ναι, και 'γω σ' αυτό ελπίζω. απ' την άλλη τι το θέλαν αυτό το φινάλε αν έπρεπε να το συμμαζέψουν στην αρχή της επόμενης σεζόν; τεσπά, ίδωμεν.
Printable View
σιτκομ κλιφφχανγκερ για το ενδιαφέρον της υπόθεσης;
Εμενα μου άρεσε για εισαγωγικό, δεν ήταν κάτι το φοβερό αλλά έστρωσε τις βάσεις για τα επόμενα.
Φοβερό ήταν και μ' άκουσαν οι γείτονες...τι λέτε κι εσείς;
Καταπληκτικο επεισοδιο, στο επιπεδο της πρωτης σεζον. Ειδα τη φαση που ο Τσανγκ φωναζει "ΧΑ! ΓΚΕΥΥΥΥΥ!" μεσα στην ταξη γυρω στις 15 φορες. Δακρυσα.
αυτό ήταν μη-αστείο. και γενικά όλη η παρουσία του τσανγκ στο επεισόδιο.
το ξανάδα και εκτίμησα πολύ το τραγούδι στους τίτλους τέλους.
http://www.youtube.com/watch?v=37ZaSINRDGM
έκοψε τη γη
Δεν το λές καλά! :P
Στόρυ Abed στο background :touched:
Επίσης
Spoiler
Ειδα δυο φορες το επεισοδιο και δεν ειδα στορυ Abed!!! Ειδα σε καποια φαση ομως που ξεγεννουσαν μια σε ενα αυτοκινητο, ηταν κι αυτος εκει?
Ο Αγγλος ολα τα λεφτα στο επεισοδιο εννοειται. Και πρωτη φορα γελασα τοσο πολυ με ατακα της μαυρης, yeah you all look so different skinny white bitches.
Spoiler
Τι πανέμορφη σειρούλα :) Abed θεός (literally?).
theiko episodio .
Τέλειο το σημερινό, ωραία όλα τα specials με ζόμπις, απόλλο 13 κλπ, αλλά μου είχαν λείψει τα κλασσικά επεισόδια που απλά κάθονται στην αίθουσα και συζητάνε. "It's a bottle episode" :touched: .
Επίσης, η Gwynnifer.
ήρθα να ποστάρω όσα ήδη είπε ο kelldorain.
εύκολα το καλύτερο της σεζόν και όντως τα επεισόδια που απλά κάθονται στην αίθουσα και μιλάνε είναι τα καλύτερα και μου 'χαν λείψει.
Δεν το χω δει, αλλα ηθελα να πω οτι οκ παρολο που αγαπαμε Community, κουραστηκαμε με τα tributes, στη δευτερη σεζον εχουν περασει ολο το Hollywood.
Δεν υπάρχει ούτε καν ένα βαρετό επεισόδιο στη δεύτερη σαίζον.
Το τελευταίο ταγάμησε.
Πατάει κάτω ΤΒΒΤ και HIMYM.
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lb...ilxko1_500.gif
Αννούλα μου΄χεις, στοιχιώσει τα όνειρα.
Κσέχασα. ΓΟΥΕΛΜ ΚΑΜ ΤΟ ΔΕ ΜΑΣΙΝ. :touched:
λοιπόν, ιμο όσοι ψήνεστε απ' όσα έχετε ακούσει για τη σειρά αλλά δεν έχετε δώσει βάση ακόμα δείτε αυτό το επεισόδιο (όγδοο επεισόδιο δεύτερης σεζόν). είναι το community στα καλύτερά του και συμπυκνώνει όλους τους λόγους για τους οποίους αξίζει αυτή η σειρά.
Ομολογώ πως έκανα μεγάλο λάθος, σε μια πιο προσεκτική ματιά και φτάνοντας στο έβδομο της δεύτερης είναι για 'μένα το καλύτερο σιτκομ των δύο τελευταίων χρόνων.
χμ απορία, sitcom δεν είναι αυτά με τα τελείως στημένα αστεία και το laugh track? Πχ. το Community δεν είναι απλά comedy series?
Quote:
Originally Posted by Wikipedia
Spoiler
Αυτο της προηγουμενης βδομαδας ηταν απο τα καλυτερα επεισοδια εβερ ε
:touched:
Απίστευτα πράγματα.
oκ, γενικά δε γουστάρω τα σπέσιαλς, αλλά πόσο τέλειο ήταν ρε φίλε;
εύκολα από τις καλύτερες σειρές έβερ.
μαλακα τι επος :touched:
μόλις το είδα τρίτη φορά.
Spoiler
τι θα γίνει με αυτή τη σειρά; θα γίνει μνημείο του σύγχρονου πολιτισμού ξερωγώ;
Και να φανταστεί κανείς ότι το μεγαλύτερο βραβείο που μπορεί να πάρει είναι Emmy.
μα ποσο καυλα ειναι επιτελους η Ανι?
Εκατεβηκε ολοκληρη η πρωτη season, full υποτιτλισμενη (για πασαρισμα σε φιλους και γνωστους) και αναμενεται να γινει ζημια τα Χριστουγεννα.
Η σωστή γραμμή.
ρε, είδα τα πέντε πρώτα και δεν με φαινεται αστείο. ειδικά σε μια σκηνή που έκαναν ένα πειραμα και ο στερεοτυπικός βρετανός καθηγητής άρχιζε να φωνάζει μου φάνηκε και υπερεπιτηδευμένο το όλο θέμα σε βαθμό γελαστε-πλιζγελαστε. στρώνει και να το συνεχίσω ή το πήρα στραβά εξαρχής και να το αφήσω;
Και γω καπου στο 4ο-5ο ειμαι και βρισκω οτι θελει τις ευκαιριες του.
Το χιουμορ του ειναι πιο εγκεφαλικο και λεκτικο, αντι για να κυλιεσαι στα πατωματα με χοντραδες.
Ισως ειναι θεμα προσαρμογης.
πιο εγκεφαλικο χιουμορ ρε σαν να το γραψαν δεκαπενταχρονα ειναι μεχρι στιγμής (δεν εχω τπτ με τα δεκαπενταχρονα)
μπορεί επειδή είδα όλα τα οφφισ να είμαι παντελώς ανέτοιμος για κάτι τέτοιο τώρα. ας πει κάποιος και πιο σιγουρα