ή μπορεί να έχει ένα χέρι ανθρώπινο και ένα χέρι γατίσιο
Printable View
ή μπορεί να έχει ένα χέρι ανθρώπινο και ένα χέρι γατίσιο
to diko mou asteio htan pio kalo
Ελαφρώς καλύτερο απ' αυτό που φοβόμουν ότι θα έβλεπα. Όπως και να'χει, ριπ στην παιδική μου ηλικία, μπάννερ τώρα κλπ.
Εγώ ανατρίχιασα λίγο.
Spoiler
Τσιταρα, Τιγκρα και τα διδυμα φαινονται τελεια, ο Λαιονο ειναι λιγο φλωρακος, ελπιζω να μεγαλωσει κατα τη διαρκεια της σειρας και να ξεκιναει η ιστορια απο τοτε που ξυπνησε ως εφηβος, ο Πανθρο ευτυχως δε φαινεται, γιατι μαλλον εκει θα πεφταν τα περισσοτερα γαμωσταυριδια. Κι ο Σνιαρφ νορμαλ μου φανηκε, κακους δεν ειδαμε και ανησυχω. Ολα αυτα ομως δεν ειναι τιποτα μπροστα στην τρομακτικη προοπτικη του να μην εχει το ιδιο μουσικο theme η σειρα με τα σολιδια του Satriani. :fear:
Κατα τα αλλα, οσον αφορα storyline και χαρακτηρες, αν δεν τα εχουν αλλαξει, θα μεγαλωσει μια ακομα γενια σωστα...
Από ό,τι κατάλαβα θα είναι σε προηγούμενη εποχή από το παλιό, και αυτό ίσως είναι τίμιο (αν και χιλιοφορεμένο). Κάτι σαν Thundercats τα χρόνια της νιότης.
τι σας αρεσε απ οτο τρειλερ? εγω απογοητευτικα. σα να το σχεδιασαν γιαπωνεζοι ρε πουστη μου. δε θελω να βλεπω μανγκα θαντερκατς θελω να βλεπω. αι στο διαλο
Το σχέδιο ήταν όντως απογοήτευση :-\ η ατμόσφαιρα φάνηκε κάπως τίμια πάντως.
Spoiler
Η μουσική στο 2:06 :touched:
Ξεκίνησε. Σπέσιαλ διπλό πρώτο επεισόδιο. Δοκιμάστε το.
Spoiler
Συμπαθέστατο ήταν το διπλό επεισόδιο, ο Τάιγκρα κόπανος; Το ότι τον έκαναν αδερφό του Λάιονο δεν σε παραξένεψε; :P
Όσο για γουαλικιτ/κατ και πανθρο, δώσε λίγο χρόνο να εμφανιστούν, θα 'χουν κι αυτοί τον χρόνο τους. Αλλαγμένο ελαφρώς γενικά.
Ισχύει αυτό για τον Τάιγκρα, δεν υπήρχε στο μυαλό μου σαν συγκεκριμένη πληροφορία ότι δεν είναι αδέρφια, έχουν περάσει χρόνια. Σίγουρα όμως θυμάμαι ότι δεν ήταν μαλάκας. Έχω πειστεί πάντως, δεν το θάβω ακόμα.
Ναι ρε, δεν αμφισβητώ οτι είναι λιγο μαλακακος στο καινούριο. Όπως επίσης και ειρωνικό είναι το "αλλαγμενο ελαφρώς" :p
Δεν του έχουν γαμήσει τελείως τη μάνα, αν και ποτέ δεν είναι αργά, εδώ η Τσιτάρα έγινε κλέρικ-πουτανάκι που φλερτάρει με τους πάντες!
Ναι, και ο Jaga πέθανε σε άσχετη φάση, και ο πατέρας του Λάιονο ήταν εν ζωή και, και...
να το στειλω cinema?
κανε και ενα μερτζ
μα γιατί, είναι καρτούν.
γιατι ανοιξε ο αποπανως σου θρεντ.
το ειδα κι εγω, πως γινεται το σχεδιο να ειναι χειροτερο απο την παλια σειρα; και γιατι ο σνιαρφ θυμιζει πικατσου;
ποιος νοιάστηκε για το θρεντ, φέρε το γεμάτο νόημα ποστ του εδώ, είναι καρτούν πώς να το κάμουμε.
το σχέδιο δεν είναι χειρότερο, είναι μοντέρνο και θίγει την παιδική μας ηλικία. για τον σναρφ θα συμφωνήσω, πολύ πετ ο ρόλος του.
Εγώ απογοητεύτηκα. Μαλακιούλα.
ασκετο...η φανισμεντ μισει τις γατες εντωμεταξυ
πσυχεδελεια
μεχρι κι ο Μιτς γουσταρει θαντερκατς, αλλο πραμα
περιεργως, ναι!
Μαλακια να μην ανηκουν στο Cinema/DVD κατι τετοια θρεντ...
Για πειτε, απο που κατεβαζουμε? Τορεντιλα κι αγιος ο θεος?
ιζιτιβι
Ωραίο ήταν.
Αλλάξανε αρκετά την ιστορία αλλά νταξ, δεν είναι και άσχημη έτσι.
Το μόνο που με χάλασε λιγάκι είναι ότι σαν να προχώρησε πολύ απότομα το πράμα στο 2ο επεισόδιο.
Διαβαζω ολα τα ποστς και νιωθω οτι ειμαι σε παραλληλο συμπαν...
Ο Tigra οντως δεν επρεπε να ειναι κοπανος, αλλα δεν ειναι ακριβως αδερφος του Liono, αφου ειπαν σε καποια φαση οτι ο Liono θα γινει βασιλιας γιατι το σπαθι πρεπει να παραμεινει στο bloodline. Αρα καποια μαλακια ειχε παιχτει και τον ειχε υπο την προστασια του ο πατερας του Liono. Επισης, τι αλλο storyline ρε κατσικοποδαροι, απλα η νεα σειρα ειναι προφανως prequel. Αφου η κλασικη σειρα ξεκινουσε με τους 7 εναπομειναντες ThunderCats σε καψουλες σε διαστημοπλοιιο να φτανουν στη New Earth (αν θυμαμαι καλα) μετα απο την καταστροφη της Thundera απο τον Mum Ra Pariah, και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ο πατερας Liono και ο Jaga εμφανιστηκαν μονο σε visions και μαλακιες, και ηταν ηδη νεκροι, τι διαφορετικα storyline και παραλληλα συμπαντα λετε?
Γενικα δεν το περιμενα τοσο καλο, εκει που πηρε ο Liono το σπαθι και εκανε το ΧΟ και σε αλλες κλασικες φασεις απλα ελιωσα ε. Στη συνεχεια περιμενουμε πολλα εννοειται, και που σκατα ειναι ο Μητροπανθρο. Ο Σνιαρφ εννοειται πως εινια καλυτερος να μη μιλαει, ουτως ή αλλως παντα τον σιχαινομουν. Αναμενουμε και μεγαλυτερο ρολο απο τα διδυμακια.
ΥΓ. Jaga's Clerics ειμαστε ε, χεβι μεταλ απλα.
Ο Τζάγκα δεν πέθανε από πυροβολισμούς σαυρών όμως.
Γενικά διαφωνείς για να διαφωνείς, όσα σημειώσαμε στην προηγούμενη σελίδα, είναι όντως διαφορετικά γεγονότα από την πρώτη σειρά.Quote:
Jaga died en route to Third Earth following the Thunderian exodus from Thundera.
how you like me now.Quote:
For one thing, the core cast of characters were depicted as traveling to another world after the mutant lizards destroyed Thundera in the original, wereas here we ony see the seige of the capital city. Lion-O was a little boy whose body slowly aged while he was in hypersleep, so therefore he was presented as a child inside a grown man's body; but here no such extrapulation happens either and instead he is simply a teenager in mind and body alike. Mum-Ra was also a villain that the Thundercats nor the lizards had never encountered before until the second episode, wereas here he is depicted as an evil they had faced in the ancient past and his alliance with the lizards is alredy forged.
Αυτό που κατάλαβα εγώ πάντως είναι σαν sequel του παλιού. Πως ο Mumm-Ra είχε εξολοθρευτεί, πως ζούμε στο μέλλον αν και η τεχνολογία έχει εξαφανιστεί και πως κάπως επανεμφανίζονται τα ίδια ονόματα για να πολεμήσουν τον ίδιο κακό που επέστρεψε μετά από χρόνια.
Αυτό με τον Mumm-ra στη Θαντέρα είναι σημαντικό πάντως ε. Μεγάλη ξενέρα.
Το ειπε ο Jnb ρε βλακα, ωχου
Φαίνεται πως το σενάριο της σειράς είναι άσχετο με τα προηγούμενα οπότε απλά απολαύστε τη ως έχει, ως spinoff ας πούμε.
Αν θέλετε να δείτε τι γίνεται μετά το τέλος της παλιάς σειράς να αγοράσετε τα κόμιξ Reclaiming Thundera, The Return, Dogs of War, Hammerhand's Revenge, Enemy's Pride.
Εγώ επειδή είμαι κομπλεξικός θα έβαζα στο πρώτο επ ένα 6/10.
Τι εννοείς "κάποιες παραδοχές"? Υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές => διαφορετικό σενάριο. Απλά τα πράγματα.
Για παράδειγμα:
Η θαντέρα ήταν πλανήτης, εδώ είναι πόλη η οποία όπως λέει είναι στην third earth. Στο παλιό φεύγουνε από τον πλανήτη τους για να πάνε στην Third earth.
Ο Lion-o ήταν παιδάκι που δεν είχε ξαναδεί το ξίφος πριν μπούνε στο σκάφος, εδώ το βλέπει και το χρησιμοποιεί, ενώ είναι σε εφηβική ηλικία.
Στα παλιά, τον Mumm-ra τον βρήκαν στην third earth, δεν ήταν ο αρχαίος μύθος του κακού που είχαν αντιμετωπίσει.
Tigra και Lion-o αδέρφια;
Technology;
Prequel λοιπόν δεν είναι.
Το μόνο που θα μπορούσε να είναι, είναι ένα sequel μακρινό (όπως αναφέρθηκε), με ίδια ονόματα με τα παλιά έτσι για τη φάση. (βλέπε κάτι αηδίες του στυλ μπιστ γουορς με τα τρανσφορμερς που ήταν επικ φεηλ)
Γενικά πάντως μέχρι στιγμής το πάνε καλά και γουστάρουμε \m/
Μικρό φαουλ ο απο πάνω. Τα Beast Wars παρότι υποδεέστερα από τα Transformers μια χαρά βλεπόντουσαν.
Για τα καινούργια Thundercats δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ακόμα, δεν τα χω δεί. Αλλά από το trailer φαίνεται να υπάρχει ένα ενδιαφέρον.