έλα τώρα που τα ξέχασες..
Printable View
έλα τώρα που τα ξέχασες..
Γενικά από παρέα με ναριτες αποκόμισα μια στάση κάπως σαν να λέμε κομμουνιστική επανίδρυση, ταιριάζει και η ημερομηνία. Αλλά αυτά πριν από πενταετία. Από το κίνημα και δώθε τουλάχιστον στα φανερά, σε ανερέσεις και τέτοια, μόνο αριστερισμός.
Επίσης, μπορεί να φαντάζει ρομαντική μια "ΚΝΕ της ανατροπής" αλλά μην ξεχνάτε, παραμένουν κνίτες. Δηλαδή αναδεδειγμενοι από μια διαδικασία έντονης κομματοποίησης.
Τώρα, εγώ βλέπω ένα νέο αριστερό ρεύμα τελείως παλιό, και μάλιστα σε έντονη αμφισβήτιση του ρόλου του, ειδικά στο φοιτητικό χώρο, όπου χάνει όλο και περισότερα σχήματα. Άντε και του χρόνου δλδ.
pes kai to allo me tous Narites pasokous
Σότε αν δε βαριόμουν και να ψάξω θα πόστερνα 40 φωτόγραφιες με κώλους.
Πες ότι το έκανα και έτσι σε ειρωνεύτηκα και σου είπα εμμέσως ότι σε θεωρώ ψιλομαλάκα.
Είναι αλήθεια πως δεν γίνεται να λέει όποιος να 'ναι πως οι ΕΑΑΚ-ίτες είναι καθυστερημένοι. Να, τώρα θα το πω εγώ, και ο ικόνοκλαστ από κάτω δεν θα κάνει τίποτα, δεν θα αντιδράσει καν.
PS, H., σήμερα είχα μια λιγούρα άλλο πράγμα φίλε, χτύπησα μια σοκολάτα LACTA μαζί με τον καφέ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ.
απαιτώ σοβαρή απάντηση στο mpampi. έχετε να κάνετε σοβαρή κουβέντα εδώ μέσα κάτι μήνες. (και θέλω να χωθώ σαν πουτανίτσα να πετάξω τη μαλακία μου)
μπορείς να του πεις ότι δεν είμαστε αριστερισμός και να μας τη βγεις από την άλλη, να η ευκαιρία σου :!:
άνοιξε και ο σώτος διπλό μέτωπο. άντε.
To ΝΑΡ δεν είναι φοιτητική παράταξη. Δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς αλλά και να ήξερες θα έλεγες μαλακίες. Γιατί είσαι ψιλομαλάκας και είναι προτιμότερο να μιλάς για ένα απο τα τρία πράγματα που γνωρίζεις, ψιλομαλάκα: κώλοι, τσίπουρα και stoner, μείνε σ' αυτά.
συγγνώμη που δε σε ρώτησα πριν ποστάρω...
θα με συγχωρήσεις ποτέ; Πες μου όμως γιατί το έχω μεγάλο άγχος.
Θα μου πεις;
Please πες μου, πες μου, κλαψ, πες μου!!
ΠΕΣ ΜΟΥ!! :rsad:
Σκληρέ και άκαρδε! Μα τι σου έχω κάνει κι αξίζω τέτοια συμπεριφορά;
Α και που'σαι... ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα και μετά διάβασε αυτό που έγραψες φίλε μου μπαμπινιώτη
Tα ξαναδιάβασα και τα δύο, δύο σκέψεις μου ήρθαν στο μυαλό: πόσο ψιλομαλάκας είσαι, πόσο ΔΕ σε συγχωρώ.
Μια είναι η ώρα του μεγάλου service, ψιλομαλάκα. Η ώρα για...
http://narnet.gr/images/stories/nar_ekloges_09.gif
"σε 10 χρόνια Πασόκοι". Τώρα ΚΑΙ στις οθόνες σας.
δεν έχεις πλάκα πλέον...
φεύγω
αλλά πριν φύγω θέλω να αφιερώσω...
http://img29.imageshack.us/img29/3342/narekloges090.jpg
ναι αλλά δεν έχεις χιούμορ.
δεν ήταν αστείο.
αυτό είπα.
μην είσαι έτσι, καλό ήταν.
λέει την ιστορια τελικά.
ενα βημα πιο κοντα
http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1127845
Είμαστε σε κρίσιμη καμπή. Βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο, κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα. Όταν όμως το βλέπεις να παίρνει σάρκα και οστά ε είναι διαφορετικά.
Οπότε; Με το ΣΕΚ και την ΑΡΑΝ ή με το ΕΕΚ και την ΑΚ; Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή με ένα σοβαρό επαναστατικό μέτωπο; Έχει προοπτικές επικράτησης η φράξια; Δημιουργία φράξιας σε κόμμα/οργάνωση στην Ελλάδα σημαίνει διάσπαση;
Με εμάς ή με τους άλλους;
Mε τους άλλους ρε ξέπλυμα της ταξικής πάλης.
:pink:
σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές οι απαντήσεις μας πρέπει να είναι ξεκάθαρες. είσαι ΦΡΑΞΙΟΝΙΣΤΗΣ ΝΑΙ Ή ΟΥ;
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΔΗ
ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑ.
Κάτω τα χέρια από το σύλλογο ε.
σε ποιον απευθύνεσαι;
τώρα περίμενε μαγειρεύει ο αλέκος γλαρόσουπα
Και να σφάζεται η κάθε κομπλεξική αριστεροκυράτσα κι ο κάθε κασκολοφόρος αρχηγίσκος για το ποια είναι πιο επαναστάτρια και ποιανής η αριστερά είναι πιο ευρωπαϊκή; Ή έτσι για να την πούμε στον Καρατζαφύρερ;
Αυτή η μιζέρα σας τρώει ρε ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κάθε φορά που μαζεύεται κόσμος, αρχίζει η μίρλα.
ωπ να τη η συντροφάρα.
σύντροφος; moi;
Δεμπάτε καλά.
Ε δεν υποτίθεται ότι τά'χουν βρει ιδρυτικά στελέχη του ναρ με αλαβάνο; Έτσι λένε τα τελευταία κουσκούς στη μπιάτσα. Παίζει να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω ότι θα υπογράφουν και το κείμενο που θα δημοσιεύσει σε 5 μέρες.
Χμχμ ναι, από την άλλη είναι λογικό να παίζει ριάλιτι σε ένα μη συγκεντρωτικό κόμμα. Αν, πάντως, πάρουν πούλο οι ανανεωτικοί θα είναι αισθητά καλύτερα τα πράγματα. Συν ότι, ΑΝ καταφέρουμε να τον κάνουμε αμεσοδημοκρατικό και να περάσουν οι αποφάσεις στη βάση, λύνονται αυτόματα πολλά προβλήματα που δημιουργούνται από τάσεις-συνιστώσες-μπλαμπλαμπλα. Τέσπα, θα δείξει εντός του έτους πιθανότατα. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος για ενιαίο αντικαπιταλιστικό φορέα.
Βάζω ξυπνητήρι για όταν δημιουργηθεί αμεσοδημοκρατικό πολυσυμμετοχικό κόμμα. Μακάρι.
Απαισιόδοξος-μηδενιστής; Prove me wrong.