α ρε ζωναρι που θελει...
Printable View
Έχω ζήσει 3 χρόνια στην Ικαρία και είναι γεμάτη ιδιαιτερότητες. Για wild διακοπές σίγουρα δεν είναι, για χιποκαταστάσεις είναι λίγο αλλά πάλι εμένα αυτό δε μου κάνει και τόσο και βαριέμαι κι εγώ εύκολα. Το πλεονέκτημα του νησιού είναι η πολυμορφία και ποικιλία του. Οπότε το ιδανικό είναι να πας έχοντας όρεξη για περιπέτεια, να νοικιάσεις ένα αμάξι και να αρχίσεις να γυρίζεις. Από τον κυκλαδίτικου στιλ ξερότοπο της νοτιοανατολικής πλευράς, πηγαίνεις βόρεια για κατάφυτα καταπράσινα δάση, και μετά δυτικά για ερημικό τοπίο σαν φαρ ουέστ. Και καταλήγεις νότια στις Σεϋχέλλες(*), αλλά φροντίζεις να έχεις μαζί σου προμήθειες γιατί, μέχρι 5 χρόνια πριν που ήμουν εγώ, αυτοκίνητο δεν πήγαινε κοντά και αναγκαστικά με τα πόδια για ένα 20λεπτο.
Κατά τα άλλα, βρίσκεις ίσως τον πιο φιλόξενο αλλά σίγουρα τον πιο τεμπέλικο (με την καλή έννοια :P) κόσμο στο Αιγαίο, πολλά πανηγύρια και πολύ κρύα νερά, ακόμη και τον Αύγουστο.
Αν πάλι θες ξεσάλωμα, πήγαινε καλύτερα Ίο.
*
http://img256.imageshack.us/img256/9672/ik1.jpg
edit:
Α, και btw στις 22 φεύγω για εκεί να ξαναδώ τα παλιά λημέρια 8)
Αυτή είναι η παραλία που παρκάρεις το αμάξι, κάνεις κατάβαση από κάτι κατσικόδρομους με τα πόδια έχοντας στην άκρη του μυαλού σου το beach bar που έγραφε η πινακίδα στο δρόμο ότι υπάρχει κάτω, αλλά στο τέλος διαπιστώνεις ότι υπήρχε μόνο μια γριούλα με ένα ψυγειάκι με κοκακόλες και ένα χαρτονάκι που γράφει μπητσ μπαρ;
Εχει και ενα πολυ δυνατο τουρνουα σκακιου καθε καλοκαιρι και παει κοσμος αρκετος. Θα θελα να παω καποια στιγμη.
Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείτε ξεσαλωτικές διακοπές. Αν θέλω ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠΑΚΙ κάθε βράδυ, μένω και στην Αθήνα, non;
Από 'κει και πέρα οι καλές διακοπές για 'μένα εξαρτώνται κυρίως από
α) την παρέα
β) το αν έχει κάτι αξιοσημείωτο να δεις το νησί
γ) τις παραλίες και
δ) τον κόσμο, ποιότητα και φυσικά ποσότητα (να μην είναι πήχτρα ούτε εμείς κι ο κούκος)
Η Ικαρία μου τα παρείχε όλα εκτός από το β, μάλλον επειδή δεν είχαμε αμάξι μαζί. Ε tough luck αλλά τις γκρίνιες τύπου "δεν είχα τίποτα να κάνω" τις βρίσκω λίγο γκρινιάζουμε για να γκρινιάξουμε. Ε τι ήθελες ρε μάνα μου, σκούμπα ντάιβινγκ;
mindfuck.
εξαιρετικό νησί, πολύ όμορφο και σε drone ρυθμούς. τα πανηγύρια πλάκα έχουν, αλλά μάλλον οι χίππηδες έχουν γαμήσει λίγο το σύμπαν. + σερβίρουν παντού μπισκοτογλυκό και λεμονίτες ΙΚΑΡΙΑ, θέλω δέκα καφάσια τώρα.
http://img18.imageshack.us/img18/1872/dscn0229vwx.jpg
|
|
|
\ /
http://3.bp.blogspot.com/_4ZiEtxV18P...0/DSCN5095.JPG
Φιξξξερ εγω που ειμαι επισης λιαν ελιτιστης και δεν ανεχομαι την πλεμπα εχω κανει τις καλυτερες διακοπες της ζωης μου στην ικαρια, οποτε δυναμαι να υποθεσω οτι απλα μαζευτηκε πολυς κοσμος, το πηραν γραμμη και οι ντοπιοι και εγινε τελειως σκατα η φαση. πολυ κριμα.
υ.γ.: καλως σας βρηκα!
Ναι μωρε οκ, απλα ο Λοκι δεν ειναι βλακας.
xαχαχαχ, touché
διαβασα τι γραψατε στην αρχη και φοβήθηκα μήπως ξενερωσω.
γύρισα μαλάκας με το νησί.
ήταν γαμώ(είχαμε αμάξι)
ήταν πιπεράτο.
Ξέρω ότι σας νοιάζει πολύ, γι' αυτό θα σας πω ότι η Ικαρία είναι απίστευτη, ξαναπήγα φέτος. Απλά κλασικά καλά είναι να αποφύγει κανείς να πάει όταν γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ στο νησί. Όπως παντού. Κατά τα άλλα γάμησε γιατί τα πάντα είναι οικονομικά (διαμονή, φαΐ, ποτό, καφέδες, όλα τεσπα) και γιατί είναι μικρό νησάκι ήσυχο και χαλαρώνεις ρε γαμώτο. Αλλά χρειάζεται αυτοκίνητο.
Αυτά, βαριόμουν και μπήκα να προμοτάρω τους γείτονές μου. Ικαριώτες δλδ.
Όχι ακριβώς αλλά μένω στο γειτονικό νησί της Ικαρίας, το πιο πανεμορφότερο του Αιγαίου όλου, τη Σάμο καλέ!
Ευθυμήσαμε.
Χαίρομαι!
χαχα
χαχαχαχα
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧωΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧω
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧωΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧωΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
εδω που τα λεμε βεβαια, η σαμος εχει φοβερη φυση!
Χαχαχα. Χαχα. Χα.
?
Χίππιδες έχει μόνο η οδός μεσσολογγίου και τα λάιβ των Locomondo. Όποιος γνωρίζει που αλλού μπορώ να τους συναντήσω ας με βοηθήσει.
:moutza:
μη τα μπλέκεις, η μεσολογγίου έχει καθυστερημένους και τα λάηβ των λοκομόντο κακόγουστους. αλλού να αναζητηθούν οι χίππηδες!
δεν με βοηθάς! χίππι είσαι οταν τη βρίσκεις εναλλακτικά, φοράς τζίβες και καπνίζεις τρελόχορτο ;
Τα μπέρδεψες. Πρέπει να καπνίζεις εναλλακτικά, να φοράς τρελόχορτο και να βρίσκεις τζίβες.
εσύ πως τα ξέρεις όλα αυτά ; πήγες ικαρία ;
Γαυδος.μονο χιππηδες.
.
δεν είναι αστείο εικονοκλάστη
είναι τραγελαφικό κύριε!
εντωμεταξύ νιώθω τέτοια ανακούφιση στην αθήνα πλάι στους μίζερους, φωνακλάδες, αγχωμένους, αγχωτικούς, πανικόβλητους, τσιτωμένους, καταθλιπτικούς, νευρωτικούς, άπλυτους, κακοξυπνημένους, κακοκοιμισμένους, κακογαμημένους, σεβνταλήδες, μερακλήδες, παραλήδες, χαμάληδες, δεξιούς, σοσιαλιστάς αστούς -
μια ανακούφιση λοιπόν. στους χίππιζ πλάι μόνο πανικός!
Λόκι πάρε, πρίν πάρει κανέναν ο διάολος..
http://theherbalchronicles.blogspot.com/
οργανωμενο δε μπαιζει δηλαδης?
ή δωματια ή φυλακή?
οι δρομοι πως ειναι στο νησι (γιατι ειμαι λιγο χαρος)?
Παίζει ένα οργανωμένο, ψιλοπαράνομο μάλλον, στον αρμενιστή αν θυμάμαι καλά. Δωμάτια θα βρείς παντού. Οι δρόμοι είναι κομπλέ.
Μμμ τους δρόμους δεν τους λες πολύ κομπλέ. Πολύ στενοί, ανηφορικοί και με μεγάλη κλίση, ανύπαρκτος φωτισμός και δεν υπάρχουν και μπάρες πουθενά. Πολύ χειρότεροι από συνηθισμένους δρόμους νησιού.
Προς Άγιο Κήρυκο πχ πριν κάποια χρόνια δε θα έπρεπε να επιχειρήσεις για κανένα λόγο να πας, αλλά λένε ότι το έργο ολοκληρώθηκε επιτέλους (πρέπει να τραβούσε γύρω στα 10 χρόνια) και ότι ο δρόμος είναι οκ τώρα. Πέρσι που ξαναπήγα Ικαρία δεν πήγα Άγιο Κήρυκο οπότε δεν ξέρω. Για Μαγγανίτη επίσης ο δρόμος είναι προβληματικός. Οι μόνοι πιο νορμαλ δρόμοι είναι από Αρμενιστή για Ράχες, βέβαια κλασσικά στενοί, αφώτιστοι, κλίση γάμησέ τα, αλλά νομίζω ότι θα δυσκολευτείς κυρίως αν έχεις μηχανάκι. Με αυτοκίνητο δε θα έχεις πρόβλημα. Α και Αρμενιστή - Εύδηλο είναι αρκετά καλός ο δρόμος.
Μη πάτε στο μπουρδέλο τους λέμε. Πάτε Αλόννησο να δείτε την υγειά σας.
ρίξτε ένα πμ όταν σταματήσουν να πηγαίνουν όλοι αυτοί εδώ οι τύποι, να δω και γιατί έχει ψαρώσει τόσος κόσμος με το συγκεκριμένο νησί
@πήξις: Ααχαχαχα όχι ρε. Δε λέω ότι είναι και θάνατος. Απλά είναι χειρότεροι από συνηθισμένους δρόμους νησιών, αυτό. Λίγη παραπάνω προσοχή θέλουν λόγω παντελούς απουσίας φωτισμού κυρίως.
Ο "νεοχιπισμός" (λολ) είναι έντονος τον Αύγουστο. Εγώ πάω σχεδόν κάθε χρόνο αρχές - μέσα Ιούλη και είναι μια χαρά.
poso eukolo einai na tin kanoume gia kana allo kontino nisaki apo kei an barethoume ti zwi mas?