teleutaio epeisodeio metrio kat eme.
pleon eimai 100%$ pepismenos oti oi paragwgoi exoun dei th seira survivors (oxi re to thlepaixnidi, uparxei seira deite th. 2 kukloi mono)
gamaei polu alla teleutaio epeisodeio ligo provlepe
Printable View
teleutaio epeisodeio metrio kat eme.
pleon eimai 100%$ pepismenos oti oi paragwgoi exoun dei th seira survivors (oxi re to thlepaixnidi, uparxei seira deite th. 2 kukloi mono)
gamaei polu alla teleutaio epeisodeio ligo provlepe
εχει πολλα προβλεπε ,, αλλα παρολες αυτες τις κλισεδιες , γαμαει ασχημα η σειρα.Spoiler
πινκ σωστη τοποθετηση Φρικ, επίσης
Spoiler
Προφανώς το κόμικ είναι καλύτερο, αλλά και η σειρά είναι σχετικά προσεγμένη. Ειδικά μετά το τελευταίο επεισόδιο φαίνεται πως θα υπάρχουν πολλές διαφορές σεναριακά με το κόμικ, όμως είναι καλό αυτό για όσους το έχουμε διαβάσει. Το καστ είναι λίγο κάτω του αναμενόμενου αλλά αυτό το ξέραμε από όταν ανακοίνωσαν την παραγωγή.
πολυ ωραιο και το τελευταιο...μπορει να μη γινεται κατι συγκλονιστικο αλλα η ατμοσφαιρα παραμενει γαμηστερη και σε ολη τη διαρκεια δεν εχασα καθολου ενδιαφερον
re den uparxei. h plokh einai sa th seira survivors.
les kai exoun xepatikwsei to senario kai apla prosthesan kai zombie
oxi oti me xalaei mias kai h allh gamisterh seira htan
kal oepeisodeio
Ε μην ξεχνιομαστε! γαμησε και το τελευταιο!
Season-σφηνάκι ήταν. Μας άνοιξε καλά-καλά την όρεξη και μας άφησε. Άντε να δούμε για πότε ο β' κύκλος.
αρχισε πολυ καλα κ τελειωσε ασχημα.
δν βλεπω να χει να δωσει πολλα στη 2η. μαλλον δν 8α τιμησω
Και μένα μου φάνηκε κάπως βιαστικό σε σημεία (και κάποιοι ηθοποιοί είναι κακοί) αλλά υποθέτω είχε να κάνει με το ότι είχαν μόνο 6 επεισόδια. Γενικά καλή σεζόν, αν βελτιώσουν στην επόμενη λίγο το γράψιμο θα γίνει έπος.
το 6ο μου φανηκε μετριο
περα απο το προλογο λιγα πραγματα
γενικα για την 1η σε 6 επεισοδια δεν προλαβαινεις να γνωρισεις χαρακτηρες να σε νοιαξει τι συμβαινει
δηλ. κοσμος ηρθε, εφυγε , αλλους τους εφαγαν τα ζομπι αλλα περα απο 2-3 ατομα ζητημα να θυμασαι τα ονοματα των υπολοιπων.
εχει παντως τα φοντα να γινει καλη σειρα οποτε ναμαστε καλα τα λεμε του χρονου
σε αυτο που ειπες για τους χαρακτηρες εχεις δικιο..και ειναι ενας προβληματισμος μου για τη σειρα..γιατι ολες οι "καλες " σειρες εχουν παντα ενδιαφεροντες χαρακτηρες που τους εχουν αναλυσει μεσα απο τα επεισοδια..εδω αυτο απουσιαζει..απλα η ατμοσφαιρα του γαμαει οντως..να δουμε πως θα παει..η δευτερη ξερουμε ποτε βγαινει και ποσα επς εχει?
Παρακολουθώντας ευλαβικά έχω να πω:Καλή σχετικά ερμηνεία ρόλων αλλά χάνει λίγο στο σενάριο.Το τέλος 1ης σαιζόν είχε κάποια κενά και μικροαστοχίες αν και για το είδος η σειρά θερίζει γενικά.
Spoiler
γενικως γιατι δε καταλαβα οτι ηταν season finale ξερω γω; μήπως συνήθισα με τα cliffhangers του lost? :P
Γενικά χάλια φινάλε. Θα προτιμούσα στην επόμενη σεζόν να ξεκινήσει με ομάδα άλλων επιζώντων (αλα λοστ) γιατί πολύ απλά αυτούς τους βαρέθηκα. Α και να κόψει τις πολλές ντράμα σκηνές γιατί μας έπρηξαν τ'αρχίδια.
Παρ'όλα τα παραπάνω γουστάρω κ περιμένω βελτίωση.
αυτό δε το 'χω δεί ακόμη οπότε δε ξέρω τι φάση το άρθρο αλλά λίγο που το κοίταξα ενδιαφέρον φάνηκε, υποθέτω για κάποιον που 'δε όλη την πρώτη σεζόν ακόμα πιο ενδιαφέρον: http://thelastpsychiatrist.com/2010/...about_zom.html
Για όσους καθυστερημένους (σαν εμένα) δεν ασχολήθηκαν με το comic έγκαιρα και τώρα σκέφτονται πού να τρέχουν να αγοράζουν τα τομάκια ένα-ένα, βγήκε το 1ο compendium με τους 8 πρώτους τόμους μαζί (48 τεύχη, 1100 σελίδες) σε έναν υπερτόμο. Πολύ καλή και συμφέρουσα φάση.
http://antville.org/static/swen/imag...compendium.jpg
όχι ότι δείχνει και τίποτα αλλά δε βαριέσαι
ΛΟΙΠΟΝ, πρεμιέρα 16 Οκτωβρίου yada yada ΑΛΛΑ:
Την θυμάστε αυτήν την κοπελίτσα
http://tvmedia.ign.com/tv/image/arti...1317145593.jpg
Walking Dead Webseries
The webseries is a prequel of sorts, focusing on Hannah (Lilli Birdsell), known to fans as "Bicycle Girl," the legless zombie Rick Grimes encountered shortly after first waking up in the hospital in the show's first episode. Her name comes from her vicinity to the bicycle Rick took, of course - since, lacking any legs, she wasn't doing much riding herself. Per AMC, "Fans will learn about Hannah's life before the apocalypse, her struggle to survive and protect her family as the world begins to fall apart, and her ultimate demise into zombie-hood."
Ψιλοκακές ερμηνείες από τους ζωντανούς, τα ζόμπι όμως θα σας αποζημιώσουν για τον κόπο σας!
Για πείτε εντυπώσεις από το 2x01.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν τράβηξα και τα βυζιά μου, ειδικά μεΑπό κει και πέρα, δράση σε νορμάλ ρυθμούς, αν και γενικά η ροή της έχει κάποια μικρά κενά/τρύπες, ενώ συνεχίζει να μετράει το φοβερό μακιγιάζ και τα γαμάτα ζόμπι. Επίσης, ενθαρρυντικό το ότι, με το τέλος του επεισοδίου, φαίνεται να γυρνάμε και να πιάνουμε τα γεγονότα του επικού κόμικ (γιατί στον 1ο κύκλο και ειδικά στο τέλος του, η ιστορία είχε ξεφύγει εντελώς από αυτό). Επίσης, τι μαλακία είναι αυτή και, αμέσως μετά την τελευταία σκηνή, το AMC δείχνει στο καπάκι σκηνές από το επόμενο επεισόδιο; Πάει εντελώς στράφι το cliffhanger που μόλις άφησαν. Γιωτάδες :PSpoiler
μολις τοδα , ε μετα την τελευταια σκηνη στο τελος οταν πηρα χαμπαρι οτι δειχνει σκηνες απο το επομενο εννοειτε το κλεισα :razz:
μαρεσε το 2x01 εχει ατμοσφαιρα, ωραια μουσικουλα , στις σκηνεςκι αν και δεν μπορεις να πεις οτι προχωρησε την πλοκη ιδιαιτερα γενικα το βρηκα καλο.Spoiler
το γελιο με Rick ειναιSpoiler
α και σαρωσε και σε θεαματικοτητες
συμπτωματικα για Μιτς και σειρες το ειδα και γω (!!!)
δεν εχω δει τη 1η σαιζον. μου εξηγησαν τη ΦΑΣΗ.
μου αρεσε ομως. και για σειρα ειναι μεγαλο συν η σπλατεριλα του.
Spoiler
πασχει απο ΚΡΕΑΣ γενικα η σειρα...τα εχομε ξαναπει
το επεισοδιο το κατεβασα αλλα δεν το ειδα ακομα
θα το δω οταν εχουμε τακουμ' για φαι
ερχόμουν να το παίξω ιστορία ότι εντάξει μωρέ ψιλοκαλό ήταν, και μετά συνέβη η τελευταία σκηνή.
αν ημαν ο σκηνοθετης θα εκανα το ελαφι ζομπι και να τρωει τον νεαρο
Σιγα το φιναλε, που το αναλυουμε κιολας δηλαδη.
δεν τρελαθηκα με το πρωτο της 2ης σεζον, το περιμενα πιο γαμιστερο. σε καποια φαση πηγε να με παρει κ ο υπνος. ειχε βεβαια κ κανα 2 σκηνες αρκετα δυνατες αλλα γενικοτερα χλιαρο..
ειδα και το 2ο ψες, αλλα εχω να πω οτι η πλοκη παει λιγο αργα.
το δευτερο μου φανηκε πολυ χλιαρο
Καλή κι η 2η μωρέ.Ανυπομονάμε για εξελίξεις
το επ04 ήταν το πιο βαρετό και ανούσιο επεισόδιο ολόκληρης της σειράς. και όπως δείχνει η τελευταία σκηνή, μάλλον πάνε να το κάνουνε Τόλμη και Γοητεία.
Εμιλησες ορθα.
Spoiler
Λοιπόν παιδιά. Πραγματικά δεν έχω την πρόθεση να το παίζω ξερόλας του στιλ "έχω διαβάσει το comic και εσείς δεν ξέρετε", αλλά είχα ήδη γράψει σε ανάλογο post σχετικά με αυτό:Κατανοώ πώς κάποιος, βλέποντας μια σειρά με όνομα The Walking Dead, περιμένει να βλέπει πάντα zombies, σπλατεριές, ξεκοιλιάσματα, αγχώδη κυνηγητά κλπ, αλλά πώς θα εξυπηρετούσε όλο αυτό αν γινόταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ; Για μένα είναι ιδανικό αυτό το σκηνικό επιβίωσης σε έναν post-apocalyptic κόσμο και η συνύπαρξη σε αυτόν με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Συγκεκριμένα, το 4 μου φάνηκε το πιο ενδιαφέρον του 2ου κύκλου ως τώρα και αυτό που συμβαίνει στην τελευταία σκηνή είναι σημαντικότατη εξέλιξη στη γενικότερη ιστορία, με τη διαφορά ότι στο comicSpoiler
Από την άλλη, ομολογώ ότι ίσως όλο αυτό το σκηνικό να μη λειτουργεί το ίδιο καλά στην τηλεόραση όπως στο χαρτί, αλλά κάντε λίγη υπομονή και οι grindcore φίλοι μας, οι σπλατεριές δεν αργούν.Spoiler
οι καλυτερες σκηνες ομως ειναι με τα ζομπι :)
το κομικ δεν τοχω διαβασει παντως στην TV μεχρι στιγμης εχει αποτυχει τελειως να χτισει χαρακτηρες
και δεν ειπαμε να εχει ζομπι συνεχεια αλλα φτιαξε και χαρακτηρες να εχουν ενδιαφερον
ηταν και λιγα τα επισοδεια της 1ης και η 2η παλι θα παιχτει σε 2 φασεις ε δεν γινεται δουλεια ετσι καιSpoiler
δεν υπαρχει και καμια σοβαρη εξελιξη
εχει πολλα βαρετα σημεια και περιμενεις να πεταχτει κανα ζομπι για να αποκτησει ενδιαφερον :grin:
Εντάξει,η σειρά όσο πάει και βελτιώνεται.Αυτό που δεν κατάλαβα καλά είναι:
Spoiler
Αγάπη μεγάλη:
Spoiler