Ναι, με είχε πάει ένας θείος μου στο ράδιο σίτυ το '99. Και μετά γκούντις.
Printable View
ο μινμιν γελαει σαρδωνια.....
Ένιωσες τίποτα βάημπς στην οθόνη σου? Δε τσαντίστηκα.
Αυτή ήταν η ταινία ρε. =)
άλλο πράμα η νεολαία τσίπρα πάντως, οι χίππηδες δεν το ρίχνουν καν.
Mπερδευονται λιγακι οι φυλες απο την πολλη πρωτοτυπια...
δεν κατάλαβα.
Ασχετο. Λατρευω υπογραφη ubu.
οι ΚΑΛΟΙ αναρχικοί είναι οι εκτός ελλάδος και οι ΚΑΛΟΙ χίππηδες είναι μάλλον οι παλιοί, κάτι τέτοιο εξέλαβα από την τροπή της κουβέντας.
το θρεντ μπορει να κλεισει μετα απο οτι εχει γραψει ο καλκις...περι χιππιδων κανονικων αν θελετε ανοιγω νεο,μπας και ξεστραβωθειτε
Το χειρότερο δεν είναι ο συνδιασμός όλων όσων ανέφερε ο ubu στο αρχικό του post,το χειρότερο είναι ότι την έχουνε πιστέψει κοινωνική ομάδα.
παίχτε λίγο death metal (slayer,lol),TAHT SHOULD DO TEH TRICK
μινμιν, ώρες ώρες πραγματικά απορώ πως θα μπορούσαν να προκύψουν οι συνειρμοί σου.
εν προκειμένω, μέταλ χάμμερ και πάτρα.
σεβασμος σε τσιλειν για σαουθ παρκ χωσιμο ον τοπικ στην κουβεντα ε!!!
ελα εδω για γκεντζουροαγκαλιτσα!
γιουμπου.....ο χιππισμος ειναι το μποεμινγκ,το γραφω σταρχιδια μου το συμπαν και ζω με τους κανονες που οριζω εγω
ουδεμια σκεσις με τους χασικληδες του σαββατοκυριακου
το ξερω καλα
το ξερεις καλα
συμφουναμε?
On topic: δε θα το κανα ποτε ολο το πακετο, αλλα τα μισα απο οσα γραφει ο ουμπου ειναι ωραια, και ειδικα το ποδηλατο, το πιο σημαντικο δηλαδη. Απο κει και περα, οτι ειπε το χαβοκ, δε με ενοχλει, και ο καθενας κανει οτι γουσταρει, αλλα αν πανε να σου πουνε οτι αυτοι ειναι και καλα οι ετσι κι οι αλλιως και εσυ δεν ξερεις, ε πρηζουν λιγο αρχιδια, δεν πειραζει και πολυ ομως.
Γιατι οχι ομως νησι - θαλασσα - mp3 player - βιβλιο - μπυρες - κοκτειλζ - ξυρισμενο κεφαλι - μαυρο γυαλι - ποδηλατο - μπαλα βολει - ρακετα με φατσα καρχαρτ - μπαλακι - σαγιοναρα - μαγιο - μικρη παρεα εως 5-6 ατομα - σουβλακι - πουκαμισακι - μπαρακι σε παραλια κτλ?
Πολλα ειπα τωρα που τα ξαναβλεπω, το 1/4 μαρεσει μονο
Να μιλήσω και σοβαρά σήμερα που είμαι νηφάλια. Στηρίζουμε τη φάση γενικά, εννοείται. Δεν κάνω ούτε μ'αρέσουν όλα αυτά που αναφέρει ο ούμπου, αλλά αν κάποιος έπρεπε να με κατατάξει κάπου, εδώ θα με έβαζε υποθέτω.
Να ρωτήσω εγώ τώρα όλους εσάς τους haters προς τι η εμπάθεια? Δηλαδή, παίζει τα ατομάκια αυτά να είναι τα μόνα ρε πούστη που δε βλάπτουν την κοινωνία, οι περισσότεροι σέβονται τίγκα το περιβάλλον, και τέλος πάντων χρησιμοποιούν το κεφαλάκι και το κορμάκι τους, διαβάζουν κάνα βιβλίο και έχουν ένα δυο ενδιαφέροντα πέρα από ΜΠΑΛΑ και ΜΟΥΝΙ. Τι σκατά σας πειράζει? Οτι έχει γίνει μόδα τελευταία? Ναι και? Μακάρι όλες οι μόδες να έβγαζαν τον ηλίθιο κοσμάκη της καφετέριας έξω και να τον παρότρυναν να ακούσει/παίξει καμιά μουσική και να έρθει πιο κοντά στη φύση, λέω εγώ.
Χαβόκ δεν ξέρω τι "νεοχίπιδες" έχεις πετύχει, αλλά αυτοί στον δικό μου κύκλο κάνουν μπανάκι τακτικά.
Κι επίσης αυτό για ζάλισμα αρχιδιών δεν ξέρω από που το'βγαλες. Αυτοί που βλέπω εγώ κάνουν τη φάση τους και στ'αρχίδια τους για το τι κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν θέλουν να ενοχλούνται όταν κάνουν πράγματα που δε βλάπτουν τους γύρω τους και δεν θα έπρεπε να απαγορεύονται, κάνουν τα φεστιβάλς τους και τις συνελεύσεις τους πάνω σε αυτά οι πιο συνασπισμένοι, αλλά δεν είδα κανέναν να ζαλίζει αρχίδια.
Πολύ κόμπλεξ εδώ μέσα γενικά. Θα σας συμβούλευα να το στρέψετε εκεί που αξίζει, εδώ δεν έχετε "εχθρούς".
Συγκεκριμένα η παρτίδα των 17χρονων αγωνιστών με τουτα τα traits είναι αν όχι για τάφο,κουραστικοί και κενοί.
Αμα είναι να είμαι να πουλάω ιστορία,ψευτοιντελεκτουέλ καταστάσεις και να εκπνέω ποζεριλίκι,παω και γλυφαδίτσα με πόρσε κλπκλπ.
(Ναι,συνήθως εχουν και γκαφρά)
Αυτα.
Τώρα μεγαλύτερες ηλικίες δεν έχω γνωρίσει,ή έστω δεν έχω ενα ικανοποιητικό δείγμα ώστε να σχηματίσω άποψη,αρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
αυτά.
Εννοείται ότι η ΜΠΑΛΑ ισοπεδώνει οποιοδήποτε νεοχίππικο χόμπυ ε.
:pink:
κάντε τόπικ για χιπστερς :P
Δε με πειράζουν τα παιδιά, αλλά πολλή βρώμα και ζέχνα ρε παιδί μου.