Το 'χω τρισήμιση χρόνια, πόσο έχεις το δικό σου mp3;
Εκτός κι αν δεν το λες ειρωνικά!!!
Printable View
iphone + αυτά
@12 stars circle your brow
Δεν ξέρω σε ποιο generation και μετά έπαψε να είναι διαθέσιμη η πολυτέλεια του export
Από wikipedia:
Ευχαριστούμε apple, είναι τόσο εύκολο το export!Quote:
iTunes 7 and above can transfer purchased media of the iTunes Store from an iPod to a computer, provided that computer containing the DRM protected media is authorized to play it.
Media files are stored on an iPod in a hidden folder, along with a proprietary database file. The hidden content can be accessed on the host operating system by enabling hidden files to be shown. The media files can then be recovered manually by copying the files or folders off the iPod. Many third-party applications also allow easy copying of media files off of an iPod.
@μπιζάριος
Εννοεί ότι του δίνεις tag, genre ή μπάντα και σου κάνει αυτόματα playlist από το γκομπιούντερ σου βασισμένh σε στοιχεία από τη βιβλιοθήκη σου, το last.fm και το echonest. Αν είναι μία λειτουργία που δεν τη θέλεις, δεν τη χρησιμοποιείς.
Σταμάτη, άκου το μάστορα, το Zen σε οποιαδήποτε έκδοση είναι αυτό που ψάχνεις.
Εγώ έχω αυτό από πέρσι το Νοέμβρη. Έχει περάσει απίστευτες δοκιμασίες, βρίσκεται πάντα στη δεξιά τσέπη του παντελονιού μου είτε κάνω έρπηνκ, είτε κάνω βολή, είτε κάνω πυρκιεκίνηση είτε κάνω σεξ(για να μη χύσω). Το τεράστιο συν της συσκευής είναι τα ακουστικά του. Δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα. Μόλις τα φοράς, αποκόπτεσαι από τον υπόλοιπο κόσμο, τίποτα δεν μπαίνει, τίποτα δεν βγαίνει, είσαι μόνο εσύ και το ΣΛΑΝΤΖ. Κοινωνικό μήνυμα: Μην οδηγείται υπό την επήρρεια του ΖΕΝ.
Κατά τα λοιπά, το μηχανάκι της Creative είναι άψογο, τα μενούζ είναι βολικά, το πρόγραμμα που έχει για οργάνωση των αρχείων μέσω PC είναι λίγο σπαστικό, αλλά το βλέπει και ώς removable disk, οπότε πετάς μέσα ό,τι γουστάρεις και ΠΑΜΕ!
Έχει και προγραμματάκι για convert αρχείων video σε format που αναγνωρίζει το player, για να βλέπεις και καμιά ταινία φου και φου.
Στο λινκ που έδωσα βλέπω ότι είναι ακόμα στην τιμή που το πήρα εγώ πέρσυ, wtf, α ρο νόου.
Τέλος πάντων, δες και αυτό, υποτίθεται είναι η έκδοση με wireless lan, δεν ξέρω σε τι μπορεί να χρησιμεύει, αλλά τα 16GB θεωρώ ότι είναι η minimum χωρητικότητα για ένα σημερινό MP3/4, εγώ με τα 8 είμαι στο άψε-σβήσε-γράψε τους τελευταίους μήνες και είναι σπαστικο.
Κατι για 2 και 4 GB που ακούστηκε, γελάει ο κόσμος, θα το έχεις μετανιώσει την επαύριον της αγοράς, χε.
egw phra ena transcend me 50 eurw. 4 gb kai exei kai upodoxh gia memory stick kai exei kai gamath othonh megalh na vlepeis kai video kai exei kai radio kai exei kai kalwdiaki karfi se karfi mesa
pare auto pare kai kala akoustika kai eisai mia xara
mhn eiste oloi mosxaria kai pairnete ipod me 789876 eurw
an thelete poiothta hxou sto amaxi h sto stereofwnikaki sas
αν υποθέσουμε ότι το χρησιμοποιείς μόνο για να ακούς μουσική και όχι ταινίες κλπ, πώς στο διάολο γίνεται να μη σε φτάνουν 8 giga; εκτός αν ακούς μόνο σε shuffle οπότε πάσο.Quote:
Τέλος πάντων, δες και αυτό, υποτίθεται είναι η έκδοση με wireless lan, δεν ξέρω σε τι μπορεί να χρησιμεύει, αλλά τα 16GB θεωρώ ότι είναι η minimum χωρητικότητα για ένα σημερινό MP3/4, εγώ με τα 8 είμαι στο άψε-σβήσε-γράψε τους τελευταίους μήνες και είναι σπαστικο.
Κατι για 2 και 4 GB που ακούστηκε, γελάει ο κόσμος, θα το έχεις μετανιώσει την επαύριον της αγοράς, χε.
Στο κινητό μου έχω μνήμη 2Τζι και χωράει καμιά 200 μπ3 με λίγο κενό χώρο για φώτος. Μέχρι να πάρω μπ3player, βολευόμουν με αυτό αν και μετά από λίγο καιρό σβήσε γράψε βαρέθηκα και άκουγα τα ίδια και τα ίδια.
Στο ΖΕΝ έχω καμιά 100στή άλμπουμς ΖΙΓΚΑ και ας'ούμε τα 80 περίπου δεν θέλω να βγαίνουν από κει μέσα. Και προφανώς δεν θα μπω στη διαδικασία
να ρίξω όλα τα αρχεία σε 128κβιτ για να κερδίσω χώρο.
ΕΔΙΤ στο προηγούμενο ποστ μου:
Το ΖΕΝ παίρνει και κάρτες μνήμης Μ2 μέχρι 8GB, οπότε έχουμε θεωρητικό max 16GB, που δεν'ν κακό.
έχω το ιδιο με του θρασερ!
εχει σπασει, εχει αγγομαχησει, αλλα ειναι οντως σκυλι. Δεν ξερω τι κανετε στα μπ3 σας και σας χαλανε τοσο γρηγορα. Παιρνει ΑΑΑ μπαταριες ομως, δεν ξερω αν ολοι οι φορτιστες μπαταριων εχουν και τετοια υποδοχη.
κι ο,τι ειπαν οι αλλοι, αν γινεται να μη συνδεεται με καλωδιο με το πισι, γιατι πρωτον χανεται πανευκολα και δευτερον, αντε να το εχεις συνεχεια μαζι. Κι αφου αποφασισες να πηγαινεις και στη σχολη, θα εχεις και USB stick συνεχεια μαζι σου!
η μακ ειναι στον καλυτερο δρομο να γινει microsoft στη θεση της microsoft
Quote:
Αφαιρούμενη μνήμη : Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD/SDHC
ντροπή σου, παραπληροφορείς και με στέλνεις να ψάχνω.Quote:
More content, endless enjoyment
Increase the size of your portable media library with an SD or SDHC card. Transfer your files easily to enjoy more videos, music and photos in your player! ZEN X-Fi supports a wide variety of SD/SDHC memory cards.
Ουπς ναι:oops:
Αυτή που πόσταρα είναι για το κινητό μου.
Κάποιος να μου την κάνει δώρο!
Το itunes είναι το καλύτερο και πιο βολικό πρόγραμμα του κόσμου με διαφορά, αρκεί να τρέχει σε μακ, σε windows όλα τα προγράμματα της apple είναι σκατά.
Στηρίζουμε ipod γενικά, μάζεψε λίγα παραπάνω και πάρε ένα και μην ακούς τους μαλάκες.
έντιτ : για ακουστικά έχω κάτι ψείρες της σόνυ (15 ευρώ από μουλτιράμα) και είναι μια χαρά και από ένταση και από ήχο.
zen stone με αξιοπρεπη ακουστικα sony...μια χαρα κ κραταει κ τεζα η μπαταρια!
zen κι εδώ, πολύ ευχαριστημένος
ειδικά από τότε που ανακάλυψα κι αυτό το μικροσκοπικό θαύμα
για το αυτοκίνητο, τις διακοπές, την παραλία, το γραφείο κλπ
http://buythemall.gr/index.php?targe...roduct_id=1117
skeftomai na parw to x fi 2:
http://www.amazon.co.uk/Creative-ZEN.../ref=de_a_smtd
katw pou leei oti to video size einai up to 640x480 ti akrivws ennoei?
an einai megalytero den to dexetai i kanei downconvert kai to paizei sta 640x480?
hm ok thansk :smile:
X-Fi2 ε; Προχτέ παρήγγειλα των 32GB από ΗΠΑ, 100€ φτηνότερα από όσο στην ευρωπαϊκή αγορά (160€ μου βγήκε). Fingers crossed να πάνε όλα καλά με ταχυδρομεία κλπ, δεν είχα ξαναπαραγγείλει mp3 player από ΗΠΑ ως τώρα, μόνο δίσκους.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWNX:IT
χθες πήρα αυτό: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/P...-4GB-Black.htm
πραγματικά για τα χαρακτηριστικά που διαθέτει και την τιμή του, είναι του γκουντ του μπι ΤΡΟΥ. Απλά ελπίζω η trancend να έχει φτιάξει καμιά γερή κατασκευή που να αντέξει στη χρήση, γιατί προσωπικά προχθές την έμαθα σαν εταιρία...
το ιριβερ μου μετα απο πτωση , ενω ετρεχα να γλιτωσω απο σκυλια ... κατεθεσε πνευμα. το αγαπουσα.. τωρα λεω να παρω αυτο που πηρε ο απο πανως... ας μας πειτε οταν το παραλαβετε αν αξιζει.
Θα πρότεινα αυτό http://www.electroworld.gr/site/prod...&cmicc=skroutz , αλλά έχει ακριβύνει κατά 30 ευρώ από πριν 2 μήνες που το πήρα.
Πάντως σε σύγκριση με αι-ποντ, ο ήχος του είναι κλάσεις ανώτερος. Και ένταση κιαπόλα, αλλά πλέον πανάκριβο. Α και μια χαρά μπαταρία.
ειχα παρει για τον στρατο απο γερμανο μια μαλακια 20 ευρο μονο και μονο για το ραδιοφωνο , δεν ξερω αν εφταιγε το συγκεκριμενο , αλλα η μπαταρια κραταγε 10 λεπτα... το εχω για στικ.
na rwtisw to ipod touch 8gb me auto twn 32 gb exei kamia diafora(profanws ektos tis xwritikotitas)
νομίζω τα μεγαλύτερα των 8gb έχουν και λίγο διαφορετικό hardware, πιο γρήγορο κλπ. τα λεγόμενα "3rd gen". και απότι έχω καταλάβει τα 8gb 3rd gen είναι τρίτης γενιάς κατ' όνομα, ουσιαστικά είναι ίδια με τα προηγούμενα.
η μπαταρία εξακολουθεί να είναι σκατά όπως παλιά;
kyriws mp3 to thelw alla de me xalage kai to wi fi gia na tsekarw kana mail kai na exw google maps gia auto to skeftika...alla de dinw 300 eurw na parw to 32gb...gia auto elega gia to 8ari pou apo ameriki paizei na to vrw kana 140
Αν το θες κυρίως για μουσική, καλύτερα να πάρεις κανα ipod classic να ευχαριστηθείς χωρητικότητα. To wifi δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις πάνω από 3 φορές στη ζωή σου. Καιγω για κανα ταξίδι και google maps το είχα πάρει αλλά και Άμστερνταμ και Λονδίνο έβρισκα ελάχιστα ελεύθερα wifi οπότε δε βοήθησε σχεδόν καθόλου. Με παιχνίδια και μαλακίες σιγά μη κάτσεις να ασχοληθείς.
xm les e? e metaksy tou zen imoun kai tou touch(mono kai mono logw wi fi)...paixnidia pragmatika sta @@ mou :P
ρε μαλακες πραγματικα , ποιος δινει 300 ευρο για μπ3 ?
exw parei zen dwro ston filo m.skuli edw k tria xronia..ta sunistw anepifulakta.
σου εχω πει ρε σταματη. SONY.
πηρα τελικα αυτο.. http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/P...Turbo-X%29.htm το πρωτο. 4 γκιγκα ραδιο σουξου μουξου 35 ευρο.. το τσεκαρω και σας λεω αμα αξιζει.