Δίκιο! Ένα EP μονάχα.
Είναι από Βρετανία και παίζουν σαν να είναι από το Ohio που λέει ο λόγος! Ωραία πράγματα!
Printable View
Δίκιο! Ένα EP μονάχα.
Είναι από Βρετανία και παίζουν σαν να είναι από το Ohio που λέει ο λόγος! Ωραία πράγματα!
εγώ πάντως πριν καιρό είχα ανακαλύψει τους metalmorfosis και μου άρεσαν ιδιαίτερα \m/
το χα ποστάρει και παλιότερα αλλά εδώ είναι η σωστή του θέση
rotting christ
nightstalker
revolting breed
into the gore
inveracity
planet of zeus
slavebreed
kvazar
dead congregation
negative creeps
mahakala
vulnus
guinea pig
sadistic noise
karma violens
homo iratus
injekting chaos
Δίχως σειρά.
Innerwish
Sarissa
Wastefall
Fragile Vastness
Battleroar
Universe 217
Poem
Planet Of Zeus
Airged L'Amh
Heathendom
Since (Time)
Elwing
Sleepin Pillow
Spitfire
Nightstalker
Raining Pleasure
Κάποιες ξεφεύγουν απ' το metal. Εγώ έφτιαξα τη λίστα με τις αγαπημένες αγγλόφωνες μπάντες γενικά.. Είναι αρκετές ακόμα που ακούω, αλλά αυτές ξεχωρίζω, οπότε δε βλέπω λόγο να κάνω λίστα με 30 ονόματα. Αυτά.
Να πω και γω τα δικα μου:
Rotting Christ
Septic Flesh(τα πρωτα ετσι,τα καινουργια ειναι για τον πεο)
Straighthate
Into The Gore
Dead Congregation
Inveracity
Homo Iratus
Sun of Nothing
Nocternity
Angstridden
Bohemian Grove
Lucky Funeral
1000Mods
Satyagraha
Hellroad Caravan
Nechayevchina
Universe217
Σειρα τυχαια,στανταρ ξεχναω κατι,αμα θυμηθω θα το βαλω
αχαχαχα, το er.
Τα 30 μάλλον είναι λίγα, αξιόλογες μπάντες έχουμε πολύ περισσότερες και στάνταρ μένουν απ'έξω αρκετές.
Μόνο από τον κλασσικό ήχο λοιπόν. Και απλά τις βάζω στη λίστα αρκεί να έχουν εντυπωσιακές δουλειές, κι ας είναι 1 single/EP(πέρα από τα demo), πχ οι Wrathblade ή και μόνο ισοπεδωτικά demo(πχ οι Crosswind ή οι Dark Nightmare που τα demo τους είναι όλα προσκύνημα).
Να η λίστα:
Marauder
InnerWish
Spitfire
Crush
Airged L'Amh
Dark Nightmare
Deceptor
Sarissa
Embrace Fire
Elwing
Nemesis
Battleroar
Reflection
Rust
Nigel Foxxe's Inc.
Sacred Blood
Strikelight
Convixion
Vavel
Valor
Raging Storm
Guardian Angel
Crosswind
Crystal Tears
Power Crue
Mystery
RagenHeart
Wrathblade
Dragon's Lair
Emerald Sun
και αυτά χωρίς να βάζουμε μέσα μπάντες τύπου Final Answer πχ, και κρατώντας απ'έξω την κυπριακή σκηνή που δεν είναι και άσχημη(Arryan Path etc), απλά ίσως να σκάσει κανάς attila να μας την πει. :P
oi acid death exoun vgalei ton kalytero metal disko stin ellada.
oi rotting christ exoun vgalei to passage to arcturo kai to mighty contract
oi sun of nothing to proto me to megalo titlo pou variemai na grapso.
oi sonichaos aeon to heavy metal antichrist.
kai panta bonus oi spectral lore me to II.
opote exoume
0. spectral lore
1. acid death
2. rotting christ
3. sun of nothing
4. sonichaos aeon
apo kei kai pera liges katapliktikes mpantes kai arketes poly kales alla anafero mono autes giati apofasisa na antimetopiso to thread me sovarotita
edit : drattomai tis eukairias gia na simeioso kati elafrws asxeto pou thymithika apopse skalizontas gia ellinikes mpantes me aformi to paron thread. to proto album ton diva noctua entropia einai ena asylliptis empneusis pareksigimeno akatergasto diamanti (lol) laikou melodikou mplak.
closer. to in the market apotelei mnimeio tou eidous.
ANTE GAMITHEITE RE VODIA. LISTOLAGNOI OTINANHDES.
munchkin 1,05 gia to ti 8a pei o pankis re ipikoe?
exei pei o pankis de goustarei xasma re gkasma. kane kalitero stalking tin epomeni.
mia pou oloi eipate otinanai e na gia na ma8ei o paparias o 8rentstarter pou mas gamaei ola ta topix
http://www.ohrwaschl.de/shop/Product...20thoughts.jpg
osoi lene oti to use einai o,ti kalitero exei vgalei h ellas meta to vasili, as akousoun auto.
κανσερ,παραλειψη ρε φιλος.βαλε στην λιστα και yesterdays thoughts αλλα και psycΚiks.
στηριζουμε παραυτα.
μεγα λαθος η παραλειψη τους που θα ελεγε και ο Φιλιππος Πετσα-λνικος σωτος δε τεκωλερ.
υγ-ωχρα και χασμα οντως ποτε δεν μου ειπαν κατι...
Powercrue
Spitfire
Powerdrops
Kόκαλο
Sarisa
Crush
Guardian Angel (to 7άρι είναι άπιαστο)
Brainfade
Marauder
Convixion
Released Anger
Death Fiend
Verdict Denied
Μοrtal Threat (ΠΟΛΛΑ υποσχόμενη μπάντα με 3 κομμάτια να τσακίζουν. Ελπίζω σε δίσκο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)!
Deceptor
Raging Storm (απίστευτο το ode to the sword ,κρίμα)
Concrete Force
Metalmorphosis
Decedance (Αcceptoειδής ντεμάκλα)
Javelin (το Hell's Diner είναι θέικο)
Rust
Vice Human (το Hell Has Broken Loose είναι τόσο τέλειο που δεν μ'ενοχλούν τα φωνητικά του Παπακώστα)
Εξόριστοι (ο πρώτος είναι πολύ καλός δίσκος κύριοι)
Καταραμένοι (κλασσικό Heavy Metal με υψίφωνο - υπερβολικό τραγουδιστή ο οποίος πίθει όμως. Το ίδιο και η μπάντα συνθετικά)
Ιnnerwish (μου αρέσουν λίγα κομμάτια τους αλλά στα Live και στην παραγωγή των cd τους είναι πέρα για πέρα επαγγελματίες)
EDIT EDIT EDIT: Celestial Ode: ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ κρίμα! Μπάντα που είχε στο ενεργητικό της ένα φοβερό demo στα τέλη των 90ies με Merciless Attack να είναι ΠΟΛΎ μεγάλο κομμάτι! Μεταγενέστερα ακυκλοφόρητα κομμάτια τουλάχιστον φοβερά αλλά ακόμη "ηχογραφούνε" και καλά. Άντε να δούμε!
παραδοσιακές δυνάμεις όπως Vavel ,Death Courier ,Flames ,Rotting Christ ,Thanatos Inc ,Nigel Foxxe's , δεν μου αρέσουν καθώς και δεν το έχω με τις epic μπάντες (μ'εξαίρεση τους θεούς Raging Storm Που αναφέρω και στη λίστα μου)............
Οι μπάντες δεν επιλέχθηκαν με βάση το αν είναι φίλοι μου ή όχι. DO THE SAME ,μπορείτε!
Αυτά από 'μένα...........
Δεν είναι ακριβώς ότι να'ναι ρε φίλος, το σκεπτικό (τουλάχιστον το δικό μου) είναι ότι αφού ρωτάει για greek metal (άσχετο αν επεξηγεί ότι δεν τον πειράζει να αναφέρουμε μπλα μπλα μπλα) θα γράψω μόνο για greek metal, όχι για punk, οχι για stoner, όχι για την Ελληνική σκηνή γενικώς. Γι αυτό και βγήκαν περίεργες λίστες θαρρώ. Ε, τώρα αν κάποιοι αράδιασαν ονόματα μόνο για να δείξουν γνώσεις, ή επειδή είναι φίλοι με κάποιες μπάντες, δικό τους πρόβλημα :P
Τεσπα άστα αυτά τώρα και τσέκαρε τους cyanide 4 που λέω στην προηγούμενη σελίδα, αφού κατα βάθος σ' αρέσουν οι ποζεριές, το ξέρω :D
Επίσης -το ήξερα ότι είχα ξεχάσει κάτι καλό- ξέχασα από τη λίστα μου τους Airged L'Amh.
λολ το σκεφτόμανε αυτό όταν εγραφα τη λίστα, και λέω ετσι θα καταλήξει το θρεντ. αλλα τις περισσότερες ελληνικές ετσι τις γνωρισα, μεσα απο λάιβ που παίζαμε μαζί, ντεμο χερι με χερι και τα ρέστα. ε οποτε θα είναι αναποφευκτο να δεις κλίκες και συμπαθειες στα ποστς :P
ποιοί γράψανε για μπάντες με τις οποίες είναι κολλητάρια κιέτσι φάση ασπούμε; (και είμαστε σίγουροι ότι δεν τις ακούνε και σπιτάκι τους και γουστάρουνε ή δεν καυλώνουνε στα λάηβς)
tuxaia seira...
satyagraha (xthes epriza ton kitharista gia to new cd :P)
inveracity (pagosmios korufaioi sto eidos imo)
bohemian grove (kolobas)
no hand path (prepei nakousete ton disko)
Homo Iratus
guinea pig
rafferty rules
utmost contempt
hedon cries
como esta loco
less than human
slavebreed
soul fracture
straightjacket fit
xasma
septic flesh(esoptron)
rotting christ
olo k kati ksexnaw
Ruthless, οι Ragenheart φοβερή ποιότητα! Δεν τους ήξερα κι έκανα δυο-τρεις επισταμένες ακροάσεις μέσω του Myspace τους. Μπόμπα!
Για λέγε τι γνωρίζεις για μελλοντικά σχέδια Dark Nightmare και Dragon's Lair; Αλήθεια, τα υπόλοιπα από Dak Nightmare (πέραν του "The Blood Land") είναι κι αυτά το ίδιο καλά;
Οι Final Answer τί το ιδιαίτερο έχουν και τους διαχωρίζεις;
η λίστα δεν περιέχει πανξ και στονερς και είναι τυχαία, ψιλό. επίσης το εξέτασα μόνο μουσικά το θέμα, ούτε αν είναι κάποιοι φιλαράκια μου ούτε αν είναι μαλάκηδες, απλά να έχουν έστω και μια κυκλοφορία κάτι.
sun of nothing
mahakala
sabbah navahthani (και οι ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι!! καλά οκ κόψτε το αυτό)
revolting breed
ritual of the black sun
satyagraha
SARABANTE
bohemian grove
violet vortex
dead congregation
decemberance
hedon cries
elysian fields
ravencult
varathron
noiselust
nohandpath
rotting christ
sceptic flesh
brotherhood of sleep
reflection
utmost contempt
επιθανάτιος ρογχος
the almighty fischermen
bad trip
heavensore
into the gore
greet the dead
mencea
vulnus
sacram
α ναι, και obduktion.
μόνο δύο rafferty rules ως τώρα, πολύ κακό.
τι να κανουμε η διακοπή λογω στρατων κ.λ.π. που είχαν τους εκοψε τη φόρα και τη δημοτικότητα
χμ έχω αρκετές ελλείψεις γενικά αλλά τις καλύπτω σιγά σιγά...
για την ώρα θα πω στα σίγουρα
από πιο ακραίες
Rotting Christ - Septic Flesh (στα παλιά) - Inveracity - Suicidal Angels - Steamroller Assault
στο πιο heavy
InnerWish - Battleroar - Spitfire - Crush - Airged L'amh - Breaking Silence - Implosion - Reflection - Strikelight
ξεχνάω πολλές
XAXAXAXA
μεγαλυτερη αθλιοτητα και απο τη χτεσινη εμφανιση οσκαρ γκαρσια με την μποχουμ
οι μισοι ψηφιζουν ψηφιζουν φιλους τους-αλλοι nightfall και χασμα:puke: και αλλο μπαντες που ειναι ζητημα να εχουν βγαλει 4 κομματια....
Ελληνικά που βάζω σπίτι μου:
Master Reset
Released Anger
Ensemble (είμαι κολλητός του τραγουδιστή)
Αcid Death
Epidemic (το Artificial Peace γαμάει)
Flames
ΔΕ.ΜΑ.Ξ.Η.ΜΑ.Μ.
Verdict Denied
Black Fate
Kinetic
Arkenstone
Everdome
Dream Devoid
Sarissa
Airged L'amh
Disharmony
Bob Katsionis
Drunkard
Despise
..βαριέμαι να το σκεφτώ άλλο. Released Anger και Master Reset τα ακούω συχνά τελευταία.
τζιτζι με πληγωνεις.
εγω δεν ψηφισα φιλους μου(εξαιρεση βανδαλουπ και μπουλετς-αλλα οκ,γαμανε ετσι και αλλιως),και ολες οι μπαντες εχουν δισκογραφια.
καλα για χασμα τα εχουμε ξαναπει...πανκ του αιδοιου...
τι ΜΠΟΜΠ ΚΑΤΣΙΩΝΗΣ ρε φορντ,πανε καψε την φανελα d.r.i....
καλα ρε δεν ειναι κακο να ειναι φιλοι σου αλλα μερικοι το παραχεσαν
βανδαλουπ στηριζουμε-bullets ουτε κρυο ουτε ζεστη
θα κανω συσκεψη με τον εαυτο μου και θα ποσταρω αργοτερα
χασμα
αντιδραση
αρχιδια
μπουτστροκ (τους πετυχα χτες στο μπατε σκυλοι - ΤΙ ΠΟΖΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ)
διχασμενες αληθειες
ολεθριο ρηγμα
ΟΜΙΧΛΑΡΑ
ψυχικη διαταραχη
σομπερφοβια
βανδαλουπ
χαοτικο τελος
kοι!mpresser :grin::greece:
Να 'τος ο φανμπόις ο σωστός.
Ναι, και τα υπόλοιπα του Blood Land είναι πολύ καλά. Δεν μπορώ να τα συγκρίνω ακριβώς με το Blood Land που όταν το είχα ακούσει μου είχε πέσει το σαγόνι(και τα 3 του κομμάτια είναι γαμάτα), αλλά είναι καλά. Και πέρα από καλά demo αποδίδουν και πολύ καλά live. Όσες φορές τους έχω δει, πάντα τα σπάγαν, και αυτοί κι ο κόσμος από κάτω. Κι αυτό είναι αρκετό για να μπουν στην λίστα.
Για Dragon's Lair τώρα, επανέρχονται δυναμικά με νέα ηχογράφηση από Σεπτέμβρη, σε πιο US power ήχο. Και καθότι πέρασε αρκετός καιρός και είχα ακούσει ιδέες για νέα κομμάτια εδώ και 2 χρόνια ξέρω πως ότι και να βγει θα γαμάει.
Όσο για τους Final Answer, βγήκαν κάτι σαν best of project με guests(Soliz, Tyrant) πιο πολύ παρά σαν μπάντα. Δε νομίζω να έχουν παίξει ποτέ live, ούτε το βλέπω τώρα κοντά. Σε αντίστοιχη φάση(και περισσότερο ακόμα) βάζω και Metally Insane, που το ένα κομμάτι που έχει βγει ήταν από τα καλύτερα κομμάτια της ελληνικής σκηνής γενικά, αλλά δεν μπορώ να τους βάλω εδώ(το σημείο 4:26 με 4:39 του Rock Until We Fall αγγίζει την τελειότητα, ειδικά στο θέμα φωνητικά).
Κάποιες πληροφορίες;
Dopefiend, καλό σε βρίσκω! :pink:
A, περιττό να πω πόσο ξεροκέφαλοι μου φαίνονται όσοι κράζουν τις προτιμήσεις των άλλων. Αυτοί φυσικά ουδέποτε πρόκειται να δηλώσουν μια προτίμησή τους!
Είναι τα άτομα που στη λίστα του Ruthless θα έλεγαν "πού είναι οι Septic Flesh, ρε;" και στη λίστα του Fandango θα λέγαν "Τί Septic Flesh κι όχι Dead Congegration, ρε;". Ανερμάτιστοι κι αριβίστες...
είστε άπληξ, βρώμηξ και κλανίλος.
ο τιραντελο...
τα 30 μεγαλυτερα ελληνικα γκρουπ κατ εμε χωρις να ειναι απαραιτητα μεταλ
rage (vazw thn epoxh me tous euthimiadides giati etsi goustraw)
last drive
sound explosion
xulina spathia
trupes
leuki sumfvnia
deus x maxhina
stokous
lord 13 (epatha plaka otan tous eida)
raining poleasure
closer
bokomolech
as paw twra sta metal
ola tuxaia seira e
me exairesh to kalutero group ever
pame
crush
spitfire
sarissa
n-carkade
anwrimoi
kataramenoi
wisdom
nightfall(kai mono gia to athenean echoes alla gamiountai pou valan mesa lathos stixous)
rotting christ
thou art lord
exoristoi
nekromantia
raw silk leme ante xupnate
trademark
powercrue
vanity
marauder
angelo perlepes mystery
exw ahsei polla apexw alla entaxei 30 eipame e
den evala mods kai bos ktl giati akoma den exoun katakthsei ton kosmo . asxeta pou gamane
se 2 xronakia omws tha deite
horizon's end επίσης. Acid death από τις μεγαλύτερες μπάντες και εννοείται FORTRESS UNDER SIEGE.