ΝΟΟΥ
ντοντ γκόου.. πλιζ
στέη φορ μι!
Printable View
ΝΟΟΥ
ντοντ γκόου.. πλιζ
στέη φορ μι!
Boro na to sunexiso olo to apogeuma, alla me tetoia asteia de me voithas. Vres sou eipa ki allous.
χι ντοντ γκιβ ε νταμ αμπάουτ μι:(
άημ λίβινγκ νάου
νόου δατ άη γουίλ μπι θίνκινγκ οφ γιου
φέαρ γουέλ φίξα
ααα!καλη φαση,ετσι και αλλιως ειναι της πουτσας το χωριο μου.εχω να πατησω 12 χρονια.
εγω που δεν ειμαι των κατασκευων,αλλα μονο των καταστροφων,θα προσγειωσω ενα τζαμπο στον καραφλοδιαδρομο σου,τιμης ενεκεν της 9/11.
να σε δω σε φερετρο με την αστεροεσσα και η πλακα να γραφει "we will always remember" και τι στον κοσμο..
:offtopic:
έλα άστα αυτά
εγώ πρέπει να φύγω όμως.. δουλειές κέντρο.. μάη λαηφ... σακς?!?
μάλλον
*2 god damn kudos* @ fix
Loipon tin alli vdomada AC/DC Athina, tin epomeni mera Clapton sto Londino kai 31/5 Skynyrd pali Londino .
1 mina meta pali Londino gia AC/DC sto Wembley kai kapakia tin alli mera Neil Young.
Kai teli Iouliou Wacken gia Running Wild ousiastika se syndyasmo me tsarka Berolino.
MLR
Το πρόγραμμα μου για σήμερα ήταν εταιρεία-μέχρι τις-3.30, γραφείο, άλλη-εταιρεία-από-τις-6-μέχρι-όσο-πάει, αλλά γύρω στις 3.30 άκουσα το μαγικό "μην έρθεις, δε χρειάζεται" και τώρα κάθομαι αναπαυτικά στην καρέκλα των 42 ευρώ ΙΚΕΑ μου και πίνω ένα μπυρόνι. MLR.
Αμοιβαιοτητα, καλα γραπτα, απωλεια αγχους, αισιοδοξια και καλοκαιρι στο νησι ρε.
MLR.
hahahaha gelaw me to tag.
mls
αχαχα δεν ξέρω για σας αλλά εγώ λύθηκα με αγγλικά ποστς φίξξερ. ή φίξξξερ. my lol rolls.
ήρθα στη δουλειά στις 8. Σχόλασα πριν 10'. Περιμένω να έρθουν να με πάρουν με το αμάξι για να πάω να πάρω τους 3 τόμους Runaways από την Σπηλιά των Κόμικς, να φάω κανα 80άρι ευρώ στο Μετρόπολις και μετά να πάω σπίτι να λιώσω στο Λοστ.
MLR. \m/
είναι παρασκευή
η ζωή είναι ωραία 8)
Την Κυριακή θα την περάσω στην Αθήνα. MLR.
Amnesiac η έδρα σου που είναι? Εκλεισα τικετσ για Brutal Assault Τσεχια και το βραδυ θα κλείσω για Bolt Thrower Γερμανία. Μετά από τόσα χρόνια υπαρξης θα πάω διακοπές. Επίσης θα πάω και Κρήτη μια βδομάδα
MLR:headbang:
Η έδρα μου είναι η Φωκ. Νέγρη αλλά παίζω συνέχεια εκτός έδρας.
Είσαι το ΡΕΜΑΛΙ της Φωκ. Νέγρη?
Μπαλλαδόρος και εραστής κεντρικών προαστίων.
Επιστρέφω Αθήνα και από Δευτέρα αν όλα πάνε καλά παίρνω άδεια διαρκείας για διάβασμα και θα κάνω καιρό να ξαναδώ τη Μεταλάρισα. MLR.
σε ένα 4ωρο ξεκινάω κ εγώ για κάτω
MLR
νταξει,
δουλευα απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 7μιση το πρωι.
αν γυρισω να πω τι εκανα σημερα,θα πεσει ολο το φορουμ απο τα γελια.πολυ απλα,αν δεν με απολυσουν σημερα παει να πει πως εχουν απιστευτη αναγκη απο μπαρμαν.μαι λαιφ ροκς,αλλα ρε φιλε αν παω με αυτους τους ρυθμους η απολυτη καταστροφη μου δεν ειναι μακρυα.
Ηπιες μόνος σου όλη την κάβα? κερασες όλες τισ γκόμενες? πες τι εκανες. βαριεμαι :-|
έβγαλε εισιτήριο για ac/dc
ξυπνησε απο τις 11 ενω κοιμηθηκε 8!!!
δεν κοιμηθηκα.αχαχαχα!
την επεσα στην γκομενα του αφεντικου(χωρις να το ξερω οτι ειναι γκομενα του),και στο καπακι ο αλλος ο μπαρμαν ενω εψηνε μια τυπισσα,δηλωσα ερωτευμενος μαζι της,παρατησα την δουλεια μου,βγηκα εξω και την πηρα και εφυγα.
πιστευω οτι μια απολυση την εχω σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα.
αν περασει κανεις απο θεσσ,ελατε,κερανω σφηνακια οσο ειναι νωρις.
η απόλυση μάλλον θα είναι το λιγότερο :P
οι νονοι της νυχτασ θα σε φανε λαχανο. respect
ας με φανε ρε,χαλαλι.
ενα χαμενο κορμι λιγοτερο.
εντω μεταξυ ιμπιουρ χθες βριστηκα με αυτην που γνωρισες,ξερεις ποια.με τρακαρε με μια γκομενα και την τρακαρα με γκομενο.
αυτα ειναι ζευγαρια.χαοτικες σχεσεις.
υγ-χθες ενα ζευγαρακι εκανε το λαθος να κατσει στο μπαρ,για ενα ποτο.τους εκανα πουτανα,ο ενας κουβαλουσε τον αλλο.δεν τους ηξερα.
ελατε,εσας συγκεκριμενα σας περιμενει τηλεφωνακι και κλωτσομπουνια στον αλεκο μετα.
θα σου βγει ξυνο αζορ.μην πας να γαμησεις δωρεαν,δεν σου παει.κατσε εκει με τις πληρωτεες επι την εμφανισει που εχεις παρει το κολλαει...