καιρός είναι να γίνει καμιά σφαγή εε. φόρμουλα ένα κατάντησε
Printable View
καιρός είναι να γίνει καμιά σφαγή εε. φόρμουλα ένα κατάντησε
ε οχι και τοσο! παρτο πισω!!!!
ε εχει πλησιασει επικινδυνα. αλλα του χρονου προβλεπεται πολυ ενδιαφερουσα σεζον.
να δουμε προσαρμογη ροσσι κ στονερ σε καινουρια μηχανακια.
κυριως ροσσι δλδ στη ντουκατι που μονο ο αυστραλος εχει καταφερει να δαμασει
Δηλαδη φοβασαι οτι ο ροσι δεν θα τα καταφερει;...
ε λογικα θα τα καταφερει.
ομως θα παει η ομαδα των μηχανικων του μαζι ; νομιζω ο Jeremy Burgess δεν εχει ανακοινωσει κατι ακομα.
κ οταν λεμε Ροσσι ουσιστικαειναι ολη η ομαδα του που τοσα χρονια εχει παιξει σημαντικοτατο ρολο στις επιτυχιες του.
θα μου πεις κ να μην πανε, ολο το εργοστασιακι για τον Βαλε θα δουλευει. αλλα μεχρι να σνεννοηθουν οι μακαροναδες μεταξυ τους ισως χαθει χρονος κ ο Ροσσι μεινει εκτος διεκδικησης τιτλου του χρονου.
προσωπικα επλιζω να ειναι ολοι δυνατοι απ την αρχη κ να βλεπουμε μαχες σε καθε αγωνα.
πολυ πρωιμη προβλεψη: Στονερας πρωταθλητης 2011
είχα να ακούσω το μακαρονάδες από γιορτή δημοτικού για 28η :P
Μπα θα παει και αυτος τελικα. Περιμενει να κλεψει καμια ιδεα απο γιαμαχα...
2011
Qatar
τωρα 125 cc
http://www.woop.gr/live/18818/agonas-gp-qatar-125cc
21 00 θαχει λαιβ woop το ματς , 23 00 στο σκαι (Μ)
Στονερ + Χοντα = επικ γουιν
αναμενουμε ωραιες μαχες .... για την τελευταια θεση στο βαθρο :(
στοιχηματικα τωρα βρηκα κατι ενδιαφερον. στη bet365 εχει head 2 head δηλ. επιλεγουν καποια ζευγαρια αναβατων κ στοιχηματιζεις ποιος θα τερματισει σε υψηλοτερη θεση απο τον αλλο.
ε εκει στο Rossi vs Barbera ο Βarbera δινει 2,87 !
εχει ετσι κ αλλιως γρηγοροτερο ρυθμο απο το Γιατρο ο οποιος κ με το προβλημα στον ωμο του αναμενεται να χασει δυναμεις κ εδαφος προς το τελος του αγωνα, οποτε εκτος απροοπτου (πτωση Barbera) ειναι κελεπουρι η αποδοση.
edit: μεχρι να ποσταρω η αποδοση πηγεε στο 3. θα περιμενω μηπως ανεβει κ αλλο...
ξεκινησε; ωραια.
Στονερ απλα επιβεβαιωσε τα προγνωστικα.
ο καημενος ο Πεντροθα νομιζε οτι το χε ξεπερασει το προβλημα στον ωμο. ετοιμος να κλαψει ηταν μετα τον αγωνα. μλκια η φαση με τους τραυματισμους, χανουμε θεαμα..
Λορενθο γαμησε λιγο.
γενικα ναι, αμα δεν μειωθουν οι διαφορες με την εξελιξη των μηχανων κ αν ο Στονερ δεν κανει μαλακισμενες πτωσεις, οντως δε θα χει ενδιαφερον η 1η θεση.
ας ελπισουμε να αλλαξει συντομα η κατασταση
κρίμα.. σοκαριστικό το σημερινό πρωινό! όχι ότι τον χώνευα, αλλά κάτι τέτοιο δε το εύχεσαι ούτε στον εχθρό σου! RIP..
κρίμα
πως γινεται να μην συμπαθεις τετοια φιγουρα με το μαλλι, κοντρες που ειχε κλπ
εδινε τζερτζελο στο σπορ
και βελτιωνοταν και σαν αναβατης
κριμας :(
δε ξέρω γιατί. δε μου είχε κάτσει καλά, τον θεωρούσα πάντα επικίνδυνο για τους άλλους αναβάτες και μου την κάρφωνε λίγο στις κόντρες του με τον Lorenzo. Όπως και να χει έπεσα μέσα στο επικίνδυνος, αλλά δε περίμενα ότι θα έφτανε μέχρι εκεί. Θλιβερό το γεγονός!!!!
είχα και τις αμφιβολίες μου για την HONDA που τον διάλεξε σε σχέση με τον Dovi. Δε μπορούσα να καταλάβω το γιατί, ελπίζω η φιλία με τον Rossi να μην είχε αποτελέσματα εκεί.
μαλακες ειδα vid :-(
αν τοδα καλα ειχε πεσει σερνετε και περνανε ροσι edwards και τον πατανε και του χει φυγει και το κρανος γαμησε τα ολο το σκηνικο
αλλα να πας μονος σου απο μαλακια και αλλο ετσι
γαμησι και για ροσι edwards
karharias και stoner-lorenzo στας αρχας παλι ακουγανε γκρινια οτι ηταν επικινδυνοι κλπ 2η χρονια του ηταν θα κουλαρε κι αυτος
Μόλις είδα το βίντεο. Τραγικό :/ Ο Ρόσσι του πάτησε το κεφάλι.... Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως βρέθηκε σε τέτοια στάση. Είναι σαν να έχει φάει lowside, αλλά το μηχανάκι δεν έχασε πρόσφυση... Πρέπει να το δω κι από άλλη κάμερα.
Αν φτάσει να σου βγει το κράνος, κεφάλι/αυχένας έχουν δεχθεί τέτοιες δυνάμεις, που δεν έχει νόημα να ελπίζεις σε πολλά. Άλλη μια φορά το έχω δει να συμβαίνει σε τέτοιο αγώνα. Κρίμα. R.I.P.
Δεν υπάρχει "επικίνδυνος" στο MotoGP. Ξεκολλήστε το μυαλό σας. Δεν είναι τέννις.
Κριμα το παλικαρι.
http://www.motogp.com/en/videos/2011...ace+Highlights
Εδώ φαίνεται κάπως καλύτερα. Αν βλέπω καλά, χάνει το μπροστινό τροχό στιγμιαία, πάει για low, παγιδεύεται χαμηλά, σχεδόν κάτω από τη μοτοσυκλέτα και τότε χάνει τον πίσω τροχό, το οποίο συνήθως καταλήγει σε high. Αλλά ο αναβάτης είναι πολύ χαμηλά και δεν το επιτρέπει στη μοτοσυκλέτα, η οποία εν τω μεταξύ ξαναβρίσκει πρόσφυση, αλλά αυτό το ένα δευτερόλεπτο που την έχασε ο πίσω τροχός ήταν αρκετό για να του κλείσει τελείως τη γραμμή (αντί να τον πετάξει από πάνω της) και να μη μπορέσει να επαναφέρει.
τέσπα ότι και να λέμε δεν τον φέρνει πίσω. κρίμα και πάλι για το παλικάρι.
ακούστηκε ότι κάτι έπαθε και έπεσε, λιποθύμησε, κάτι τέτοιο. άκουσα οτι ο Διατσίδης πάλι έδωσε ρεσιτάλ βλακείας στον σχολιασμό, ισχύει? από το motogp πάντως έλεγαν ότι όταν τον πήραν από την πίστα ανέκτησε τις αισθήσεις του αλλά τελικά δεν άντεξε μέσα στο νοσοκομείο της πίστας.
Για να φύγουμε λίγο από το τραγικό γεγονός....
άραγε τώρα ποιον θα πάρει η Γκρετσίνη? Θεωρούσα πολύ λάθος την επιλογή της HONDA να αφήσει ελεύθερο τον Ντοβιτσιόζο (και να πάει στην Yamaha Tech 3???? αλλά και που αλλού να πήγαινε?) και να κρατήσει τον Σιμονσέλι. Ειδικά μετά την φετινή χρονιά, που παρ όλα τα σκαμπανευάσματα που είχε, ο Dovi4 (ΠΑΟΚΙ μέχρι τέλους!) είχε μια πολύ καλή χρονιά ενώ ο Σιμονσέλι ήταν ακριβός το αντίθετο.
Για του χρόνου τελικά η Suzuki θα είναι με μια μηχανή? Θα επιστρέψει η Kawazaki? Η BMW θα μπει στα MotoGP αφήνοντας σιγά σιγά τα Superbike? Άντε να δούμε ξανά χιλιάρια!!
τον γιατρό που άκουσα , έλεγε ότι κάποια στιγμή βρήκε τις αισθήσεις του, αλλά δεν πρόλαβαν να του βγάλουν αρκετό αίμα από τον θώρακα ...ή κάτι τέτοιο
Εγώ απορώ πώς του βγήκε το κράνος. Αυτό το δέσιμο, το περαστό στα κρικάκια δεν ανοίγει με τίποτα.
το μόνο που πάει το μυαλό μου είναι να κόπηκε
ρε παιδιά στο κεφάλι τον βρήκε ο Ρόσσι με 200 χιλιόμετρα!!!! Δε θα βγει το κράνος? αφού δεν έφυγε το κεφάλι του πάλι καλά.. ο Εντγουαρτς τον βρήκε στο σώμα.Αν δείτε το κράνος σε κάποιο σημείο φαίνεται ότι είναι κομμένο το λουράκι από την μια πλευρά, δεν έχει ανοίξει.
Κοίτα, έχω τέτοιο κράνος και ξέρω, γι αυτό μου φαίνεται περίεργο έως αδύνατο να βγει το κράνος είτε ακόμη να ξηλωθεί το λουράκι.
Βέβαια, εντάξει, το είδα και εγώ το λουράκι που ανέμιζε, τώρα τι έγινε.....
δε κατάλαβα.. τι εννοείς. είναι αδύνατον να βγει ακόμη και με το σκηνικό που συνέβηκε?
Στο βίντεο φαίνεται πάντως να σερνεται το σώμα τελείως άψυχο, σαν κουκλα. Ανατριχιαστικό.
Ρε Ατροπε, κι εγω τετοιο κουμπωμα έχω στο κράνος αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξέρω, δε με έχουν πατήσει με 200 όπως λέει κι ο καρχαρίας.
Δεν το παίζω πολύξερος, αλλά απ' όσο ξέρω από το δικό μου κράνος και φαντάζομαι από τα πολύ καλύτερα των οδηγών, μου φαίνεται αδύνατον να βγει.
Εντάξει δε θα το βάλουμε στο x files το πως βγήκε, πιθανότατα θα κόπηκε. Δε το έκανε θέμα καθόλου ο Διατσίδης αν θυμάμαι όμως.
αυτό δε το είδε κανείς ή αδιαφορούμε για το μέλλον? :D
έχω 2 χρόνια να δω αγώνα με περιγραφή Διατσίδη και μπορώ να πω ότι μου έχει λείψει.. πνίγεται ακόμη με τα λόγια του? ωωω θεοι!! έκανα τρελά γέλια όταν πνιγόταν, ειδικά σε κάποιον αγώνα που είχε και τον Ντάλας (της Ελλάδος τα Παιδιά..).. απλά δε μπορώ να το ξεχάσω! καλύτερη περιγραφή ever!!! μισό αγώνα τον ακούγαμε να βήχει, αφού μιλούσε με πνιχτή/ψιλή φωνή και τον Ντάλας να του λέει "Πιες ένα νερό"!!!
αθάνατο !
Κόπηκε. Φαίνεται ξεκάθαρα στο replay. Πιθανότατα κόπηκε στη ρίζα του, γιατί από τη μια μεριά παραείναι μακρύ. Έχεις δίκιο ότι το συγκεκριμένο κούμπωμα (DD ring) δε "λύνεται" με κανέναν ακούσιο τρόπο. Αλλά ακόμα και τα λουράκια (όπως και το υπόλοιπο κράνος) έχουν κάποιες αντοχές. Δε μπορείς να περιμένεις να αντέξει τέτοιες δυνάμεις... Όλα πήγαν στραβά στο συγκεκριμένο περιστατικό. Αυτό είναι που μένει τελικά. Οτιδήποτε μπορούσε να πάει στραβά πήγε... :/
Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά ακούστηκε ότι ο Ρόσσι δήλωσε ότι δε θα ξανατρέξει.
ωχ.. και εγώ το διάβασα κάπου αυτό. μακάρι να μην ισχυει.. θα χάσει την μισή και παραπάνω αίγλη του το MotoGP αν λείπει ο Rossi.
και εγω αυτο ακουσα
θα το έκανε σε 1-2 χρόνια αλλά το γεγονός αυτό είναι καλή αφορμή.. κρίμα... πραγματικά κρίμα. ελπίζω να μη γαμηθεί περισσότερο η φάση. πάντως το "καλό" είναι ότι και με την απόσυρση του Capirossi και ίσως Edwards (καιρός δεν είναι?) θα μείνουν θέσεις κενές για νέα ταλέντα.
τουλάχιστον ένα χρόνο υπομονή ακόμη rossi, να προλάβουμε να τον δούμε σε πίστα από κοντά
Δεν ισχύει αυτό. Με τα ευρωπαικά μπουρδέλα που έμπλεξε, έτσι κι αλλιώς ανύπαρκτος ήταν :P
Το "αστείο" είναι ότι η τριάδα του ατυχήματος (Rossi, Edwards, Sic) ήταν οι "επικίνδυνοι" των αγώνων. Οι οδηγοί, τους οποίους όλοι, με νύχια και δόντια, προσπαθούσαν να τιθασεύσουν. Μάλλον με αυτό τα κατάφεραν. Αυτό είναι που θα καταστρέψει το MotoGP, όχι η φυγή του Rossi.
διαφωνώ, γιατί το ξέραμε οτι ο Rossi θα ήταν ανύπαρκτος φέτος λόγο Ducatti (φυσικά ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο από την 10 θέση/μέσω όρο ανά αγώνα) αλλά δεν θα ήταν στους 4 πρώτους σίγουρα. φυσικά η αλλαγή σε 1000άρια του χρόνου πάλι θα τον άφηνε πίσω να προσπαθεί να βελτιώσει την Ducatti αλλά και πάλι τον θες μέσα στη πίστα.
παράδειγμα, πέρυσι που τραυματίστηκε και έλειπε για μερικούς αγώνες δεν ήταν το ίδιο. κάτι έλειπε από την γραμμή εκκίνησης. τώρα σχετικά με το μπουρδέλο της ευρώπης λίγο πολύ τα ξέρεις.. ήθελε να τερματίσει την καριέρα στην Ιταλία, 19 χιλιάρικα του έδωσε η Ducatti, τσόνταρε και η Ferrari κάτι ψηλά από πίσω για να τον έχει στην Ιταλία και να προετοιμάζεται για F1 .. λίγο πολύ γνωστή ιστορία.
τώρα ο Σιμονσέλι οκ ήταν επικίνδυνος, ο Rossi ήταν περισσότερο παράτολμος, θρασύς και είχες τους λόγους σου να τον φοβάσαι, αλλά ο Edwards γιατί? Μόνος του έτρεχε, μόνος του έπεφτε.. :D
τραγικο ατυχημα - και πραγματικα με την γραμμη που πηρε δεν μπορουσαν να τον αποφυγουν με τπτ οι αλλοι 2...κανονικα εβγαινε προς τα εξω αφου επεσε...αλλα το κρατησε το μηχανακι....δεν ξερω
σιγουρα θα ξεχωριζε στο μελλον. ριπ