pethainw
τα έχω ακούσει . όπως τους έχω ακουσει και να τραγουδουν κανταδες
re malakes niwthete? kantades
Printable View
pethainw
τα έχω ακούσει . όπως τους έχω ακουσει και να τραγουδουν κανταδες
re malakes niwthete? kantades
paradinw pneuma
αν ερθεις στο ληξούρι καλοκαίρι θα τους πετύχεις που παίζουν καμιά φορά σε ταβερνες
Quote:
αν ερθεις στο ληξούρι καλοκαίρι θα τους πετύχεις που παίζουν καμιά φορά σε ταβερνες
Πριν από 2 λεπτά · Μου αρέσει!
hahahaha
εγώ το άκουσα, και εντάξει, χαλαρώστε λίγο, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα , μπορεί να είναι παλιομοδίτικα , αλλά για χλευασμό δεν είναι.
οι εξοριστοι του ελεκτρο σε στιχους γιωργου τσιγκου σε παιδικη ηλικια...γελαει ο κοσμος
http://www.youtube.com/watch?v=ddMWTFegrq4
true καταστασεις...και χρονια πριν
athe fora sa th poutsa re minmin gia na peis thn paparia sou pou einai kai asxeth
nasoun kai methusmenos...
εσυ να ειχες την μιση εξυπναδα του αβαταρ σου...αιντε ρε βουτηρο που θα μας την πεις κιολας...
πεντακοσα απανωτα ποστ-ανταποκριση απο το γαμωφατσαμπουκωμα σου...μιλανε ολοι μιλανε και τα υποπροιοντα
afou re minmin(se lew etsi gia na mh se xarakthrisw) de goustareis to thread ti skata mpaineis?
ε?
γιατι εχω αποψη ισως?
οπως και ολοι πριν απο μενα...Αρνι χαλασε κανα playmobil και ασε με μενα ρε
to ''fores'' den einai ntropi pantos,einai cultia sto synolo tou.to''fliparisma''einai vevea moufa,alla genika einai mprosta.kalo dark-aki
και στανταρ σας γαμάει ο μπίγαλης
Spoiler
Spoiler
δημήτρης καταπληκτικός:pink::pink::pink:
μπέρνι σκάσε λίγο η κούραση η ίδια είσαι
Να πούμε όμως κάπου εδώ πως η όλη αναλογία που έκανε με τους συνθετικούς είναι λίγο άκυρη σε σχέση με αυτά που ανέφερε στα quotes ε..
Ε βεβαια.
Δε μπορουν οι συνθετικοι να συγκριθουν σε καμια περιπτωση με το μεγαλειο των σαν0))) 8)
Shirime ωραιος ρε φιλε *:
Synthetikοi take all the pussy λοιπόν.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...2_870845_n.jpg
plaka mou kaneis thn xerw
tha mathw aurio koutsompolia apo kollhto
o malakas de to shkwnei. vre th mairh.... upomonh tha ta mathw ola