exoume kana neo gia krousmata pesimaton se campers stin evoia?
Printable View
exoume kana neo gia krousmata pesimaton se campers stin evoia?
Ερώτησις:Για να πας Χιλιαδού με τροχόσπιτο,θέλεις 4X4 ή πας και με συμβατικό Ι.Χ;;;;
Σήμερα γυρίσαμε από χιλιαδού και δεν ακούσαμε τίποτα. Μέναμε πλατάνια, ήμασταν αρκετά χαλαροί με σκηνές, πράγματα εκτός κλπ, συνήθως την αφήναμε και ανοιχτή (μόνο με το δυχτάκι δλδ, για να αερίζεται) και δεν παρατηρήσαμε κάτι να λείπει.
Ούτε καν. Κρύο αυτό το νερό δεν το λες με τίποτα.
Το μόνο θέμα ήταν όταν φύσαγε, που την ανακάτευε αρκετά και δεν ήταν και πολύ ευχάριστη (σαν θέαμα). Τις πρώτες μέρες ήταν έτσι, μετά έστρωσε ο καιρός και και στις 3 παραλίες (την πρώτη την μεγάλη, των γυμνιστών και την τρίτη που πας από μονοπατάκι) ήταν απλά υπέροχα.
Σχετικά με την εμπειρία της χιλιαδούς:
Ο τύπος με το μίνι-μάρκετ στα πλατάνια φέτος δεν άνοιξε. Κάτι με την καρδιά επιδεινώθηκε και φέτος το χει κλειστό. Οπότε από τροφοδοσία, μιας και είχαμε προμηθευτεί γκαζάκι, η φιλίτσα (= το μίνι μάρκετ στο τέλος της πρώτης παραλίας και το μοναδικό λόγω του παραπάνω) ήταν το μοναδικό, μα πρόσφερε τα πάντα. Ακόμη, λειτουργεί και σαν καφέ/μπαρ. Προμηθευτείτε γκαζάκι/σχάρες, ό,τι υπάρχει για μαγείρεμα γιατί γαμεί, ειδικά αν ανάψετε και καμιά φωτιά.
Γενικότερα, τόσο οι τύποι στο αναψυκτήριο που υπάρχει απέναντι από τα πλατάνια, όσο και κάτω στην παραλία στα μαγαζιά ήταν πάντα πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν, είτε τουαλέτα το λες, είτε να φορτίσεις κανά κινητό/μηχανή, είτε να διατηρήσεις πράγματα στα ψυγεία τους.
Από μπάνιο, κάναμε λοιπόν και στις 3 παραλίες. Όσοι βρεθείτε να τιμήσετε σίγουρα την τρίτη που πηγαίνεται από μονοπατάκι από την παραλία των γυμνιστών, που νταξει δεν είναι κάτι τρελό, μα θέλει να σκαρφαλώσεις. Αλλιώς, αν έχετε βαρκούλα, μπορείτε να πάτε μέσω θαλάσσης. Αν βρεθείτε τελικά εκεί, να τσεκάρετε τη σπηλιά στο τέρμα της παραλίας. Απλά υπέροχο θέαμα.
Το σ/κ μαζεύτηκε αρκετός -για χιλιαδού- κόσμος, κυρίως αθηνέζοι, που κάτι τύπισσες που στήσαν δίπλα λέγαν τα σπόρια πασατέμπο και ήθελα να τις κτυπήσω, αλλά τι να κάμεις, κανείς δεν είναι τέλειος. Μεσοβδόμαδα αρκετά χαλαρές καταστάσεις. Αυτό που με άρεσε πολύ είναι ότι πολλές οικογένειες υπήρχαν, όχι wannabe χίπηδες, αλλά με τα πραγματάκια τους, τα παιδάκια τους και τις φιλότιμες προσπάθειες να κάνουν διακοπές. Φυσικά και νεολαίοι, ζευγάρια (σαν εμάς) και παρέες, στο τέλος δεν μπορείς να πεις τι βλέπεις περισσότερο: νέους, γέρους, μωρά, σαραντάρηδες. Όμορφο, πολύ όμορφο, σκηνικό.
Τέλος, ένα τεράστιο ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ των απανταχού ηλιθίων που παρατάνε σκουπίδια όπου βρουν. Χέζεις ρε μαλάκα/ω, μάσε τα κωλόχαρτα σου, βάλε τα βρωμοσκατά σου σε μια τρυπούλα, πόσο, 5 λεπτά είναι χρόνος είναι, τι σου κάνει; Πίνεις τη γαμωμπύρα σου στην παραλία, καταφέρνεις να γαμήσεις, ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ!
Έλεος πλια...
υ.γ.: θα επανέρθω με edit στο ποστ για να ανεβούν και κάποιες φώτο, που δίχως το ματζαφλάρι τούτη την ώρα δεν γίνεται
υ.γ.δύο: να πάτε :pink: (με τον απαραίτητο σεβασμό)
Γαμώ τη δύναμη της συνήθειας. Εννοείς για το ελεύθερο; Γιατί είναι στη δικαιοδοσία του λιμενικού;
Εγύρισα από χιλιαδού. Μέτρησα αμέτρητες μαλαπέρδες και ένιωσα ακόμα καλύτερα. Είμαι σίγουρος πια για τον εαυτό μου.
Στα πλατάνια το μίνι ήταν ανοικτό. Στα των γυμνιστών, το νέο καφέ/μπάρ/καλαμάδικο με μόλις 3 λεπτά περπάτημα από το ακρωτήρι της γοργόνας κάνει το ελεύθερο, "ελεύθερο".
Ο καιρός το σάββατο γούσταρε παιχνιδάκια με σανίδες του σέρφ. Αλλά ξέχασα το ταλέντο μου Αθήνα. Οπότε απλά έβγαζα πετραδάκια από την χαράδρα μου.
Κυριακή ένιωσα καλοκαίρι. Ξύπνημα από τις 8, ομπρέλα και ρακέτα.
Από γουρουνάκια (στην γάστρα) ούτε μυρωδιά.
Και του χρόνου.
kai mou fanike oti eida kapoies gnwstes malaperdes ekei konta.tsimpouklano olo sta idia meri pame.kai persi se petuxa sto paradeiso tis xalkidikis.apo gourounakia oute logos genika kai mou eipan oti genika einai xalaroi otan erxete to limeniko kai den grafoun.pio polu tupikos elegxos.parola auta paizei kapoios tupou inner war stin arena ton malaperdon tupou gay community vs xronia oikogeneiarxes campers sto meros.
genika deuteri xronia evoia me auto to thread.
euxaristw alania
Χαχαχα έτσι.
Δεν ήξερα πως θαταν erίτες εκείνο το διάστημα, κρίμα.
Ρε συ χαρπερ, εμείς που ρωτήσαμε τον τύπο που το χε είπε πως φέτος δεν θα το ανοίξει.
Και όμως...Ανοιχτό ήταν και είχε και αρκετούς ταβλαδόρους.
Βρε, ούτως ή άλλως στα πλατάνια δεν λέει και τόσο. Άσε που είσαι και σε κοινή θέα όταν φτάνουν τα στρουμφάκια.
Beach ρε bitches.
Και να σε βαράει ο ήλιος πρωινιάτικα και να ναι φούρνος η σκηνή; Με σκοτώνει αυτό το πράγμα :/
Άσε που στην παραλία, τουλάχιστον των γυμνιστών, είσαι ο ένας πάνω στον άλλον.
bgaineis kai koimase aptin pleura pou kanei skia skini sou ektos kai an eisai arxigos kai exeis stisei tenta pou tin pefteis kai einai 10 fores kalutera apo skini me i xwris ilio.episis an meneis ekei kairo to pi8anotero einai oti suni8izeis kai koimase kai pio nwris opote stis 7misi pou varaei o ilios eisai eidi arxigos xekourastos.mporei na uparxei sto mellon anagi na stiseis se meros pou den exei skia opote u ll have to deal with this shit.twra osanafora to kosmo ontws eixe arketo alla oxi kai akraio sun tou oti apo ekeini tin pleura eisai pio konta stis faseis/kavatzes.kai an eisai tuxeros vlepeis kai ti malaperda tou harper.
Να πω καιγώ
Πήγα δυο γρήγορες βόλτες Κάλαμο με διαφορά ενός μήνα, ρε παιδιά τι κόσμος είναι αυτός; Μιλάμε για τρεις σειρές από σκηνές, η μία κολλητά στην άλλη, το πρωί δε που είχε και ένα σχετικό αεράκι, το κύμα γαργάλησε τις πρώτες. Ωραία θάλασσα πάντως, στηρίζω ξεκάθαρα, απλά μόνο αρχές Ιούλη ή Σεπτέμβρη. Επίσης, φανταστική άμμο για ύπνο, τι στρώματα και σκηνές και αηδίες.
Σκιά έχει?
Εμείς πήγαμε προς Καλλιανό, οπού υποτίθεται στήνεις σε ποτάμι με πλατάνια (φαράγγι του Δημοσάρη), το οποίο εκβάλλει στην παραλία. Κάπως έτσι ήταν θεωρητικά, αλλά πολύ λίγες οι καβάτζες για σκηνές και ήταν όλες κατειλημμένες (είμαστε βέβαια μεγάλη παρέα, με 3 σκηνές και 5 αιώρες). Δεν πρόλαβα καν να δω αν είχε καμιά ντουζιέρα, αλλά το ποτάμι είχε νερό, οπότε δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία.
Φύγαμε άρων άρων προς Ποτάμι Πλατανιστού, και δεν προλάβαμε καν να τσεκάρουμε το φαράγγι ψηλότερα, οπού υπάρχουν βάθρες, καταρράχτες κτλ. Με τη βοήθεια 2 καταρραμένων γιδοβοσκών, που μας έστειλαν από τον περιφερειακό σκατένιο χωματόδρομο, φτάσαμε μετά από 4 ώρες ταλαιπωρίας στο γαμωπόταμο. Άλλη μαλακία μέρος εκεί. Ελάχιστες καβάτζες σε πλατάνια πάλι, μέτρια παραλία, αλλά ήμασταν πτώματα και αποφασίσαμε να στήσουμε εκεί. Μείναμε 2 μέρες, παλεύοντας να κρατήσουμε τις σκηνές όρθιες και να μαγειρέψουμε με 8 μποφόρια, όταν τελικά μας ξύπνησε ένα πρωί ανεμοθύελλα και βροντές, οπότε σηκωθήκαμε και φύγαμε προς αναζήτηση τρίτης τοποθεσίας. Στο Ποτάμι είχε ντουζιέρες, τουαλέτα, μια καντίνα και μια ταβέρνα. Φεύγοντας, περάσαμε κι από τους καταρράχτες Πλατανιστού (το ίδιο ποτάμι πιο ψηλά). Εκεί ήταν υπέροχα (βλέπε φώτο στο ποστ πιξ). Γαμάτη πρασινάδα, καταρράχτες, παγωμένες βάθρες για βουτιές, αλλά για καμπινγκ δεν ενδείκνυτο.
Μετά από κάμποσες ώρες στο αμάξι, καταλήξαμε στην παραλία Λιμνιώνας Μεσοχωρίων, οπού βγάλαμε το τελευταίο μας 24ωρο. Είναι μια πανέμορφη, μικρή παραλία, με άμμο, βοτσαλάκια και φανταστικά νερά, στην οποία κόβει κάπως κι ο αέρας. Τριγύρω έχει 4 ταβέρνες με πολύ λογικές τιμές, στις οποίες μπορεί κανείς να φάει και πρωινό. Επίσης παίζει ντουζιέρα και τουαλέτα. Για πολλές μέρες δεν είναι, γιατί δεν έχει σκιά (πέρα από κάτι ομπρέλες και 2 δεντράκια) και μαζεύει πολύ κόσμο (τον 15αύγουστο ένιγουεη, ίσως άλλες περιόδους να είναι άδεια), αλλά για κάνα 3ημεράκι είναι ταμάμ.
Στη διαδρομή προς Καλλιανό, περάσαμε και δίπλα από το φαράγγι του Αγ. Δημητρίου, το οποίο απλά γάμησε από ψηλά. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια βράχια πουθενά στην Ελλάδα, πολύ Grand Canyon φάση. Η παραλία επίσης μου φάνηκε συγκλονιστική (αν και μάλλον χωρίς σκιά), αλλά από εκεί που ερχόμασταν δεν είχαμε πρόσβαση για να κατέβουμε να τη δούμε. Σίγουρα θα ξαναπάμε κάποια στιγμή προς τα εκεί, για να τσεκάρουμε τα δύο φαράγγια (Δημοσάρη-Αγ. Δημητρίου) που είναι δίπλα δίπλα.
Είναι η δεύτερη φορά που επιχειρούμε εξόρμηση προς Ν. Εύβοια, και ήταν και οι δύο βασανιστικές. Έχει όμορφες παραλίες, αλλά πολλή ξεραίλα γύρω γύρω. Σε γενικές γραμμές δε θα την πρότεινα για ελεύθερο. Β. Εύβοια δαγκωτό είμαστε.
Κάλαμος 0 σκιά από δέντρα, όπως και οι περισσότερες (αν όχι όλες, μπορεί να ξεχνάω κάτι) γειτονικές παραλίες. Η παραλία του Αγίου Δημητρίου είναι υπερέπος όντως, αλλά πιο πολύ κύμα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου (σε βουτιά κόντρα που μου αρέσει να κάνω στα κύματα, στον Άγιο Δημήτριο μ' είχε φέρει τούμπα 7895 φορές και μου έτριψε τη μάπα στα βότσαλα, με αποτέλεσμα να χάσω για μισό λεπτό κάθε αίσθηση στον χώρο και μετά να βγάζω πετραδάκια από τη μύτη, τ'αυτιά και το στόμα.)
τωρα το ειδα. παρεξηγηθηκα μαλλον. δε μιλησα για την θαλασσα. ειπα δυσκολο πλυσιμο οχι μπανιο στη θαλασσα. ναι οι ντουζιερες ητανε αρκετα μπρουταλ ειδικα αν πλενεσαι απογευματακι που δεν εχει δυνατο ηλιο και το νερο ειναι μπουζι. η χιλιαδου γαμει οπως και ναχει. προτιμω πλατανια δασος μου βγαινει ο πανας απο μεσα μου τα βραδια. γεννεθλια και ξυδια με κατερινα απο ξυλινο τα βραδια. γαμω τα παιδακια της καναμε τη ζωη μαυρη με τισ καθημερινες κωλοιδεες για ανουσιοτητα που ειχαμε και παντα ηταν προθυμη. ωραια πραματα γενικως.
Οκ, για τις ντουζιέρες ισχύει, είναι κρύο.
Φεύγουμε Σάββατο βράδυ με αρχικό προορισμό Χερόμυλο. Θα παίζει 4x4 στο οποίο το μόνο που θα λείπει θα είναι παιδικά ποδήλατα..Έχει κανείς πληροφορίες για τη παραλία και τα πέριξ?Ισχύει ότι σε περίπτωση που φυσάει πας προς ευβοϊκό?
Διήμερο ΣΚ σε Πετριές - Αγίους Αποστόλους.
ό,τι πρέπει για απόσταση ενός διομισαώρου από άθενς
έχει κανείς κάποια χρήσιμη και ψαγμένη πληροφορία για Άγιο Δημήτριο και γύρω περιοχές (νότια εύβοια); θα 'μαι για λεύτερο το ΣΚ. απ' όσο ξέρω, η παραλία δεν έχει σκιά ε. έχουμε πρόταση για καμιά ...εξορμησούλα (πέρα από το φαράγγι);
Πολύ ωραία παραλία, αλλά έχει θέμα με τη σκιά, ναι. Υπάρχει βέβαια ένας βράχος στα δεξιά που κάτι κάνει. Αν δεν είναι πήχτρα, θα είστε οκ από το μεσημέρι και μετά.
10 λεπτά πιο πέρα είναι και ο Καλλιανός. Επίσης ωραία παραλία (χωρίς σκιά), κυρίως στο βόρειο άκρο της. Εκεί εκβάλλει και το φαράγγι, οπότε μπορείτε να ψάξετε για καμιά καβάτζα κι εκεί (φτάνοντας στην παραλία, έχει μια τσιμεντένια γεφυρούλα φάση, αράζετε το αμάξι και ανηφορίζετε μέσα στο φαράγγι). Δεν έχει πολλές καβάτζες για στήσιμο, οπότε αν έχει κόσμο, πακέτο. Για να φτάσετε σε βάθρες κτλ, πρέπει να ανέβετε αρκετά πιο ψηλά στο φαράγγι. Δεν το έχω δοκιμάσει με τα πόδια από κάτω, αλλά νομίζω είναι κάνα διωρο περπάτημα. Με άλλα λόγια, καλύτερα να ανέβετε με το αμάξι πιο ψηλά (ρωτήστε ντόπιους για το που ακριβώς θα φτάσετε με το αμάξι γιατί είναι λίγο τρικυ η φάση), και μετά να πάρετε ένα μονοπάτι, που κι αυτό έχει κάνα 45λεπτο περπάτημα μέχρι να φτάσετε σε νερό. Αξίζει ωστόσο, είναι φανταστικά. Έχει κάτι σημεία τελείως Indiana Jones.
Τσέκαρε και το ποστ μου πιο πάνω, και κράτα τον Λιμνιώνα Μεσοχωρίων, αν βρείτε τα σκούρα στα φαράγγια.
Εγώ να σου προτείνω 2 παραλίες Ν Εύβοια που πήγα το προ-προηγούμενο και το προηγούμενο σ/κ.
Είναι απο την μεριά του Ευβοικού κόλπου και όχι Αιγαίο, πράγμα που βολεύει όταν έχει αέρα κάποιες φορές.
Από Ραφήνα περνάς απέναντι στο Μαρμάρι και από εκεί και μετά ακολουθείς βόρεια τη διαδρομή.
Σε κανένα τέταρτο θα βρεις την Τριανταφυλλένια, (βγαίνεις από τον κεντρικό σε ένα χωματόδρομο) γνωστό μέρος για ελεύθερο το οποίο έχει γίνει ακόμα πιο γνωστό τα τελευταία χρόνια από την άποψη του ότι 1ον ίσως δυσκολευτείς να βρεις μέρος να στήσεις, και 2ον διότι σε ένα κομμάτι του, το έχουν σουλουπώσει αυτοί που πηγαίνουν και έχουν κουζίνες, νεροχύτες, περιφράξεις με ξύλα, πηγαδάκι με ντουζιέρα και δίαφορα άλλα καλούδια. Αν βρεις μέσα στο μικρό δασάκι για ίσκιο θα είσαι άρχοντας. Η παραλία είναι πολύ καλή.
Επειδή όμως θα γίνεται κατά πάσα πιθανότητα χαμός, αν δεν βρείτε εκεί, συνεχίζετε το δρόμο βόρεια και μετά απο 5 10 λεπτάκια θα συναντήσεις πάλι σε μια έξοδο από τον κεντρικό μια μικρή παραλία. Το όνομα της δεν το γνωρίζω, όμως... είναι πιο μικρή από την προαναφερθούσα, έχει ελάχιστο κόσμο (ζήτημα να ήταν 2 3 παρέες), τα νερά είναι καταπληκτικά και επειδή δεν είναι γνωστή, κατά το απογευματάκι οι υπόλοιποι την κάνουν και μένετε μόνοι σας.
Από την πάνω μεριά της παραλίας έχει 2 οικόπεδα, το ένα έχει κατι προβατάκια, κότες, σκυλάκια φύλακες, χωράφι με ζαρζαβατικά καθώς και ένα γαμημένο κόκκορα ο οποίος γκάριζε απο τις 3 το βράδυ γαμώ το σπιτάκι του, και το διπλανό οικόπεδο είναι παραμελημένο. ϊσως σκάσουν τα παππούδια τα οποία έχουν το χωράφι για να ταίσουν τα ζωντανα ή να αράξουν λίγο σε κάτι αιώρες αλλά το βράδυ δεν μένουν.
Όσον αφορά τις καβάτζες, έχει μια κάτω από το 2ο οικόπεδο και κάτω απο κάτι δέντρα όπου χωράνε άνετα 3 σκηνες στη σειρά. Αν βάλετε και καμμιά ομπρέλα, το πρωί θα είστε μια χαρά ( αν δεν σας σπάσει τα αρχίδια ο κόκκορας). Μια δεύτερη είναι λίγο πιο δίπλα κάτω από μια ελιά. Γενικά σκιά λίγα πράγματα, πάρε ομπρέλες.
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ διότι δεν έχει καθόλου κόσμο, η θάλασσα γαμεί, και το βράδυ ο ήχος από τις ανεμογεννήτριες, όταν συντονίζονται κιόλας με νανουρίζει :D
Αυτά σε γενικές γραμμές, συνιστώ ανεπιφύλακτα τη δεύτερη και αν έχεις καμμιά απορία, ρώτα.
ΤΡιανταφυλλένια : https://www.google.gr/maps/place/38%...!5m1!1e4?hl=en
Παραλία ντούε : https://www.google.gr/maps/place/38%...!5m1!1e4?hl=en
φώτο από παραλία ντούε : https://www.google.gr/maps/place/38%...!5m1!1e4?hl=en
ps : σφάξτε τον κόκκορα και κάντε τον θυσία.
Ευχαριστώ και τους δύο για τις πληροφορίες.
Αν εξαιρέσεις τις καιρικές συνθήκες ήταν υπέροχα. Φτάσαμε στην παραλία του Αγίου Δημητρίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα και φυσικά βαριόμασταν να στήσουμε, οπότε την πέσαμε με υπνόσακους σε μια εύλογη απόσταση από τη θάλασσα (τουλάχιστον 8-10 μέρα). Μας ξύπνησε λούζοντάς μας το κύμα στις 8 το πρωί. Ηθικό Δίδαγμα: μη βαριέστε παιδιά!~ και να στήσετε όσο μακριά μπορείτε από το κύμα.
Αρκετός αέρας αλλά κυρίως τεράστια κύματα. Στην αρχή η περιγραφή του 12 stars μου φάνηκε υπερβολική, αλλά τελικά ήταν απόλυτα ακριβής. Αν και πληροφορήθηκα ότι μπορεί να τύχει η θάλασσα να είναι εντελώς λάδι, όπου μπορείς να επισκεφτείς δύο μικρές σπηλιές κολυμπώντας.
Spoiler
Γενικά δεν υπάρχει πολλή σκιά, αλλά εάν βρείτε να στήσετε όπως κατεβαίνετε στην παραλία δεξιά, όσο κοντά στο βράχο μπορείτε, έχει καλή σκιά μέχρι τις 10 το πρωΐ. 17-19 Ιουλίου είχε αρκετό κόσμο αλλά όχι σε σημείο να μη μπορείς να βρεις χώρο. Ήταν ιδανικά νομίζω. Υπάρχουν δύο καντίνες που μπορούν να σε εφοδιάσουν με τα απαραίτητα (μπύρες, ξύδια, σουβλάκια). Στην καντίνα κοντά στην παραλία υπάρχουν τουαλέτες και ντουζιέρα.
Spoiler
Σε συνέχεια του ειδυλλιακού πρωϊνού ξυπνήματος, πάτησα μια μέλισσα και με ξεπαρθένιασε, όμως δε μασήσαμε. Μία ώρα αργότερα ξεκινήσαμε για ορειβασία στις βάθρες στο φαράγγι του Αγίου Δημητρίου (το μονοπάτι ξεκινά από τη δεύτερη καντίνα). Σε δύο ώρες ανάβασης φτάσαμε στην 6-7η βάθρα. Σε κάποια σημεία χρειάστηκε να κολυμπήσουμε για να προχωρήσουμε, γιατί ήταν δύσκολη ή σχεδόν ανέφικτη η ανάβαση από το βουνό. Ίσως με μία ακόμη ώρα δυνατής ανάβασης να έφτανες στην πηγή που βρίσκεται ψηλά στο δρόμο, όπου θα είχε αρκετό ενδιαφέρον αλλά δεν προλαβαίναμε να προχωρήσουμε. Εξαιρετική διαδρομή και εμπειρία, αναμφίβολα το καλύτερο σημείο της εκδρομής.
Spoiler
Καλλιανο(ύ) δεν πήγαμε γιατί όλες οι παραλίες που έβλεπαν Αιγαίο είχαν παρόμοιες συνθήκες και δεν είχαμε μαζί σανίδα για σερφ. Αλλά από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι είναι αντίστοιχη φάση.
Στην επιστροφή κάναμε μια βουτιά στην Τριανταφυλλένια που ανέφερε ο ζουμορίτος. Όμορφη παραλία και η θάλασσα λάδι, αφού έβλεπε στον Ευβοϊκό. Στα αρνητικά ότι βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ιχθυοτροφεία που αυτομάτως επηρεάζουν βάναυσα την καθαρότητά της.
Spoiler
Τα Λιχαδονήσια ενδείκνυνται για ελεύθερο;
επειδή στην περιοχή παίζει μονοπώλιο, δεν ξέρω αν ο τύπος με το μπιτς μπαρ ρίχνει καταγγελίες. δύσκολο να πάει μπάτσος ή λιμενικό εκεί, αυτεπάγγελτα.
ήθελα κ εγώ να γράψω δυό λόγια για βόρεια εύβοια όπου βρέθηκα ένα για 4ήμερο λίγο πριν το 15αύγουστο και μας πήδηξε ο τζακ δε ριππερ με τη δυτική ακτή :P
τεσπα, έκατσε μια φάση και έμεινα λιχάδα για αυτές τις μέρες, αλλά επειδή ως γνωστό θεωρώ τη θάλασσα υπερτιμημένη και εκείνη την περίοδο είχα σερι μέρες μες στο ελατόδασος, είπα να μην αλλάξω περιβάλλον. οπότε είπα να κάνω ένα τουρ προς δρυμώνα.
Spoiler
πήρα και μερικές θαλασσινές γιατί δε θα με πίστευαν ότι πήγα σε νησί
Spoiler
δεν παιζει αμαξι ειμαστε ΄μικροι'.πειτε καμμια καλη παραλια για ελευθερο απο ψαχνα με ταχι.σοσ
η γενικα τι λεοφωρειο απο κτελ χαλκιδας που απο κει κτλ
καλο χειμωνα σοντ
κρίνοντας από τα καλοκαιρινά κύματα στην πλευρά του Αιγαίου, αυτή την περίοδο πρέπει να είναι Τσουνάμι η φάση.
άσε τις παραλίες και τράβα προς Δίρφη:
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...89&oe=58B0E049
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...27&oe=58EDF6F5
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...b7&oe=58F28345
γκουλ πες μου ότι πήγατε κει πάνω και δεν φάγατε στον τσέλιγκα...
ε αφού επιμένεις στο λέω λοιπόν! δεν είδα κανέναν τσέλιγκα εκεί γύρω παραδόξως. στη Στενή είναι; μου φάνηκαν κάπως τουριστικά όλα αυτά.
τιμήσαμε Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς στην Χαλκίδα όμως. φτηνό και εγγύηση.
Όχι ποια στενή, είναι από την πίσω μεριά της Δίρφυς, πάνω από τη θάλασσα στην Πετάλη. Κανα μανιτάρι μαζέψατε;
αφήνει τίποτα η εταιρία για τους συλλέκτες?
http://www.manitariadirfis.gr/el
Πλάκα κάνεις; Πανικός γίνεται, το βουνό είναι τεράστιο με αρκετή ποικιλία απ'όσο ξέρω και ο Πισσώνας που λέει ότι βρίσκεται η εταιρεία είναι 15 χιλιόμετρα από τους πρόποδες του βουνού... :p
βλέπω στις ομάδες μανιταροφυλλίας. έχετε κ εκεί καλό μανιταρότοπο. πρέπει να τιμηθεί άμα με φέρει ο δρόμος.