Quote:
Originally Posted by
KoiliaSamprela
Quote:
Originally Posted by
Ruthless
ΕΝΤΙΤ: Βίκοτνικ μην πάρεις mac βασικά. Δηλαδή αν το έχεις και τόσο άγχος ρε φίλε για ιούς και μαλακίες, ε βάλε ένα ubuntu ή κάτι. Δεν είναι δα και καμιά επιστήμη, τουλάχιστον για τη χρήση που θα του κάνεις εσύ. Μιλάμε μπορείς να πάρεις αντίστοιχων δυνατοτήτων laptop στα μισά λεφτά συγκριτικά έτσι;
κοντεύω να γίνω το πουτανάκι του ρούθλες και δεν ξέρω πόσο κακό μπορεί να είναι , αλλά για άλλη μια φορά έχει δίκιο.
Βάλε ubuntu και τα έχεις όλα. Αν είσαι έτοιμος να κάνεις το βήμα και να φύγεις από win δεν έχεις λόγο να μην βάλεις ubuntu. Όσο θα σε ζορίσει η αλλαγή με το μακ άλλο τόσο και ίσως λιγότερο με το λινουξάκι.
Δεν έχω άποψη για community του Mac σε θέματα troubleshooting αλλά στο Ubuntu τα σπάει.
Και σε τελική ΑΝ σε τρομάζει το που θα βρεις βοήθεια αν πάθει κάτι , θα σου δώσω το msn μου :).
Ρεεεε το ξέρω ότι είναι άκαιρο, αλλά επειδή βαριέμαι να ψάχνω το ubuntu thread, πείτε πόσο γαμεί το ubuntu και ότι πρέπει να βάλω και ότι δε θα αντιμετωπίσω κανενα πρόβλημα και ότι software χρησιμοποιώ στα WIN θα το έχω και στα Ubuntu και δε θα σιχτηρίζω που τα έβαλα..
Ήμουν στο τσακ να βάλω τα 7 αλλά κάπου κάνω μαλακία με το modem, και δεν έβρισκα drivers άρα πούλο, έτσι επεστρεψα στα ΧP αλλά θέλω και εγώ ubuntu! Είμαι οφφ αλλά δικό μου είναι το thread και ότι θέλω το κάνω.. ;) Παρεπιπτόντως αγόρασα
αυτό.. για το φιλαράκι μου και είναι και γαμώ, γιατί είναι 17αρι και έκανε πριν 4 μέρες 600 Ε και το πήρα 470 Ε!
Πείστε με όμως να βάλω ubuntu!8)