το μεθεπόμενο πάλι :!:
Printable View
το μεθεπόμενο πάλι :!:
γαμώ, κι εγώ για τότε το έβλεπα
είναι το τέλειο σάββατο: μετά το ντέρμπυ ΠΑΟ-ΠΑΟΚ κ για να ζεσταθούμε για firehouse-bonfire-pretty maids :P
όχι ρε γμτ τότε θα είμαι εκτός :(
(ξέρω ξέρω στ' @@@ σας :P)
ωραία περάσαμε, αντικατέστησα το κάπνισμα με αλκοόλ, αλλάζω εθισμό όπως πάει.
οι σωστοί ρόκερς κάναν στα κρυφά και 2 τσιγάρα.
εποχές γυμνασίου :touched:
έτσι
bump.
Legacy απόψε, μην ξεχνιόμαστε :D
ίσως. κάρχαρτ;
παρών!
λογικά επίσης γιο
Τα λέμε το βράδυ!
σόρι, είμαι πουλητάρι και τέτοια, αλλά δεν ήταν καλά το ταμαγκοθουλίνι μου και είχα ακεφιές και έκατσα σπίτι! Ζουζουλίνι μου περαστικούλια!!
wtf dude.
(βασικά κλείνει κάθε φορά ο λαιμός μου απ' τις φωνές στο λέγκασυ, είμαι 2-3 βδομάδες με φωνή νταλικιέρη, οπότε πήρα ρεπό.)
Δεν πειράζει, και το επόμενο Σάββατο 23/10 Legacy θα είμαι :grin:
Επίσης αυτή την εβδομάδα θα είμαι και Poquito Grande (Πρατίνου 5, Παγκράτι) την πέμπτη 21/10 με διαφορετικό πργραμα από το Legacy (μέταλς και ΘΡΑΣ και λιγότερες πόζες) για όποιον ενδιαφέρεται.
πινξ σε όσους ήταν εκεί εχθές και σε όσους έκατσαν μέχρι το μεγάλο ξεφτιλίκι στο "The Jack". Το επόμενο Σάββατο ακόμα χειρότερα :D:D:D
Το ψήνω.
πσυχοτρον, ωραίο το πρόγραμμα χθες.
απορία: γιατί πρέπει να είναι τόσο δυνατά; και χθες αλλά και την προηγούμενη φορά άρχισαν να πικάρουν τα ηχεία προς το τέλος :/
ΠΟΘΤΑΝΑ ΟΛΑ!`!!~`111~~
Κρις, δεν πρέπει, εγώ μαλακίζομαι με τον ήχο και το τσιτωνω στο Θεό, την επόμενη φορά θα βαράω (λέμε τώρα!) χαμηλότερα :-D
Το επόμενο Σάββατο :dfinger:
Βασικά το ίδιο ίσχυε και με άλλους ντιτζέηδες στο ίδιο μέρος. Για αυτό ρωτάω, μηπως είναι "πολιτική" του μαγαζιού. Εγώ την επόμενη φορά το σκέφτομαι να φέρω καλές ωτοασπίδες :$
Ο λαιμός μου έχει γδαρθεί ελεεινά, τα αυτιά μου μέχρι πριν λίγες ώρες πονούσαν, τώρα απλά βουίζουν (+1 στο παραπάνω για την ένταση λοιπόν), το πρωί ξέρασα δις, καταπληκτικά ήταν, να το ξανακάνουμε! Θενξ και πινκς σε σάικοτρον.
Είχαμε επίσης τη φανταστική ιδέα, μετά από 2 μπύρες και 2 σφηνάκια τεκίλας έκαστος, να πούμε στη σερβιτόρα να μας φέρνει ράντομ κοκταίηλ, από τα οποία ήπιαμε 3 διαφορετικά (εγώ 4 γιατί ήπια και το τελευταίο της ίφις), εξαιρετικό για το στομάχι, το προτείνω ανεπιφύλακτα!
ΥΓ: Σταντ εντ φάιτ.
:pink:
Να μην ξεχνιόμαστε, τα Σάββατα συνεχίζουμε Legacy, κανονικά :grin:
επιτελους και μερικες μονιμοποιησεις σ αυτη την ταλαιπωρη οικονομια.
oι διπλοθεσίτες τρώνε θέσεις εργασίας όμως :twisted:
Ξαναζήτα μου κομμάτι εσύ :evil::evil::evil:
[faithfails] έλα ρε πανούληηηηηη, βάλε metal chuuuuuurch!!!! [/faithfails]
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
:pink:Είστε άθλιοι αλλά σας αγαπάω :pink:
Τη γλιτώσατε για λίγο. Τώρα που ξεμπέρδεψα με τα αμερικανάκια επανέρχομαι δριμύτερη. Θέλω metal church-hypnotize να γίνει default στην playlist. Πανούληηηηηη ακούς?
Καλα ΞΗΓηθηκε ο DJ χθες.
Αν και επρεπε να βαλει και το Fuck The Police!
:D χεχ
Ωραία ήταν χθες, thanx everybody.
Να πω και κάτι για να μην το γράφω τελευταία στιγμή: Το πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου (4 Δεκ.) δεν θα δουλέψω εγώ αλλά ο Μιχάλης (όσοι πηγαίνατε παλαιότερα Τέξας, τον ξέρετε 100%) γιατί έχει πάρτυ το φαν κλαμπ των Battleroar, θα είναι το γκρουπ εκεί, λέει θα παίξουν και κάποια κομμάτια (τώρα σε ποιό σημείο του μαγαζιου θα τους βάλουν δεν ξέρω) και γενικά όλη η βραδιά θα είναι σε τέτοιο μουσικό στυλ, άρα οι επικάνθρωποι του φόρουμ καλό θα είναι να μη το χάσουν γιατί θα είναι ωραία.
Εγώ παίζω το επόμενο Σάββατο (27 νοε.) και μετά από 11 δεκ. πάλι :-)
μαλακία, 4 δεκ θα είμαι αθήνα λογικά.
μαλακια, 4 δεκ θα ειμαι αθηνα
μαλακία, 4 δεκ θα είμαι
μαλακία, 4 δεκ θα
μαλακία, 4 δεκ
Υπενθυμίζω ότι το ερχόμενο Σάββατο δεν έχει Legacy. Back on decks στις 11 Δεκεμβρίου πάλι :smile:
αχαχχαχαχ διασυρμός και εκεί. τουλάχιστο δε νιώθουμε μόνοι :P
:touched::touched: