Τουλάχιστον εξήγησε μας σε τι φάση είσαι, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.
Θες να τα ξαναβρείτε και να ζήσετε για πάντα μαζί και να κάνετε και μικρά γιουλάκια ή να τον σκοτώσεις τον παλιοπούστη;
Printable View
Τουλάχιστον εξήγησε μας σε τι φάση είσαι, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.
Θες να τα ξαναβρείτε και να ζήσετε για πάντα μαζί και να κάνετε και μικρά γιουλάκια ή να τον σκοτώσεις τον παλιοπούστη;
θέλω να κάνουμε γιουβαρλάκια γιαχνί
και μου το 'λεγε εμένα η γιαγιά μου
"το πουλί σου και την υπογραφή σου"
αμάν βρε κάνσερ τ' αγόριμ, πρόσεχε.
ΜΟΥΤΖΟΘΥΕΛΛΑ
ps: δενκαταλαβαινωτίποτα,αλλαπλάκαέχει
α) δεν την λένε γιουλαϊ αλλά Σταυρούλα
β) είναι γειτονάκι και στηρίζουμε
γ) (δεν έχει αλλά θα βρω)
οσοι αγαπησαν καποτε στηριζουν σταυρουλαϊ!
Update!
run4rum
Pairsquare
CockTail
Mooning
antigen
FairyQuery
Jr
rare
dare2bare
fair&square
valid
invalid
LadyOfAragoN
menumission
η Λεηντυ οφ Αραγκον ηταν η Γιουλαη?
Γιουλολ.
Χωρια που την 1η φορα διαβασα Λεηντυ οφ Αραγκορν.
κάποιος να κάνει photoshop την φάτσα του κάνσερ με μαλλί και σπαθί.
παιδιά να σας πω κάτι; δεν έχετε καθόλου πλάκα όσοι βρίζετε έτσι ηλίθια μιμούμενοι άλλους, είστε εξουθενωτικά ηλίθιοι και όση όρεξη δεν έχουμε να βλέπουμε τα ποστς της κοπέλας με τις αρχιδιές της άλλο τόσο δεν γουστάρουμε να βλέπουμε και ραντομ μπινελίκια από τον κάθε τυχάρπαστο. ξεκολλήστε λίγο, βάλτε την μαλακία, την κακία, τον κρετινισμό, ό,τι τέλος πάντων είναι αυτό που σας διακατέχει, στον πάτο σας και αφήστε να κυλήσει το πράγμα μπας και κάποια στιγμή τελειώσει.
Και ποιος είσαι εσύ που θα τους πεις τι θα κάνουν, ράντομ τυχάρπαστε;
δίκιο έχει, βουλώνετε. κάθε πικραμένος που τον κράζαν όταν πρωτομπήκε θεωρεί ότι ήρθε η στιγμή να πάρει το αίμα του πίσω κράζοντας την menumission. οκ, ανεβήκατε level, το πιάσαμε.
.
post pics για να δούμε αν αξίζει ο τζέρτζελος.
και καβλα να ειναι με τετοια μυαλα δεν το ρισκαρεις
Tyler, το γιατί ο καντιρού απολαμβάνει (που δεν το νομίζω) τα μπινελίκια στο ίντερνετ είναι δικό του θέμα, γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο;
Εδώ μιλάμε για την εξής σκατοσυμπεριφορά, του να έχει ένα άνθρωπος θέμα, και να υπάρχουν 15 μαλάκες (οι οποίοι ψάχνουν κι αυτοί ρε παιδί μου κάπου να βγάλουν το άχτι τους - σωστά τα λέει ο ubu πιο πάνω) και κάνουν τι ακριβώς είπαμε; Άντε νιώστε κάποια στιγμή και σταματήστε να είστε ζώα, θα κάνετε μεγάλο άλμα προς το καλύτερο και θα είμαστε όλοι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Κατα τ' άλλα συνεχίστε να ρίχνετε μούτζες και να επιβεβαιώνετε ακόμα περισσότερο ποσο ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ και ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΒΙΚΟΤΝΙΚ ειστε.
αμείλικτος βικότνικ!
οκ,αλλά εσύ τι έπαθες ξαφνικά?
Ουάου, συμφωνώ με βικότνικς.
Γενικά ξερωγώ δεν ασχολήθηκα και δεν ακολούθησα το στορύ γιατί μου φαίνεται σουπερ βαρετό (?!?) αλλά ας πούμε όση σημασία της δίνετε τόσο θα ποστάρει και τόσο θα έχει νόημα η παρουσία της στο φόρουμ. Οπότε αφήστε την να ποστάρει τις πικς της, κακό δεν κάνει, ο heronli το κάνει χρόνια τώρα και απλά πάψτε να ασχολείστε.
ρε Πάρη,ακριβώς τα ίδια πικρόχολα δίχως νόημα σχόλια δεν έκανες στο μινιμν?
Και γω συμφωνώ με Βικότνι, αν και είμαι κάπου στη μέση σαυτό το θέμα και συμπονώ και λίγο τον κάνσερ γιατί τούχει αλλάξει τον αδόξαστο η γιουλάι, αλλά ήμαρτον με τα "ψόφα από καρκίνο", "πάρε πρέζα και αυτοκτόνα" και δεν ξέρω και γω τι. Έκανε μπαμπ ο άλλος το τόπικ για να γράψει "καρκινιάρα η γιουλάι τρολολολολ" όταν ο ίδιος έχει γραφτεί στο φόρουμ πριν από λίγους μήνες (που σημαίνει ότι αρχίδια τον έχει πρήξει η γιουλάι) και στη σύντομη παρουσία του εδώ μέσα όχι απλά είναι βλάκας, αλλά έχει καταφέρει να φτιάξει και δεύτερο ακκάουντ στο οποίο είναι ακόμα πιο βλάκας. Σε λίγο καιρό θα γράφει σε ένα τόπικ και η βλακεία του θα πέφτει και στα αποκάτω τόπιξ, πρέπει να γίνει κάτι για να προλάβουμε καταστάσεις.
Γενικά χαλαρώστε, μουτζώστε ελεύθερα αλλά μη γίνεστε τόσο κακοί βρε παιδιά, ταράζετε τον ψυχισμό μας.
.
LEAVE GIOYLAI ALONE!
εγω θα συνεχισω να της τα χωνω αβερτα επειδη ακουω ΘΡΑΣ,οσοι πιστοι ακολουθειτε :headbang:
Πινκ στο Βικότνικ και δημόσια.
έντιτ: γενικώς αγνοήστε το όλο θέμα μπας και ξεπεραστεί κάποτε και ησυχάσουν όλοι. Επίσης razor εισέπραξες την πρώτη (μάλλον απ'όταν μπήκε το σύστημα αξιολόγησης) μούτζα από μένα, σχεδόν πάντα παίρνεις πινκ.
Οι περισσότεροι όμως που λέτε "καλά τα λέει ο Βικότνικ" συνεχίζετε να τα χώνετε παρομοίως σε χρήστες όπως ο Candiru που ξεκάθαρα έχουν παρόμοια "θέματα". Ρε δεν ρίχνετε καμιά μασκούλα λέω εγώ, ποιον δουλεύετε?
Εσύ γιατί τρως αβέρτα μούτζες;
Έχει αναλυθεί σε κάποιο τόπικ;
Ο "καντιρού και οι λοιποί χρήστες" δεν είναι οφθαλμοφανώς προβληματικοί και για τα ψυχιατρεία. Το να ασχολείσαι και να τα χώνεις σε κάποιον που έχει πρόβλημα, είναι καθυστερημένος, ΓΚΑΟΥ τελωσπάντων με την κυριολεκτική έννοια δεν καταλαβαίνω τι αξία/ενδιαφέρον έχει. Αυτό πάει και στον βλάκα τον φλούξους που ρώτησε πιο πάνω.
Κάτσε Πάρη, τη λεπτή κόκκινη γραμμή του κάποιος "έχει πρόβλημα, είναι καθυστερημένος, ΓΚΑΟΥ τελωσπάντων" ποιος την βάζει και που ακριβώς? Μήπως (άθελα προφανώς) έχεις αναγάγει την προσωπική σου άποψη σε γενικότερη πραγματικότητα? Εγώ πχ και τον Καντιρού και τη Ντράμσικ στην ίδια φάση με Γιουλάι τους εντάσσω, εσύ ίσως όχι, δεν είναι στάνταρ πράγματα αυτά.
Νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε όλοι πάντως ότι ο Η. είναι σε δική του κλάση.
For sure, ο καθένας εδώ μέσα είναι μια κλάση από μόνος του. Βρε μπας και τελικά είσαι εσύ ο φαν της κινεζοποίησης?
Το σίγουρο είναι ότι γίνεται πολύς ντόρος για ένα άτομο το οποίο δεν εκβιάζει την αλληλεπίδραση με κανέναν πέραν του cancer, κατά τα άλλα μόνο σπαμμάρει, το πρόβλημα λύνεται με ένα ignore. Μήπως αυτοί που έχουν το ψυχικό/εγκεφαλικό πρόβλημα είναι αυτοί που ασχολούνται τόσο;
Eπίσης, έχει αποδείξει πως δε μασάει ούτε από μπαν ούτε από μπινελίκι, οπότε απλά αγνοήστε την. Το πολύ-πολύ ρίχτε της καμιά μούτζα να ανεβάσετε tendex στα locust sports data (το συνιστώ 8-)) αλλά πραγματικά όμως, τόσους μήνες μετά, μόνο θλίψη η ιστορία.
Παιδιά, ωραία τα λέτε, μου αρέσουν και τα συμπεράσματα που βγάζετε για τον ψυχισμό των άλλων και όλα αυτά, απλά να υπενθυμίσω ότι βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ και όχι στην πλατεία Συντάγματος να πηγαίνει όποιος θέλει και να κάνει ό,τι θέλει. Δε ζήτησε κανείς να βάλουν τη γιουλάι φυλακή, αλλά να σταματήσει (ή να τη σταματήσουν) να μαλακίζεται. Ένα φόρουμ σαν και το δικό μας που λέτε, έχει φτιαχτεί με αντικειμενικό σκοπό να γίνονται συζητήσεις, να επικοινωνούν άνθρωποι με ανθρώπους και όταν κάτι/κάποια παρεμποδίζει με τον τρόπο της αυτή την επικοινωνία, αποτελεί πρόβλημα. Και μπορεί το ηαρ να χωράει όλη τη μαλακία του κόσμου και όλες τις απόψεις του κόσμου, ηλίθιες και γαμάτες, αλλά αυτό γίνεται ή θα έπρεπε να γίνεται με κύριο άξονα τις συζητήσεις.
Τι πάει να πει "απλά σπαμμάρει" δηλαδή; ή "δεν εκβιάζει την αλληλεπίδραση"; Στην "κανονική ζωή σου" ισχύει αυτό, δείχνεις ανοχή στον τρελό του χωριού που δεν πειράζει κανέναν και "μη φοβάσαι Γιωργάκη, είναι άκακος", σε ένα φόρουμ που οι άνθρωποι μπαίνουν για συγκεκριμένο σκοπό (να κουβεντιάσουν) και όχι για να ζήσουν την απόλυτα ολοκληρωμένη κοινωνική εμπειρία, γιατί να πρέπει να το ανεχτούν;
Το είπα και στο άλλο τόπικ, μπορώ να την αγνοήσω, το έχω καταφέρει, δε με ενοχλεί ιδιαίτερα οπότε δε με καίει το αν θα φάει μπαν ή όχι, αλλά μη προσπαθείτε να βγάλετε και μαλάκες όσους δε γουστάρουν την κατάσταση, λες και πρόκειται για φυσιολογικό πράγμα ή αναγκαίο κακό ας πούμε.
χμ, ναι ρε αμνήζιακ αλλά δεν είμαι εγώ που ασχολούμαι τόσο καιρό και ρίχνω λάδι στη φωτιά ε; δηλαδή είστε 2-3 άτομα που σπάτε πλάκα τελείως εις βάρος της, καταλαβαίνω ότι είναι ενοχλητική αλλά αυτά τα περί κανονικής ζωής τα ακούω λιγάκι βερεσέ. Να σταματήσει να μαλακίζεται μεν, αλλά εσύ που μαλακίζεσαι 3 μήνες τώρα εις βάρος της ξαναλέω, είσαι καθ'όλα οκέι γιατί σιγά, και τι έγινε.
Και το ότι διαχωρίζεις την "κανονική ζωή", και στην "κανονική ζωή" θα είχες την ευαισθησία να ΜΗΝ την κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη της, πρέπει να σε προβληματίσει νομίζω.