εσυ που το ξερεις...; 8)
ιδου λοιπον, το 2ο μας video...
http://www.youtube.com/watch?v=faZJHedL-20
Printable View
εσυ που το ξερεις...; 8)
ιδου λοιπον, το 2ο μας video...
http://www.youtube.com/watch?v=faZJHedL-20
ΒΓΑΛΤΕ CD ΓΑΜΩΤΟ ΑΝΤΕ :(
καταπληκτικά πράγματα εδώ ε.
μπαντάρα ρε. περιμένουμε πως κ πως σιντί
πς. ετοιμάστε τα ούζα. σας έρχομαι από βδομάδα:dcontent:
ΓΑΜΑΤΕ!!!!!! το fog για κανα 2 βδομαδες το "εδινα" σε οτι γνωστο μου ειχα! παιχτηκε και σε γνωστο ιντερνετ καφε!
O mihalof to montare to vid?
ναι. windows movie maker ε.. \m/
pss...to megalo alter-ego ksanaxtipise.
synxarikia, gamise!
επιτέλους το δισκάκι στα χέρια μας, σα ζεστό ψωμάκι :D
γαμεί και δέρνει
DO WANT
επιτελους μας ηρθε..! θα ανεβει και λινκ αργοτερα για mp3, το σιντακι ειναι τρισελιδο digipack, φωτο εδω, να παρετε μιαν ιδεα...
http://img532.imageshack.us/img532/1946/imgp0005bwa.jpg
θα κοστιζει 4 euros, θα κανουμε και κανα paypal, προς το παρον χερ-χερι στην Πατρα και απο Ιουλιο και Αθηνα...και εννοειται οποιος θελει ταχυδρομικως, στελνει ενα πμ και τα κανονιζουμε..!
...για τσιμπατε...
http://www.mediafire.com/file/lhmnqwygktj/Fields Of Locust - Subtopia.rar
χουρέη!
τσεκ γιορ πι-εμς θείο!
prin ligo to pira kiegw///gamw vgike apo kopi ktlp...
mousika etsi killiws gamei e
heavy metsal :)
Κάποια κομμάτια πώρωσαν ακόμα και την αφεντιά μου! :touched::touched:
Και για να συνεχίσουμε τους Manowar δεκαπεντασύλλαβους:
They tried to test our spirit, they tasted steel before we were done! :dfinger:
τι πράμα είναι αυτό το wolves ρε σεις?
αύριο από κοντά τα υπόλοιπα. κρατήστε κόπιες σας έρχομαι με παραγγελία
Το Fog ισοπεδώνει πρόσωπα και καταστάσεις. Πολύ σωστός δίσκος, αυτό το "δυσκίνητο" της υπόθεσης δίνει ρέστα. Δυστυχώς κάτι με χάλασε στον ήχο - λάιβ τον θυμάμαι ιδιαίτερα κάφρικο και μπασσοπρίμο, και έκτοτε μου χε κολλήσει έτσι. Στο δίσκο έχει πιο πολλά μεσαία, αλλά όχι ότι είναι άσχημος, κάθε άλλο.
Από Ιούλιο το θέλω στα χέρια μου, θα ξαναειδοποιήσω.
Τιποτα, υπέροχο όλο. Ιούλιο έρχομαι Πάτρα για πάρτη σας και μόνο. Ελπίζω να μην ισχύουν αυτά που λέει ο απο πάνω για τον ήχο λάιβ.
χμμ, στο δισκο οντως δωσαμε στο τελος λιγα μεσαια παραπανω στις κιθαρες και επεσε λιγο το μπασσο, και γενικα ο ηχος βγηκε λιγααακι πιο soft... αν αναφερεσαι στο live στο Αν πραγματικα δεν ξερω τι να σου πω, δεν εχουμε και δικο μας ηχοληπτη, παντως ειμαστε λιγακι πιο "βρωμικοι"...
drumsick εξαρταται και λιγο απ'το που παιζουμε κ τι εξοπλισμο εχουμε, αλλα ενταξει μη φανταστεις και Slayer :P αν κατεβεις στο live τον ιουλιο πιστευω θα αποζημιωθεις, κανονιζουμε ενα ομορφο σκηνικο, αποχαιρετιστηριο για τη σαιζον... σημερα παντως εμαθα οτι δε θα μπορεσουν να παιξουν τελικα οι Sadhus, οποτε η ιδεα ειναι να μιλησουμε κ αν μπορουν να ερθουν οι 1000mods. οι υπολοιπες μπαντες θα'ναι οι Brightly Shining Sea απο αθηνα, και απο πατρα οι Dala Sun, Entry Is Not Allowed, Terra Incognita (νεοσυστατη post rock μπαντα, αν και ουτε αυτοι ειναι στανταρ οτι θα μπορεσουν..)
Ωχ με ξενέρωσες τώρα.. Το πλάνο ήταν να κατέβω με τους sadhus =(((
Θα δείξει..
φτιάχτε paypal μαδερφακ.
Για να (κρυφο)γούσταρε ακόμη και ο Ra Pariah,αυτό σημαίνει ότι είστε σε καλό δρόμο.
Η φωνή του Μιχάλη είναι thrash κόλαφος και τα "The Province Of Thieves" και "An Entrance To Altered Mindtrips" είναι οι μεγαλύτερες στιγμές ενός πραγματικά εμπνευσμένου και καλοδουλεμένου δίσκου.Αγαπάμε FOL(s) με όλη μας τη καρδιά.
εμαθα ειχες αφηνιασει χθες και εψαχνες εναγωνιως το cd να το βγαλεις φωτος να το ανεβασεις πρωτος...κανε μας την τιμη λοιπον και βαλε καμια φωτο της προκοπης..!
Έχω βγάλει το ριφφ του Fog και παίζω πάνω από το κομμάτι με τσίτα εντάσεις :headbang2:
Με εκνεύρισες και θα βάλω Rotten Sound(ή Manowar) να στανιάρω.
Τα βαρετά-ανούσια post rock που κατά καιρούς εκθειάζετε δεν τα ακούω.Εδώ μιλάμε για έναν δίσκο με σαφέστατες METAL κατευθύνσεις,με δεδομένες επιρροές από παλιούς καλούς ISIS,με τη μελαγχολία των Neurosis και τη σκατίλα του είδους SLUDGE που τόσο υπεραγαπώ.
Ακριβώς επειδή είναι φίλοι μου,θα μπορούσα εύκολα να τους πω ότι είναι για το πούτσο,αλλά και να θέλω να το κάνω δεν μπορώ διότι θα τους αδικήσω.
Edit:Grim Fandago,βαριέμαι τώρα.;-)
Αν κανετε πειπαλ θελω κιεγω με πειπαλ να πλερωσω οχι αντικαταβολη οκ?
ante mwre me tous stonerades...
Bravo paidoulia!
Polu senios o polonos e....ante k sto live ksepoulima, kanoniste pali na mi peksete ta hitakia e!
Anti gia bires tha feugoun ta cd sas....
Ποση ώρα αναμένεται να παίξετε ρε φηλντς?
http://post-engineering.blogspot.com/
kai kalh synexeia :D
milame gia oti pio sovaro exei vgei apo ellada edw k aiwnes. k to lew gw pou misw tin elliniki mousiki paragwgi den eimai kanas malakas tixaios e
αυτό είναι ωραίο.
Μην τα λες έτσι αυτά. Θα σε βρουν οι Obduction!
Ον τόπικ τώρα, χθες το πήρα στα χέρια μου και το cd πραγματι είναι φοβερό από κάθε άποψη. ΗΧΑΡΑ, κομματάρες, σένια συσκευασία και όλα αυτά για ένα πιάτο ρεβύθια. Όποιος δεν το πάρει είναι απαράδεκτος.
Προσπάθησα να σκεφτώ 2-3 κομμάτια να ξεχωρίσω από το δίσκο αλλά τελικά δεν μου έκανε καρδιά, θα αδικούσα τα άλλα. Στηρίξτε!
Quote:
Originally Posted by nearing_grave
οριστε..; για μας λεει αυτο..; απο που;
λοιπον drumsick, ο manager μας, μας υποχρεωνει λεει να ερθουμε να παιξουμε στα γενεθλια σου για να ρεφαρουμε...