ε ναι οπότε πήγαν τα Σοβιετικά τανκς να τους μάθουν κομμουνισμό ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!
Printable View
ε ναι οπότε πήγαν τα Σοβιετικά τανκς να τους μάθουν κομμουνισμό ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!
Gia tous nazi pou mpainan apo ta sunora me tous praktores ths CIA?H gia aftous pou 8elanen na mpei h apelef8eromenh tous xwra h dhmokratikh pou apelef8ero8hke apo to zugo twn kommounistwn sto NATO?
A ok den hmouna sigouros an htan ouggaria h tsexoslovaika.Telos pantwn.To prwto isxuei kai stis 2 periptwseis.Ane3arthtws aftou,ok einai para polu omorfo na vlepw anarxikous na xrhsimopoioun ws antikommounistiko paradeigma kati pou xrhsimopoiousan oi amerikanoi ws antisovietikh propaganda.kai eis anwtera
μια κουβέντα θα πω γιατί βαριέμαι να συζητάω για τη σοβιετική ένωση στο ίντερνετ, είναι αστεία πεθαμενατζίδικη συζήτηση, ούτε γουστάρω να καγχάζω πάνω από το πτώμα των γραφειοκρατών γιατί αυτοί σώθηκαν, γίνανε αμπράμοβιτς και μαφία και πούτιν και οι υπόλοιποι γίναν καθαρίστριες στον ΗΣΑΠ και πουτάνες στα ελληνικά μπουρδέλα και το πτώμα είναι τελικά της μεγαλύτερης απόπειρας για την απελευθέρωση και χειραφέτηση της εργατικής τάξης και της κοινωνίας ολάκερης, της οκτωβριανής επανάστασης.πόιντ.
όμως, όπως όταν έχει πιάσει το σπίτι σου φωτιά και πας να το σβήσεις και σκας και παλεύεις γιατί είναι δικό σου δημιούργημα, το έχεις στολίσει, το πονάς, είναι βασική εγγύηση ότι η ζωή σου θα είναι καλύτερη και μπορεί να καεί τελικά αλλά εσύ μέχρι που θα καείς μαζί του γιατί σημαίνει πολλά αυτή η μάχη.
τις επαναστάσεις τις κάναν πάντα μάζες ανθρώπων ανώνυμων, φτωχών, αμόρφωτων που βάλαν το κεφάλι τους στον τορβά γιατί είδαν την ευκαιρία τους να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια, να κάνουν πολιτική με τις πράξεις τους, να πλάσουν μια κοινωνία για τις ανάγκες τους χωρίς χειραγώγηση και εκμετάλλευση, μια δικιά τους δημοκρατία ωραία σαν καμία και στον 20ο αιώνα μόνο εκατομμύρια πέθαναν γι'αυτό το σκοπό αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους.όταν λοιπόν η αρχηγική κλίκα της εσσδ αποφάσισε να κόψει και τα τελευταία δεσμά που τυπικά την κρατάγανε από τις μεγάλες μπίζνες, αυτές που κάνουν τώρα αυτά τα καθίκια τύπου γέλτσιν και πούτιν, όλοι πρώην άνθρωποι του μηχανισμού, τάχα φανατικά πιστοί στη σοβιετική πατρίδα, και οι τεράστιες μάζες της εσσδ είδαν με απάθεια το σπίτι τους να καίγεται και δεν κάναν τίποτα σχεδόν γι'αυτό, πάει να πει ότι δεν σήμαινε πλέον γι'αυτούς τίποτε και δε δίναν δίφραγκο.όχι να σκοτωθούν κιόλας.κι αυτό είναι το θλιβερό φινάλε.
ο οραματικός επίλογος είναι δεδομένος ε.μουνάκια ξαναρχόμαστε.
ε ρε βλάκα. 1ον αντικομουνιστές δεν ήταν οι Ούγγροι. 2ον και να ήταν αν δεν θέλουν κομμουνισμό πάει και τελείωσε πως να το κάνουμε; δεν μπορείς να τους το επιβάλεις με το ζόρι. αυτά βέβαια παθαίνει κάποιος που νομίζει ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια και ότι επειδή εμείς είμαστε βλάκες και δεν ξέρουμε θα μας τα μάθει με τα τανκς.
βλάκα άκου το the edge λέμε.
Mwre nai sxetika me to teleftaio 8a sumfwnhsw oti o kosmos eixe pesei se apa8eia.An 8ewreis oti 8eopoiw kapoion tote mallon den exeis diavasei kala tis 8eseis mou.Ap thn allh sxetika me to de tous kaigotane difrago.Eisai la8os.Mila me an8rwpous apo ekei na sou poune ti eixan kai ti exasan kai me ti mavro dakru klaine gi auta pou eixan kai exasan.Giati an 8i3oume to viotiko tous eipedo gi auto de mporei na pei kaneis tipota.
rage,pote eipa re malaka oti htan antikommounistes oi ouggroi.Sovarepsou kai diavase kalutera ti grafw.Egw lew oti anoigane ta sunora kai mpainane praktores ths CIA kai neonazi.Afto eipa an diafwneis pesto mou.Kai kanenas ouggrikos laos den kseshkw8hke sthn pleiopshfia tou giati de goustare ton "kommounismo".
To the edge to akousa.GAMAEI.8a to ksanakousw.
Kai telos pantwn gia th drash tou kommatos mou exei na pei kapoios kati telos pantwn?Peite twra sthn ousia sto shmera ti den exei kanei to KKE gia na prostatepsei tous ergazomenous kai na kerdisoun kiolas ki alla perissotera.Kai meta peite mou oti ta diavazw sto rizospasth kai lew malakies kai psemmata
μαλακία μου τώρα είδα τι έλεγες ακριβώς.
αλλά εσύ συνεχίζεις ότι άνοιγαν σύνορα σε ναζί (το '56!) και σε CIA και άρα τανκς! και να το έκαναν δλδ τι σε νοιάζει εσένα; εσύ κοίτα τα δικά σου σύνορα. επίσης ναι kanenas ouggrikos laos den kseshkw8hke sthn pleiopshfia tou giati de goustare ton "kommounismo". ξεσηκώθηκε γιατί δε γούσταρε σοβιετικούς
τέσπα τι συζητάμε τώρα για 60 χρόνια πριν. και σήμερα αρκετά ζωάδια είστε. δεν θέλω να σε πείσω γιατί ούτε όρεξη έχω, ούτε με νοιάζει κιόλας. ας μείνουμε στην προσβολές τότε:-)
Κάπου εδώ ψάχνω τη φωτογραφία από τοίχο σε δρόμο της Πράγας, όπου στον τοίχο έχουνε γράψει "Ξύπνα Λένιν, τρελάθηκαν!".
αντιλαμβάνεστε ποιοί είστε, πόσο χρονών είστε, και για ποιά πράγματα συζητάτε συγκριτικά με την βεβαιότητα της ορθότητος της γνώσης σας επί των θεμάτων αυτών;
μαλακία μας, δεν το ξανακάνουμε
Δεν είναι κακό να είσαι βέβαιος -ή σχεδόν βέβαιος- για μια πολιτική σου θέση, αρκεί να ξέρεις γιατί, να έχεις ψάξει πολύ και μη προκατειλημμένα και να είσαι σε θέση να τεκμηριώσεις εσωτερικά και εξωτερικά.
Αυτό φυσικά δεν ισχύει στην περίπτωση του χαρούμενου φίλου μας πρώτοι στα μαθήματα πρώτοι στον αγώνα γιατί είναι ένα ακόμα κατηχημένο πρόβατο.
αντιλαμβάνεστε ποιοί είστε,
Είμαστε αυτοί που είμαστε και περήφανοι γι' αυτό.
πόσο χρονών είστε,
Όσο δείχνουμε και όσο νιώθουμε.
για ποιά πράγματα συζητάτε συγκριτικά με την βεβαιότητα της ορθότητος της γνώσης σας επί των θεμάτων αυτών;
Συζητάμε σχετικά με το κατά πόσο το ΚΚΕ και οι Σοβιετικοί ήταν ή όχι τα ίδια σκατά με τους καπιταλιστές αντιπάλους τους και δε νομίζω ότι είσαι εσύ αρμόδιος να κρίνεις αν είμαστε αρκετά ώριμοι για μια τέτοια συζήτηση!
Κάνε κι εσυ επαναστάση χωρίς να φωνάζει η μαμά.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ενώ έχει σύρει τόσα στην ΕΕ κατέβηκε εκλογές; "Χτύπησε το σύστημα από μέσα" δεν πιάνεται, έχουμε βαρεθεί με την καραμέλα, δεν έχει αποφέρει τίποτα. Πάντως μπράβο είναι θαυμαστό το γεγονός ότι με τόσες διαγραφές ακόμα είστε στο 8%. Προσοχή στο ανταρσια μόνο πλέον (άλλο κακό κι αυτό).
Επίσης αποδεχθείτε ότι δεν είστε οι μόνοι αριστεροί. Θα ήταν πολύ πιο δυνατή η αριστερά αν ήταν ενωμένη. Στο σημείο που βρισκόμαστε οι διαφορές και η διάσπαση μας μάραναν.
Εμένανε αυτές είναι οι απορίες μου.
και γενικά ας μην πετάμε τη βλακεία που διαβάσαμε στην τελευταία athens voice, ας γίνεται κριτική οντόπικ και χωρίς εξυπνακισμούς.
α, ωραία, στο μεταξύ μέχρι και τις μικρές ειδήσεις προσπάθησα να διαβάσω, ελπίζοντας να βρω κάτι αστείο.:sad:
πω ρε πουστη.
OK o dythor mila peri antikeimenikothtas,o dragonlord gia kapoio logo peta ena ekswfullo rizospasth,as mou pei diavazontas afto pou leei malakies,o allos me leei ka8usterhmeno se ka8e tou post xwris na ton exw vrisei pou8ena,o midnight leei oti oi sovietikoi htan ta idia skata me tous kapitalistes kai petagetai kai o ksekarfwtos kai leei gia enothta aristeras(starxidia mas)
EINAI DUNATON NA MHN AGANAXTEI O KALKI RE MALAKES????
εγώ είμαι αυτός που σε λέει καθυστερημένο; ή εμένα δεν μου δίνεις καν σημασία;
esena lew.Toso polu exeis anagkh th shmasia mou?
ε νόμιζα πως δεν κάνω τίποτα.
αν αναρωτιέσαι πάντως γιατί το κάνω, είναι επειδή είσαι κνίτης!
OK dekton!XAXAXAXA
To the edge oso paei ginetai kalutero e
χα ακόμα είσαι στην φάση που νομίζεις ότι γίνεται καλύτερο.
είναι μέχρι να καταλάβεις ότι απλά δεν πάει παραπάνω!!!
ααα και που σαι αν έχεις κανά καινούργιο prog στα υπόψιν στείλε pm..
ti einai auto to the edge gia peite :P
SE fash power kai me plhktra kai etsi?
όχι power ή έστω λίγο, να μην το γαμάνε δλδ. επίσης όχι φάση παίζω 10 λεπτά σόλο γιατί έχω μικρό πουλί.
επίσης μη γαμάς το τόπικ κκε λες και πρόκειται να σταματήσουμε να σας κράζουμε :)
jack eternity X - the edge. progressive metal στα καλύτερα του!
wraia tsekarw asap thanks :grin:
βασικα μπορις κυριως για σενα και τον φαντομ παει το "πω ρε πουστη"
:thumbsup:
καααλα.
τώρα σοβαρά τα πιστεύετε αυτά; :fear:
Η' απλά ψαρώνετε επειδή γράφει καλά και αποπειράθηκε μια παρομοίωση που κάθεται όμορφα στο μυαλουδάκι ορισμένων, το οποίο έχει αλεθεί από την κυρίαρχη ιδεολογία και προπαγάνδα; Ναι, τι ωραία που τα εξηγεί όλα, ο Μαρξ ήταν ο καλοπροαίρετος σοφός προφήτης, και ο κακός Ένγκελς/Λένιν μετέτρεψε τη διαδασκαλία του σε δόγμα όπως ο Απόστολος Παύλος τη διδασκαλία του Χριστού. Πολύ όμορφη παπαριά, πράγματι. Ένα εύπεπτο περιτύλιγμα που κρύβει μέσα μια αντιδραστική μπούρδα επιπέδου καφενείου. Και τσιμπάνε όλοι. Μεταμοντέρνοι καιροί..
Θέλετε δηλαδή να κάτσω και να αναλύσω γιατί ο tyler-durden είναι κομπογιαννίτης που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ή θα παραδεχτείτε -οι σοβαροί τουλάχιστον- οτι κάνατε πλάκα και δεν πιστεύετε το παραμυθάκι;
Εγώ τουλάχιστον αυτή την παρομοίωση την είχα σκεφτεί και πριν και δεν έχω λόγους να την πάρω πίσω απ' τη στιγμή που απλά κράζεις.
Ποιους γαμησε μωρε; Στην τσαρικη οικογενεια ανηκω και μας γαμησε;
Περα απο αυτο δε νομιζω να καταλαβες τι σε ρωτησα. Λετε οχι στην ΕΕ, την κραζετε δηλαδη, τι λεμε τωρα. Γιατι κατεβαινετε ευρωεκλογες αφου δεν συμφωνει με την ιδεολογια σας; Και κοψε την ειρωνια, εγω ρωτησα γιατι δεν μου εχει απαντησει κανεις κνιτης, μηπως παρω καμια απαντηση, αλλα καλα μαλακιστηρια αποδεικνυεστε καθε φορα που παμε να πουμε οι αλλοι "οκ ας προσπαθησουμε να μιλησουμε". Αν υπαρχει κανονικη απαντηση θα θελα να την ακουσω. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο, ΟΚΕΗ;