-
ε ναι πρέπει να υπάρχει ένα σπάνιο αφεντικό το οποίο το βασικό που θα κάνει είναι να μην σε πιέζει, κι έτσι βέβαια να πετυχαίνει παραγωγικότητα και κυρίως ποιότητα στη δουλειά του, έξυπνη τακτική.Να μην υπάρχουν προϊστάμενοι - υφιστάμενοι,να είναι όλοι για την εταιρεία και η εταιρεία για όλους. Κάθε μέρα να είναι μοναδική, για να γαμήσεις την γκόμενα χωρίς προβλήματα.
-
δεν ειμαι καλος στις συμβουλες για γκομενικά, αλλα εχω ενα τσιτατο παντα ετοιμο στην τσεπη (τσεπάτο) = τσιπατάτο στη νεα καταχωρηση σλανγκ
για το συμβιβασμο, ενδεικνυται σε πολλες και διαφορες περιπτωσεις, απο πολιτικης φυσεως κουβεντες μεχρι απλες κοινες στιγμες που θα αντιμετωπισεις ΤΟΝ συμβιβασμο ή θα πρεπει να παρεις θεση οπως εδω π.χ.
"ο συμβιβασμος ειναι καλη ομπρελα, αλλα κακη στεγη"
-
-
:pink:
λογικο για Λεσβία!
-
1. kone me 2.
2. seks me 2.
3. volta me 1
4. poly alkool k pesimo
5. pita me perhfania.
6. post sto πες τις ιστοριες ξεφτιλας με αλκοολ εαριτη.εισαι ρομπας? αποδειξη
!!!
-
Εγω αυτο που κρατησα απο το θρεντ ειναι πως ειχαμε χρηστη sauerkraut και τωρα εχουμε και χρηστη/ρια wurst.
Ον τοπικ, δεν ειναι καν διλημματα αυτες οι μαλακιες, γνωριμια και/ή πεσιμο στην 1, αλλιως τιποτα.
-
Βασικά κοίτα, ακόμα και από πλευράς εργασιακής συνύπαρξης, χειρότερα είναι να του μείνει κάνα απωθημένο παρά να φάει κάνα άκυρο. Επίσης δεν σουτάρουμε στεγνά γκομενάκια που γουστάρουν, παρα μόνο αν δε γουστάρουμε με τη γκαμία. Που ξες στην τελική τι θέλει η 2, μπορεί να είναι κ αυτή σε πχιό χαλαρή φάση.
Η μπορεί να είναι χωρισμένοι οι γονείς της, να είναι 25, να τα είχε με ενα τύπο από τα 18 της και μόλις να χωρίσανε και να γραπώνετε χειρότερα και από κοάλα σε δέντρο όταν φυσάει λίγο παραπάνω...
-
Δες και τη φωτεινή (ή σκούρα) πλευρά του ζητήματος.
Η Δύο μπορεί να δίνει γκώλο.