μα δεν ειπα και τιποτα κακο
Printable View
μα δεν ειπα και τιποτα κακο
ithela na se exw SOUZA
προς κοιλια τεινω και γω.. γιατι δεν προτιμας ενα 125 που να μην ειναι παπι αλλα παραμενει οικονομικο. ποσα διαθετεις;
Peite kai gi'autin.
http://redpox1st.files.wordpress.com...pg?w=280&h=210
thelw k na to exw gia kamia volta ektws athinwn, na mporw na paw peradwthe.
πολλα θες μου φαινεται. συμμαζεψου
δε νομιζω θειο!
ενα 400αρι παλαιάς κοπής είναι, κλασσικό μοντέλο, ανακατασκευασμένο "όλα καινούργια" με τα λάστιχα τουυ ,την μίζα του, το δισκόφρενο του, όλα. Ναι οκ, θα καίει κάτι παραπάνω, είναι η θυσία που κάνω για να έχω κάτι που μου αρέσει. Δε θα πάρω και enfield να είμαι με ένα γαλλικό στο χέρι. Άσε που έχουμε και άκρη στην σουζούκι.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΡ,
Οκ μετά από πολλές συζητήσεις με μηχανόβιους, με αυτά που θέλω και αυτά που διαθέτει η αγορά κατέληξα να αποφασίσω πως πρέπει να περιορίσω λίγο την "ομορφιά" τουλάχιστον για την 1η μηχανή μιας και τα λεφτά δε τρέχουν από τα Μπατζάκια. Οπότε ποντάρουμε σε κάτι 10ετίας μαξ, μεγάλου κυβισμού (600-650), να τσουλάει και μες την πόλη ,να είναι αξιόπιστη και οικονομική μάρκα και φυσικά να μπορεί να ταξιδέψει μιας και το αυτοκίνητο θα το εγκαταλείψουμε συντόμως.
Έλεγα για ΧΟΝΤΑ ΤΡΑΝΣΑΛΠ 01-02. ξέρουμε τίποτα για αυτά σε διαφορές μοντέλων ? (π.χ μην πάρεις του 01 γιατί οι καθρέφτες έχουν πρόβλημα στο έτσι κ το αλλιώς)
π.ς ΝΑι ξέρω έχω αλλάξει 800 απόψεις αλλά ορκίζομαι ότι από βδομάδα ξεκινάω για δίπλωμα και μες τον Μάη θα το τσιμπήσω.
ΕΡ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.
π.σ 2 άμα ξέρει κανείς κάναν "τίμιο" ντίλερ να βάλουμε και 6-7 δόσεις να πει.( για να πάμε και διακοπές)
Για διαδρομές εντός πόλης δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για κάτι παραπάνω από σκουτεράκι. Τρανσάλπ ας πούμε για Εξάρχεια-Πετράλωνα είναι ο ορισμός του παραλογισμού.
1ον. μπες σε μοτοφορουμ. θα σε κατατοπισουν και με ενα σερτς θα δεις οτι εχουν ερωτηθει ηδη τα ιδια πραγματα.
2ον. δεν πιστευω να ρωτησες τιποτα καγκουρια απο χαιδαρι για το τι μηχανη να παρεις;
3ον. δεν εχεις διπλωμα και σκεφτεσαι κατευθειαν 650;
4ον. τρανσαλπ. εχει και καλυτερα αχλαδια η αγορα. μην ακουσω την παπαρα χοντα εγγυηση δεν σπαει δεν χαλαει (δεν παει βημα).
5ον. θα σου φανει βαρυ και στην πρωτη γκελα θα το αμολησεις και θα μαζευεις πλαστικα.
60ν. ποσα λεφτα εχεις; υπολογιζεις φανταζομαι 250 γιουρα κρανακι. αν θες και μουνακι μαζι (εξτρα δυσκολια στην οδηγηση και αλλη συμπεριφορα απ την μηχανη) θα της παρεις και το κρανακι της; κριμα ειναι να γλιτωσεις απο πτωση με 40χλμ και να δεις την κοπελιτσα με τριμμενη μουρη στην ασφαλτο. μπουφανακι; 100 ενα σενιο καλοκαιρινο. αν θες και σου κανει σου δινω το δικο μου, μιας και καθεται. τιμη συζητησιμη (καλα για χειμερινο μην σου πω απο τωρα, απλα μαζευε κανα φραγκο... ). Εγω συνιστω και μποτουλα και γαντακια. ΣΤΑΝΤΑΡ.καθε μερα. καθε στιγμη. και στο περιπτερο. Για να μην γυρισεις και πεις μετα μου το χαν πει.
Εννοείται ότι δεν πάμε πουθενά χωρίς κράνος ΚΑΙ μπουφάν (μίνιμουμ).
ψαξε στο car.gr εχει πραμα και ευκαιριες νομιζω...
παντως οταν ειναι δεκαετιας ειναι δυσκολα λιγο τα πραγματα γιατι δεν ξερεις αν τοχει σκισει ο αλλος
αν εχει κανει ποτε σερβις -ποσο καιει-τι προβληματα εχει βγαλει-λαστιχα κτλπ
καλο ειναι να το πας σε κανα μαστορα - να το δει και να σου πει - μην τρεχεις μετα!
κρανος μπουφαν γαντια στανταρ
Quote:
Originally Posted by mybike.gr
πορνε ασε τα τρανσκαλπ και τις παπαριες
παρε κανα σκυλι ΧΤ παλαιο μοντελο
http://motoprofi.com/bikephoto/2895/...0_e_1991_2.jpg
αυτο ειναι του 91 νομιζω...ειναι τοσο τελειο που ακομα και το ερυθρολευκο χρωμα δεν ενοχλει
σα να οδηγας ελικοπτερο ειναι,και θα χορταινεις και εντουραδες
ε ειναι και ρετρο τι αλλο θες
Την ηλικία μου έχει ρε :P
ναι αλλα ειναι τοσο σκυλος που του βαζεις και φρεζα και οργωνεις ισαμε 5 στρεμματα (στην ανηφορα)
Daksi. To petralwna-eksarxia- xaidari sigoura nai den einai na pareis transalp. ALLA. thelw na exw kialles epiloges me auto pou tha parw, mias k to amaksi tha vgei off na mporw na exw mia kalh mpagaziera, na mporw na kanw ena taksidi (diakopes erxontai re.) na exw mia asfaleia sxetikh. To varos isws einai to mono pou skeftomai kai to oti mporei na peftei psirisma se kamia sela or whatever epeidi exei h mish ellada transalp. To oti einai 650 sa prwto mixanaki ok de leei, kai 50aria exw odigisei kai 125, ok den exw odigisei kati anamesa alla posh diafora tha exei ena 400 me ena 650 dld?
sxetika me kranosboufan exw ipologhsei ena poso 350-400 evro. epihs uparxei mia periptwsh na mou dwthei me poly liga lefta ena bandit 400 10etias mallon pou thelei karmpilater.
poses fores exei savourntixtei esu re giota?
και μια φτάνει να το θυμάσαι για πάντα
Απο σήμερα (άτυπα έχω δίπλωμα)
Συνεχίζω το ψάξιμο όλο αυτό τον καιρό,διαβάζω κτλ.
Το bmw f650 01-03 έχει κανείς γνώμη? μέχρι στιγμης μόνο γκρίνια πως είναι μονοκύλινδρο και δεν κάνεις ευχάριστο ταξίδι κτλ. Επίσης κάποιοι μου λένε "ο ευρωπαίος γερνάει άσχημα ένω ο ιάπωνας με τα καράτε του κρατιέται σε φόρμα για πολλά χρόνια).
πάρε ένα tdm ή ένα v-strom να χαρεί η καρδούλα σου.
να τα οδηγάς αυτά ξέρεις;
Προσωπικα οδηγαω cbf 600 απο περυσι , και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Σταθερο και στα 220 , στριβει , ανετο και γραμμικο.
Ιδανικο για οταν πας πρωτη φορα σε μεγαλα κυβικα γιατι δεν εχει ξεσπασματα.
Στενη σιλουετα (δεν ειναι σα το βστρομ που ειναι καραβι) και ρυθμιζεται και η σελα . οποτε οσο ψηλος και να εισαι θα κουμπωσεις - εγω ειμαι 1,92.
Γενικα αν δεν πατας πολυ χωμα , στο προτεινω.
Yπερανετο και για τον συνοδηγο.
http://www.honda-motorcycles.gr/inne...odel_year=2010
μια χαρα το bmw πολυ ευκολο και ανετο. περι ταξιδιου δεν νομιζω να ξεκινησεις για υπερατλαντικο ακομα δεν εμαθες να καβαλας;
tdm, κλασικη επιλογη για καγκουρα δυτικων προαστειων - κυριως. και καθε κουτση μαρια εχει αγορασει το v strom. ωστοσο με αρκετες αρετες ειδικα στο ταξιδι. Ειδικα το δευτερο αξιζει τα λεφτα του. οχι καινουριο εννοειται.
Το δε cbf χοντα. περι ορεξως κολοκυθοπιτα. δεν εχω να πω περισσοτερα.
καλορίζικο και καλοτάξιδο λέμε? :)
ποσο δικεμο?
λογικά είναι αυτό
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1654619/
όπως το βλέπω αλλάζεις λάστιχα με το καλημέρα ε!
1300...μπερεκετ'
Καλορίζικο! Όμορφο =)
saseuxaristw :)
to vrike o sabrelitos.
1h adeia exei to 06 k ta lastixa einai 32/07 or smthng. ligo liwsimo akoma to exoun nomizw. poly kalh timh nomizw ta mazematakia tha ginoun siga siga mias k einai emfanisiaka kai oxi toso idiaitera.
phra kai ena agv k4 ASPRO ( spiro ;) ) .
aurio metavivas.
mono agaph.
Αν κατάλαβα καλά τα λάστιχα λες οτι είναι του 07; Τα αλλάζεις σωποδήποτε διότι με το μάτι μπορεί να φαίνεται οτι έχουν λίγο λιώσιμο ακόμα αλλά σίγουρα έχουν ξεραθεί. Άλλα λοιπόν.
Ωραίο μηχανάκι, και όπως λένε και οι αποπάνω, άλλαξε αμέσως λάστιχα.
Καλές βόλτες!
Καλοτάξιδο!! ("λάστιχα" και από μένα...τσέκαρε και φρένα να'σαι πάντα μέσα)
λαστιχα καινουρια και να το χαρεις οσο εχει ακομα καλο καιρο! σε ζηλευω γιατι κατι τετοια εδω εχουν 4.000...
γιατί καλορίζικο ρε? καλοτάξιδο κ καλές βόλτες μόνο
όχι κ να ριζώσει
κ μην ξεχάσεις τα λάστιχα που είπαμε ε
Για τη YBR 250 τι γνώμη έχουμε;