Yπάρχει ΖΩΗ μετά την Ανθή. :dfinger:
Printable View
Yπάρχει ΖΩΗ μετά την Ανθή. :dfinger:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτό θα έλεγα κ εγώ
Παιδιά και μένα η μόνικα μαρέσει.
esena sou dinw mia eukairia akoma.psaksou.
Ρε όσοι είπατε για Μόνικα ένα θα πω! Ακόμα και αυτή η Λεβινσκυ ήταν μουνάκι μπροστά στη ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ με το στραβοχυμένο στόμα από εγγεφαλικό του ΝΕΧΤ ΤΟΡ MODEL!..
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
αυτή η Ρωσίς είναι ΠΑΠΑΣ ΟΡΘΙΟΣ.
Μπερδευτηκα ρε παλικαρια, Χριστινα ηθελα να πω, αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια η Μονικα, σιγα πως κανετε ετσι. Γενικα ολες αυτες ειναι? Πιο ωραιες δε μπορουσαν να βρουν? Και γιατι ειναι ολες ξενες? Ριαλιτυ του κωλου με χαμηλο μπατζετ ειναι και εχουν παει ολες οι μεταναστριες για μια ασπρη μερα?
σιγα μην τις πληρωνουν κιολας
Ε αυτη που θα κερδισει ρε
ξερω γω
καριολες
καλα του τα'πες του παλιομαλακα
ε τα λέω δεν τα λέω. αλλά ποιός μ' ακούει.
την Μόνικα την βίδωνε κολλητός(μεγάλο λέσι) πριν 2 χρόνια,όταν δλδ ήταν 16 χρονών άβγαλτη ξεκωλιάρα.
Μόνο Ραμόνα.
Τσούκου.
Λέσι ρε φίλε.Βρώμικος από πάνω μέχρι κάτω.
το ''κουνάβι'' το λέτε?
εδώ στη Ναυπακτάρα είναι πάνω κάτω το ίδιο.
Dythor, oti gkomena eixa, exo kai tha exo einai montelo brosta stis savoures pou de sou kathontai kan.
fixxxxer πρεπει να γνωρισεις τον electrocuted.
Kalo gkomenaki?
latreuw apsimaxies xwris na kserei o enas gia ton allon
"MALAKA TA MOUNIA POUXW GAMISEI EGW OUTESTONYPNOSOY"
episis:
FIXXXER + SAGONIKA = LFE
heh to mlk
h anthi phre poulo.
Spoilers ρε.
Ξέχασα ότι ήταν χθες :/
ξέρω τι θα γίνει τις επόμενες 3 βδομάδες :P
ο ξηγας του next top model. :D
malakia,egw kserw mono gia thn ramona. kai exw kaliteres phges,ti skata?
Θα φύγει το μωρό μου η Ραμόνα; :(
με τον ραμονα ημασταν σειρες στον στρατο!
leei oti epanastathse kai tous ekrakse oti de proothoun swsta thn douleia kai einai aparadekto to ellhniko NTM kai genikotera pezoun vrwmies. klasik. alla mporei na to kanoun na fanei oti efige epidi thn dialeksan autoi,ya know.
Πιο εκνευριστικό 18χρονο δεν εχω δει απο αυτή :moutza: και το ξεκατίνιασμα στο τέλος που σήκωσε το κεφάλι ψηλά όλα τα λεφτά. Μεγάλη περηφάνια. Κυρία Μπαλατσινου θαυμάζω το έργο σας μπλα μπλα γλειψ.:puke::puke::puke:
με κανα 2 φορες που ειδα κατιτις, η συντροφισσα τις διαολοστελνει ολες στα γκουλαγκ του μις μπικινι!
petaxthka prin ligo ston vasilopoulo kai ida thn xristina, kaloula einai,wraia thn les,ellhnikh omrofia ktl,alla adiaforo
H maria pou einai ntagkaspaza einai h kaluterh