Μάθε ρε βήτο νεοελληνικά να πούμε, που χρειάστηκε να στα ζωγραφίσουμε για να πάρεις γραμμή, και μετά έλα να το παίξεις έξυπνος.
Printable View
Μάθε ρε βήτο νεοελληνικά να πούμε, που χρειάστηκε να στα ζωγραφίσουμε για να πάρεις γραμμή, και μετά έλα να το παίξεις έξυπνος.
Ξαναπές μια αυτό με τους μπάφους. Ίσως την τρίτη καταφέρεις να ακουστεί πετυχημένο και "ΩΤΙΣΟΥΠΕ".
βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο πλεον...πρεζακια καποτε εμενα λογο ψυχεδελειας η τι σκατα ειχες στο μυαλο σου
καμμενα κυτταρα για Χ που το ειπε η κοπελα πινει απο καμια φορα κανα κερασμα απο αυτο που πινει η μιση ελλαδα....
ρε μπας και εισαι στο ΝΕ.Ο.Σ.?
επισης αντιλαμβανεσε οτι κανεις το ΙΔΙΟ ακριβως που εκανε και στο αλλο?
Κοίτα Χ, εγώ πήγα να το σώσω για σένα, εσύ δεν θες. ΟΚ, δεν είσαι με μπάφους κοπελιά, είσαι απλά ΗΛΙΘΙΑ που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το νόημα όσων γράφεις.
Και έτσι μου κάνει. Απλά όπως ξανάπα, μη ζητάς και τα ρέστα για τις πίπες που γράφεις. Που αμφιβάλλω αν καταλαβαίνεις και τι πίπες γράφεις. :)
Τι κάθομαι κι απαντάω ρε μαλάκα..
Να το κοιτάξεις αυτό πάντως.
Άντε μωρή άγνωσ... ε, άσχετη από εδώ ήθελα να πω.
(είδες τι έκανα; έπεσα στο επίπεδό σου)
:facepalm:
on topic-οχι μας αρεσει το μπαχαλο
οφφ τοπικ-ριξτε μερικα μπαν.εγω εγραψα και στιχους.η μουσικη παρακατω.
ban to azor,he's an attention whore
(ban to azor)
ban to azor he is such a bore
(ban to azor)
ban to azor for now and evermore
(ban to azor)
ban ban ban cause he loads his gun
(ban to azor)
ban ban ban with X's pics he will cum
BAN TO AZOR
BAN TO AZOR
BAN TO...AZOR!
το ξερεις το κομματι?
ειναι το παρακατω....
το εμπντ κανε κ/π οχι το νταιρεκτ
ρε σεις. οκ
να μη χωριστεί ψήφισα και γω.
αλλα μοναχα ετσι 2 κουβέντες.
Δηλαδή είναι αναγκη να βλέπουμε τις ιδιες συζητήσεις ξανα και ξανα σε διαφορετικα τόπικ? Καθε φορα που θα μπαίνουν ξερω γω 10 καινούριοι χρήστες θα αρχίσουμε να ξαναλεμε τα ίδια παραμύθια?
"Οι μανογουορ γαμανε"
"Και οι Μπάθορι γαμανε"
"Και οι Ανβιλ γαμανε"
"Και οι Μεταλλικα θα γαμουσαν αν είχαν δεν βγαλει το Λόουντ"
"Μα όχι τι λες"
Δηλαδη ρε σείς ναουμε γιατι δεν χρησιμοποιείτε σωστά το κουμπί σέρτς?
Κλασαν οι Ντριμ Θιατερ, καινουριο θρεντ.
Χεσαν οι Μάνογουορ, καινούριο θρεντ.
Μα τον τελευταιο μηνα εχω διαβασει την φραση Μπρόκας Χέλμ 1,000,000
Μα τους Μπρόκας Χελμ!
Δεν είναι αναγκη να χωριστούν. Είναι αναγκη να συνεργαστούν μερικες μπετονόπροκες.
Λίγο έλεος. Μπορούμε να είμαστε Οφφτοπικ σε ενα σωρό μερη σ'αυτο το φόρουμ. Ας κρατήσουμε μερικα ετσι λίγο με μια σειρούλα.
Steel Assassin, μπερδεύτηκες λίγο στη προηγούμενη σελίδα και έκανες λίγο μπάχαλο.
1) Ο Fandangoς ανέφερε το γεγονός ότι μπαίνει ο α' τρουμέταλλος σε θρεντ ηλεκτρονικοπερίεργα και είπε τη πίπα του ίσα για το μέταλ της υπόθεσης. Αυτό ενοχλεί, όπως θα ενοχλούσε κι εσένα να μπαίνει κάποιος σε 80ς χέβυμέταλ θρεντ και να σου λέει πόσο ξεπερασμένα και μαλακίες και μπλαμπλα είναι αυτά. Ναι ή όχι;
2) Η Χ είπε απλά τι θα βόλευε αυτήνα για να δικαιολογήσει γιατί θέλει ξεχωριστά φόρουμς. Δεν την ενδιαφέρει το μέταλ οπότε δε θέλει να υπάρχει η πιθανότητα να ανοίξει κατα λάθος ένα μέταλ θρεντ. Προφανώς και υπάρχει η πιθανότητα και το ξέρει, απλά θα προτιμούσε να την εξαλείψει μιας και θα τη βόλευε καλύτερα. Καθαρά προσωπική της θέση. Ναι ή όχι;
Το 1) είναι άσχετο με το 2) και αυτό που εξηγούν τόση ώρα είναι πως αυτό:
είναι άκυρο, μιας και απαντάς στον fandango γι αυτό που είπε η Χ.
Ξαναδιάβασε το και θα δεις ότι έχω δίκιο.
Ον τόπικ, πάνω κάτω ότι είπε ο αμνίζιακς*
Κάποτε κλαιγόταν ο Κάλκης επ αυτού αλλά στο τότε ER το ενιαίο music discussion δούλευε μια χαρά και μια τέτοια αλλαγή ήταν αχρείαστη. Κάποιοι πιστεύουν πως στο τωρινό ER ταιριάζει καλύτερα ένα music discussion υπο τη μορφή 2 sub-forums, αλλά εγώ προσωπικά δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
Ίσως μια προσωρινή δοκιμή να μην βλάψει κανέναν. Εκτός από τον admin που θα κάτσει να το κάνει that is.
*:εκτός από το κομμάτι με τα άλλα φόρουμς.
έλεγα χθες στον Swollen ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Ρούθλες να καταλάβει τι εννοούσα με το ποστ μου., απλά έχει κολλήσει σε μια φραση που ειπε καποιος και συνεχίζει από εκεί. και, what a surprise, he's an idiot.
Ρούθλες, αντί να μου κάνεις υποδειξεις για ετυμολογικές αναλύσεις και καλά, δοκίμασε ΜΙΑ γαμημενη φορά να κάνεις αυτό που σου είπε 4815162342 φορές ο Swollen: ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.
Δεν μιλάω για τους άλλους και τα ποστς τους, μιλάω πάντα(από το 1ο μου ποστ) για την ηλίθια την Χ αποκλειστικά και όσα έγραψε(εξού και τα κουότς). Και προφανώς έχω κολλήσει εκεί, και προφανώς ότι γράφω(και απαντάτε στη συνέχεια) είναι σχετικά με αυτό το ποστ της.
Το διατύπωσε λάθος; Ναι. Μπορούσε να το κάνει καλύτερα; Προφανώς(δεδομένων βασικών εγκεφαλικών δυνατοτήτων). Πετάχτηκαν σαν τσουτσούνες(λολ) διάφοροι να την υπερασπιστούν, ενώ βλέπαν ότι είχε πει μαλακίες λάθος διατυπωμένες; Ναι.
Στα υπόλοιπα(περί σπλιτ κλπ ή περί ασχέτων θρεντ - και όχι αγνώστων) τα είπα τότε, ή απλά δεν τα σχολίασα καν. Εγώ σχολιάζω μόνο την ηλιθιότητα της καθυστερημένης(είδες; no μπάφοι included).
Ε πείτε μια γαμημένη φορά "ναι είπαμε μαλακία" και βγάλτε τον σκασμό παρά να ζητάτε και τα ρέστα. Τόσο απλό είναι αυτό που ζητάω.
Αυτό εδώ το ποστ δεν είναι ένα ποστ με κανόνες συμπεριφοράς, καθώς είστε μεγάλα παιδιά και τα μεγάλα παιδιά δεν αλλάζουν συμπεριφορά. Πριν κάποιο καιρό, σε ένα θρεντ είχα αγανακτήσει, καθώς μια heavy metal μιζέρια είχε κατακτήσει τα μουσικά δρώμενα σαν μια άλλη epic metal νίκη, και ήταν τόσο ενοχλητικό αυτό, που με αποθάρρυνε πρώτα από όλα από το να συμμετέχω στις heavy metal συζητήσεις. Άνοιξε κάποιος thread για Nirvana, και μόλις είδα τη λέξη Nirvana ήξερα ποιοί θα έχουν ποστάρει μέσα και τι θα λένε, είστε και απρόβλεπτοι και μυστήριοι πανάθεμά σας. Εγώ με άτομα που μπαίνουν για να γαμήσουν ένα μουσικό thread, όσες γνώσεις και αν έχουν, δύσκολα μπορώ να συζητήσω ακόμα και για αυτά που ξέρουν. Και ναι, φυσικά εκεί για τον Καναδά ήθελα να αγανακτήσω πως οι Anvil είναι το χειρότερο ανέκδοτο στην ιστορία της χώρας, αλλά αυτό θα προκαλούσε μόνο άχρηστες συζητήσεις, που δίνουν νόημα στη ζωή του κάθε Ruthless εδώ μέσα, αλλά στη δική μου όχι. Και στο topic με Bathory ήθελα να γράψω δεκάδες περισσότερα, αλλά ήξερα πως θα άκουγα τα ίδια και ανακυκλωμένα. Γενικώς είναι σπαστικό αντί να γίνονται κουβέντες για κάτι τόσο όμορφο όπως η μουσική, να γίνεται κουβέντα για το πόση την έχουν μερικοί εδώ. Στην τελική, υπάρχει το music off topic thread, που αν και δεν εγκρίνω τη διάλυσή του, ας πούμε εκεί υπάρχει ένα offtopic.
Υπάρχει μια σειρά εδώ. Γίνεται ένα ωραίο θρεντς άσχετο με το χεβιμέταλ. Μπαίνει γράφει η X, έρχονται δύο για να την κράξουν επειδή πάντα την κράζουν, έρχεται ο άλλος με μια γραμματοσειρά πινακίδας στην εθνική να μας πει για ΑΤΣΑΛΙ, και στο τέλος καταλήγουμε να μιλάμε για το πόσο ηλίθιοι είναι ορισμένοι users. Αλλά δεν έχουμε έρθει για να μιλήσουμε για αυτό. Αυτή η σειρά γεγονότων δεν είναι μια όμορφη σειρά γεγονότων.
Οποιοδήποτε post δεν έχει μπει για μουσικό λόγο σε συγκεκριμένο thread που έχει ανοίξει για συγκεκριμένη κουβέντα, θα μετακινείται ή θα διαγράφεται. Αυτό γίνεται αυστηρά για να ευδοκιμήσει το περιβάλλον ανταλλαγής απόψεων πάνω σε ένα μουσικό θέμα, και να ξαναρχίσουμε να μαθαίνουμε μουσική από το ER χωρίς να χρειάζεται να έχουμε στο μσν όσους users μας ενδιαφέρουν και να τα λέμε εκεί. Μιλάω για οποιοδήποτε thread μουσικής. Αν ανοίξουν οι metal warriors θέμα για τα βρακιά των manowar και πάει κάποιος και κοροϊδέψει, αν τολμήσει κάποιος να κοροϊδέψει τα βρακιά των Manowar, θα ρίξω το φόρουμ τελοσπάντων. Με αυτό θέλω να πω πως ο "κανόνας" θα ισχύει για όλους, και δεν αρχίζουμε ιερό πόλεμο κατά του ανόθευτου heavymetal.
To forum δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση νοοτροπία όσον αφορά στο moderating, απλώς μερικά πράγματα σπάνε νεύρα σε όλους, εκτός από αυτούς που τα προκαλούν, οπότε γιατί να συμβαίνουν;
Ο χαβαλές με αισθητική είναι πάντα ευπρόσδεκτος, διότι ο χαβαλές με αισθητική είναι πράγμα όμορφο.
δηλαδή θα γίνει μια κουβέντα περί bathory(ναι, ξανά) και δεν ξαναπαρεκτραπεί το θέμα?
καρφί στα βρακιά των manowar θα πάει και μπορεί να φτάσει και μέχρι τους μπάφους που πίνει η Χ.
εγώ ξέρω πως τον τελευταίο καιρό, το φόρο γίνεται μπουρδέλο από έναν ΗΛΙΘΙΟ με υπομονή. που σκάει και κάνει 6 πόστ στη σειρά,
χώνεται σαν το μαλάκα παντού και τραβάει κάτι γραμματοσειρές σε μέγεθος νεκροτάμπελου.
δεν νομίζω όμως να είναι αυτός ο λόγος, που πλέον 'δεν μαθαίνουμε μουσική από το η αρ'.
απλά κάποιοι που γράφανε ενδιαφέροντα πράγματα έχουν σταματήσει να γράφουν.
κάποιοι άλλοι που θέλουν να γράψουν ενδιαφέροντα πράγματα κολλάνε γιατί θα τους γαμηθεί το τόπικ, και κάποιοι που γράφουν ενδιαφέροντα πράγματα μπαίνουν και μπαχαλιάζουν όλα τα άλλα.
δεν ξέρω ακόμα αν ο διαχωρισμός θα βοηθήσει σε τίποτα. ο φθόγγος από καθαρά πρακτικής πλευράς έχει ένα πόιντ,
αλλά γνώμη μου είναι πως μας λείπει η πρώτη ύλη και όχι οι διαχωρισμοί και οι μέταλ/νον μέταλ μόντες.
ΑΝ γίνει πάντως διαχωρισμός, ΑΠΑΙΤΩ μοντερεϊτορα τον Razor στο μέταλ σέξιον.
Θα καταλαβαίνει ποιος είναι άντρας και θα μπανάρει τις πούστρες. να μένουμε οι δυνατοί μ/.
ακόμα κάποιος να ξυπνήσει τον ρούθλες.
δεν έχουμε 2004 πλέον και το η αρ ασχέτως με το πως ξεκίνησε ΔΕΝ είναι πλέον καθαρά μέταλ φόρουμ. φίφτυ φίφτυ παίζει.
ζαλούρα από μπάφους έχεις και δεν νιώθεις τι γίνετε?
Βρε παιδάκια.
Δεν είμαι εδώ καιρό και δεν ποστάρω και πολύ, αλλά δε χρειάστηκαν περισσότερες από λίγες μέρες για να καταλάβω ότι όλη η μαλακία (που γαμάει το φόρουμ, όχι η αγνή χαβαλετζίδικη μαλακία) οφείλεται σε 2-3 άτομα.
Ε, ένα γουόρνινγκ δύο γουόρνινγκζ, κάντε κανα προσωρινό τουλάχιστον μπαν μπας και νιώσουν.
Δε πάει να σας βρίζουν και να σας λένε φασίστες (τό'χω δει κιαυτό), στα παπάρια σας, εσείς τη δουλειά σας κάνετε για να μην κατεβάζουν γαμωσταυρίδια άσκοπα οι απλοί, μη-ζώα, χρήστες.
Αυτ(ι)ά.
Ψηφισα οχι.
το προβλημα δεν ειναι το φορουμ, ειναι οι γιουζερς.
αν κανουμε ενα τοπικ για Armored Saint, για Orange Goblin, για KLF και για Ζαμπετα και στα 4 απαντησει ο Ρα Παρια βαζοντας δισκοι Thrashυβουλος (γαμανε αδερφες!!!!!!!!!!) τοτε ειναι εμφανες το προβλημα.
Συνυπολογιζοντας δε οτι οι παλιοτεροι σε φαση Ruthless, Razor κλπ, γενικα δε δημιουργουσαν θεμα, ενω αντιθετα η μαλακια ξεκινησε απο τοτενες που μπηκαν οι Ra Pariah σε συνδυασμο κιολα με το οτι ο συγκεκριμενος παραβιαζει και βιαζει ασυστολα τον Κανονα 3 τοτενες αν συνεχισει να παιζει την πουλαρα του η λυσις ειναι σχετικα απλη.
υ.γ. για υπεργκασμαδες τυπου Midnight δε χρειαζεται καν να αναφερθουμε.
ψηφισα Ναι !!!
τωρα δεν προλαβαινω να εξηγησω αλλα θα επανελθω
Δεν θα υπάρξει διαχωρισμός, είναι υπερβολή κάτι τέτοιο, όσο και αν τον έχω ευχηθεί βαθιά μέσα μου βλέποντας ορισμένα ποστς.
Το βασικό πρόβλημα παραμένει η καθυστέρηση.
Και θα την νικήσουμε.
(αρχίδια θα νικήσουμε.)
για μενα η καλυτερη λυση θα ηταν να πυροβολησουμε τους μεταλλαδες, αλλα εγω ειμαι αγριος. σε πιο ηπιους τονους, ο διαχωρισμος μου φαινεται καλος γιατι ολοι οι βλακες του φορουμ ειναι μεταλλαδες - μην στραβωνετε, δεν ισχυει το αντιστροφο - και αυτοι που δεν ειναι βλακες, παρ'οτι ειναι καλα παιδια, επελεξαν να ακουν χεβι μεταλ και η κοινωνια τους περιθωριοποιει κατι τετοιους. οποτε, θα κοψουμε αυτο το γαγγραινιασμενο ποδι και θα δημιουργησουμε ενα μουσικο εθνος των καλυτερων που θα μπορεσει να φερει την ταξη, την προοδο και την ειρηνη στην μικρη μας ιντερνετικη γωνια. με τραγουδια, οπλα και σπαθια.
http://isurvived.org/Pictures_iSurvi...NaziParade.GIF
η βλακεια δε νικιεται, ΤΕΡΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
απλα βλεπεις εναν παιδι user, που εχει συνδρομο DOWN :ημισεληνος: οχι το συγκροτημα :ημισεληνος: , ε.. στο δρομο, στο σχολειο, μπορει και να χλευαζεζ, πειραζεζ τους ΒΛΑΚΕΣ, αλλα το παιδι με την γονιδιακη καθυστερηση κι οχι τη γονιδιακη βλακεια, δε σου πηγαινε καρδια να τον πειραξεις, ασχοληθεις, αντε να κανες κανα πολυ "κακο" πετυχημενο αστειο με τους φιλους σου :ημισεληνος: χαχαχα δες τον που του τρεχουν τα σαλια, να πα να δουλεψει σε κανα ταχυδρομειο ρε μαλακα να κολλαει γραμματοσημα,χαχαχα :ημισεληνος: , ας τους αντιμετωπισουμε λοιπον σαν γονιδιακα καθυστερημενους, ετσι κι αλλιως ολοι ειμαστε λιγο γονιδιακα βλακες, ε καποια στιγμη θα βαρεθει και θα παει στο τελειοςγαμος φορουμ και θα ποσταρει εκει ουγγρικο προγκ power...
αγνοηστε τους! ψηφισα οχι!
το ποστ του καλκη με εκανε να σιχαθω τα ελιτοπαιδα.
στηριζω ρουθλεςς πλεον.τερμα τα αστεια,μας σωζει μια επικη νηστεια.
προτεινω να γινει ΜΟΝΟ μεταλ το φορουμ,και να παρουμε ολοι οι ακυροι πουλο.χωρις πλακα τωρα,βαρεθηκα.
Ρε πλάκα έκανε, έλεος
εχει χαζεψει αυτος να πουμε.
εγω σοβαρα μιλουσα.
θα ηθελα ενα μιουζικ θρεντ,οπου ο καθενας θα κραζει τους αλλους,με ενα μονο ποστ εκαστος.και εξηγουμαι.
ο ραπαπαρια να ποσταρει γιγαπικς των ζοζερ μεζ και να λεει "ακουστε ρε τσουτσες"
να πεταγεται ο γκουντσαν να βαζει τα σκατομουτρα του ζαππα και να λεει "σας γαμαει με στραπον"
το χτικιο να ποσταρει κουλτουριαρικη πικ του μαιλς ντεηβις και να λεει "δεν νιωθετε,ειστε λιγοι"
τον λοκιτρικυφανςγιουναιτεντγκοντ να σηκωνει πικ το χαππυ αουρς των mogwai και να λεει "προσπαθηστε να εντοπισετε τον εαυτο σας μεσα απο τον καθρεφτη του εξωφυλλου,μεταλλαδες,ε μεταλλαδες."
τον μαριλλιον να τσακιζει τα νευρα του πανκη ποσταροντας γκεηκορ μπαντες και μιλωντας για υποκουλτουρα των χαμετιπιων που μαστιζει την σκηνη αυτη.
τον πανκη να κλαιει.για το βινυλιο angry samoans που εχασε.που μαντεψτε ποιος του το πηρε-αυτος που κραζει τους καφροπανκς,ναι!ο μαριλλιον.
τον καρχαρτια να στηλιτευει το παθος του ρουθλεςς για τους μπαθορυ."μαλιστα.ο ρουθλες.για μπαθορυ.ο ρουθλες"
τον καλκη να τσιμπαει απο την δηθεν εμπαθεια μου απεναντι του (και στον ελιτισμο του) και να ποσταρει πικ του rock for light.εγω ομως παλι να τον κραζω γιατι ακομα και στις φρυγανιες τρωω μονο ΕΛΙΤ,και ποσταρω το πρωτο 7αρακι χερεσυ ποθ ξεμουνωκωλιαζει το ροκ φορ λαιτ.
τον αμνεζιακ να βαζει το δερματινο παντελονι και να ποσταρει το παθος του για αγνες ΠΟΥΣΤΙΕΣ και να χαιδευει το πουλακι του κατω απο το γραφειο.αχουτο.
Ωραια τωρα παμε ενα ΜΠΑΝ στο Ρουθλες!Μας εχει κανει τα παπαρια μεντολες.Επισης το ιδιο πιθανως να προτεινω και για ραπαραια,αν συνεχισει ετσι.Να σημειωσω εδω πως υπαρχουνε μεταλαδες σαν τους γκαρντιανς και τον γουιτσκιλλερ που δεν ειναι ΖΩΑ σαν καποιους.Οποτε ΜΠΑΝ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ.Η απλα βαζουμε ιγκνορ
πάλι τα κάναν μπάχαλο; τα καλύτερα χάνω.
Νομιζω ντραγκον οτι δεν υπαρχει λογος διαχωρισμου οσο και αν καποιες φορες γινεται μπαχαλακι. υπαρχει το ιγκνορ. και αν καποιοι σηκωνανε και καμια μυγα στο σπαθι τους ...και εννοω και απο τις δυο "παραταξεις" - ο πανκης ειναι δικη του κατηγορια - και δεν απανταγανε σε καθε μαλακια ξερω γω που θα πει ο καθε βλακας, κατα την γνωμη τους, θα ειμασταν πολυ πιο ωραια. οχι οτι εγω διαπιστωνω καποιο προβλημα. σιγα τα αυγα. θιχτηκε καποιος που του βρισαν την μουσικη του και τα προτυπα του....Ανοησιες. του καταστρεψαν την συζητηση. σιγα τα σοβαρα θεματα.
ρε μλκ αμάν με τους σαμοανούς. ούτε ήξερα ότι το έψαχνες, δεν είναι και κανά σπάνιο κομμάτι.
τι με στεναχωρείς τώρα και διαδικτυακώς:cry:
αδιαφορω για διαχωρισμο μεταξυ ρουχλες-γιαγκοναν απο τη μια και πουστροηλεκτρογκοθ απο την αλλη
αλλα πρεπει να σκεφτει καποιος και το διαχωρισμο στο αθλετικς
δεν μπορω να τρωω στη μαπα τον καθε μπαγκς μπανυ
ειπαμε φιλοζωοι αλλα μην το παραγαμησουμε ....
Ωραιος, δειξε μου τις φοβερες Νon-Trve-Heavy-Metal συζητησεις/Reviews που ειχαμε ΠΡΙΝ ερθει ο Ra Pariah και τις χαλασει :)
Πως γινεται να γρινιαζουν για τον Ra Pariah παιδια που εχουν να γραψουν για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ δισκο 114 χρονια ? (η εγραψαν για το Metallica και θα ξαναγραψουν οταν βγαλουν οι Maiden)
Κατι δεν κολλαει με την συλλογιστικη σου, μαλλον θα υπαρχουν και αλλοι λογοι
απίστευτο, τρόλλινγκ και μουσικές μονομαχίες στο ER;;;;
FUCK THAT SHIT.
να μη χωριστεί τίποτα.
Δεν δυναμαι να πω γιατι αυτοι που γραφουν ΝΟΝ ΤΡΟΥ ΓΟΥΑΤΕΒΕΡ, δε γραφουν ρηβιους. Δικο τους ειναι το θεμα. Σιγουρα δεν ειναι ο χωρος μου να γραψω, κατα κανονα ακουω μεταλ. και ebm.
Αν εννοεις για μενα "παιδια που εχουν να γραψουν 114 χρονια για οποιοδηποτε δισκο" πρωτον λες παπατζιες (σικ) δευτερον για να με πειραζει κατι, δεν ειναι αναγκη να κανω τα γαματα ρηβιους για οτιδηποτε.
οταν εννοεις "μαλλον θα υπαρχουν και αλλοι λογοι" τι εννοεις? ο Ρα Παριαχ, μου εσπασε το ποδηλατο μικρος?