Φίλος όπως σου είπαν , αν δεν είναι κουασιμόδος γαύρος δεν παίζει.
Αν περνάς καλά και τα λες καλά με ένα άτομο , είσαι αλρεντυ ένα βήμα μπροστά σε μια σχέση.
Αν έχεις προσωπικό νταλκά με το όλο νταλαβέρυ, άκου τον παππού και βουρ.
Printable View
Μου έχει τύχει και μείναμε φίλοι.
Ρε συ Σαμπρέλα (:pink:) δεν ξέρω, υπάρχουν κάποιες γκόμενες που σε ξενερώνουν. Τις πας πολύ, γιέα, γαμώ, αλλά όταν σκέφτεσαι κρεββάτι, ξυνίζεις. Και δεν το εννοώ με κακή έννοια, απλά ξενέρωμα για κάποιον άλφα / βήτα λόγο.
Αυτό συνήθως συμβαίνει σε άτομα που έχουν υψηλά standards. Πράγμα που είναι κατά μία έννοια καλό, επειδή ξέρουν τι ζητάνε.
Τι να σε πω .....
Τα στάνταρ μου ήτανε (παρελθόν διότι με καλύπτει απόλυτα το ταίρι μου) πάντα πολύ ψηλά , απλά είχαν να κάνουνε πάντα με εγκεφαλικά πράγματα (ξεκαθάρισα φυσικά τα ακραία φαινόμενα) , και αν μπορούσα να τα λέω με τον άλλο μπορούσα να να κάνω και άλλα.
Να μου πεις δεν τα κάνεις ίδια να σου πω ναι , αλλά κούκου μου έκανε τbh.
Ψήφισα το β.
Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό να αγαπήσεις κι εσύ πχ μια χοντρούλα που σε αγαπάει διότι θα περνάγατε τέλεια και αυτή φυσικά θα σε είχε θεό. Είναι μεγάλη μαλακία να αναλωνόμαστε σε μάταιους έρωτες χωρίς ανταπόκριση ή σε έρωτες με εξαναγκασμό επιπέδου Ρέηζορ που δεν προσφέρουν τπτ και δεν έχουν και μέλλον ή κάποια προοπτική δλδ, πως να το κάνουμε ?
Εντάξει να σε αγαπήσει η άλλη με το ζόρι, τι να λέει αυτό?
Β και πάλι β είναι προτιμότερο 100 φορές.
Σοβαρά τώρα, το γ πανεύκολα.
Τα λέει ο άνθρωπος!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
http://www.athanasias3.com/girls
στηριζουμε λαουρα :headbang:
ωραίο poll. Θα μπορούσε να είναι στην προεκλογική εξστρατεία του Βαλιανάτου.............