voodoo me th mutoga ths gkomena sou me ftians?
Printable View
Ναι το παθαίνω κι εγώ συχνά. Δεν υπάρχει άλλη απάντηση: ΑΓΧΟΣ και ΣΤΡΕΣ! Ο γιατρός λέει ότι η καρδιά είναι μια χαρά!
Πάντως για το χάλι που έχουμε όλοι φταίει ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Στρες, κακή διατροφή, ακινησία(μισή μέρα ή και ολόκληρη σε μια καρέκλα στο pc και καθόλου άσκηση), μολυσμένο περιβάλλον, τσιγάρα,ποτά, ξενύχτια από πολύ μικρή ηλικία κτλ
και το μουνι της μανας σου. παντα το μουνι της μανας σου!
καποιος με γνωστο/συγγενη/whatever να ενημερωσει τι παιζει με τον προστατη...οχι το πουλι μου μια χαρα λειτουργαει...
ο πατερας εβγαλε αιμα και τον τρεχαμε σημερα...στο νοσοκομειο μας ειπαν θα γινει υπερηχος και βλεπομε
παιζει να την σκαπουλαρομε με καμια ουρολοιμωξις?
ο μινμιν ειναι στα προθυρα νευρικου κλονισμου....
δεν πρέπει να έχει σχέση με τον προστάτη. μπιορεί νεφρά,μπορεί ουρήθρα, μπορεί απλή ουρολοίμωξη. οπότε μην τρελαίνεσαι ακόμα
ευχαριστω...καλα τον βλεπω παντως
εις αλλα...εχω bugs under my skin....φτασαμε σε τετοιον βαθμο...
ε;
Πειτε τι ειναι το καψιμο στα ουλα!
απτο αγχος?
blast from the past
είναι ένας τύπος σε ένα αεροπλάνο και παίζει με μια τρίχα. τον πλησιάζει η αεροσυνοδός και του λέει χαμογελαστή:
-απ' το άγχος;
Spoiler
:touched:
καλόκαλό!
μετά από 3 ώρες ορθοστασίας είναι φυσιολογικό να σε σφάζει η μέση σου και μετά από 20 ώρες οι ενοχλήσεις να μην έχουν περάσει ακόμα εντελώς; ή συμπεραίνεις ότι έχεις πρόβλημα με την μέση και πας σε ορθοπεδικό;
ε αν ειναι η πρωτη φορα μαλλον οχι
πονοι στην μεση μπορει να προερχονται και απο αγυμναστους κοιλιακους,παραπανησια κιλα κτλ
βεβαια παντα στηριζουμε επισκεψεις σε γιατρους αν σου περισευουν!
σε ομίλια (όλες οι θέσεις ήταν πιασμένες), οπότε δεν είναι τράνταγμα.
θα δοκιμάσω εντριβή με οινόπνευμα, ευχαριστώ και τους δύο.
Εμένα πάντως από το οινόπνευμα μου κάνει πολύ καλύτερη δουλειά η counterpain. Βρωμάει οικτρά, αλλά αξίζει την υπομονή.
Αν δεν σου κανει κατι το οινοπνευμα ή η Counterpain ενα δερματικο διαλυμα που ειναι extra αποτελεσματικο (συν το οτι ουτε μυριζει, ουτε κολλαει)...
...ειναι το "PENNSAID". Σε σταγόνες. Κοστίζει λιγο παραπάνω απο 10ευρο, κάπου εκεί. Ειδικά για μυικούς πόνους ειναι γαμώ. Καμποσες σταγονες και τριψιμο στην περιοχή, ανα 2-3 φορες την ημερα και τα αποτελέσματα (σε μενα που ειμαι και ψιλοαθληταρας) ειναι θεαματικα. Την επομενη μερα νιωθεις ηδη πολυ καλυτερα.
Περαστικά.
Έχω πρόβλημα, έχω πετάξει τεράστιο καυλόσπυρο (από αυτά που πονάνε) πάνω από ελιά. Αν το σπάσω θα χουμε θέμα;
Ποιος μουτζώνει γαμώ την μπαναγία?
Σταμ καλύτερα βάζε 2 φορές τη μέρα οινόπνευμα και άστο να ξεραθεί μόνο του.
http://img337.imageshack.us/img337/8869/kaser.jpg:touched::touched::touched:
Πέρασα άλλη μια τραγική νύχτα στριφογυρίσματος μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, με άπειρα ηλίθια όνειρα και βασανιστικές εναλλαγές θερμοκρασίας.. Τώρα το θερμόμετρο δείχνει 35,5.. Ο λαιμός μου είναι ΣΚΑΤΑ, έχω ρίγη και ζαλίζομαι γάμα τα =(((
ρε συ, λιγο συχνα δεν αρρωσταινεις?
A, οχι! Φέτος είναι κομπλέ η κατάσταση. Συνήθως είμαι μόνιμα άρρωστη οκτώβρη-μαη.
μέχρι να πάω στον γιατρό τις εξετάσεις (είναι και πολυάσχολος πανάθεμα τον)
αυξημένα ερυθρά αιμοσφαίρια.
Αν έχει να κάνει με την συμπάθεια που έχω στον GG* να αλλάξω στάση.
Επίσης προλαβαίνω να δω mundial?
Γιατροί του φόρουμ, τι στο καλό μπορεί να είναι αυτό το πράμα? :fear: :-|
http://i43.photobucket.com/albums/e3...IMG_9863-1.jpg
Photoshop.
Για τι έβγαλες ακτινογραφία; Δεν σου είπαν εκει τι παίζει;
Mπα, σε ιδιωτική κλινική την έβγαλα για να την παω στον οδοντίατρο. Εκεί δε μου παν τπτ.
Μόρα; (!)
Άσε, γιατί όταν τελείωσε όλο το σκηνικό, είχα μείνει με την αίσθηση πως Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!
..
προφυλάξεις πήρατε;
αχαχαχα :pink:
Μια μαύρη σκιά βλέπω! Λες;;;