λολ όντως. εγώ με κάτι τέτοια ξενέρωσα και έσβησα το λογαριασμό μου κακήν κακώς.
Printable View
λολ όντως. εγώ με κάτι τέτοια ξενέρωσα και έσβησα το λογαριασμό μου κακήν κακώς.
Ρε μαλακες! γιατι δεν το λετε ποιο νωρις και λεω τι σκατα γινεται με το κωλομηχανημα γαμω τα καντηλια που εχω ριξει δηλαδη? Εχω οπερα. και γαμιεται οταν παω να κανω καμια μλκιουλα στο φεισμπουκι. και λεω και γω τι σκατα. Φαιρφοξ εχω να ανοιξω κανα 6μηνο. σχεδον απ οταν ανακαλυψα τον οπερα αλλα τωρα λεω να δοκιμασω ξανα. Ισως και αυτο το χρωμιο. Εξπλορερ μονο με δυο χχ παιζει στο πισι.
Kαλα.
Heh, είχα σκοπό να postάρω το παρακάτω ως λίγο offtopic, αλλά αφού παρεξηγήσατε τα κεράσματα, θα το βαπτίσω ως υπερασπιστική γραμμή! :P
Που λέτε, τρέχω joomla σήμερα στην τελευταία-τελευταία έκδοση του Opera και 'κει που πετάγεται ένα dialog box με Input fields & buttons, δεν νιώθει με την καμία. Ο FF από την άλλη ένιωσε, αλλά έπρεπε να περάσει καμιά ωρίτσα για να τρέξει το http://localhost/joomla. Δεν ένιωθε ούτε κι αυτός, κι ως δια μαγείας έτρεξα 127.0.0.1/joomla και έτρεξε. Είτε οι ρυθμίσεις στο laptoπι μου είναι περίεργες, είτε περίεργα πράματα παίζουν μεταξύ ff/opera.
Μάλλον με τον σέρβερ σου παίζει κάτι.
Είχα απενεργοποιήσει, που λες, τον IIS (ειδάλλως δε θα έτρεχε ο XAMPP) και ο opera έτρεχε κανονικά πλην του dialog box. Ο FF από την άλλη δεν έτρεχε το Localhost του XAMPP, αλλά φόρτωνε την εισαγωγή του ISS!! (ενώ έτρεχε κανονικά ο XAMPP από πίσω). Βέβαια, στο 127.0.0.1 έτρεχε κανονικά ο Joomla. Ακόμη πιστεύεις πως παίζει κάτι με τον server?
loipon periergws to joomla mou malakizotane otan eixa xampp. meta ebala wamp kai etrexe kanonika. (xrhsimopoiw operaUSB)
ante bgale akrh.