Λεσβία...:fear:
Printable View
Απλα εβλεπα Ατρομητους. =(
ΟΧΙ, ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rebele pote kernas kafe sthn geopwnikh?
opoios eipe gia traumatismous exw pollous
oxi trela sovarous mono h mesh einai pou me exei gamhsei agria. alla thlaseis na gurizw daxtula aki na gamiemai mhnes porwtika, na exw monimh tenontitida kai sta 2 xeria einai polu ma para polu suxno fainomeno
mutes ktl den anaferw an e nanoixei muth 2 fores to mhna kati de paei kala
ρεϊζορ λατρείας, θρας ατάκ στους πόνους της μέσης.
ξεκίνα πάντως και κανά μονόζυγο και θα δεις τους άνω κοιλιακούς να βαράνε λιμιτ απ.
εκτός όλων των άλλων σημείων στο σώμα σου δηλαδή, καθότι το μονόζυγο
είναι μια από τις τρεις καλύτερες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις.
και σίγουρα η καλύτερη που μπορείς να κάνεις στο σπίτι(οι άλλες προυποθέτουν βάρη).
όσον αφορά μεταβολισμό και μπύρα πάντως κάπου σε χάνω.
τι εννοείς? σε φουσκώνει? ή παχαίνει?
αν εννοείς τα της κοιλιάς να ξέρεις είναι κυρίως θέμα διατροφης και λιγότερο γυμναστικής.
ριτζέκτ 40άρι?μένω μαλάκας.
και μη λέμε για τραυματισμούς και δη στη μέση.
τρείς μέρες με θερμαντικές και έμπλαστρα είμαι.
irre οντως,μονοζυγο ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις σπιτι.τωρα που το χω κοψει (εδω και χρονια) βλεπω την διαφορα,και στην μεση,και στην πλατη,και στο στομαχι.
την εποχη που εφτανα μεχρι 40 ηταν οταν εκανα προπονηση στην πυγμαχια.με ειχαν λιωσει οι πουστηδες,σχοινακι,καμψεις,κοιλιακους,μονοζυγο,σακο,ατελειωτο τρεξιμο με ξεσπασματα και ο γαμημενος βηματισμος.τα βηματα τα ειχε σιχαθει η ψυχη μου.
η μπυρα σου γαμαει τον μεταβολισμο μιας και δεν αφομοιωνεται ευκολα απο τον οργανισμο.
παντως αν μου ελεγες τωρα τι θα ηθελα να κανω,θα ηταν να κοιμαμαι ολη μερα και να πινω τσιγαρα.:)
οταν εχουν καταναλωθεί αλκοολ και λιπος ταυτοχρονα το συκωτι μεταβολίζει πρώτα το αλκοολ και αποθηκεύει το λίπος "για μετά", γιατι δε μπορεί να μεταβολίσει και τα δύο ταυτόχρονα. γι'αυτο φαίνεται σα να παχαίνει το αλκοολ
αν παχαινε το αλκοολ απο μονο του, θα επρεπε ολοι οι αλκοολικοι να ειναι τεραστιοι
κάθε ξύδι έτσι? όχι μόνο η μπύρα.
τρέξιμο με ξεσπάσματα ε? δώσε πληροφορίες για αυτό...διάρκεια, ταχύτητα, ρυθμό κ.λ.π. κ.λ.π..
όσον αφορά τα τσιγάρα, καλά κάνεις, αν αυτό σου δίνει χαρά.
εγώ είμαι στην ακριβώς αντίθετη τροχιά. κρεπαλοαλκοολοζωή μέχρι πέρσυ
και από τότε κυρία και προσοχή. είναι αλλιώς στην επαρχία χοχοχο.
eni δεν ξέρω, έχω ακούσει τόοοοοοσα πολλά που βαριέμαι να το ψάχνω περαιτέρω..από τότε πάντως που μείωσα την κατανάλωση(καθημερινά τουλ. 7-8 ποτά και σ/κ πάνικ) σε 1-2 φορες τη βδομάδα( όσο τραβήξει) το ποσοστό του σωματικού μου λίπους από 19%-πήγε στο 11%..και αύξησα κατακόρυφα και την ποσότητα τροφής ε.
δεν σε πιάνω και με την ταυτόχρονη κατανάλωση λίπους τι εννοείς βέβαια...καριολίκια του στυλ φυστίκια-πατατάκια-ποπ κορνς ή συνοδευτικά ποτών?αν ναι, δεν ήμουνα ποτέ φαν αλλά λίπος στην κοιλιά έπαιζε.
το καναμε στο τελος της προπονησης,γτ επρεπε τα ποδια να μην ειναι σκληρα κατα την διαρκεια τωβ βηματισμων.επρεπε να εχουμε ευελιξια.
λοιπον,το τρεξιμο με ξεσπασματα ηταν ουσιαστικα 6 με 7 χιλιομετρα=15 με 18 γυρους των 400μ οπου εμεις τρεχαμε με χαλαρους ρυθμους,ενα κλικ πανω απο τζοκινγκ,και ο προπονητης σφυριζε.στο πρωτο σφυριγμα τρεχαμε κανονικα,σε ρυθμο "οσο μπορεις πιο γρηγορα".δευτερο σφυριγμα σταματουσαμε και παλι τζοκινγκ.η διαρκεια του πρωτου σφυριγματος ηταν 10 με 12 δευτερολεπτα.αν και το τελευταιο σφυριγμα κρατουσε μεχρι και 20,οπου εφτυνα τα πνευμονια μου στο πατωμα.
εξαιρετικο για να αποκτησεις αντοχη.ακομα και τωρα που εχω σαπισει,τρεχω ανετα τζοκινγκ 10-12 χμ χωρις να κουραστω.
Εγώ έχω αρχίσει τρεις τέσσερις φορές και το έχω κρατήσει το πολύ 2 μήνες. Μιλάμε για σοβαρή γυμναστική έτσι, 2-3 φορές την εβδομάδα ζέσταμα και μετά καναν κοιλιακό, κανα ραχιαίο και πους απς.
Επίσης πήρα μονόζυγο. Και δε χωράει στην πόρτα μου.
Τελευταίως άρχισα και το www.onehundredpushups.com αλλά κάποια στιγμή το παράτησα.
tl;dr Σαπιοκοιλιάς.
4 xronia kolymvisi + 1 polo + 1 kwpilasia alla epeidi tote imoun alafrys empaina pidaliouxos
twra pia 1-2 fores ti vdomada mpala.
re flwre razor einai dynaton na pineis plwmari?
ιιι, ξέχασα.
πάρτε δω φοβερό λινκς
http://www.exrx.net/Lists/Directory.html
που βοηθάει αρκετά, ειδικά αν δεν σας ψήνει καθόλου η λύση του γυμνναστηρίου.
pitsiladi ,mageia,mpampatzim, varvagianni
an kai to kopsa to ouzo
sinithws aney xyma
eimai mikros gia na eimai 12ris
Sostos! :-P
On topic, apo gymnastiki miden an eksairesoume 5x5, 7x7 ktl ta 5 xronia pou imouna fititis Komotini.
Sto strato pira kamia 10ara kila, diladi adynatos alla me mia mpaka mexri apenanti ,alla meta logo douleias kai meiosis ksydion exo erthei sta isa mou , gyro sta 74 kila
Εγώ συνήθως βαριέμαι.
Γενικά έχω παρατηρήσει ότι είναι πολύ καλύτερα με παρέα, όταν βαριέται ο ένας τον παρακινεί ο άλλος και γενικότερα περνάει η ώρα πιο ευχάριστα.
Γι' αυτό τα τελευταία χρόνια έχουμε κανονίσει και γυμναζόμαστε μαζί με τον αμνίζιακ.
παρεξηγήσιμο.
λολ τι παρεξήγηση. Σιγά μη κάνουμε γυμναστική όταν ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ:!:
Edw 8a diafwnhsw. Apo tote pou gurisa eparxeia pinw pio suxna kai pio polu idiaitera tis ka8hmerines meres. Einai mikres oi apostaseis, ola einai gurw sou se apostash anapnohs, bgaineis gia ena potaki kai eukola ksefeugei h katastash. Ase pou edw me ta tsipoura kai ta parelkomena h katastash ksefeugei suxna. Mia fora thn ebdomada na pas gia tsipoura kai perneis 2-3 kila ton mhna ola se lipos.
επαιζα μπασκετ (σε ομαδες με προετοιμασιες, καθημερινες προπονησεις κλπ) για 18 χρονια
τα τελευταια 3-4 χρονια με εξτρα 15 κιλα
ε μολις το κοψα πηρα αλλα τοσα και αραξα :-?
α εχω παθει και ρηξη χιαστου/μηνισκου
Γυμναστήριο γυμνάσιο-λύκειο αλλά μετά τσίμπησα μια ωραία άτυπη πνευμονία και έμεινα 2 βδομάδες στο νοσοκομείο κυρίως με ορούς και η φυσική κατάσταση πάει, ενώ μετά δεν συνέχισα.
Ένα καιρό δούλεψα κιόλας εποχιακός και έκανα κάτι ωραία 12ωρα τρέχωντας και κουβαλώντας πράγματα με μόνο ένα διάλειμμα μισής ώρας και ένα μπουκαλάκι νερό + 1 κρουασάν. Τρελή γυμναστική αλλά μετά και από τότε που σταμάτησα παίρνω με το παραμικρό κιλά. Μάλλον γαμήθηκε ο μεταβολισμός.
Γενικά γουστάρω γυμναστικές κτλ αλλά έχω το πρόβλημα ότι θέλω να κάνω λίγο ζέσταμα πρώτα γιατί με πιάνει κάτι σαν φούντωμα/αλλεργία οπότε χωρίς διάδρομο ορ σάμθινγκ στο σπίτι, δε βολεύει και τόσο.
ποδοσφαιρο ενα διαστημα καθημερινα, το τελευταιο εξαμηνο ελαχιστα! συνηθως παιρνω manchenster! α και σκακι κατα διαστηματα!
στοιβο 6 χρονια.ενα φεγγαρι-χρονο- καρατε.αηδια.
1 χρονο σκακι.
ως τα 18 ααυτα.
απο κει και περα φανατικα αλκοολινγκ και ελξη μποτιλιων. ως τα 23.
στο ιδιο διαστημα 2 χρονιες 5χ5.αποτυχια.
μετα τα 25 ξεκινησα σκακι ξανα. 3 χρονια αισιως.
τεννις 1 χρονια.διεκοπηκαν λογω μεταναστευσης.
επίσης για 2 χρονια πηγαινα για τρεξιματακι με καναν φιλο.
αυτη την στιγμη ειμαι 90 κιλακια οσο και αν δεν μου φαινεται...
εχω ξεκινησει λιγο τρεξιματακι εδω και ετοιμαζω και ποδηλατακι για βολτες.
εγώ κάθε βράδυ που είμαι στο κρεβάτι και πίνω το τσιγαράκι μου για να χαλαρώσω και να κοιμηθώ αποφασίζω την επόμενη να πάω σε ένα γυμναστήριο να γραφτώ καθώς σχολάω απο τη δουλειά , αλλά όταν φεύγω απο τη δουλειά είμαι τόσο κουρασμένος ψυχολογικά που λέω δεν γαμίεται θα πάω αύριο :|
ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ :!:
Mono edw ta gamhmena gumnasthria kleinoun apo aurio (pempth) mexri kai thn deutera?
Ta lefta mas pisw!
ναι
εδώ από σάββατο ως δευτέρα
μονο ο εγωισμος μου εχει τραυματιστει στο σκακι...
Δε παίζει να γυμνάζονται τόσοι απεδωμέσα ρε.
Πραγματικά μου φαίνεται παράξενο. :razz:
Εγώ πάντα είχα, έχω και θα έχω μικρό εξόγκωμα στην κοιλιακή χώρα γιατί άντρας χωρίς λίγο λιπάκι εκεί είναι σα γυναίκα ΧΩΡΙΣ ΒΥΖΙΑ.
Βέβαια γαμήθηκε λίγο το κακοκαίρι, από 66 πήγα 72. :headbang:
Εδώ και κανα τρίμηνο το παλεύω να πέσω τουλάχιστον κάτω από τα 70 αλλά το χαμηλότερο που έφτασα είναι 70.5. :|
Ξεκίνησα και κοιλιακούς πριν 2 βδομάδες αλλά επειδή είμαι σιχασιάρης έκανα στο γκαναπέ. Ξεκίνησα με 10 και κόκκινο κεφάλι (:!:) και τώρα κάνω 5 σετς των 20 και είμαι περήφανος. 8)
Αν και άκουσα ότι δε κάνει σε καναπέδες κρεβάτια παπάρια για τη μέση ορ σάμθινγκ και πήγα σήμερα να κάνω στο πάτωμα.
Έφτυσα αίμα. :!::!: :?
Για πείτε καμιά "εύκολη" άσκηση για το σπίτι λοιπόν μπας και χάσω κανά λιπίδιον από την περιοχή.
εγώ άκουσα ότι αυτή είναι πολύ καλή άσκηση
http://i97.photobucket.com/albums/l2...eli/askisi.jpg