πραγματικά ακραίο το Πατέρα,μου πείραξε τον ψυχικό μου κόσμο.
η Διαμάντω,εφ όσων συνοδεύει την 'αρρώστια' με το χούμορ,αυτό δεν κάνει
λιγότερο ακραία την όλη φάση?λεωγωτώρα
Printable View
πραγματικά ακραίο το Πατέρα,μου πείραξε τον ψυχικό μου κόσμο.
η Διαμάντω,εφ όσων συνοδεύει την 'αρρώστια' με το χούμορ,αυτό δεν κάνει
λιγότερο ακραία την όλη φάση?λεωγωτώρα
τι εννοείς.
νομίζω οτι η γκαλάς έχει μια έντονη ειρωνία γενικώς στο στυλ της έτσι δεν είναι?
χμ δεν έχω ψαχτεί,έτσι λέω.
(επειδή σκεφτόμαν το τι καθορίζει το ακραίο στη μουσική)
Μαλάκες, όπου βρεθείτε πλέκετε και ένα εγκώμιο στην πολιτική ορθότητα, έτσι;
Ρε αγόρι, πας καλά; Με ρώτησε ο άνθρωπος τι θεωρώ ακραίο και του απάντησα...
Τι παπαριές λες μετά; Εάν θεωρούσα ακραίο το power-violence, θα το ανέφερα.
Άντε μας τα 'χετε πρήξει πια με τις -και καλά- ανούσιες συγκρίσεις. Έτσι γουστάρουμε να συγκρίνουμε συλλήβδην. Που εν προκειμένω, δεν συνέκρινα καν έτσι; Την άποψή μου παρέθεσα.
Και προφανώς για να αναφέρω Agent Steel δεν το κάνω για να ψαρώσω ούτε για να προκρίνω τον "αληθινό" ήχο. Οι άνθρωποι είναι η τελειότητα η ίδια σε σημεία, οι ρυθμοί τους και το χυμαδιό δεν περιγράφονται.
Αυτό το πράγμα το θεωρώ πιο ακραίο -πιο αστρονομικό- απ' ό,τι κομμάτια της Galas όπου μετά από εφιαλτικές αρμονίες πετάει κάτι blues-o-jazz-o-περάσματα. Γνώμη μου.
λοιπον αυτο ειναι το πιο τρομαχτικο αλμπουμ που εχω ακουσει (και το μοναδικο της που εχω)!!
αναψα τα φωτα λεμε!
http://2.bp.blogspot.com/_CCjaMCeAdg...-+schrei+x.jpg
θολοκουλτούρα!
ela malakies les, mia xara magazaki einai kai xwris eirwnies.
ontopic, Diamanda άκουσα τυχαία πριν 3 ή 4 χρόνια, δε θυμάμαι ακριβώς. Είχε πέσει τυχαία στα χέρια μου το άλμπουμ που λέει ο πινατέρος. Απλά είπα "δεν είμαι σε κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση να εμπεδώσω τι παίζει εδώ" και το άφησα σε κάποιο σκοτεινό και ανήλιαγο σοκάκι του σκληρού μου... Από τότε διάσπαρτα κομμάτια, αλλά 3μιση (το βρήκαμε) χρόνια μετά μάλλον πρέπει να ξεθάψω πράγματα....
Σιγά την αρρώστια το Σπιρτόκουτο πια, πω. Μας έκατσε στο Σβέρκο ο Οικονομίδης :evil: