ψυχοτροπο...δυνατο...σε στελνει για κανα 5λεπτο μεχρι οσο βαστας
βαλε στο τιουμπ να δεις...εχει πραμα
Printable View
ψυχοτροπο...δυνατο...σε στελνει για κανα 5λεπτο μεχρι οσο βαστας
βαλε στο τιουμπ να δεις...εχει πραμα
βασικά μου έκανε αίσθηση το ότι είναι νόμιμο.
anyway, δεν κάνω εγώ τέτοια είμαι σοβαρός κομμουνιστής.
(καλό φαίνεται).
παραισθησιογονο ή ψευτοπαραισθησιογονο?
Λέγεται και diviner's sage.
Το φασκόμηλο του μάντη. Περιγραφικόν.
απλά, πως ουσία που είναι τιγκα παραισ8ησιογόνα, είναι και νόμιμη.
πουντοκρατος;
και το μοσχοκαρυδο σε μεγαλη ποσοτητα ναρκωτικο ειναι,αλλα ειναι νομιμο
Απλώς δεν την ξέρουνε.
Νομίζω και το μέσα της φλούδας της μπανάνας είναι. Κάπου το'χα δει στο Anarchist's Cookbook, αλλά μου φαίνεται ότι δεν αξίζει επ'ουδενί τη διαδικασία.
αν είναι αλατισμένα δεν πιάνει.
Eξ' ου και το νομίζω. Έχεις δίκιο, ένα απλό γκούγκλισμα απέδειξε ότι είναι μούφα.
αυτό με τα βατράχια παίζει να λέει πάντως ;p
auto den ekane k o souiters stous agriemenous anapirous?
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση , βλεπεις οι αλλοι με δουλευουν...no problem παιδια,..απλα ηθελα οποιος ξερει το οτιδηποτε σε οτι εχει να κανει με την εισαγωγη μεσω internet ,λιγων σπορων απο το εξωτερικο και αν μπορειτε να μου προτεινεται και καποιο αξιοπιστο( οσο μπορει να το πει κανεις αξιοπιστο) site για την αγορα αυτων.
δεν εχω επαφες με ατομα που κανον χρηση καναβης οποτε μοθ ειναι πολυ δυσκολο να βρω.Δεν μιλαω για μεγαλη ποσοτητα, αλλα για 2-5 σπορους, πιο πολυ ειναι η περιεργια παρα κατι αλλο, ευχαριστω πολυ και παλι...
αυτός δεν είναι ο ξήγας,
ο χρυσοχοίδης είναι.
όχι μίλαγα με τον μιχάλη msn.
νταξει κομμένη η πλάκα.
στο παρακάτω site θα βρεις ότι χρειάζεσαι:
www.cannabis.com
Αμάν μωρή σερένα πια.
ποια περιέργεια;
θα τους παραγγειλεις και μετα θα τους φυτέψεις. αμα φυτρώσουν είναι νόμιμο θαρρείς;
σερενα εχεις κανα συναδελφο στην τροχαια πειραια να σβησω μια κληση?
Άλλη ιστορία η αγιαχουάσκα.. Μη την μπλέκετε με σάλβιες και φουντίτσες!
Στο Άμστερνταμ, σε ένα μαγαζί με τουριστικές παπαριές είχε φακελάκια με σπόρους και η υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι μπορώ να τους μεταφέρω στην χώρα μου.
Δεν ξέρω αν αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προς υπεράσπιση σου σε δικαστήριο.
σερενα, γιατί θέλεις να κάνεις χρήση ναρκωτικών ουσιών; Θέλεις να το κουβεντιάσουμε; Νιώθεις μόνη; Νιώθεις αποξενωμένη και απογοητευμένη; Έχεις φίλους; Πόσα κιλά είσαι; Πηδιέσαι καθόλου αβέρτα;
βέβαια και στις δυο περιπτώσεις οι τριγύρω μαλάκες αντί να προσπαθήσουν να τους ηρεμήσουν κάθονται και τους κοιτάνε ή κάνουν τα πράγματα χειρότερα.
για το αν ειναι μουφα τα βιντεα μπορειτε να δειτε πολλα ακομα googlαρωντας απλα
για το αν σας φαινετε ''υπερβολικο'' το τριπαρισμα τους σε σχεση με αλλα βιντεα τοτε σας παραπεμπω στο Κολαση και Παραδεισος του Huxley
ΟΚ φθόγγε :-D νταξ... ο τύπος σάλταρε εντελώς, πάλι καλά που δεν πνίγηκε με τα καλώδια
καμία πλάκα...
τραγικότης θα λεγα
Αληθινότατο το κόβω αυτό.