δυστυχώς, λόγω του ότι είχα gamecube αναγκαζόμουν να παίζω μόνο φίφα. μετά που πήρα ένα αξιοπρεπές λάπτοπ το γύρισα στο προ, ακριβώς τη στιγμή που το φίφα άρχισε να γίνεται καλύτερο. ε δεν ξανακάνω τράμπα, είναι θέμα εγωισμού πλέον.
Printable View
ναι αν καποιος εχει δοκιμασει και το fifa ας κανει καμια συγκριση
εγω παντως και φετος πηρα fifa για το ps3.
περυσι στην αλλαγη ηταν αρκετα δυσκολη η αποφαση γιατι το pes ειχε καθιερωθει για τα καλα στο μυαλο μου (απο το fifa 09 ειχε ξεκινησει η μεγαλη αλλαγη btw) σαν ανωτερο,αλλα αν την παρεις δεν υπαρχει γυρισμος.
οτι και να σου πω εγω δεν εχει και τοση σημασια...κατσε και παιξε μονος σου καποια ματς στο fifa και θα δεις οτι οταν θα ξαναπιασεις το pro θα σου φαινεται υπερβολικα "λιγο".
έχεις δίκιο, και το ξέρω, γι'αυτό αποφεύγω να παίξω το φίφα. δεν μπορώ ρε παιδί μου μέσα σε 5 χρόνια να έχω 3 προ και 2 φίφα, μου φαίνεται ηλίθιο και βαριέμαι τις συνεχείς αλλαγές. ενώ το ότι έδωσα 60ευρώ για το προ που δεν είναι καλύτερο του φιφα είναι πολύ έξυπνο, τέλος πάντων. =/
δηλαδη το φετινο προ με λιγα λογια εκτος απο ελληνικο σχολιασμο (που για πολλους ειναι μπλιαχ) δεν εχει να επιδειξει τπτ στην ουσια σε σχεση με το φιφα ?? γιατι αν κρινω απο τα περσινα πχ το φιφα σε gameplay πατουσε κατω το εβολουσιον .συν του οτι εχει περισσοτερα τρου πρωταθληματα(νομιζω και ελληνικο?) και οχι ρεντ σιτι φερειπειν αντι για λιβερπουλ
Πάντως είναι τραγικό που κατάφεραν να αντιγράψουν ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα πλέον οι όροι να έχουν αντιστραφεί πλήρως.
http://www.electricrequiem.com/forum...%82#post840032
:wink: :wink:
Γράφεις ομορφες αληθειες ομολογώ.Αυτό ειδικά με την κινηση παραλληλα στην εστία και σουτ,στα ISS ηταν σαν να ληστευεις εκκλησία ε.
Οπως και κάποια παικτάκια που αν τα έφερνες στη Master League από άμπαλος ολκης έκανες παπάδες (θυμαμαι αμυδρα κάτι Shevchenko,Carlos,Lopez).
Και εγω στο ίδιο τρυπάκι είχα μπει πάντως,μονάχα αργότερα,παίζαμε με φιλαράκι ISS,και αυτοανακυρησσόμεθα ευφυέστατα,ΤΡΟΥ,ψαγμένα παιδάκια τη στιγμη που τα υπόλοιπα χαζά παιδάκια επιλέγαν που θα πάει η μπάλα στα στημένα πατωντας το κουμπάκι που αντιστοιχούσε σε κάθε παίχτη μπροστα,στο φιφάκι (το 2000 ντε).
Ε,τα χρόνια περάσανε,δεν κομπάζαμε πια για την ενασχόληση με παιχνίδια που λιώνανε(και πιθανότατα μας πελατώνανε κιόλας πια ε) οι κάγκουρες από τις γύρω καφετέριες,το παρατήσαμε με τυπικές διαδικασίες.
Ε, παίζοντας soccer sim μετά από 4 χρόνια κοντά,είδα αυτό που περιμενα πως θα γινόταν το PES σε πρόσφατο FIFA.Aυτό.
O Claudio Lopez ήταν η τελειότητα η ίδια για το κολπο με το σουτ απο το ημικύκλιο της μικρής περιοχής. Είχε κατι 91-92 σε shot tech και power και το έστελνε απ'ευθείας κεραυνό στη γωνία. Άνετα 1ος σκόρερ στα Master League.
χαζη ερωτηση αλλα θα ηθελα να ξερω αν στις European other teams σε εκδοση PS3 ειχε τη Βισλα Κρακοβιας.
μην απαντησετε με λινκ απ το wiki, το ξερω, αλλα και περσι δεν την εγραφε αλλα τελικα ηταν.
btw οσοι εχετε το fifa 11 πηγαιντε εδω και καντε bookmark ομαδες για να τις κατεβασετε ingame.εχουν ανεβει ελληνικες ακομα και εκτος superleague(user created)
για πείτε όσοι το παιξατε, τι λέει;
σε ps3 που το παιξα με φίλο γάμησε, γενικά μοιάζει πιο πολύ με ποδόσφαιρο δηλ βγήκαν φάσεις και γκολ που δεν βγαίναν στα προηγούμενα pro.
ένα ηλίθιο που παρατήρησα είναι ότι με τη μπάλα στον αέρα ο παίκτης επιχειρεί συχνά κάτι σαν ψαλιδάκι δηλ μιλάμε για προγραμματιστική νοοτροπία 90ς και ήταν το μόνο αρνητικό.
επίσης κόπηκαν οι πολλές "george best" κοφτές τρίπλες πλέον θέλουν καλύτερο timing.
γενικά ένα pdf για tweaking σε τακτικές/τρίπλες δεν θα με χάλαγε.
σίχαμα ο ελληνικός σχολιασμός και γενικά η μετάφραση δεν θα έλεγα προχειροδουλειά, θα έλεγα σαμποτάζ του παιχνιδιού.
γενικά επειδή πολλά ακούγονται για το fifa δεν ξέρω τι γίνεται αθήνα αλλά θεσσαλονίκη σε συγκεκριμένα μέρη-μέρος γίνεται της πουτανάρας από κόσμο που παίζει προ οπότε δεν υπάρχει λόγος για switch ιδίως αν γίνουν τουρνουά κλπ.
επαιξα λιγο στο πισι:
θετικα-->
-Πιο αληθοφανες.θυμιζει περισσοτερο κανονικο ποδοσφαιρακι
-Προωθημενες γαμανε.
-Δεν υπαρχουν πλεον τα chetακια μεσι ροναλντο κλπ που τρεχεις βαζεις ghot mode και περνας μεσα απο παιχτες.χρειαζεται αρκετο passing game για να πετυχεις γκολ
Αρνητικα-->
-ΤΑ ΣΟΥΤ.
-Ειπαμε να μην υπαρχουν cheatακια αλλα οταν πιανεις πχ τη γραμμη και τρεχεις με ενα γρηγορο παιχτη δε γινεται να σε φτανει ο οποιοσδηποτε αντιπαλος.
-Εχουν κανει μια μαλακια με την καμερα και οταν φτανεις στην περιοχη δεν ειναι ακριβως στη θεση που εχουμε συνηθισει και το γαμαει λιγο
Επίσης στα αρνητικά σε σχέση με το 10 προσθέτουμε ότι δε σου δίνει με τίποτα τον σωστό παίκτη στην άμυνα ή αλλάζει εντελώς αψυχολόγητα και ότι αν ξέρει να παίζει άμυνα ο άλλος ματώνεις για να βάλεις γκολ γιατί ο τερμας βγάζει τα άπιαστα. Πιο εύκολα βάζεις φάουλ παρά τετ α τετ.
συνεχιστε τις κριτικες, ιδιως για PS3, ασιμουλη ευχαριστω.
τα asisted, semi/non παραμένουν ίδια?
βασικά τα φάουλ μπαίνουν ψιλο για πλάκα, καμία σχέση με το 10 που έβαζες 1/1000 και αν, με τον Lampard απο τα 20 μετρα.
επίσης να πω ότι αναγκαζόμαστε να τρώμε στη μάπα ομάδες γραμμένες στα ελληνικά (αθλέτικ κλουμπ, ολυμπικ λυοναι κλπ) αλλά τον μαλάκα πρέπει να τον βλέπω γραμμένο Sotirakopoulos. :moutza:
το παίζω σε πισι με απλό χειριστήριο, χωρίς αναλογικό. χάνω πολλά; όλα τα προηγούμενα τα έπαιζα έτσι.
lol, δέκα χρόνια μετά το "xa, psx kai fifa 2000 exun oloi oi vlakes, ma8e iss re ambale" η αντεπανάσταση έρχεται.
αμφιβάλλω αν είναι τόσο μεγάλη η ψαλίδα όπως παλιά ή απλά καποιοι βγάζουν το κόμπλεξ τους που δεν μπορούν να νικήσουν στο προ.
και προφανώς θα παίξω και φίφα...
Αν δείτε παλιότερα ποστς μου για παλιότερα προ θα δείτε τη γνώμη μου για φίφα γενικά. Και φέτος έδωσα πολύ χρόνο στο προ για να μου αρέσει. Ειλικρινά πολύ, αρνιόμουν να δεχτώ ότι δεν είναι τόσο καλό όσο ο ανταγωνισμός. Αλλά μετά από τόσες μέρες, συνεχίζω να βρίσκω το φίφα κάπου 234525424 φορές πιο διασκεδαστικό, πιο ρεαλιστικό, πιο λίγο prescripted από το προ, με πολύ καλύτερη φυσική και λογική ανάπτυξης από πλευράς παίχτη και υπολογιστή.
Ξέρω πως στο μέλλον θα μετανιώσω που αυτό το ποστ θα μείνει εδώ σα σημάδι στήριξης στα μισητά ποδοσφαιράκια.
Αν καποιος εντοπισει σε μαγαζι την αγγλικη εκδοση, ενημερωνει.
δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να παρω αυτον τον τραγελαφο ελληνικωνε.
πάρτο απέξω το play.com δεν είναι που δεν έχει μεταφορικά?
Έπαιξα σήμερα το νέο προ και καπάκι το νέο φίφα σε pc.
Η αλήθεια είναι ότι σαν gameplay μου άρεσε περισσότερο το φίφα. Στο προ με χαλάει που δε μπορείς να τραβήξεις σουτάρες παρά μόνο κάτι μούφες. Εκτός αν γίνεται με διαφορετικό τρόπο από ότι παλιά.
Κάπου διάβασα πως το FIFA 11 του PC είναι το Fifa 10 που απλά άργησε ένα χρόνο.
Και αν το 11 είναι καλύτερο του 10, φαντάσου. :P
Χθες πρωτοέπαιξα για pc, το νεο, ελληνικό προ. Το σπαστικότερο σημείο που βρίσκω είναι η μαλακία να στοχεύεις με ακρίβεια ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πάσα/σουτ κάνεις. Πραγματικά εκνευριστικό. Πολλές φορές δεν μπορείς να δώσεις σωστή πάσα ούτε στα 2 μέτρα. Επίσης υπάρχει ένα θεματάκι με το πως στρίβουν οι παίχτες, ή εχουν πάρει ως πρότυπο τις κινήσεις του Μιχαλάκη Κωνσταντίνου; Στα αρνητικά μπαίνει ακόμη, ο πραγματικά τραγικός ελληνικός σχολιασμός που πέρα από το γεγονός οτι είναι μια κατα λέξη μετάφραση του αγγλικού, είναι τελείως "ξυλινος" και αχρωμάτιστος ως προς την χροια των θαναηλακοσωτηρακόπουλων, έχει αντιφατικά σχόλια, και στις εκτελέσεις κόρνερ η περιγραφή λέει οτι έβαλες γκολ! Στα θετικά, μου άρεσε η προσεγμένη του εμφάνιση, ο editor που έχει το παιχνίδι, και γενικά το οτι βλέποντας τις κινήσεις των παιχτών έχεις την αίσθηση οτι βλέπεις ενα αρκετά αληθοφανές ποδόσφαιρο. Επίσης βελτιώθηκε η τραγική καθυστέρηση στις αντιδράσεις των παιχτών που υπήρχε πέρισι. Βρωμόσουτα ρίχνεις, αλλα σχετικά περιορισμένα :( . Γενικά πάντως βλέπω οτι κάθε χρόνο ένα πράμα φτιάχνουν, δυο χαλάνε. Και αυτό είναι μαλακία όταν έχεις ήδη φτιαγμένο το τέλειο gameplay σε ποδοσφαιράκια όπως το PES 6 και στα επόμενα χρόνια, αντί να χτίσεις πάνω σε αυτό, καταλήγεις να μην χρησιμοποιείς καν τον πυρήνα του...
PES 6 :touched: το πιο γαμηστερο ποδοσφαιρακι με ανεση
δεν αλλαζουμε τον τιτλο του θρεντ σε pes - fifa - nba2k για να μην χανομαστε στο offtopic οπως ειχε πει και ο kelldorain;
btw μιας και παιζω λιγο με τον editor/uploader που εχει ingame παρτε 3 videaκια που ανεβασα απο fifa 11 arena/online (το τελευταιο το πειραξα λιγο απο wmm)
http://www.youtube.com/watch?v=O70marSJ8PY
http://www.youtube.com/watch?v=MXhYvQrNaW0
http://www.youtube.com/watch?v=CCFrwSbk5Fg
Δοκιμασα και τα 2 χθες με JnB...Δυστυχως το φιφα ειχε πραγματικα τραγικα γραφικα .. το gameplay ηταν πιο διασκεδαστικο και πιο responsive...δυστυχως ομως μιας και δεν εχω κονσολα σε πισι με βλεπω να συνεχιζω με πες
Πού τα είδατε τα τραγικά γραφικά στο φίφα ρε παιδιά;
http://4.bp.blogspot.com/_s_QSi1Aet_...6-24-37-38.JPG
http://2.bp.blogspot.com/_s_QSi1Aet_...6-08-13-43.JPG
http://4.bp.blogspot.com/_s_QSi1Aet_...6-54-03-34.JPG
Επιπλέον αυτών, έχει σίγουρα πολύ πιο καλά animations από προ και η φυσική είναι καλύτερη του προ, κάνοντας έτσι γενικά τα γραφικά πιο ρεαλιστικά imo.
χμ αυτα ειναι τα γραφικα σου απο πισι?
Όχι δικά μου, δεν με αφήνει να κάνω printscreen και μου βγάζει σκέτο γκρι στο paste(και βαριέμαι να βάζω κανά πρόγραμμα γι'αυτό το λόγο μόνο). Αλλά ναι, αντίστοιχα γραφικά έχω εγώ, σε 1920x1080, με όλα τέρμα πάνω και ο Q6600 μου με την 8800GT μου αποδίδουν μια χαρά, χωρίς κολλήματα και οτιδήποτε.
Σε Athlon II X4 με αισχρή on board Ati HD4200 έπαιζε απροβλημάτιστα σε 1024x768 με details στο medium, ενώ σε P4 μονοπύρηνο με καλούλα κάρτα γραφικών(9600GT νομίζω) ΣΕΡΝΟΤΑΝ ασχέτως ανάλυσης και λεπτομέρειας, και τα γραφικά του φαίνονταν όντως σκατά(μην μιλήσω καν για κίνηση). Γενικά με πολλούς πυρήνες πήγαινε καλά, αλλιώς γαμιόταν.
Μην είναι αυτός ο λόγος που το είδες χάλια εσύ;
χμ στο λαπτοπ τρεχω και τα 2...core 2 duo στα 2.8 με 4gb μνημη και μια καρτα γραφικων με 1gb dedicated..τωρα τι να σου πω...τα γραφικα μου ειναι οπως εδειχνε ο αμπρουτσι στα βιντεακια..που δεν συγκρινονται με προ ε
τα βιντεο ειναι απο ps3 αλλα συμπιεσμενα σε μικρη αναλυση απο τον uploader της ea οποτε δεν βγαζεις και πολυ ακρη.ψαξε αν θες video απο hd capture cards στο youtube,εχει αρκετα.
το οτι το pes εχει καλυτερα γραφικα ειναι αληθεια ασχετα που η konami ακομα δεν εχει παρουσιασει μια πραγματικη next gen εκδοση,αλλα δεν νομιζω να το γυρισαμε καποτε στο pes απο fifa λογο γραφικων ε.το gameplay ηταν ο λογος.