:moutza:
Για ποιους Bathory μιλας απο ολους;
Printable View
Α, μαλακίες έλεγες τόση ώρα δηλαδή. Καλά, σας αφήνω να πείτε για Nevermore, εγώ δεν λέω γιατί μετά θα πρέπει να εξηγώ, και Δεν.
Γιατί έλεγα μαλακίες ρε carheart ? Σοβαρά πες.
στον φθόγκον πήγαινε, που είπε πως βαρέθηκε να μιλαει ΣΩΣΤΑ και ΝΤΟΜΠΡΑ!
ναι οκ σοζ είδα το ποστ του καθυστερημένα.
Όχι, είμαι απόλυτα ειλικρινής όταν λέω ότι αυτοί που βρίσκουν τους Νεβερμορ αστείους μου προκαλούν μεγάλη απορία, είμαι ένας απλός άνθρωπος ο οποίος απορεί γιατί ο κόσμος έξω του είναι διαφορετικός από αυτόν μέσα του. Δεν είναι καθόλου μαλακίες. Καθόλου. Η υπερβολή μπορεί να προκαλέσει αρνητική αντίδραση, και εγώ προφανέστατα ενδιαφέρομαι για μία αντίδραση από τους ανθρώπους που βρίσκουνε τους Νέβερμορ αστείους, για να τους καταλάβω. Όμως η εξήγηση είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την αντίδραση, αλλά σπάνια έρχεται εάν δε προκαλέσεις τη δεύτερη, ε? Τέλος πάντων, να μη σε πιέζω, άλλωστε έχεις φαντάζομαι καλύτερα πράγματα να κάνεις με το χρόνο σου από το να κάθεσαι να εξηγείς πράγματα σε χεβιμεταλάδες, σόρυ.
Όμως κάπου αναμεταξύ των εξηγήσεων, το "όχι ιδιαίτερα σοβαροί" έγινε ξαφνικά "περίεργοι", και αυτό δεν έχει πολλή πλάκα. Και εμένα μου φαίνονται περίεργα εκατόνοχτακόσα πράματα κάθε μέρα, αλλά αν αρχίσω με τις μη-σοβαρότητες θα με λέτε ελιτιστή μετά πάλι, και έχει έρθει η ώρα να παλιώσει αυτό.
Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής, έτσι? Κατά τ' άλλα, δε θα σε μισήσω επειδή είσαι διαφορετικός. Η μάλλον, ο λόγος που θέλω να σε καταλάβω είναι ακριβώς αυτός: για να μη σε μισήσω επειδή είσαι διαφορετικός.
Ναι, αλλά αν συνεχιστεί η κουβέντα θα με θεωρήσεις μη σοβαρό επειδή δεν γουστάρω ένα συγκρότημα, και όντας ειλικρινής μου το λες!
Οπότε εγώ να κάνω τι; Να εξηγήσω γιατί θεωρώ ή δεν θεωρώ τους Nevermore (ή τους κάθε τέτοιους) αστείους;
Ή να ψάξουμε τους λόγους που σε οδήγησαν να θεωρείς ασόβαρο κάποιο με βάση αυτά που ακούει;
Είπα ότι παίρνω στα σοβαρά κάθε σοβαρή duh γνώμη, που δείχνει ότι ο άλλος πχ ασχολήθηκε να ακούσει 2-3 φορές το δίσκο με προσοχή. Προφανώς ήμουν υπερβολικός στην αρχή, έχεις μείνει δέκα ποστ πίσω.
Α, δηλαδή αν σου πει κάποιος πως θεωρεί τους Nevermore αστείους, έχοντας ακούσει όλα τα albums μέχρι τη νεκρηκαρδιά στον νεκροκόσμο, επειδή μουσική, στίχοι και αισθητική του φαίνονται αδιαφορότατα, η φωνή του τύπου σπαστική, η μούρη του για μάπες και πως το γενικό ποιόν της μπάντας αντιπροσωπεύει όλα όσα ΔΕΝ γουστάρει στο μέταλ του, θα τον θεωρήσεις ασόβαρο ή όχι;
Spoiler
γιατι σκιζεστε για κατι που στην τελικη συμφωνουμε?
δεν ειδα και πολλους να ειναι κατα νεβερμορ
περα απο κατι αναφορες οτι ο ταδε γνωστος του δεν τους ακουει γιατι ...ΜΕΤΑΛ ΧΑΜΕΡ
νομιζω πως συμφωνουμε ολοι οτι η μπαντα γαμαει μεχρι το dead heart και απο κει και περα βλεπουμε!
με καρχαρτ δεν θα ασχοληθω γιατι δεν ξερω τι παρελθον εχει με την σοβαροτητα του φθογγου
όταν αυτός απλά κάνει ένα inversion ενός ποστ που έχω κάνει λίγο πριν σε μία χαζούλικη προσπάθεια να κερδίσει ένα ιντερνετ άργκιουμεντ και όχι να μιλήσει ειλικρινά, και βέβαια θα τον θεωρήσω ασοβαρότατο ;) σε έναν που θα μου πει αυτή την άποψη με το καλημέρα, απλά θα θεωρήσω ότι δεν έχουμε να πούμε τπτ άλλο!
αν αυτός Και μιλούσε ειλικρινά Και ήθελε να κερδίσει ένα ίντερνετ άργκιουμεντ γιατί είναι πολύ γαμάτος τύπος;
Δεν είναι σοβαρή άποψη αυτή που εξέφρασες μέσα σε δύο γραμμές με μόνο αρνητικά χαρακτηριστικά, εάν είναι όμως πραγματικά αυτή η άποψή σου συμπυκνωμένη σε αυτές τις δύο γραμμές, καλώς. Αλλά φυσικά ήλπιζα για κάτι καλύτερο.
Ε τωρα και συ ασχολεισαι με την ελιτ. Αφου εκεινη ξερει.
...και ξαφνικά κανείς δεν είχε διάθεση να γράψει κάτι άλλο και η συζήτηση τελείωσε εκεί.
Ετσι ειναι. Εμεις στο Αιγαλεω τελειωνουμε τις συζητησεις. Ετσι δεν ειναι Αμνιζιακ;
Εγώ θα τον θεωρήσω αγράμματο πάντως γιατί το ρεζουμέ όλων αυτών δεν χαρακτηρίζεται από τη λέξη "αστείος". Επίσης αν θες να παλιώσει η ρετσινιά του ελιτιστή πρέπει να διαλέγεις λιγότερο υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για κάτι που ο άλλος εκτιμά και μάλιστα όταν στο κατόπι υπερασπίζεσαι την υποκειμενικότητα ξέρωγώ. Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή αν δεν βαριόσουν να μου πεις τι εννοείς με το "γενικό ποιόν" της μπάντας.
Με πολλά φιλάκια και καμία διάθεση κακίας όλα αυτά!
Επίσης κουρδιστέ, εμένα που μου αρέσουν πολύ τα μέταλς, δεν μου αρέσουν όμως οι Amon Amarth και οι Primordial, δηλαδή από όλο τον ήχο αυτές είναι οι σταθερές που κατέληξες; Οι Bolt Thrower φυσικά ήταν μια υπέροχη επιλογή που επίσης δεν θα συμφωνήσουν όλοι, δυστυχώς, οι άσχετοι.
Ειλικρινά νομίζω οτι δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος, που να είχε κάποια στιγμή έστω και την ελάχιστη επαφή με το metal και να μην αναγνωρίζει τους Bolt Thrower ως μία σταθερά για το ιδίωμα.
για μάντεψε????
Ρόφλα. Σοβαρά ?
Κιόμως μπορεί να υπάρχουν τέτχοιοι. Υπάρχουν "πλειοψηφικές αποφάσεις", αλλά δεν είναι απαραίτητα Σταθερές.
Άλλο λέει, ότι αν σου αρέσει το μέταλς δεν μπορεί να μην γουστάρεις τα προαναφερθέντα. Το σέβας και η αναγνώριση είναι άλλη ιστορία.
Ναι, λοιπόν, η αναγνώριση και το σέβας είναι Σταθερές. Όποιος διαφωνεί είναι απλώς κομπλεξικός, άσχετος και ασόβαρος. Αντικειμενικά.
Τα έχουμε γαμήσει τη μάνα ααχχαχχαααχ
edit : μαχαιριά στην καρδιά με κέρασες άτιμε γουόρλορντ. άπονε.
Όχι άλλο με τους politically correct "φιλόμουσους"!! Εσύ Krux έχεις αναγνωρίσει το μεγαλείο αυτού;
Εγώ γιατί δηλαδή καλά και σώνει να γουστάρω Nevermore, Bolt Thrower και Amon Amarth (μάλιστα ο "σχετικός" με το metal Kουρδιστός [με αγαπημένο album το Load] παραδίδει μαθήματα σχετικά με το ποιες μπάντες δεν πρέπει να χάσετε!);
αυτό το poison..
Σ' αυτό το τόπικ συμφωνώ με καρχαρτ.
και η απάντηση (όσο και πολυφορεμένη κι αν είναι) είναι: οκ γούστα.
Στο μεταξύ πιστεύω ότι μάλλον εμείς που ακούμε Νέβερμορ θα έπρεπε να είμασταν ελιτιστές και να κοροϊδεύουμε όλους αυτούς που δεν ακούνε, διότι δεν είναι και το πιο εύκολο συγκρότημα να πιάσεις που το πάει, μουσικά τουλάχιστον. Εγώ δηλαδή στα δεκαοχτώ μου έβρισκα το Politics of Ecstasy ένα κουραστικό ακαταλαβίστικο πράγμα με εκνευριστικά φωνητικά και άκουγα νορβηγικές μαλακίες. Το άκουσα ξανά πρόπερσι και έψαχνα σαγόνια στα πατώματα.
Κρούξ, υπάρχει, πχ εχώ που με μία ελάχιστη επαφή μου φαίνονται αδιάφοροι. Ναι, είναι ένα σοκ πάντοτε να αντιλαμβάνεσαι πως οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και πως ο χρυσός του ενός είναι σκατά του άλλου, το θέμα είναι πως αυτό είναι ωραίο να είναι αφορμή για προσέγγιση, όχι κομπλεξισμό. Να τώρα, μπορείς να μου πεις εσύ ένα δίσκο Bolt Thrower τον οποίο θα ακούσω και μετά σίγουρα θα έχω, όχι φυσικά την ίδια γνώμη με σένα, αλλά ίσως καλύτερη γνώμη για τους Bolt Thrower, και ίσως να μου προσφέρει και κάτι. Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και ο κάρχαρτ με το Politics πχ αν μπορούσε το get off his high horse.
Ε τώρα ρε Ρα ! Που κολλάνε οι Γερμαναράδες δηλαδή για να καταλάβω ? Δηλαδή απαιτείς απο όλους να το προσκυνήσουν ? Είναι οι Poison δείγμα σταθεράς για το metal ? Δεν ξέρω τι να πρωτοσχεφτώ !
Να μάθουμε να μιλάμε σωστά για να συμφωνούμε όλοι. Ο κουρδιστός λέει ότι πρέπει να "γουστάρεις", που δεν στέκει πουθενά και είναι λογικότατες οι ενστάσεις από κάρχαρτ, γουώρλορντ και ρα.
Άλλοι λέμε για αναγνώριση της σημασίας και τον ανάλογο σεβασμό, που υποδηλώνει ότι δεν είσαι κομπλεξικός κόπανος εγκλωβισμένος στον μικρόκοσμό σου. Απλά είναι τα πράγματα.
Και οι Bolt Thrower είναι μια αξιοσεβαστότατη σταθερά του Death Metal, είτε το καταλαβαίνει κανείς, είτε όχι. Δεν ισχύει το αυτό για τα άλλα του κουρδιστού.
Ωραία, εμένα το "δικό μου" death metal δεν το επηρέασαν καν οι Bolt Thrower, γιατί να μπω στη διαδικασία "γιατοειδοςτουςκαλοίκαισημαντικοικαιεπιδραστικοί". Πχ.
Tι παπαριές λέτε μωρέ. Η μόνη σταθερά για το μεταλ είναι οι πρηστ. Ποιος τους γαμεί και τους Αμον Αμαρθ στην τελική, γελάει ο κόσμος.
Και επίσης, ας μην υπήρχαν οι Νεβερμορς και θα σου λεγα αν θα ήταν τόσο πολλοί που θα έσκαγαν που οι Σανξουαρι θα χαλάσουν το μύθο τους. Τέσπα, ξαναζεσταμένη σούπα θα 'ναι οπότε ποσός με ενδιαφέρει να τους δω live. Ο δίσκος θα έχει ενδιαφέρον, είτε γαμεί είτε είναι γτπ.
Κοιτά, Krux: οι Sanctuary δεν είναι απλά σταθερά, είναι κάτι παραπάνω... Είναι μπάντα που έδρασε στο US metal (που ξέρουμε όλοι, θέλω να πιστεύω, τι σημαίνει US metal) και κατάφερε και έβγαλε δυο ΑΠΟΛΥΤΕΣ δισκάρες. Και ούτε οι Amon Amarth ούτε οι Bolt Thrower έχουν να επιδείξουν αυτό το 100%. Κι αντί να σε πειράξει ότι ο thread-starter αναφέρει αυτήν την μπάντα ως cult???!!! λες κι αναφέρεται στους Drgonslayer ξέρω 'γώ, κάθεσαι και αχολείσαι, για να μην πω εφευρίσκεις, σταθερές και ξε-σταθερές.
Εγώ λέω πως Δεν υπάρχουν σταθερές, εσύ απλά τις αλλάζεις όμως, με αυτό το ποστ.
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
Ρα, είσαι εκτός θέματος.