Εγώ πάντως είμαι darkvision-white, και για bright αυτό που λίνκαρες είναι μάνα.
Printable View
ναι βασικα ειναι πολυ ομορφο το γουαιτ.
το διπλοκλικ και μαρκ ας ριντ στο κουμπακι γαμαει τους παντοκρατορες της τεμπελιας.
μενω στην γκρινια του κιτρινου και μεγαλυτερου κομβιου των unread, και thread αλλα και folder.
εκληπαρω. αν δεν προλαβαινεις δωσε οδηγιες να κανω τιποτα να βοηθησω και γω. χωρις ανταλλαγμα, μονο το ban του μιτσμανν θελω.
Μου στέλνεις στο dreamsareimmortal παπάκι χοτμαιλ κομ τα κουμπιά όπως τα ονειρεύεσαι, με το όνομα που έχουν ήδη.
Παρεμπιπτόντως ανέβασα αυτό που έλεγα ως Bright.
μπορω να τα μεγαλωσω λιγο η το μεγεθος παιζει ρολο? (σαυτη τη περιπτωση)
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι το να παρατηρήσεις ποια τόπιξ έχουν νέα ποστς σε κάνει να κολάς της μούρη σου στην οθόνη. Κάτι λιγότερο διακριτικό χρειάζεται.
Δεν ξέρω, λογικά έχεις ένα περιθώριο. Φέρε τι θες και το βλέπουμε στην πράξη αν γαμηθεί.
πανδως, οταν πατας new posts, σα νανα λιγο crowded η ολη φαση, ψιλοζοριζομαι στην αναγνωση, ειμαι και λιγο χαζος, καταλαβαινετε.
Quick reply box δεν εχει για μενα που βαριεμαι να παταω μικρα κουμπια τυπου ρηπλαη;
'η απλα δεν το βλεπω; =|
Reply to Thread κάτω αριστερά και βγαίνει το quick reply.
Το bright γαμάει. Θα ζητήσω αυτό που ζήτησα και στο προηγούμενο update, όταν τελειώσετε με τα χρώματα κοιτάξτε το.
Βάλτε ένα κουμπί κάτω από το τελευταίο ποστ κάθε σελίδας για επιστροφή στο ανάλογο subforum κάθε φορά ή ακόμα καλύτερα ολόκληρο το path όπως υπάρχει στην αρχή κάθε σελίδας.
Λοιπόν, ένα κακό του προηγούμενου dark ήταν ότι το forum jump ήταν αρκετά κάτω. Τώρα βλέπω ότι και στα 2 που έχουμε το forum jump είναι ακριβώς κάτω από τη λίστα με τις σελίδες κάτω από το τελευταίο ποστ, οπότε καλύπτεσαι νομίζω.
Θέλει 2 κλικ όμως!!!1`
να γραφουν ER να νιωθουμε ξεχωριστοι?
Ρε μην ασχολείσαι πολύ, λέμε μπορεί να είναι προσωρινό. Βάλε χρώματα απλά εκεί που θες για να φαίνονται καλύτερα και στείλ'τα γιατί θέλω να σηκωθώ απ'το πισί και θα αναγκαστείς να σερφάρεις όλη νύχτα με τα παλιά εικονίδια.
θελει κι αλλες αλλαγες για να ναι πιο εμορφο κοριτσοπον! σιγουρα πρεπει να μεγαλωσει η γραμματοσειρα τον topics που εχουν ιδιο μεγεθος με το ποιος εκανε το τελευταιο post, σιγουρα πρεπει να μπει κανα αλλο χρωμα πιο ευδιακριτο στα αδιαβαστα threads κ τοπικς απο αυτο το γαλαζιο καθως και τα βελακια ειναι γτπ.
ε μετα λιγο με τις αντιθεσεις των χρωματων αλλα αυτο μαλλον θα το χετε πει ηδη
να πω την αληθεια με θυμιζει λιγο postwave φορουμ τωρα
ερχονταιιιιιιι μην φυγεις :fear:
Θέμα συνήθειας είναι, το bright και το dark-white μου φαίνονται οκ, λίγο τα γράμματα με χαλάνε και ότι δεν ξεχωρίζει το ποστ από την υπογραφή με κάποια γραμμή η κάτι
όντως, χρειάζονται καλύτεροι διαχωρισμοί ποστ/sig/στοιχείων.
Much much better!
μου τα κανει ρισαιζ. σταστειλα σε 30Χ30. αλλα ναι ειναι πιο καλο ετσι. κατι καταλαβαινω. :pink:
Γενικά πολύ ωραίο τελικά, αλλά είναι λίγο μαλακία το ότι τα ποστς καταλαμβάνουν πολύ χώρο ακόμα κι αν είναι μια μόνο γραμμούλα. Πώς τα λέω έτσι. Τεσπα καταλάβατε.
Αλλάξτε και τα banners όμως!
Χμ, όπως αναφέρθηκε τα ονόματα να γίνουν λίγο μεγαλύτερα.
Μπορεί να είναι θέμα συνήθειας αλλά επειδή στο οριζόντιο κομμάτι δεν πιάνει όλη τη σελίδα, αλλά έχει περιθώρια, μου δίνει την εντύπωση πως παραείναι συμπιεσμένο. Ειδικά στο Index. Σαν να βλέπεις 16:9 σε 4:3 χωρίς resize ή τέλος πάντων καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. :P
Επίσης bug του προηγούμενου VBulletin αλλά είχα γεμάτο PM Inbox και έλαβα mail ότι μου έστειλαν μεν αλλά επειδή είναι γεμάτο δε μπορώ να τα δω πριν αδειάσω τίποτα. Άδειασα και δεν ήρθε ποτέ. Φαντάζομαι πως τώρα με την αλλαγή μάλλον θα χάθηκαν ε;
εδιτ: Το folder path είναι επίτηδες ακριβώς πάνω/κολλητά με το ad; :P Θα το προτιμούσα απο κάτω, μην σου πω και κάτω από το Post reply κουμπί, αλλά εκεί που είναι μπορεί να το προτιμάτε εσείς μιας και ένα misclick είναι εύκολο και κερδοφόρο!
Καλά, το υπάρχον css/xml/όπως-σκατά-το-κάνουν θέλει άπειρη δουλειά λέμε. Για να συνεχίσω για τα breadcrumbs(έτσι λέγονται στο vbulletin?) γίνονται άσπρα τελείως, σα χυμένα ενώ έχουν φάει ρετουσάρισμα όχι κίτρινης μπογιάς στη μάπα. Το font πολύ μικρό imo επίσης.
Επίσης τώρα το είδα, στα recent posts στο newreply.php δε βγάζεις τίποτα, όλα είναι στο ίδιο basic style χύμα, ούτε καν υποτυπώδη divs δεν έχει.
Δεν το πολυέψαξα, αλλά για ρίχτε μια ματιά εδώ πχ. Αν και λέει πως μέσα στο Σ/Κ θα βγάλει νέα έκδοση με ακόμα περισσότερες αλλαγές, άρα...
Γενικά όσο το χρησιμοποιώ τόσο νομίζω ότι πρέπει να πάρει πούλο. Είναι πολύ crowded σε σημεία, τα ποστ είναι πολύ μεγάλα λόγω μεγάλου κενού μέχρι το σιγκ, γενικά είναι κακή δουλειά. Ρούθλες το darkness το είχαμε δοκιμάσει και παλιότερα, στο 3.8. Δεν είναι κακό. Απλά ρε γαμώτο νομίζω ότι σε κανα δυο μήνες θα έχουμε αρκετές επιλογές. Πχ ο τύπος που είχε φτιάξει το προηγούμενο skin δεν έχει βγάλει ακόμα τίποτα γιατί λέει από το 4.0.3 θα είναι designer friendly το vb. Μου φαίνεται θα αφήσω κάτι για να κάνουμε τη δουλειά μας και θα κοιτάξουμε τότε για τίποτα περισσότερο της προκοπής. Περιμένω να βγάλει τη νέα έκδοση και θα ανεβάσω και το darkness.
os tora , to pio enoxlitiko einai to "Started by ... " kato apo tous titlous twn topic . An mporeis na to kaneis mikrotero , i se kapoio skouro xrwma wste na mi fenete toso entono , 8a einai arketa kalytera .
dragon τσεκαρε μια το mail σου σε παρακαλω :)
edit: α και το resize της εικονας στο μεγεθος της οθονης εχει γινει disabled. :$
Ποσταρα για να δω πως φαινεται ενα ποστ μου με το καινουριο.
θα το ψαξω πιοτερο και θα σας δωκω 2 σεντς.
http://www.electricrequiem.com/forum...s/firstnew.png
αυτό ΑΝ είναι εύκολο , να γίνει λίγο πχιο μεγάλο :oops:
auto pou ontws thelei diorthwsi opws eipan arketoi einai auto me ta megethi stous titlous ton topics..episis na einai pio eudiakrito to an exei neo post kapou i oxi..
εφτιαξα αλλα κουμπακια τζακ. περιμενω να τα εγκρινει ο ντραγκον :P
gia na doume gia na doume :P giati auto me tous fakelous sta plagia einai ligo gtp kai tha mas vgoun ta matia :P
ε βασικα ειναι το ιδιο σχεδιο αλλα εχει κιτρινο φακελακι καπως για να χτυπαει το ματι.
Μόνο εμένα μου φαίνεται τεράστια μαλακία η κατάσταση;
αχαχαχαχ..
Εντάξει μωρέ.. απο το προηγούμενο απγκρειντ έχω γυρίσει σε μπράιτ, οπότε δε μου χτύπησε και τρελά η αλλάγη.
Μαλακία αυτό με τα τεράστια κενά μεταξύ πόστ και σίγκ. Επίσης το κουτάκι στο οποίο γράφεις ριπλάι κουράζει πολύ που ναι πιο σκούρο απο το γύρω γύρω. Αν γίνεται να τα αντιστρέψεις καπως, καλύτερα.
edit: Τα μπράιτ πάντως κουράζουν πολύ τα μάτια μετά απο κάνα 5λεπτο.
edit 2: Όντως πολύ μικροί οι τίτλοι των τόπικς και χαζά εικονίδια μέσα στα σαμπφόρουμς.
eidt 3: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εμενα δεν είναι καθόλου πιο γρήγορο.. ίσα ίσα σέρνεται τρελά.
Aν γινόταν κάπως να βρεθεί αυτό, θα ταν ωραία.
http://www.vbstyles.com/vbulletin4.jpg
Τσέκαρε κι αυτό http://www.vbulletin.org/forum/showt...hreadid=228212
Τα vbstyles είναι επί πληρωμή. Το simpleblack το είχα δει και χτες αλλά δεν ξέρω τι έγινε, μάλλον το ξέχασα. Δεν έχει μεγάλες διαφορές από το τωρινό bright, απλά έχει μικρότερες αντιθέσεις οπότε θα είναι λογικά πιο ξεκούραστο. Το ανέβασα ως SimpleBright. Επίσης ανέβασα το εικονίδιο του μπιζ για το darkvision, κάνετε ριφρές σε οποιοδήποτε φόρουμ με αδιάβαστα θρεντς. Γκουντσαν όχι, θα πάρει πόδι το darkvision μόλις βγει νέα έκδοση του darkness που έδωσε ο ruthless.
Μικρή διαφορά.
Τρελό σύρσιμο ρε σύ όμως.. φάση δεν παλεύεται. Λες κι εχω δέκα τόρνετς ανοιχτά και παράλληλα γράφω κάνα σιντι στο νίρο =(
και στο darkvision white πλς :pink: