:-)
Printable View
:-)
Το Glaymore έχει κλείσει πλέον. Μια νύχτα ήταν όλοι πολύ πιωμένοι για να τα κατεβάσουν όταν έπεσε σύρμα.
Α, αυτό με τις μπύρες δεν ήταν fail. Συνειδητά το έκανε.
Για ακομη μια Δευτερα (και καλα...) οσοι θελουν riffs και αγριαδα, να σκασουν Nightrain (πρωην Γκλειμορ). 8)
μετα τη μια-μιαμιση παιδια, πιο πριν ξεσκιζεται στις σαχλαμαρες.
ισχύει αυτο
τον μπουλο όμως, δινουμε αύριον.
Αντιθέτως, πριν ξεσκίζεται στο ατσάλι, απλά εσείς είστε πολύ μικροί για να το νιώσετε!!!:P:wink:
Πέρα από την πλάκα, τώρα, το πρόγραμμα του Ra Pariah είναι χορταστικότατο είτε στην True φάση του είτε στην Death-Black.
Μάριε, με συγχωρείς που θα απουσιάσω μια ακόμη φορά αλλά είμαι πτώμα και δε με κόβω για πολλά απόψε...:-(
Επιφυλάσσομαι όμως για Epic βραδιά σύντομα!:dfinger:
Shora, θα 'ρθεις; :pink:
Αν έλθεις πιο νωρίς θα παίξω και το Battleroar που γουστάρεις. :)
paizei na sou erthw egw :D
kanonise setlist :D
Ειδικά γι' αυτό το Σάββατο θα παίξω Nighttrain.
Μόνον Metal
Dopefiend, R 'n' R, Once_Emperor, Nasum, Midnight επίσημοι προσκεκλημένοι (8)). Όσοι άλλοι,-ες γουστάρουν, να μην το σκέφτονται...
eisai tromaxtikos....vevaia na ksereis oti exei live tei k prepei na doume svarna :)
later omws tha kanoume to vima...
:twisted::dfinger::touched:8):pink:\m/:touched::pink::evil::twisted:
Midnight επισημος προσκεκλημενος, ροφλ.
γιατι, αφιερωμα στους Αναλ Καντ θα κανεις?
Θα σου ρθω με bracers και κερασφόρο κράνος, αγόρι!!!:dfinger:
Το μαύρο αίμα των False θα φτάσει μέχρι το λιμάνι:twisted:
Περιμένω Gloves of Metal εννοείται!!!:headbang:
Mitsman, εύχομαι να ψοφίσεις!:lol:
axaxaxaxaxaxaxaxa MY LIFE FAILS
όχι και Pantera ρε μάριε
να μη μιλήσω και για τους ΘΡΑΣ the haunted.
απογοήτευσες τους αληθινούς οπαδους σου
Μάριε, μην ακούς τίποτα! Η βραδιά ήταν κολασμένη!!!:dfinger::touched:
AKOY NA ΔΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΑΚΙ ΤΗΣ ΒΛΑΧΙΑΣ
ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΛΙΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ.
ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΩ ΑΝΕΧΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΞΕ ΚΑΝΑ ΡΟΚΦΟΡ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ.
ΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΣΟΥ
ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ 210
ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΑΚΙ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΑ.
ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ.
Mitsmann, πάρε τα βρωμο-false posts σου και δίνε του!!! Δε θα ξεχάσω ποτέ πως σε άλλες εποχές ζηταγες να μάθεις γιατί θεωρώ το epic καλύτερο από το stoner. XAXAXAXA!
Λοιπόν, χθες ήταν γαμώ θαρρώ... Με Once_Emperor, Dopefiend κ.λπ. :touched:
Ωστόσο, θεϊκότερος διάλογος:
Midnight: Έχεις φέρει Crosswind;
Pariah: Δυστυχώς, όχι.
Midnight: Θα μου δώσεις τα κλειδιά σου να πεταχτώ να φέρω;
:touched::touched::dfinger::touched::touched:
Α, όταν λέω "να μην το σκέφτονται", εννοώ "να έρθουν μετά χαράς".
Π.χ. "είναι καλό το παγωτό, να πάρω κι εγώ;", "γαμάει, μην το σκέφτεσαι".
Αύριο (Δευτέρα) κανονικότατα, όπως κάθε Δευτέρα.
Edit: Υπάρχει μια περιπτωσούλα να ακουστούν καινούργια Bohemian Grove, μικρή ωστόσο.
R&R, ψήστο καμιά φορά... Σε λίγο θα αρχίσω να πιστεύω ότι το γύρισες σε μη metal μονοπάτια! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
paizai na se ksanatimhsoume agaphte mou ra pariah :D
Όμορφα, θα φέρω τότε και κανά Primordial! 8)
η ερωτηση μου ηταν πολυ συγκεκριμενη και αναφεροταν σε κατι που ειχες πει ο ιδιος. αν δε (θελεις να) θυμασαι ειναι καθαρα δικο σου θεμα.
οσο για τον Μιδναητ, το προβλημα μου δεν ειναι αν ακουει επικ η κριμσον γκλορυ, αλλωστε και ο χρηστης Darkling που καρασυμπαθω ακουει τετοια πραγματα, αλλα οτι απλα ειναι καθυστερημενη μυζηθρα.
Λοιπόν, είσαι από τους τύπους που σε εφτά λέξεις προσπαθείς να χωρέσεις οκτώ αστεία/ειρωνείες. Αυτό κάπου καταντά κουραστικό, ειδικά όταν γίνεται σε άσχετα threads (εγώ συμμορφώθηκα, εσύ ακόμα; ).
To να θεωρείς το Midnight "Μυζήθρα" είναι δικαίωμά σου και δε θα κάτσω να πλέξω την απολογία του εδώ. Στα παραπάνω posts, πάντως, αυτός μου φάνηκε cool κι εσύ κάθυστερημένος.
Και ναι, υποστήριζα ότι η εμμονή του epic σε κάποιες μουσικές/στιχουργικές νόρμες μου αρέσει, ενώ τη στασιμότητα του stoner την απεχθάνομαι. Γιατί; Διότι δεν μπορώ να ακούω καλές κριτικές για μια μπάντα που κατά τη διάρκεια της ίδιας συναυλίας έκλεψε ΟΛΟΙΔΙΟ δύο φορές το riff του "Dragonaut" από Sleep.
δεν ειρωνευτηκα εδω. δεν αμφιβαλλω παντως οτι σε επτα λεξεις, χωρανε οχτω ειρωνιες.
Να σου πω, αγόρι, το μύθο με το βοσκό και τα πρόβατα τον ξέρεις, ε; Λοιπόν, όταν το γαμάς με "προκλητικά, μα πανέξυπνα" posts, μην περιμένεις να σου συμπεριφέρονται καθώς πρέπει, ok;
Και ποιά είναι η μαλακία ρε συ; Tο νόημα παραμένει το "epic είναι καλύτερο/αξιολογότερο του stoner", γκε-γκε;
Edit: Και γενικά άραξε λίγο με το Μεσάνυχτα, επειδή όλο συ ξεκινάς να του την λες.
Και ειδικά τώρα που ήσουν εντελώς off topic.
οταν σε ρωτησα με τι κριτηριο ενω και τα δυο ειδη γενικα εχουν ενα κατι τις ας πουμε επαναλαμβανομενο και απαντησες, εννοω, οτι μετα το να λες "δε ξεχνω οτι σε αλλες εποχες ζηταγες να μαθεις, ΧΑΧΑΧΑΧΑ" ειναι ηλιθιο.
Εντιτ : Οκ.
Όμορφα! Φίλοι! ;)
Λοιπόν, σήμερα θα βάλουμε Blacklace, Pathfinder (ξανά, ρε μούτρα!), Valor, Battleroar, Breaking Silence, Cities και Enchanter από καμενιές!
Αν έρθει κόσμος για ακρότητες (νορβηγικό μονοφωνικό μαύρο μέταλλο), θα είμαι έτοιμος! :D
Death metal και grindcore θελουμε!
Θα το 'χεις! Τουλάχιστον το πρώτο! :razz:
Ξεκινάω να τρώω, νίβομαι κι έπειτα... ΜΕΤΑΛΛΟ!!! :dfinger: