μ' αρεσει, οπως και το Slauter Xstroyes, αλλα δεν ειναι τοσο φινα.
Printable View
μ' αρεσει, οπως και το Slauter Xstroyes, αλλα δεν ειναι τοσο φινα.
Ωραίες οι προτάσεις, αν και διαφωνώ με κάποιες επιλογές στα album.
Ξεχνάς όμως τους Powersurge και τις μπάντες που αναφέρθηκαν προηγουμένως όπως Vicious Rumors, Metal Church, Fifth Angel κτλ.
Άκου αυτό shora, αν σου αρέσει ψάξου παραπάνω.
(ειδικά τα τελευταία 50 δευτερόλεπτα)
Επίσης για κάτι έτσι όπως το θες, ειδικά αν θες καλές παραγωγές και λίγο πιο γνωστά πράγματα, άκου και Heir Apparent. Το μεν πρώτο το προτιμώ(tear down the walls :dfinger:), το 2o έχει μια απίστευτη φωνή από την άλλη(πχ άκου το crossing the border).
θα σας εκπληξω λεγοντας πως ειμαι κατοχος του graceful inheritance σε δισκο,και το θεωρω ως εναν απο του καλυτερους μεταλ δισκους που εχω ακουσει στην ζωη μου ως τωρα.το επομενο τους που παλι εχω,μου αρεσει και αυτο.
απο us metal εχω καποιους δισκους,που μου αρεσουν αρκετα.αυτοι ειναι
liege lorg-freedoms rise
liege lord-master control
ruffians-s/t lp
villain-s/t lp
vicious rumors-soldiers of the night
vicious rumors-digital dictator
savage grace-master of diguise
hittman-s/t
armored saint-march of the saint
anthrax-fistful of metal
demonax-s/t
roc lochner-s/t
γλυκα ακουσματακια,κυλαει ομορφα η ωρα ακουγοντας τα.
Κ πως αντέχεις ρε συ Άλεξ τα ψηλά φωνητικά του Graceful Inheritance πχ? Ή επίσης του Ample Destruction (είχες γράψει κάπου ότι σ αρέσει, αν θυμάμαι καλά?)
Απλή απορία ε ;-)
χμ,σε καθε κανονα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.
γενικα οταν τραγουδανε και δεν βαρανε κορωνες στους συγκεκριμενους δισκους,εχουν πολυ ομορφη χροια στην φωνη τους.
το graceful εχει πραγματικα πανεξυπνες συνθεσεις,ακομα και να τσιριζε μονιμως ο τραγουδιαρης παλι δεν θα εχανε.
:pink:
Reject, Roc Lochner (αυτο με την κοκκινη κιθαρα στο εξωφυλλο ε?) απεχει πολυ σε σχεση με τα αλλα της λιστας σου..πως το βλεπεις εσυ? Για πες και ποιο απο τα 2 L.Lord προτιμας?
Ra Pariah, να μου πεις εαν σου αρεσε το παρακατω οταν το ακουσεις
http://i2.ebayimg.com/03/i/001/36/07/eb48_1.JPG
γιαπ,αυτο ειναι γουομ.μελωδικο μεταλ.
επισης και το executioner-in the name of metal ειναι ομορφουλι
οi anthrax τι δουλεια εχουν ρε μογγολε?
ο πρωτος τους δισκος ειναι πιο κοντα στο παραδοσιακο μεταλ γαμω την παναγια σου.
συμφωνεις?
βασικα ο πρωτος τους ειναι μια μαλακια και μιση με εξαιρεση ντεθραιντερ/μεταλ θρασινγκ μαντ και λιγο πανικ
ara symfwneis me ton Alex.... :P
Sto asxeto, Ra Pariah kalytera na mhn eixes ballei ta ekswfylla sthn 1h selida....Oi misoi 8a fygoun gelwntas. Asxeto an exw autous tous diskous, asxeto an tous akouw syxna, opote blepw ta ekswfylla (p.x. Omen Battlecry) gelaw sto patwma. Eidika Twisted Tower Dire kai Age of mastery...
Μαλάκα, τί λες τώρα; Είσαι με τα καλά σου;
Γελάς και μ' αυτό;
http://www.mothermetal.com/images/an...onabsolute.jpg
Ένα μπράβο στο Reject εν προκειμένω δείχνει χαρακτήρα!
Guardian, το Enchanter μεγάλη δύναμη! :dfinger:
Edit: το Crystal Logic έχει υπάρξει το μακροβιότερο wallpaper στο pc μου. To T.T.Dire όταν το είχα πρωτοαντικρίσει, είχα πάει να κατουρηθώ από τη χαρά μου! Εντάξει, προσωπική γνώμη η δική μου, το ίδιο κι η δική σου, Sabbattack.
δε ξερω αν ειναι σινταρα (που μπορει και να ειναι) αλλα ναι γελαω και με αυτο.
ον τοπικ Riot ειπατε? βαριεμαι να ψαχνω πιο πισω.
Σοβαρά, τώρα απαντήστε μου ειλικρινά: βομβαρδίζεστε με σκατο-photoshop-ικά εξώφυλλα σε αναλογία 7/8 και σας ενοχλεί το Cities και το Jag Panzer; Εντάξει, το δεύτερο δεν το λες και υψηλή τέχνη, αλλά ρε πούστη μου T.T.D. και Cities είναι αρρηγώς συνδεδεμένα με τη λυρικότητα και την επικότητα του ήχου! Ξανά, εκφράζω τα πιστεύω μου.
Edit: ναι έχουμε πει για Riot. E, υπέρτατη γκρουπάρα με μέτρια, όμως, εξώφυλλα. :razz:
http://f.hatena.ne.jp/images/fotolif...0525215744.jpg
koita, sou ksanaeipa re sy Ra, allo an porwnomai me Omen, alla to gamhmeno to Battle Cry to zwgrafise o 12xronos anhpsios tous kserwgw.
mhn porwnesai me to poso gamaei enas diskos kai blepeis to ekswfyllo me allo mati. Sygkrinetai twra to Crystal Logic me ton PINAKA tou open the gates? Gelaei o kosmos re sy!
Καλά ρε τα Open the Gates και Deluge είναι σε επίπεδα Frazetta (δηλαδή ο ορισμός του KNEEL SUCKERS, XAXAXA!).
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο, εδώ πάω πάσο! Αλλά δεν παύει να είναι το μακροβιότερο wallpaper!!! :touched::touched::touched:
Edit: ναι, μ' αρέσει και το Nightbreaker εξώφυλλο! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
http://www.youtube.com/watch?v=fUvqI...aynext_from=PL
Τσέκαρε κι αυτό από Colorado: κάκτοι, σπιρούνια και η καλύτερη φωνή στιν ήχο! (εντάξει, μην πέσετε να με φάτε!!!)
Spoiler
Τί εννοείς;
οχι απλα επειδη ειπες "γκρουπαρα οι ραηοτ με μετρια εξωφυλλα"
απλα δεν αναφερθηκα στα εξωφυλλα.
Ε, με το Sabbattack είχαμε μικροδιαφωνιούλες, χι-χι!
Εννοείται ότι εγώ γουστάρω και τα εξωφυλλά τους!
Αν δεν έχεις τσεκάρει "Priviledge...", το κάνεις πριν μπούμε στην 9η Ιουνίου! :cool:
εχω ακουσει ολη τη δισκογραφια Riot.
εννοειται οτι θα σου αρεσαν τα εξωφυλλα!!!!!
έλεος με τα εξώφυλλα... σα να λες ότι ο γκίγκερ (π.χ.) έγραψε κακή μουσική :P
Λοιπόν, δεν κρύβω ότι χαίρομαι που υπήρξε ανταπόκριση για αυτό το thread (καλά για Ruthless και Guardian δεν αμφέβαλλα ποτέ ότι θα "χώνονταν"! :D).
H σκηνή για την οποία μιλάμε να ξέρετε ότι πρώτον έχει ένα λαμπρό παρελθόν, ένα σημαντικό παρόν και θέλω να πιστεύω ένα εξ ίσου σημαντικό μέλλον.
Οι πραγματικά άπειρες μπάντες συναρτήσει της πολύ μεγάλης ποιότητας σφυρηλάτουν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό, ικανό να σε συγκινήσει ανά πάσα στιγμή που θα τον χρειαστείς.
Τελευταίο post για σήμερα, καλό βράδυ από μένα!
http://www.youtube.com/watch?v=qJdOJXST8hI
Leather!!! :touched: (βλ. CHASTAIN)
ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
kala adionohth SKYLARA h Leather. Alysides kai anal-xi-lator
Ωραίο topic ,είναι καμπόσες οι δισκάρες που προσκυνώ
μερικές από αυτές που δεν είπατε και βρήσκοντε και εύκολα
Wild Dogs - s/t
Dr. Mastermind - s/t
Hexx - Under The spell
Griffin - Protecrors Of The Lair
Cirith Ungol - King Of The Dead
και καμπόσα πάμπολα άλλα.........
:dfinger:
ωραια. καμια 20αρια δισκους να κατεβασω ή ν βρω.
http://www.metal-archives.com/images/6/9/9/8/69987.jpg
kai OLA ta upoloipa.JDM porwsou.
sobara twra, auto to cd paizei na einai apo ta pio bareta pragmata pou exw akousei sth zwh mou. Mallon ftaiw egw h kati tetoio, alla tou edwsa 2 akroaseis me to zori. De 8ymamai kan poio periodiko to eixe balei dwro. Aparadektothta.
Pes mou oti milas gia tous mystic force?
sobara, nai
Den mporw na pistepsw oti an8rwpos pou tou aresei tetoiou eidous mousikh 8a elege aparadektous tous mystic force.Eisai sigouros oti les gi autous?Giati to man vs machine einai apo tous kaluterous prog diskous ever.Kai to sugekrimeno pou evala einai ep oxi diskos
auto einai ep alla exei 4 yperkomatares ap to Man vs. Machine kai kati diaskeues.
an ta 4 prwta komatia sou fainontai bareta, tote sabbattack exeis sobaro problhma.
pantws an eixes akousei oloklhrwmenh diskografia Mystic Force, 'h estw to teleutaio tous oloklhro, 8a katalabaines oti isopedwnoun to 90% apo auta pou exoun anafer8ei edw mesa. kai ta perissotera gamane mia xara.
euxaristw
ε ναι καπως ετσι...