Ξέρουμε μήπως γιατί drumstore και νάκας δεν εμπορεύονται Tama?
Printable View
Ξέρουμε μήπως γιατί drumstore και νάκας δεν εμπορεύονται Tama?
to giati ti se noiazei? ama den eborevonte den eborevonte.
πιστευω ειναι θεμα προμηθευτη.
αμα ο προμηθευτης σου ζητησει να αγορασεις stock κατι που εσυ θεωρεις πολυ μεγαλο για την ζητηση του συγκεκριμενου προιοντος μπορει να μην γινει ποτε η συμφωνια
επισης αν μια εταιρια πουλησει περισσοτερα ΤΑΜΑ απο τον καθε νακα, η ταμα θα δωσει καλυτερες τιμες στην πρωτη εταιρια απο οτι δινει του νακα γιατι κανουν καλες δουλειες ετσι ο νακας δε θα πουλαει ταμα με αποτελεσμα να μην ξανα αγορασει.
επισης μπορει να μην θελει να πουλησει ταμα ο νακας γιατι ειναι επισημος αντιπροσωπος yamaha και θελει να πουλαει πρωτα yamaha και μετα οτιδηποτε αλλο. ε αν η ταμα εχει κανει τοση καλη διαφημιση που το καθε παιδακι που ξερει μονο τον νακα και τα ταμα παει στον νακα και θελει ταμα σονυ και καλα δε θα πουλησει ευκολα τα yamaha του.
αν ομως παει εκει και δεν εχει να συγκρινει τα tama με τα yamaha τοτε οι πιθανοτητες να πουλησει yamaha ειναι αυξημενες σε αντιθεση με το αν ειχε και ταμα εκει.
διαφορα σεναρια.
Δεν τα χουνε νακας ντραμστορ γιατι ο επισημος αντιπροσωπος ειναι ο Τριμης.
Χαριλαου Τρικουπη και Πανεπιστημιου. Απεναντι απο τον Γρηγορη.
Απλώς μου'κανε εντύπωση ρε χτικιό, αμέσως να πέσεις να μας φας.
Λάμπρε εισωραίος.
Βασικα ΑΣΧΕΤΟ αυτο που ειπες lab, μπορει ο επισημος αντιπροσωπος να πουλησει σε αλλα μαγαζια φτανει να φτασουν σε συμφωνια. δηλαδη yamaha δεν βλεπουμε πουθενα επειδη ειναι του νακα?
re malaka ti asxolisai?
Kanw ligo hijack to thread gia na pw oti an exei kaneis uposphn tou kamia KALH eukairia se metaxeirismena (drums nte) apo filo/gnwsto mesa stous epomenous mhnes, as mou steilei ena pm an thelei :)
thnx
Oi, και για μένα ισχύει αυτό ε! =Ρ
A, apo opws apanthses prin nomiza oti den se endieferan metaxeirismena :p
E, steilte prwta sthn X tote, egw den viazomai :)
Πω, έπαιξα σε αυτά με την 18αρα μπότα. ΑΙΣΧΟΣ. Το βαθύ πιο βαθύ (σικ) και μπάσο ακουγόταν. Πάμε για 22αρα. Λάμπρο, ετοίμασε τη σίτα μου =Ρ
Ένα τελευταίο. Μιας και αναποφευκτα έφτασα γύρω στα 700, μεταξύ αυτών των δύο τι είναι καλύτερο?
http://www.thomann.de/gr/tama_imperi...per_mcs_bk.htm
http://www.thomann.de/gr/pearl_fz725zb_standard_31.htm
Τα τάμα δεν αναφέρουν πετάλι στο χάρντγουερ..
Σε αυτά τα λεφτά η αλήθεια είναι πως οι διαφορές είναι απειροελάχιστες... Θα σου πρότεινα αν έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις και τα 2 και ανάλογα αποφασίζεις... Πάντως όσον αφορά τα πέρλ,έχουν καλύτερη υποστήριξη εδώ στο Ελλάντα σχετικά με τον μαλάκα τον Τρίμη που πάει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι.... Πάντως πρώτα άκου και τα 2,αξιοπρεπέστατα σετ για πρώτα αν μη τι άλλο και τα 2...
epishs mhn perimeneis h 22ra na akougetai opws th fantazesai
Στα τάμα έχω παίξει και ο ήχος μ'αρέσει πολύ. Τώρα τα συγκεκριμένα περλ χλωμό να κάτσω να τα ψάξω να τα δοκιμάσω, οπότε μάλλον καταλήγω σε τάμα.
Αυτό εδώ "6 piece Stagemaster Hardware Set included Drummer Throne" είναι βάσεις για τα τρία πιάτα, βάση για ταμπούρο, σκαμπώ και τι άλλο? Μήπως έχουν και πετάλι τελικά?
mhpws na rwthseis ton thomann kai oxi emas?
Μήπως να με γαμήσετε τελικά με το υφάκι σας? Αμα δε γνωρίζεις, βούλωσε το. Κάποιοι απο εδώ μέσα έχουν πάρει το συγκεκριμένο σετ από το θόμαν.
PM. uparxei
Δώσε κανα λινκ μπας και βγάλουμε άκρη....
Bump.
Εν τέλει, επειδή δεν παίζει σάλιο, θα πάρω οτι πιο σάπιο υπάρχει και θα το'χω μόνιμα με σίτες.
Αν ξέρει κάποιος ας πει αν έχουν καμιά σοβαρή διαφορά τα παρακάτω
http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/...DRU0020017-000
http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/...DRU0014551-000
Αυτή η βλακεία με το τομ μονταρισμένο στη βάση, δε θα'ναι τελείως ασταθής?
Αν έχετε και καμιά άλλη πρόταση σε ξεφτίλα τιμή, πείτε.
(τελείως) ασταθές δεν το λες αλλά θα σου φανεί περίεργο που θα ταλαντώνεται λίγο όταν το χτυπάς. προσωπικά σπάει νεύρα. floor tom είναι. τι το βάζεις στον αέρα. άσε που για να παίξεις θα πρέπει οπωσδήποτε να'χεις βάση κ γερανό. το άλλο μπορείς να στήσεις κ κάπου αλλού ή να το χρησιμοποιήσεις κ αργότερα. λέμε τώρα.
άντε με το καλό
η crash θα σου βγάλει πιο μέταλ(βαρύ, βαθύ) ήχο λόγω τομ, ενώ η fame πιο στακάτο(λίγο πιο τζαζ). ίδιο επίπεδο ντραμς είναι όμως αλλάζει ο ήχος. παίξε ανάλογα με τα γούστα σου. εγω με 200€ πάντως θα κοιτούσα να πάρω καμιά μεταχειρισμένη pearl κτλ παρά καινούρια ψιλομούφες ή θα μάζευα άλλα 200 και θα περνα μια yamaha. advice: αν πάρεις μια απο τις δύο που πόσταρες 1η κίνηση ΆΛΛΑΞΕ ΔΕΡΜΑΤΑ όπως και δήποτε. Όσον αφορα το τομ, δεν είναι τίποτα, συνηθίζεται με το παίξιμο.
(έντιτ): από τις 2 θα έπερνα την fame.
ti staccato ligo pio jazz re foukara?
τι δεν κατάλαβες ακριβώς?
den exw aporia me kati. apla se koroidevw giati oi 2 "oroi" pou sunedeses den sundeonte
edit: kai ws kobleksara pou sevomai ton eafto mou eprepe na to anaferw.
Ναι, γιατί δε χρησιμοποιούνται γενικά ντραμς με πιο στακάτο ήχο στη τζαζ. Άσε ρε χτικιέ, όλο εξυπνάδες.
Δαννυκαρευ, πάνω απο 200 δε δίνω με καμία παναγία για τίποτα. Θα χρειαστώ και καμια 80άρα για σίτες, πράγμα που με βγάζει ήδη εκτός μπάτζετ.
Το ψάχνω γενικά και για μεταχειρισμένα.
πάρε τα και όσο γίνεσαι γαμάτη μάζευε για καλύτερα.
απλά τα πράματα
(Δεν ψάχνω θαύματα. Αγάπη θέλω μόνο. Να με φιλάς να λιώνω --Καιτούλα Γαρμπή--)
Anywayz αυτό που ήθελα να πω πάνω στην φέημ είναι οτι επειδή είναι μικρά τα τομ θα έχεις πιο κοφτό ήχο και εγώ τον προτιμάω απο το άπειρο χαμένο βάθος που θα σου βγάλει η 1η.(ο αέρας <ήχος> θα έχει περισσότερο χώρο να κινηθεί και θα κάνει βόλτες στο τομ πριν βγει..) Ελπίζω να καλύφθηκες γενικότερα.
υ.γ. και εγώ με 150€ ντραμς έπαιζα μονταρισμένα βέβαια με ότι έβρισκα και γινόταν δουλειά μέχρι που τα χάρισα. Απλά όσο καλύτερο το όργανο τόσο καλύτερα θα παίζεις και θα μαθαίνεις. . Καλή αρχή.
ε, μεταξύ μας δίκιο έχει ο Χτικιός..
Για πείτε. Δίνει ένας αυτά εδώ, σχεδόν καινούρια, με 300ευ
http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_i...951b9bdab1.jpg
16x20" Bass Drum
14x14" Floor Tom
10x12" Tom
8x10" Tom
5x14"Snare
+ hi hat, πετάλι και βάση για ride.
Αξίζει? Δεδομένου ότι είναι μικροσκοπικά δλδ..
ακριβά είναι
Για τα mapex τι γνώμη έχουμε?
Όλα καλά είναι ρε παιδάκι μου. Για αυτό που θες μια χαρά είναι τα mapex και κάθε mapex. Τσίμπα κάτιτις και μη το κουράζεις το θέμα, γιατί θα κλείσεις χρόνο σε λίγο καιρό ε :P ...
Ει, μην είσαι άδικος. Το'χα αφήσει για πολύ καιρό το θέμα και το ξανάπιασα πριν κάνα μήνα. Κι αν προβληματίζομαι τόσο είναι επειδή δεν έχω λεφτά για πέταμα. Ότι πάρω τώρα, θα το παντρευτώ για πολύ καιρό και θα ήθελα να την παλεύει και με δέρματα.
Ότι και να πάρεις στα λεφτά που θες να διαθέσεις μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Τα δέρματα, επίσης, τα αλλάζεις όποτε θες, ενώ παράλληλα πιο πολύ ρόλο στον καλό ήχο θα παίξει το σωστό κούρδισμα παρά αν θα αγοράσεις το άλφα ή βήτα μοντέλο. Έχω ακούσει τύμπανα των 500 € με απίστευτο ήχο λόγω σωστού κουρδίσματος, και τύμπανα των 1500 € με χάλια ήχο επειδή το παλικάρι δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με το κούρδισμα.
Πάρε κάτι στα λεφτά σου, βρες κάποιον να σου αλλάξει δέρματα και να στα κουρδίσει και άρχισε να παίζεις ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ να γουστάρεις...
to swsto kourdisma tubanwn einai oloklhrh epistimh re pousth. pou na vrei twra h barbara tupo na kserei pramatika.
250 με παζάρια. Η μπότα ακούγεται τόσο χάλια (18αρα) που με κάνει να εύχομαι να μην μπορέσω ποτέ να τα παίξω με δέρματα. Μεγειά μου =)
http://i43.photobucket.com/albums/e3...8/IMG_0842.jpg