Printable View
http://www.chucksanimeshrine.com/ani..._09-739392.jpg Ολόιδιες. Μόνο που δεν βρήκα καλό μπικίνι.
Quote: Originally Posted by Παρακμιακό Εργαλείο Σε λίγο θα μου ζητήσετε και πικ με μπικίνι. Να μιλήσουν τα υπόλοιπα γκερλς του φόρουμ....και σε σας τα ίδια κάνανε?? δεν νομιζω οτι καποια απο εμας εχει τα κοτσια και την ορεξη να μιλησει... αν υπαρχουν εξαιρεσεις παρακαλω σωστε την κατασταση :razz:
Quote: Originally Posted by Snorkmaiden Quote: Originally Posted by Παρακμιακό Εργαλείο Σε λίγο θα μου ζητήσετε και πικ με μπικίνι. Να μιλήσουν τα υπόλοιπα γκερλς του φόρουμ....και σε σας τα ίδια κάνανε?? δεν νομιζω οτι καποια απο εμας εχει τα κοτσια και την ορεξη να μιλησει... αν υπαρχουν εξαιρεσεις παρακαλω σωστε την κατασταση :razz: γκερλς ειπε ,οχι ΦΑΓΑΝΕΣ
lol
Quote: Originally Posted by Razor Quote: Originally Posted by Snorkmaiden Quote: Originally Posted by Παρακμιακό Εργαλείο Σε λίγο θα μου ζητήσετε και πικ με μπικίνι. Να μιλήσουν τα υπόλοιπα γκερλς του φόρουμ....και σε σας τα ίδια κάνανε?? δεν νομιζω οτι καποια απο εμας εχει τα κοτσια και την ορεξη να μιλησει... αν υπαρχουν εξαιρεσεις παρακαλω σωστε την κατασταση :razz: γκερλς ειπε ,οχι ΦΑΓΑΝΕΣ αγαπητη πιστευω καταλαβες τι εννοω
η θέση σας. εύγε.