μαρέσει που ρωτάς:)
Printable View
μαρέσει που ρωτάς:)
λέω να της κάνω κόμεντ συμπαράστασης σε στύλ ''πέστα'' και τέτοια.
@μίτσμαν-θα της έλεγα να γραφτεί, αλλά αν διαβάσει τι γράφουν κάποια ανθελληνικά ΚΑΘΙΚΙΑ του στυλ μίντναϊτ θα φρίξει. άς την προστατέψω.
βασικα σορυ αλλα βαριεμαι οποτε δε θα τιν κανω ποροτικη ιστορια
ειναι μωρε εμνα κανις το ξερω απο μικρο
ειναι μιας φιλης μου. ο αδεφος της κολλητος
(αντε συνδιαστε ποια ειναι χαχαχαχα)
με το σκυλι αυτο ακομα απο την πατρα ετρεχε και του εκανα τακλιν κιετσ
αλλα σταρχιδια του ολο αγκαλιες και τετοια ηταν
οποτε κλασικα παω μαλακες να το χαιζεψω. καθοταν σε ενα μαξιλαρι. το χαιδευω 20 σεκοντ
ξαφνικα βαραει επιληψια τρελη ρε
αρχιζει να μου δειχνει τα ουλα του και τα δοντια του. εγω ημουν καθιστος διπλα του. οπα λεω τι σκατα το βαρεσε
σηκωνομαι με μια μικρη καθυστερηση
και με το που σηκωνομαι μαλακα αρχιζει να γρυλιζει τρελα και να θελει να χυμιξει, να σηκωνεται στον αερα κιετς μιλαμε τερμινατορικη φαση
εγω κολησα γιατι παρολο που ηταν ενα μπουκετο(το κατεχω οτι τα σκηλια αν φανε μπουκετο στη μουρη ειναι ντεντ και εχω και σιδερνεια γροθια)
δε φοβηθηκα αλλα το σκυλι αυτο ειναι ιερο για την οικογενεια. δε θελω να πω ακραια πορωτικα αλλα αν το βαραγα θα με μισουσε ο ντουνιας
τεσπα ολοι νομιζαν οτι ο φρεντυ παιζει
και ξαφνικα τον βλεπουν να κανει σα λυσαμενος. ερχεται γρηγορα η κατερινα και το πιανει μαλακα αγγαλια
ενα σας λεω δε μπορουσε να το κρατησει.ειχε τρελαθει
επρπε να δειτε στιγμυοτυπο να το εχει στην αγκαλια της και το κεφαλι του να εχει πεταχτει και να κοιτα σ εμενα και να γρυλιζει με μισος
μιλαμε μεγαλο επος
και μιλαμε για σκυλι φιλικοτατο που συγουθρα το εχω χαιζεψει πιο πολυ απο αρκετες γκομενες που εχω γαμησει
μεγαληπορωση
πραγματικα με θαυμαζω που δε το μπουκετωσα
αλλα βασικα επρπε να το δειτε
axaxaxa theos kiesu ki o skulos. :rofl:
http://www.europeword.com/images/nor...egian_Flag.gif
über alles!
Τώρα και στη
http://www.fontshop.com/images/featu...ro_blue_lg.gif
http://www.epikairo.gr/wp-content/up...b1-300x241.jpg
http://i27.tinypic.com/4rpxds.jpg
Κομματάρα και χάος σε σχέση με την υπόλοιπη σαπίλα!
Εσθονια το καλυτερο κομματι με διαφορα.
Νορβηγια αδιαφορο και βαρετο.
Σακης ηταν για πενταδα, αλλα και η εβδομη λογικη ακουγεται, περισσοτερη ενεργεια παντως απο ολους ειχε.
Ακουσα καμια δεκαρια συνολο, τα περισσοτερα μαλακιες μου φανηκαν.
Μπερνι, ρε μλκ, νομιζα οτι το ποστ σου μιλουσε για γκομενα η οποια ηταν σκυλι. Το καταλαβα εκει που εγραψες οτι αρχισε να γρυλιζει. Δηλαδη νομιζα οτι ηταν αδερφη φιλου σου την οποια χαιδευες για 20 σεκοντζ και μετα εφαγε φλασια αυτη. Σουρρεαλ. Επισης, η φραση που εγραψε η ΧΑΒΟΚ για post of the day νομιζα οτι αναφεροταν στη γκομενα, γιατι πρωτα την ειδα γραμμενη σε εκεινο το τοπικ, και νομιζα οτι την εχεις χαζεψει, αλλα οχι γαμησει. Πω παω για υπνο.
Πωωωω και σε αφησα να κοιμηθεις κιολας χωρις να κανω ποστ. Ενταξει, καταλαβα, η κατασταση ειναι επειγουσα.
Πλακα-πλακα, κι εγω οταν πρωτοσκαναρισα ποστ μπερνι πηγα κατ'ευθειαν στο ζουμι της υποθεσης και νομιζα οτι αυτα που εκανε το σκυλι τα εκανε η γκομενα. Χαχαχαχα,τελειο ηταν ετσι.
Στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον όμορφο Λευκονορβηγό που πήρε εκδίκηση για τον Koldun.
Επίσης, ΛΟΛ καταστάσεις με την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν, που αποφάσισαν να μαλώσουν για το Ναγκόρνο-Καραμπάχ στη Γιουροβίζιον. Δηλαδή μάλλον η Αρμενία το αποφάσισε, αλλά το Αζερμπαϊτζάν ψάρωσε και, εδώ που τα λέμε, got pwned, με την Αρμενία και να ελέγχει τα εδάφη και να κάνει πουστιά δείχνοντας κατά την ανακοίνωση της βαθμολογίας πικ του μνημείου που αφαιρέθηκε από το βιντεάκι της μετά από απαίτηση του Αζερμπαϊτζάν. Το Αζερμπαϊτζάν, βέβαια, πήρε καλή θέση, οπότε όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία!!
εσθονια και ρουμανια ψηφιζω για γκομενες. αζερμπαιτζαν σκυλι τρελο.οχι σαν του μπερνι ομως. το καλυτερο τραγουδι ειναι της νορβηγιας και χαιρομαι που βγηκε απ οτι λετε. ο μαλακας ο δικος μας καλυτερα να ψοφαγε.αλλα οκ. ισχυει για τους περισσοτερους εκει μεσα. ειχε κανα δυο καλα ακομα αλλα οκ.
Και η Ρουμάνα (κουράγιο) ωραία ήταν, αλλά όχι και σκυλί η Αζέρα. Δλδ έλεος.
Από κομμάτια ξέχασα να αναφέρω ότι μ' άρεσε αρκετά και της Κροατίας, αν και από μία φορά τα άκουσα όλα (πλην του δικού μας εννοείται και του Λευκονορβηγού).
γυρναω σπιτι-βλεπω το τελος της ψηφοφοριας και αρχιζω στις παναγιες την τουρκαλα που με κουβαδιασε στο στοιχημα
αλλα γυρναω στο extra channel και πετυχαινω καμπουρη που ειχει εκπομπη αντιγιουροβιζιον με μεγαλη νικητρια εφη σαρρη:dfinger:
και επνιξες τον πονο του στοιχηματος με το καταλληλο ασμα.
τι ειχαμε,τι χασαμε.ψωλεω σε ξεχασαμε.
Εσθονία η καλύτερη, πράγματι!
Να πούμε επίσης ότι τα Εσθονικά θυμίζουν πολύ τα Νορβηγικά, έτσι; Δηλαδή τεράστια συγκίνηση! Είχα καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα μια περίοδο που με βομβάρδιζαν με κάτι promo εσθονικών metal συγκροτημάτων.
Ta Es8onika 8umizoun polu Filandika, toso sthn profora oso kai sthn suntaksh.
Inside info apo filo pou ezhse 7 xronia Filandia.
malaka ti diavazeis?
sto sport24 itan re ti na kanw..to eida kai mpika
να θυμίσω εδώ την πάγια θέση μου πως όποιος βλέπει αυτό το πράγμα είναι χμμμ...
άξιος της μοίρας του (δεν δέχομαι αντίλογο επ' αυτού)
και να σας συγχαρώ που ανήκετε στο 85-90% των Ελλήνων που το παρακολούθησαν
άντε και κατοστάρα του χρόνου
ε θείο δεν είναι τίμιο το παιχνίδι σου.
"Βασικά είστε μαλακες, αλλα δε σας λεω γιατί και ούτε θα μου πείτε οτι δεν είστε γιατι δε θα σας ακούσω"
καλα τα λεει ο πωλ και ας ακουει(ουμε πλεον) το γιουροβιζιον ροκ των γουοτερμπους.
5 σελιδες συζητηση για αρχιδιες.αυτοι ειστε.χαρντ κοκ χαλι-λουια.
μα τι είπε που δεν αντιλαμβανεται ο μεσος χρήστης? Είπε καμια φοβερή κουβέντα?
΄Η νομίζεις είσαι ο μόνος μαζί με τον παυλο που κατανοείτε ότι ο διαγωνισμός ειναι τζιτιπί, και ότι ο κοσμος πλερώνει λφτα για να γίνει κι οτι δεν ειναι τεχν η και ξερω γω τι αλλο.
Ας σοβαρευτούμε λίγο, υπαρχει κι οχαβαλες της υπόθεσης.
Αμα ήταν ετσι δε θα βλέπαμε ούτε καν και το Μουντιαλ της ΝΤΟΠΑΣ.
Και το ελληνικό πρωτάθλημα της ΒΡΩΜΑΣ.
Τι θες να λεω "θα με πλακωνε η δικιά μου αμα δε το βλεπα"
"το βλέπαν κατι φιλαράκια που είχα καιρό να τους δω"?
Πω δεν εχω με ποιον ν'αρπαχτω μεσημεριάτικα και βουαλά σας βρήκα.
ποιος χαβαλες ρε,χαβαλε εχει η σαρρη.
αυτα ειναι ψοφια τελειως.στραβωει η μασελα απο το χασμουρητο.και να ακουω τον κωσταλα να μιλαει μου τσακιζει το νευρικο συστημα,μετα θελω λη ντοριαν απο το δευτερο ναπαλμ ντεθ για να στρωσω χαρακτηρα.
και περα απο την αστεια πλευρα,δεν μπορω να κατσω να δω μια μαλακια για την οποια:
a)θανατωθηκαν 10 χιλιαδες αδεσποτα για να μην θιξουν την κωλοτρυπιδα του καθε φλωρου-σακη
β)ξοδευτηκαν 100 εκ ευρω ενω θα μπορουσαν ανετα να δωθουν καπου αλλου πχ σε εμενα καμια 3-4 για να φτιαξω την ζωη μου και την δισκοθηκη μου.
λεφτα στους πανκς,και οχι στα μουσικα τανκς.
λεφτα στους πανξ=οξυμορο
ας τα δωσουν και ας τα φαμε και στραγαλια/ας τα πιουμε και γκαζοζες.γλου γλου γλου
καταρχάς DoPa τα είπα πέρσι και με χειρότερες εκφράσεις για το ποιόν σας
και κατά 2ον, μπήκα στον κόπο να εξηγήσω τα αυτονόητα περί λίνκιν παρκ
δεν θα επιχειρηματολογώ για κάθε μαλακία που σας δέρνει ;)
φιλαρακι ρεγκιουλαρ πωλ εχουμε καταλαβει τι ελιτιστικο κουναβι εισαι.
να πας να κανεις εσυ την δικια σου γιουροβιζιον με λαστ ντραιβ,γουοτερμπους και αντερτοοουνς.
εμεις θελουμε να δουμε μπουτια και να ακουσουμε καλογυαλισμενες παραγωγες.τι να κανουμε,ειμαστε ρηχοι.δεν μπορουμε να πιασουμε το μουσικο αικιου σου.
πλακα πλακα εχετε σιαξει κατι ωραιες συλλογες αλα γιουροβιζιον
εσυ νομιζω μια πανκικη και ο 11νθ μια μεταλλικη
και ο ταμαγκοθι μια εθνικ (?) παλιοτερα
θα κανω κι εγω καμια στονερ ή γκαραζ ή ό,τι μου ρθει
(εννοω με μπαντες απο ολον τον χαρτη)
λόγος για να δείς γιουροβίζιον
εγω παντως την ωρα που εδειχνε την γιουροβιζιον προσπαθουσα να ψησω γκομενακι στην παραλια με αποτυχημενο οπως παντα αποτελεσμα :dfinger:
Vsk oso malakia einai na porwnesai me thn eurovision allo toso einai na to paizeis oti eisai anwteros apo ayth kai tous an8rwpous pou thn vlepoun.
Einai apo tis liges paparies pou exei epinohsei o eyrwpaikos an8rwpos gt ksodeyoume ta kerata mas gia na deiksoume oti mas teleiwsan ola ta provlhmata kai mas emeine h eurovision. Alla san idea den einai kako. Mousikh, diorganwsoules ktl ktl.
Pio aksiopreph ta pramata apo persy pantws. E tou azerbaijan kai ths tourkias 8a kanoun 8raysh twra pou erxetai to kalokairi. Ths Norvhgias kalytero apo ta ypoloipa alla ligo sthmeno mou fanhke. Kai pou vghke me tetoia diafora enw dn htan kati extraordinary kai to olo styl pou poulage o norvhgos (o harry potter pou oles oi 14xrones 8eloun).
ποιόν μας. Και είμαστε οι?
σορρυ, αλλα δε θα κατσω να ψαξω τα περσινά σου επιχειρήματα για καθε μαλακία που μας δερνει.Απλά πες οτι δεν εχεις χρόνο.
λινκιν παρκ=?
Μοιάζει σα να χεις φτιαξει μια ταμπέλα με ζώα τα οποία πανε μύκονο, ακούνε γιουροβίζιον, πορώνονται με λίνκιν παρκ και δε φορανε σταράκια.
Ο μόνος λόγος που ήθελα να ακούσω κατι παραπάνω απο σενα είναι ότι απο αλλα τόπικς εχω καταλαβει οτι δεν είσαι καννιβαλος.
@ Reject: Τώρα τι να κανουμε χαβαλε κανουμε με τη σαρρη, αλλα είμαστε τόσο γαμάουα που τα καταφερνουμε να κανουμε και με γιουροβίζιον.
Καταμέτρηση σε φοιτητικές εκλογές 2006 και 2005:
Αντί να φωναζουμε για καποια παραταξη είμασταν μεσα στο αμφιθέατρο και σπαγαμε το πανυγηρακι τους με συνθηματα αλληλεγγυης στους εκαστοτε τραγουδιστες που κατεβαιναν. Μαζέψαμε τρελλο κόσμο σε σημείο που τα Εαακ στραβώσαν (είμασταν δίπλα τους) επειδη ακουγομασταν πιο πολυ απο αυτους. Μεχρι και κουτί ενισχυσης στην Παπαρίζου είχαμε στήσει.
ρε μπιλια περνα και μια απο το welcome thread αμα παιρνεις τοσο σοβαρα αυτα που λεω
τι πρεπει, να βαλω αγαπουλες κι αρκουδακια για να συνενοηθουμε?
φυσικα και θεωρω μια μαλακια και μιση την ευροβισιον και μου την δινει και λιγο
που ενω ασχολειται τοσο μαλακισμενος κοσμος με αυτο το πανηγυρι
ασχολουμαστε κι εμεις εδω μεσα
αλλα απο κει και περα οταν λεω για ποιον κ μαλακια που σας δερνει
ε ειναι προφανες οτι χαριτολογω!
αμα το συνεχισεις θα το εκλαβω ως προσπαθεια για φλειμ και θα σε αφησω στα χερια του πανκη
ναι γιατι δεν αξίζω μια αγκαλίτσα και ενα αρκουδάκι δηλαδη?
Οχι πες μου.:pink:
Νταξ μη ζορίζεσαι που το συζηταμε εδω μεσα.
Εδω ο αλλος κανει τόπικ για την παραμικρή μαλακία του.
Είπαμε εχει απ'ολα ο μπαξες στο ΕR.
Και νταξ με ψαρωσες για δε σε ξερω καθολου. ήμουν owned που λενε και οι ιντερνετς.
Οπως και να χει ομως είναι καποια κομματακια που ακούγονται. Και όσο κι αν λες ότι το υπόβαθρο, οι προεργασίες και οι συνεπειες αυτης της διοργανωσης είναι σαπιες ως το μεδούλι, αναφέρω χαρακτηριστικα ότι μ'αυτο τον τρόπο δε θα πρεπε να γίνεται κουβέντα για τον σαπιο τον ΦΑΣΙΣΤΑ τον Burzum για παραδειγμα. Νομίζω επιασες το πόιντ.
κατα τα αλλα να σου δώσω ενα αρκούδι γιατι είμαι ζουζουνος.:teddy:
Και τον πάνκη τον εχω άνετα! Ισως χρειαστω βοήθεια σώτου να τον τενταριάσουμε στις τεκίλες, αλλα τον εχω.
Aχ τα κουριτσια, στο πνευμα της eurovision.
Και υστερα σου λεει δεν επηρεαζεται ο κοσμοτας....
ναι η αλήθεια ειναι μου μαλάκωσε την καρδια.
Είχα πολλα προβλήματα τελευταια
paraiththike o johny kalimeris