o,ti eipe o vic vasika.
Printable View
o,ti eipe o vic vasika.
πολυ απλα θα μπορουσε οποιος το κανε να ελεγε: παιδια σορυ δεν εχω χρονο για νεο μπανερ εχω αλλες δουλειες κλπ κλπ..
οχι να μπει του μαικολ ετσι για το κεφι ε
εδώ στο ΕΡ είμαστε του κεφιού.
Για να καταλάβω, με το banner mj θιχτήκατε ή συμβαίνει κάτι άλλο που δεν έχει πρεφάρει ο μπράουσερ μου?
Vic for president:)
ε ρε ΑΘΕΙΣΤ που θελετε (για ψαγμενους)
Mας βαρεθηκε αυτος.
re sixamenoi
vgalte to kwlomichael jackson napoume. ti soi asteia einauta.
εγώ γιατί δεν βλέπω πουθενά τον καρνάβαλο?
Οχι ρε μαλακα! Δεν ειναι δυνατον! Ξαναπεθανε ο μικαελ! !;;
α, ευχαριστώ!
Ένα απλό, σκέτο banner δεν υπάρχει βρε παιδιά?
δεν έχω ασχοληθεί με το θρεντ ούτε το έχω διαβάσει αλλά μπαίνω πρωί-πρωί και βλέπω τούτο το καϊδι πάνω πάνω.
Πάλι τσακώνεστε ρε σαπίδια; Τρίζουν οι μασέλες του Μιχάλη, βγάλτε τον από κει ναούμ, βρυκολάκιασε.
Εντάξει! Έριξα και εγώ τις μούτζες μου!
Στις πόσες μούτζες γίνεται δεκτό;
Τα πε ο Βικ.
Εμενα στα παπαρια μου βαλετε δε βαλετε το Ντιο, ΑΛΛΑ το να βγαινουν μερικοι και να λενε "στα παπαρια μας, βαζουμε Μιχαλη Σαξωνακη για να τη σπασουμε στους βλακες που ακουνε Ντιο", ε αντε γαμηθειτε και σορρυ κιολας!
πεθανε ο Μαικλ Τζακσον????
Εδω ειχαμε ΧΑΛΛΟΟΥ ΚΙΤΥ μπανερ επι ποσους μηνες και εσεις οχι απλα δεν λεγατε τιποτα, ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ κιολας
1) Στον πουτσο μας ρε φιλε. Το προβλημα δεν ειναι ο MJ, το προβλημα ειναι το ΠΟΤΕ μπηκε. Βαλτε τον τρολολο, βαλτε διαφημισεις, θεωρειστε το θεμα αναξιο λογου και μη βαζετε τιποτα στην τελικη βαλτε και τη σερβιετα την always, οχι ομως σε φαση "τη σπασαμε στον Μπερνη (και στον καθε Μπερνη) και σε ολα τα ζωα που ακουνε Ντιο και ειμαστε χαι και κουλ".
2) Ποσταροντας το κουοτ, τιθεται το ερωτημα "βλαξ η κακεντρεχης ο OP (OG που λεμε;)"; Μη συμμεριζομενος την αποψη των ουρακοταγκων οτι εισαι μπετοβλακας, εισαι τουλαχιστον κακεντρεχης και κλικαδορος, πως να το κανουμε;
Τωρα θα γραφα κανα κατεβατο για Web 2.0, user generated content και λοιπες τετοιες μαρκετιστικες μαλακιες αλλα εχω να παω για ψοφο. Περι ονου σκιας, αλλαχτε το να τελειωνουμε, φωναζει μια (ποσοτικα αδιευκρινιστη αν προτιμας) ο κοσμος.
Για τους Μπερνη αυτου του Κοσμου!
Εγω δε θα το εβαζα το μπανερ, οποτε δε δεχομαι τον χαρακτηρισμο σου.
Ελα σοβαρεψου τωρα που θεωρεις το "ταμαγκοθι σε αγαπω" τοποθετηση επι του θεματος
Εμενα μου φαινεται αστειο, δε σημαινει οτι θα το εκανα. Και θεωρω αστειο το να καθεστε να ασχολειστε τοσο πολυ με αυτο, τιποτα περισσοτερο
οχι ηταν πετυχημενο. στο πνευμα του ερ. ασε που ειναι και ομορφαντρας ο μικαελ σε σχεση με τον κοντο θεο.
Εκτός από το ρωχάμη που είναι τρολλ για αρκετό ρισπέκτ, είμαι κανονικά σοκαρισμένος από μερικές αντιδράσεις ε. Συνέλθετε.
Ρε θα μας την πεις και από πάνω; Αγαπάμε Dio, δε γουστάρουμε που κάνετε μαθήματα εξυπνάδας την επομένη του θανάτου του στους "βλάκες". Εσύ έβαλες μπάνερ, εμείς κράξαμε και μουντζώσαμε, να σου πω την αλήθεια πιο πολύ κόπο εσύ έκανες να πεις την μαλακία σου που μου σοκάρεσαι κιόλας. Για σένα δεν είναι θέμα, στο κεφάλι σου δεν βλέπεις την σύνδεση, πρόβλημά σου.
Γράφτηκε ήδη ότι δεν είχε καμία σχέση με δούλεμα σε όποιον στεναχωρήθηκε. Αν θες μια απλή εξήγηση, ορίστε: Έχουμε βάλει μερικά μπάνερ για την πλάκα μας και για καφρίλα. Το ότι μερικοί ζήτησαν να γίνει μπάνερ για σοβαρό λόγο δεν είναι κακό, μπορεί και να το κάναμε από μόνοι μας. Το πράγμα γελοιοποιήθηκε όταν φτάσαμε να διαβάζουμε ότι είναι ΑΔΙΚΙΑ να μη βάλουμε για τον ντίο επειδή είχαμε βάλει για τον μαικλτζάκσον. Τώρα το ότι εσύ την έχεις δει ο γραφικός μεταλλάς που πονάει για το χαμό του ντίο και οι άλλοι τον κοροϊδεύουν δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά αν το έχεις ανάγκη, εντάξει, κατουράω στον τάφο του ντίο και του τζιμιχέντριξ, λολ!!!
Κοίτα δεν φταίω εγώ αν έχεις πρόβλημα αντίληψης. Μπορεί να είναι και μογγόλος ο τύπος που ζητάει γραφικά το μπάνερ στο ΕΡ σου αλλά όταν πας να του την πεις, ακόμα και ασυνείδητα, είσαι μαλάκας που πας να πικάρεις την καύλα του. Ας πούμε ότι στην καλύτερη είναι άκομψο αυτό που κάνατε δεδομένης της περίστασης και της στιγμής. Κατανοώ πλήρως ότι δεν πήρατε χαμπάρι ποιο είνια το big deal, ER να'ουμ, αλλά μερικοί ακόμα βάζουμε Stargazer και All the Fools Sailed Away και μελαγχολούμε και η εξυπνάδα σας στην κορυφή της σελίδας σπάει αρχίδια. Δεν μπορείς να το σεβαστείς γιατί σου φαίνεται γραφικό και too much; Στα παπάρια μας, ρούφα τις μούντζες σου και το κράξιμο και κατούρα στους τάφους, λολ για να ρεφάρεις.
Καλή φάση, δεν κατάλαβες τίποτα από όσα έγραψα, αλλά παρόλα αυτά κατάφερες να επιβεβαιώσεις 100% την τελευταία μου πρόταση.