γηδεξεταστική.. ναι μας %$# αυτή την φορά, πάλι στα θρανία θα την βγάλω και εφέτος.
το ότι έχω πολύ χρόνο δεν αντιλέγω, αλλά μην β..φοβάστε παιδιά
απλά περνάω μια φάση.
Printable View
γηδεξεταστική.. ναι μας %$# αυτή την φορά, πάλι στα θρανία θα την βγάλω και εφέτος.
το ότι έχω πολύ χρόνο δεν αντιλέγω, αλλά μην β..φοβάστε παιδιά
απλά περνάω μια φάση.
... και 'μεις.
Χελοου ερθ, άκου λίγο Cat Power και παρατάξου με τους γατόφιλους του φόρουμ μας.
δεν σπουδάζω απλά λέω καμία λκία π κ π :|
ντραμστικ> ευχαριστώ για την ευγενική σου πρόταση.. η αλίθεια είναι πως τείνω προς γατιστερά αν και προέρχομαι απο κεντρόο χώρο, και ας έχω φίλους απο σκυλιτερά (που μονίμους βρίσκουν δύσκολο το να με καταλάβουν και μερικές φορές κάνουμε σιωπιλές διαμάχες, που είναι και οι χειρότερες, γιατί και τον έναν και τον άλλον τους πιάνει μια απογοήτευση τρελή πως ο άλλος δεν πρόκειται ποτέ να τον καταλάβει) ..αλλά επειδή με πιάνει αλλεργία λίγο γενικώς με πολιτική, επιλέγω να μην παρατάσσομαι γενικότερα.
cat power έχω ακουστά, κάπου τους έχω ακούσει, αλλά ακόμα δεν ήρθε η ώρα τους.. επίσης μ'αρέσουν οι psapp και οι mew, όπως και ο δίσκος feline των stranglers, και το κομματάκι all cats are grey των cure, και το cat's eye/yellow fever των van der graaf generator.. τεσπά, είμαι εκτός τοπικ.. που μάλλον το ξέφυγα γενικότερα και ζητώ ταπεινά να με συγχορέσετε.
να είστε καλά.