Παρα τις φημες λεει.:lol::lol:
Ο Ξηγας θα φερει Brujeria.
Printable View
Το όνομα show your face σου δημιουργεί όντως ένα χαμόγελο στο πρόσωπο 8)
όπως και τα ανέκδοτα necroshine, ποστ μαισπέη:
Quote:
GIA KANENAN GAMIMENO MPATSO I' ASFALITI , GIA KANENAN FASISTA , GIA KANENAN ANARXIKO I' KOUMOUNISTI K GIA KANENAN XRUSABGITI!!!! ALLA APOKLEISTIKA K MONO GIA TN PARTI MAS , TIS EMPEIRIES POU PERNAME SAN PAREA K SAN OMADA , GIA ENAN POLU KONTINO MAS AN8RWPO POU EXEI ENA POLU SOBARO PROBLIMA UGEIAS K GIAUTON EINAI ONEIRO ZWIS AUTI I EMPEIRIA(TO LIVE EINAI AFIERWMENO STON FILO MAS) , K TELOS GIA TA ATOMA POU MAS UPOSTIRIZOUN SE KA8E LIVE K MAS EKTIMOUN WS MOUSIKOUS K WS AN8RWPOUS!!GIA TO KOINO MAS...AUTOI POU 3EROUN KATALABAINOUN!!TELOS. . .
edit: πεθάινω, επαγγελματίας διοργανωτής ο τύπος. από τα comments του myspace του ξηγά, 23 οκτώβρη:
Quote:
eyharisto gia th filia!!!!to onoma sou...???an theleis tsekare mia th mpanta mou....show your face legomaste...ehoume etoimo to debuto album mas kai psahnoume gia etairia.eho kapoia komatia anevasmena sto space ths mpantas, einai proti sta top friends mou.iparhei kai video clip sto profile mas .onomazetai "blessed" kai iparhei kai san track sto cd!!!eho dei oti diorganoneis polla live...an to theleis ki esy kai iparksei kamia fora pou xreiazesai support gia kapoio live hara mas na katevoume apo karditsa kai na paiksoume.epishs mporeis na deis stis photos(ap to profile ton show your face) kai sto album "live posters " proigoumena live, foto apo kapoia live kai ap to mini tour mas sthn italia.eyharisto!!!
καρδιτσιώτες αυτοί είστε!
συμφωνώ με τον Τρίκαλο.
Eλα να προετοιμαζομαστε για SODOM!!!!!!!!
5 μερεσ ακομα εμειναν.........
μετραει μερες ο Ξηγας! παρα τις φημες που ακουγονται! λολ
ρε σεις.τον θυμαται κανεις το ξηγα πριν ανοιξει το μαγαζι?
σκάσε και post ξήγας-ποίημα
Ξεφτιλα ξεδιαντροπε σε τρωει η μαλακια
Ξηγα ρουφιανε π'εμπικες μες την αστυνομια
Κονσερτα διοργανώνεις ρεντίκολο πουστρί
μα είσαι πολιζμάνα και μαλιστα κρυφή
Λεει αγαπά το μέταλ και μας τα παραλεει
Στα τέσσερω τον παίρνουνε ΓΑΔΑ και στο ονστέητζ
Γκαργιόλη ρουφιανόσπερμα που δίνεις και κοζμάκη
Στο ντάφο σου θα χύνουνε 45 δράκοι
Γαμιόλη παλιογκξεφτιλιώ κρατάνε καραούλι
Να σου ξεσφήξουν το μπρωκτό ώ Χρίστο Γιαννακούλη
:touched:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ΝΑΙ!
AXAXAXXAAXAXAXAXAXAAXXAAXAXAXXAXAXAAXXAAX
ΚΑΤΑΡΧΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ SODOM ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!!!
ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΜΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ!!!
ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ......
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΗΜΗ!!!!
ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!!!!!
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ SODOM MONO AΠΟ ΤΑ CD ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ NA EΡΘΟΥΝ!!!!!!!
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ MAINSTREAM KAI UNDERGROUND ONOMATA!!
ΞΗΓΑΣ - ΤΗΕ UNDERGROUND POWER
ποσο μπατσαδικη εκφραση... - ολα κυλησαν ομαλα οπως προβλεποταν- χαχαχα
:dfinger:
fuck the police λοιπόν, true \m/
Εγώ ένα πράμα θα ήθελα να ρωτήσω τον Ξήγα. Σε κράζει το σύμπαν, δε σε πειράζει.
Μιλάς στάζοντας μέλι για τους Σόντομ. Λοιπόν, βγαίνει ο Τομ και σε κράζει στο κοινό, λέει ότι αν δεν υπήρχει το συμβόλαιο θα ακύρωνε και στο καπάκι για κερασάκι ξεκινάνε το Fuck the Police προφανώς απευθυνόμενος σε σένα. Η ερώτησή μου είναι: πώς κοιμάσαι το βράδυ ρε παλικάρι; Δηλαδή πριν σε πάρει ο ύπνος δε σε ενοχλεί καθόλου που σου αφιερώνουν το Fuck the Police και όλος ο κόσμος χαίρεται; Δεν έχω ξαναμιλήσει σε ασφαλίτη και δεν ξέρω πόσο χοντρόπετσοι είναι, αλλά δεν μπορεί εκείνη τη στιγμή όλα να είναι ρόδινα.
Το όλο σκηνικό μου θυμίζει Λούκυ Λουκ, Το Κοράκι.
λολ, όντως συνέβη αυτό μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη που σε λένε ξήγα;
Σώπα μωρέ, έβγαλε και πολλά λεφτά θες να πεις; Αν έβγαλε αυτά που έδωσε θα μου έκανε και εντύπωση.
Προσπερνώντας την αταίριαστη ορολογία και παρομοίωση, ε, δεν είναι και συνηθισμένο να συγκεντρώνονται όλοι οι εργαζόμενοι μπροστά στο αφεντικό και να του τραγουδάνε όλοι "γαμιέσαι".
Ρε φάντομ, εντάξει, ούτε εγώ θα ψηνόμουν να πάω σε λάιβ ΞΗΓΑ αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Στην τελική δεν του σκάσανε και κανα 50ευρο, επίσης κάαααθε μέρα δίνουμε λεφτά σε αρχίδια (από τον περιπτερά μέχρι το κράτος μέσω φπα κλπ), αν κάποιος έχει κόλλημα με σόντομ δεν είναι και για κρέμασμα αν πήγε. Αν είναι έτσι δεν πρέπει να δίνουμε λεφτά σχεδόν πουθενά.
συχνά απαντάς σε αόρατα ποστς. έγραψα λοιπόν, πως το γεγονός ότι σκάμε λεφτά σε γελοίους δε σημαίνει κιόλας ότι τους γαμήσαμε γιατί τους κοροϊδεύουμε, αλλά το ανάποδο.