8a katsw ligo egw twra na malakistei kai ka8olou h katastash giati poly sovarepse.
Printable View
8a katsw ligo egw twra na malakistei kai ka8olou h katastash giati poly sovarepse.
den ta vriskw gamwto, einai lavyri8nos me auto to programma :/
δοκίμασε απλό search των windows :P
TORNADO OF SOULS \m/ asdasdfasdfasdfad
xaxaxa na eixe search auto to pragma kala 8a htan.
Efaga dc, ekleisan tapanta, opote stamathsa stous megadeth.
Fxaristw pou akouges=)
Γεια σου κοσμε(ω ρε τον κατηφορο πηρε το τοπικ.)
Σημερα στις 6 με POWER και λιγες progιες.
Οχι και πολυ λιγες, αρκετουτσικες(ραηχ, φεητς, τουλ και τετοια.)
Αλλα πολυ power. Πραγματικα πολυ. :)
έτσι μάλιστα, ελπίζω να μην ακούσω κομμάτια σούπες του στυλ i want out και τέτοια χαζά
Οχι ρε παουερανια κι εχω δυο βδομαδες να ακουσω, σημερα βρηκες να βαλεις παουερ? Τουλαχιστον βαλε κανα Blind Guardian για μενα να γουσταρω (Imaginations From The Other Side). Βεβαια και να μη το βαλεις, θα το ακουσω απο το mp3 μου και θα πατησω Χ στο παραθυρο με την εκπομπη σου, αλλα να χουμε να λεμε.
Εχω χιτακι απο guardian, bright eyes.
Επισης απο helloween εχω βαλει το χιτακι εκ dark ride:P
Βολευομαι και με τα δυο, ειδικα το δευτερο ειναι κομματαρα. Καλα και το πρωτο εννοειται.
paizei twra?
se 2 lepta ksekinaw
ατσα και heaven's gate :D
Prepei na epivevaiwsw to nick reeee:P
λοιπον εγώ θέλω να ακούσω το wolf and raven, τέρμα τελείωσε
Χα μπήκα κι έχει Jag Panzer.
Βάλε κι άλλο σωστό power. :headbang:
τι bright eyes μωρέ, power είπες θα παίξεις, θέλω να ακούσω δικασίδια
edit, primal fear μόνο απο το πρώτο :!:
edit2 ε μα ρε , γαμμα ρεη και αντι για κανα λαστ φορ λαηφ ή κανα μαν ον ε μίσιον ακούμε αστειότητες που κοροϊδεύουνε και οι παουεραδες
Το If I Could Fly ειναι το χιτακι ρε απαραδεκτη, ποιο Mr Torture, αντε παλι καλα εβαλες Tool τωρα κατι γινεται.
gia tin istoria o bob sfouggarakis zei sti thalassa kai se anana
Egw lew ti mou eipane.
Fxaristw pali pou akousate paides. Mexri ki emena me kourase toso power omws.
:shy:
Από ποιό νησί είσαι τελικά;
Milo re manar', milo.
Μilo Manara?
What's so weird Swollen? They've got internet over there as well you know.
ολ αημ σέινγκ ιζ δατ ιτ ιζ ε βέρυ μπιούτιφουλ άηλαντ, ιτ γουλντ μπι νάης του λιβ δέαρ
ντοντ γιου θινκ?
Νταξ οχι και τοσο :Ρ
11 χρονια μονιμη κατοικος, εχω ψιλοβαρεθει. Το καλοκαιρι κωλολεει παντως.
ΓΕΙΑ!
Μετα απο ενα μηνα ξυσιματος(στους παραεξω λεμε οτι διαβαζω για ενδοσχολικες, blieh), λεω να καμω εκπομπη σημερα.
Στις 6 στο γνωστο http://radio.kapsimo.net
Δεν εχω ιδεα τι στυλ θα παιξει σημερα.
paizei n akousoume
poso poly psinesai na valeis karma to burn??? :):)
http://www.youtube.com/watch?v=paeNnR33i5Q
balle na paizei se audio auto.
8a sou ferw kai to eishthrio Dio!!
Θα βαλω αυτο που εδωκε ο σαμπατακ για μουσικο χαλι. Αφου εχει και εισιτηριο ντιο!
Τζακ δε ριπερ εληφθην υποψιν :)
:pink::pink:
apo periergia
enan kalo logo pou akoute ena 16xrono na paizei mousikh
εβαλε τ αγαπημενο μου οραντζ γκομπλιν κομματι!!!!!!!!!!!
egw prin ligo syntonistika kai akouw orange goblin...karma evales i tha valeis? giati an evales eimai megalos malakas
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
εγω ντρεπομαι να πω οτι ακούω, μιας και θα κατηγορηθώ απο τίποτα χτικιάρηδες και τιποτα πορν και τίποτα αμνησιακς (τους ελιτιστες δηλαδή) ότι θέλω απλα να σε κανω να βογκήξεις. Ισως είναι και λίγο ρίσκο γιατι η υπερδιαγαλλαξιακή μου πουτσα ετσι όπως θα πλησιάζει στη μήλο, μπορεί να τρυπήσει τα βουνά της ευβοιας και έτσι να χασω τις τόσο τρομερές πιθανότητες να σε πηδήξω. Λοιπον παρτε πουλο, κι όσοι δε γουσταρετε αριβεντερτσι πατε στο τζενεραλ, να γραψετε για καμια τρελή ιστορία που σας ετυχε.