γαμω τις αδειες εργασιας !@#%!@%!@
Printable View
http://www.england365.gr/
Wat. Καλά ότι είναι ο Σωτηρακόπουλος πίσω από αυτό ήταν αναμενομενο.
Blackpool ομαδάρα, ενισχύεται και ετοιμάζεται να σhίσει τα τσουτσέκια της πρεμιερσιπ.
My squad number at Man City is 76. All the other numbers have gone.
Spoiler
και νομίζω δεν έχει αυτόν ...
http://www.sport.gr/files/news/2008-...oteli_250x.jpg
Guardian previews
θα χει ενδιαφερον το πραμα
περα απο τις chelsea-manU-arsenal ερωτηματικο man city-liverpool που θα φτασουν
και tottenham-everton καραδοκουν για 4αδα αλλα δυσκολα
βγαινει μια 7αδα δυνατη
η Σιτυ σκοπευει να παιξει σε πεντε πρωταθληματα?
O Parker ανανεώνει μέσα στις επόμενες μερες κατά πάσα πιθανότητα.Εννοείται πως σε περίπτωση αποχώρησης του ανασταλτικά μένουμε ελαφρως μαλάκες.
Ο Cole πάλι μόνο αναντικατάστατος δε θα έλεγα πως είναι,και για τα ποσά που ακούγονται ίσως θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγει,έχοντας ως δεδομένο πως τα χρήματα της μεταγραφης θα χρησιμοποιηθούν για αγορά αντικαταστάτη,όχι μεσοβέζικες λύσεις στιλ Tristan,Franco ξέρω γω.
Επίσης,we are crying for width.Εχουμε ενα σκασμό παίκτες για τον αξονα και στις πτέρυγες ελάχιστες λύσεις.Αν τελικά κάτσει το ντιλ και πουληθεί ο δεν-μπορώ-να-πασάρω-στα-3-μέτρα Kovac το καλύτερο θα ήταν τα λεφτά να πάνε σε αγορά πλάγιου.
Μεγάλη περιέργεια έχω για τις Everton και Villa φέτος,τα συνώνυμα της σταθερότητας στην PL.
Ειδικά τη Villa θα προτιμούσα να την παίζαμε κάπου στο τέλος του 1ου γύρου μιας και με κάποιους καλοδιαλεγμένους τραυματισμούς ή suspensions δε μου φαίνεται να έχει το απαιτούμενο βάθος σε υλικό.
3-0 στο ημίχρονο. :touched:
erotevmenos me albrighton
Χαχαχαχ πάνω που το πες , απίστευτη ενέργεια στο 3ο. Γουεστ Χαμ γενικά ψιλοχάλια, μόνο στις αρχές του β' έκανε κάτι. Επίσης Blackpool wtf
Πείτε μου ότι βλέπω αγώνα της περσινής σεζόν.
πουτσα ενα χιλιομετρο επεσε :/
Επειδή θα κρατήσει μόνο μια βδομάδα, ας το σημειώσουμε
Code:Premier League:
1 Blackpool 3 1 1 0 0 4 - 0
2 Aston Villa 3 1 1 0 0 3 - 0
3 Wolves 3 1 1 0 0 2 - 1
4 Blackburn 3 1 1 0 0 1 - 0
5 Birmingham City 1 1 0 1 0 2 - 2
Γαμώ το σπιτάκι
μιας και δεν το είδα , ας πει κάποιος την ιστορία με τις 2 κίτρινες στο 90 :)
evlepa se epanalhpsh ton teliko tou charity shield kai exw na pw oti rooney, hernandez 8a einai megalo epi8etiko didumo. Xwris kentro vevaia fetos, ektos kai an pai3ei mpala meta apo 2 xronia o hargreaves, alliws kremomaste apo ta paparia tou scholes kai tou gigs
Η Λιβερπουλ που αγαπαμε φυσικα :touched:
Εγώ σου έριξα τη μία :)
Spoiler
τι ήρθες να μας πεις εσύ τώρα; Με 10 έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο, και για κάποια λεπτά και με 9, και τελικά η άρσεναλ κατάφερε να σκοράρει στο 91 με αυτογκόλ του πέπε ρέινα
μια χαρά τους είχαμε
άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε εδώ μέσα
μπούρδα παιχνίδι βέβαια
εδιτ φυσικά στο φίξερ πάει ε
Κοινώς έπρεπε να έχουμε τους 3 βαθμούς :/
αλλο ενα γαμημενο γκολ μπορουσε να μπει να παμε ταμειο....; καλη συνεχεια!
και έλεγα θα πεις για Μαραντόνα στην Αστον Βιλλα
Νταξ οι πικραμένοι του λιμανιού δείτε το γκολ του Kalinic,θα αισθανθείτε καλύτερα.
ο φίξερ και μια μικρή ομάδα που έχει αρχίσει να δημιουργείται τελευταία, θεωρούν ότι πρέπει να χρησιμοποιούν τη γαυροβαζελική πουτσοειρωνία τους σε όλα τα είδη ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα και εδώ, λες κι είμαστε στο γεωργίου ή στον τάκη να πούμε. Λοιπόν φίλε μου σε πληροφορώ ότι έχεις καταντήσει αηδία κι ότι υπάρχει ολόκληρο αθλέτιξ να παίζεις και να μαζεύεις μούντζες αν το επιθυμείς, δε χρειάζεται να το κάνεις και εδώ. Άσε τον κόσμο που παρακολουθεί πρέμιερ λιγκ να συζητήσει χωρίς να του σπας τα αρχίδια κάθε λίγο με το κόμπλεξ σου με τη λίβερπουλ, καταντάει κουραστικό, ειλικρινά. Αφού τα βρισίδια τόσο καιρό όχι μόνο δεν πιάνουν, αλλά σε έχουν κάνει και πιο ανθεκτικό, είπα να σε πιάσω στο φιλότιμο.
Λεπόν για να κάνουμε μια σούμα της πρώτης αγωνιστικής
Tottenham 0 0 Man City
Blackburn 1 0 Εverton
Wolves 2 1 Stoke
Villa 3 0 West Ham
Sunderland 2 2 B'ham
Bolton 0 0 Fulham
Wigan 0 4 Blackpool
Chelsea 6 0 West Brom
Liverpool 1 1 Arsenal
Man Utd 3 0 Newcastle
εγώ μόνο τα 2 τελευταία είδα, το σάββατο δεν μπόρεσα να δω τίποτα. Η Newcastle χάλια μαύρα, πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσει την άμυνά της. Πάντως νομίζω ότι η έκπληξη της αγωνιστικής ήταν η μπλακπουλ
αυτά
εντάξει για τον φίξερ, εγώ όμως μπορώ να κράζω την Λίβερπουλ μια στο τόσο;;
εσύ μπορείς να κράζεις όσο θες γιατί στις 17 οκτωβρίου και στις 15 ιανουαρίου θα κλαις πάλι :pink:
Newcastle όντως χάλια όπως και West Brom. Αυτό με τη Blackpool πραγματικά δεν το καταλαβαίνω, δηλαδή δεν είδα το ματς, αλλά στα στιγμιότυπα που είδα πρέπει να έκανε καμιά 10ρια κλασσικές ευκαιρίες. Οκ λογικά κι η Wigan θα ήταν σε άθλια κατάσταση (αυτή την ομάδα ποτέ δεν θα τη καταλάβω, επι Μαρτίνεζ παίζει να κερδίσει τη Γιουνάιτεντ και την άλλη βδομάδα να φάει 5 απ τη Στόουκ), αλλά και πάλι επιθετικά φάνηκε αρκετά γρήγορη. Λογικά αν συνεχίσει να παίρνει βαθμούς εκτός έδρας θα έχει καλύτερη τύχη απ' την Μπέρνλι. Από 'κει και πέρα City πολύ πολύ κακή, τεράστια εμφάνιση Hart αλλιώς θα είχε φύγει με 3άρα, αλλά εν μέρει λογικό αφού χρειάζεται δέσιμο κλπ με τόσους νέους παίκτες. Aπ'ότι καταλαβαίνω ο Μαντσίνι δεν έχει αποφασίσει για σχήμα/βασικούς οπότε αρχικά τουλάχιστον θα έχει πρόβλημα. Επίσης η Άρσεναλ δεν μ'άρεσε, μέχρι το 80κάτι δεν μπορούσε να κάνει φάση. Ο Κοσιελνύ ήταν καλός, ο Σαμάκ πολλές χαμένες κεφαλιές και λάθος πάσες. Πάντως θέλει τέρμα άμεσα και μου φαίνεται δύσκολο να δώσει η Σίτυ τον Given σε ανταγωνιστική ομάδα, λογικά σε καμιά Φόυλαμ θα τον στείλει.
Εμείς στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, αλλά απ'ότι λένε ο Neymar θέλει να κάτσει Σάντος, για τη θέση του Καρβάλιο προωθούμε τον Μπρούμα από τις ακαδημίες και αρχίζω να φοβάμαι ότι άλλη μεταγραφή δεν. Και ενώ προς το παρόν με υγιή Essien, Alex κλπ είμαστε καλά, όταν αρχίσουν οι τραυματισμοί θα υπάρχει θέμα γιατί ο πάγκος δεν είναι ούτε κατά διάνοια στα επίπεδα του περυσινού.
Επίσης, άσχετο, τι τύπος είναι αυτός που έβαλαν στο Match of the Day 2 φέτος. Με τέτοια προφορά τα μισά που λέει δεν τα καταλαβαίνω καν.
Yey,κολάει και του Caicedo,και στρεφόμαστε στο γαλλικό θωρηκτό Aladiere,των 15 γκολ σε όλη του την καριέρα.ΩΡΑΙΑ.
Και αυτά ενώ δεν υπάρχει RB στην ομάδα.
mnia xara eisai me to tomkins:!:
Θα ήμουνα,αν έπαιζα League 1.Οριακά.
Roy Hodgson has revealed Alberto Aquilani could be set to go out on loan back to Italy.
The midfielder was not included in the squad for Thursday's 1-0 Europa League win over Trabzonspor and the Reds boss admitted a temporary move back home could be on the cards.
"At the moment we are considering possibly loaning him to an Italian club, but nothing is sure about that yet so I don't have anything to report," said Hodgson.
"I didn't want to use him tonight just in case the loan goes through because for Aquilani this year it's very important that he plays regular football, every week as the number one man on the team sheet.
"I can't promise him that here so if a loan move to Italy could help him in that respect it might be good for all parties.
"It would certainly be what he needs, it would certainly protect the value of the player and when he does return to Liverpool no doubt we will see the Aquilani that we signed before he came here injured last year."
paei o prigkipas =(
Goodnight Sweet Prince .
ton eixa dei elaxista persi , kai de mou fanike kakos . egine tpt allo tora to kalokairi kai ton stelnoun i apla gia na parei paixnidia ?
τους εκβιάζει ο λούκας