πάλι τα απίστευτα για τον προπονητή από τους "ειδικούς". Ας αφήσουμε και έναν να δουλέψει λίγο, ματς κυπέλλου ήταν. Αν περπατούσαν οι σκασμένοι την Κυριακή θα λέγανε γιατί τους έβαλε.
Το ματς ήταν σούπα με μικρή υπεροχή ΠΑΟ, από αυτές με τις οποίες συνήθως χάνουμε γιατί κάνει γκέλα η άμυνα. Το πρώτο γκολ είναι μνημείο σε αυτό, στην αμπαλοσύνη του γιαχιτς που πήγε για σουτ και έκανε σέντρα και στο γρήγορο μυαλό του Λύμπε. Ήρθε και το δεύτερο από καραμπόλα και καλά να πάθουμε.
O Kούπερ νομίζω ακόμη στην Ελλάδα είναι.
Άντε και του χρόνου.
τον εσβησε ο χιμενεθ τον φερειρο στο συγκεκριμενο παιχνιδι παντως. Το διπλο φαινοταν απο νωρις , Μαρινος , Σειταριδης , Καρα.
Spoiler
Ρε συ ομως, για να κερδίσεις τον μάκο και τον καράμπελα, και τον γιάχιτς και τον δέλλα, πρέπει να κατέβεις με την πρώτη σου εντεκάδα στο ακέραιο; και εν τέλει ποιος δηλαδή που θα έκανε την διαφορά πέρα από τον Λάζαρο δεν ξεκίνησε; ο Βύντρα; Ή ξαφνικά για όλα φταίει ο Σειταρίδης πάλι; Παναθηναικός είσαι. ΣΗΜΕΡΑ δεν σου φτάιει κανείς. Σήμερα ήσουν γκαντέμης. Ναι ρε φίλε, καλή και η κριτική αλλά γαμώ την πουτάνα μου 2/2 ακύρα και από σπόντες και τσαφιές εφαγες σήμερα. Ποιος πορτογάλλος και ποιο ροτεισον μας φταίει σήμερα; Δεν έχουν περάσει καλά καλά ούτε 3 παιχνίδια από την περίοδο κρίσης με τους ολυμπιακους βόλου και τους αστέρες και σήμερα ας πούμε περιμέναμε τι; υπερμπάλα; γιατί με εξαίρεση την αργοπορία στην αντίδραση μετά το πρώτο γκολ, εγώ προσωπικά σήμερα είδα βελτίωση. Και στην ανάπτυξη, και στον Νίνη που όλοι τον κράζουν απόψε, και στην κυκλοφορία της μπάλας. Σίγουρα είναι απίστευτα σπαζαρχίδικο να χάνεις από τους 10 φορες πιο ανύπαρκτους απο σένα (και μάλιστα για δεύτερη φορά φέτος) αλλά του πούστη. Ειδικά σήμερα είναι συγκυριακό.Και φαντάζομαι οτι όσοι διαβάζετε αθλέτιξ τακτικά ξέρετε οτι δεν έχω κανένα θέμα να τα χώσω στην ομάδα. Όταν πραγματικά τα κάνει σκατά όμως και δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα.Μουτζώχτε τώρα.
υ/γ: Μπράβο ρε Παυλάρα. Τους έβαλες στη θέση τους. Αυτά είναι. Η κλαψομουνιά μπροστά στα μικρόφωνα είναι ουσιαστική βοήθεια τέτοια περίοδο για το τμήμα.Καθήστε και κοιτάτε και κάντε κι άλλο τους πικραμένους. Το έχουμε ανάγκη
Sorry Tyler αλλα εγω @@ βελτιωση ειδα... κεντρο ανυπαρκτο αφου ο σιμαο ως γνωστον δεν μπορει να κανει παιχνιδι, καραγκουνης ε καραγκουνης και ο νινης μετριος..μετα ειχες σπυροπουλο να εχει ενα ακομα ΤΡΑΓΙΚΟ παιχνιδι και ουσιαστικα ολο το παιχνιδι (το ποιο??) να το κανουμε με εμπνευσεις του Λετο..ο σισσε ο κακομοιρης ακομα περιμενει καμια μπαλια...δεξια πλευρα δεν υπηρχε καθως δεν υπαρχει δεξιο χαφ μαρινος και ο σειταριδης δεν ανεβαινε ποτε... συνολικα στο ματς ειχαμε 3-4 φασεις αν θυμαμαι καλα..και η μοναδικη κραυγαλεα ηταν αυτη που εβγαλε ο σαχα..ε ετσι δεν πας πουθενα
Να στο θέσω αλλιώς και να μιλήσω υποθετικά; ΜΕ ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ και από την αεκ και από εμάς. ΑΝ λέμε ρε παιδί μου. ΑΝ σου καθόντουσαν αυτές οι 2 σπόντες ανάποδα και σκόραρες εσυ με αυτόν τον τρόπο τι θα λέγαμε τώρα, και ποια θα ήταν απόψε η κριτική μας για το ματς; Και ξαναλέω με την ίδια εμφάνιση και από τους δύο. Απλά νομίζω το μυαλό μας -ΟΛΩΝ μας- έχει σαπίσει με όλα αυτά όλα τα χρόνια με την κάθε στραβή που θα προστίθεται στην καμπούρα μας, βγάινουμε και τα ισοπεδώνουμε όλα. Και αυτό περνάει μόνο από συνεχόμενους τίτλους.
Spoiler
ERWTA THELEI H ZWH VAZELA ERWTA THELEI
TWRA THA SAS PAROUME KAI TO SISE KAI TELEIWSE H DOULEIA
timmy είπαμε;
Το θέμα είναι ότι παίζεις ένα ντέρμπι κυπέλλου στην έδρα σου και προτιμάς να ξεκουράσεις παίχτες για το δύσκολο(??) ματς με τον Πανιώνιο.
Και εκτός αυτού δεν σχολίασε κανείς το γεγονός ότι η 11άδα του ΠΑΟ είχε ανακοινωθεί από τους δημοσιογράφους από το μεσημέρι :fear:
Να χρεωθεί ποια αλλαγή στους βασικούς; Άλλαξε όλους όσοι λέγαμε ότι είναι σκασμένοι και δε βγάζουν 2 ποιοτικά ματς τη βδομάδα με παίκτες τους οποίους αν είναι να υπάρξουν ελπίδες για πρωτάθλημα πρέπει να τους κερδίσει κάπως. Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έπαιξαν ήταν και εκτός πριν λίγες μέρες. Αν το θέμα είναι μη μείνουμε με άδεια χέρια φέτος, να πετάξουμε λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα, αλλά για μένα το κύπελλο πάντα θα είναι ευκαιρία να μπει και κάνας άλλος μέσα (ειδικά όταν η ομάδα είναι σε τέτοια κατάσταση) και το πρωτάθλημα ακόμα παίζεται.
Μίνος στην έρα τώρα
ψιλοδικαιο το σημερινο στο φαληρο
ο χαβος που κανει σολαριουμ:?:
Λολ. Όχι είμαι υπέρ των "αν" σαν κομμάτι ανάλυσης όπως έκανες εσύ, όπως είχα κάνει κι εγώ. Με ενοχλει η απαξίωση του "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια". Στα "αν" σου, όμως, κάνεις ένα λάθος: Όπως είπες, κάποιες φορές ακόμα και όταν νικάτε με χάλια εμφάνιση θα πείτε κάποιοι ότι "μπλαμπλα κερδίσαμε αλλά η ομάδα χάλια/αντε γαμησου ζεσουάλδο/φταίει ο Τεν Κατε κτλ, μονος που επαιζε ήταν ο Σισε" <--[Generic βαζελοverdict]. Θέλω να πω πως ακόμα και αν ήταν ανάποδα μάλλον θα βλέπατε τα ίδια στραβά.
Από την άλλη:
Όταν η βασική σου ενδεκάδα έχει Μπουμσονγκ, Σπυρόπουλους, Μαρίνους κτλ. ε σόρρυ αλλά ναι.Quote:
Ρε συ ομως, για να κερδίσεις τον μάκο και τον καράμπελα, και τον γιάχιτς και τον δέλλα, πρέπει να κατέβεις με την πρώτη σου εντεκάδα στο ακέραιο;
Επειδή δεν είδα, ο Καρνέζης τα πήγε καλα; Και γιατί μπήκε βασικός; Ήταν η έκπληξη Ζεσουάλδο που έλεγαν τα έντυπα τόσες μέρες ή τραυματίστηκαν οι υποδελοιποι;
Γενικότερα με ξέρετε , δεν είμαι άνθρωπος ιδιαίτερα τον προκλήσεων "και της καζούρας" αλλά ρε Τάιλερ με το μπουρδέλο που έχεις φέτος (δεν μοιάζει καν με ομάδα) την τόλμη και γοητεία με τα διοικητικά σας , έχεις ακόμα το θράσος και γράφεις υπεροπτικά αναφερόμενος στην "αεκ"?
Μήπως μας κερδίσατε στον προηγούμενο αγώνα και το ξέχασα?
Spoiler
Λέω εξαρχής, οτι παραδέχομαι το "μπουρδέλο" της φετινής ομάδας του ΠΑΟ. Και δεν το λέω ειρωνικά. Είναι μια πραγματικότητα.Ούτε είπα ποτέ φέτος οτι παίξαμε μπαλάρα, ούτε έριξα τις ευθύνες σε διαιτησίες, ούτε τίποτα. Όταν όμως ακόμη κι αυτο το μπουρδέλο στη βαθμολογία ως τώρα το κοιτάς με το κυάλι, καταλαβαίνεις πόσο ακόμα πιο ανύπαρκτη είναι η ομάδα σου. Και μην αρχίσουμε την κλάψα για τις διαιτησίες, γιατί αν είχε ο ΠΑΟ είχε την διαιτησία μαζί του, δεν σου λέω οτι θα είχε παραπάνω πόντους, αλλά σίγουρα δεν θα είχε τον γαύρο στο +5. Εκτός κι αν η φετινή διαιτησία είναι συνεννοημένη να ευνοεί και Παναθηναικό και ολυμπιακό, και είναι αποτέλεσμα της "φιλίας" του "ενεργού" Πατέρα με τον Μαριδάκη. Όπως και να χει βρίσκω θλιβερό να γίνεται διαγωνισμός αναπηρίας του στυλ "εγω είμαι λιγότερο σακάτης απο σένα, νανα να να". Απλά μην λέμε κι οτι θέλουμε.
γενικα tyler η διαιτησια δε μας εχει παει ασχημα φετος μη λεμε οτι θελουμε (δεν ειμαι εγω που μουτζωνω ενημερωτικα :P) ... βεβαια και παλι η διαφορα απο τον τριτο ειναι 10 βαθμοι οποτε σχολια οπως κανονικα θα βρισκοσασταν στην 8η θεση ειναι γραφικα...