παίζει ακόμη μετά από τρία χρόνια?
Printable View
πήγα κ εγώ, λοιπόν, το περασμένο ΠΣΚΔ με τη σχέση.
μέναμε στο Πόντι δίπλα από τη Βασιλική, περιοχή η οποία είναι στέκι windsurfers. το δωμάτιο/studio ήταν αρκετά καλό και φθηνό, όπως και η περιοχή, χωρίς υπερβολικό κόσμο και φασαρία. επίσης, ήμαστε 20-25 λεπτά από εγκρεμνούς και 35-40 λεπτά από πόρτο-κατσίκι. καλές παραλίες, πηγαίναμε και αργά (κατά τις 4) οπότε γλιτώσαμε κίνηση και μποτιλιάρισμα. είναι και η εποχή πιο light. είχε και κοντά στη βασιλική μια συμπαθητική παραλία το αγιοφύλλι, η οποία φτάνεται με λίγο περπάτημα σε μονοπάτι, αλλά είχε και καραβάκι από το λιμάνι του χωριού με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετός συνωστισμός κ να ξενερώσουμε. είμαι λίγο δύσκολος όσον αφορά στην καθαριότητα της θάλασσας κ άμα δω λίγη βρωμιά δε βουτάω. μια μέρα κάναμε προς Κάθισμα στον Άγιο Νικήτα, το οποίο με ξενέρωσε και λόγω βρωμιάς και λόγω μπιτσόμπαρων κτλ. ο Άγιος Νικήτας ήταν συμπαθητικό χωριό. θα ξαναπήγαινα για να μείνω κ εκεί. Γενικά, για καλές παραλίες είχε αρκετό περπάτημα και ανηφόρες πράγμα που προσωπικά δε με χάλασε. καταρράκτες πέρασα στο γυρισμό. συμπαθητική φάση.
από φαΐ μου άρεσε σε ένα ορεινό χωριό (Νικολή, κοντά στον Άγιο Πέτρο) τα "Λιθάρια" με ντόπια κουζίνα και πολύ καλές τιμές.
συμπαθητικό μπαρ στη Βασιλική το Abraxas Rock Tunnel, ίσως πολύ προοδευτικό για τα γούστα μου (ένα βράδυ έτυχα σε live ενός τύπου με τσέλο που έπαιζε κάτι ψυχεδελικές τζαζιές τις οποίες σαν κολλημένος μεταλλάς φυσιολογικά απεχθάνομαι), αλλά με 3,5 ευρώ το μισόλιτρο alpha.
το μυστικό της kas δεν το ανακάλυψα.
*bump*
Avrio (mallon) paw pros lefkada. Gia peite kamia idea gia camping, kata protimisi elef8ero. Tin prohgoumeni fora eixa paei sta Pefkoulia kai itan orea, alla peite an yparxei kai kati allo.
ελεύθερο είχαμε κάνει εγκρεμνούς. σουπερ.
απομόνωση, με το που σουρουπώνει όλοι την κάνουν(ε 350 σκαλιά είναι αυτά) και ψυχεδέλισμα το ξημέρωμα στο σχετικά ''άγριο/παρθένο'' τοπίο. κάποια στιγμή είχα σηκωθεί τις 6μισυ για κατούρημα και έπαθα πλάκα με τον τότε μουντό ουρανό, τον αέρα και το κύμα. εντυπωσιακότατο σκηνικό καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας βέβαια.
στα πλην, α)έχεις 350 σκαλιά να κατέβεις και να ανέβεις (δηλαδή μην ξεχάσεις κάτι στο αυτοκίνητο), και όταν αυτό γίνεται κουβαλόντας ψυγειάκι/ομπρέλες/σκηνές/ο,τι, ε δεν είναι και ότι καλύτερο. και β)δεν έχει σκιές πουθενά οπότε ήλιος μόνο. αν δεν σε ενοχλεί βέβαια δεν τρέχει, και μένα με είχε πάρει ο ύπνος ένα 3ώρο με ντάλα ήλιο και δεν κατάλαβα χριστό καθότι μοσχάρι.