μπορεις να μετανοησεις για το κοτοπουλακι , ανα πασα στιγμη... και αν αφησεις και ενα μικρο ακινητακι στην εκκλησια του ιησου.. ολα κομπλε!
Printable View
μπορεις να μετανοησεις για το κοτοπουλακι , ανα πασα στιγμη... και αν αφησεις και ενα μικρο ακινητακι στην εκκλησια του ιησου.. ολα κομπλε!
Ναι ρε φίλε. Χρόνια τώρα αυτό το πρόβλημα με την αδερφή μου.
-Με μισεί σου λέω κι εγώ την αντιπαθώ κάργα. Θέλει το κακό μου.
-Απαπαπαπα, δε μπορεί! Αδερφή σου είναι! Σ'αγαπαέι!
Πίπες.
Και το κόλλημα με τα φανταστικα/τέλεια πράγματα του φιξξξερ, με τη διαφορά οτι δεν τα μπορώ να με πρίζουν φάση "άκου το ρε! είναι τέλειο! Φανταστικό! Άκου! Άκου! Άκουσες? Ακόμα?!"
Το πρίξιμο με κάνει να πεισμώνω ασυνείδητα κ να μη θέλω να ακούσω.
nai to kseroume alla einai to mono tous pou aksizei ligo! mouaxaxaxaxa!
on topic:an kai anaptyksate kati diaforetiko apo auto pou perimena ws "komplex" tha apantisw ki egw sxetika me tis oikogeneies!oute egw goustara theious/ksaderfes/giagiades an DEN aksizan na tous goustarw! auto fysika itan ekneuristiko se thanatous gt eprepe na trexw se keidies,se nosokomeia (gia na dw "ti kanei o theios mou" - pote dn to katalava auto:afou exei karkino ston pneumona apo ta kwlotsigara kai pethanei! auto kanei) allote piga allote dn piga! kai epeidi eimai true oute lefta (thelw na) pairnw apo tis giagiades kai kathe fora me prizoun kana tetarto mexri na ta dextw!kai telika ta dinw stin mana mou na paei supermarket ksero go!
epeisis ekneuristiko einai oti i kathe theia epeidi exei na se dei apo tote pou isoun 12 nomizei oti mporei na sou xouftwnei ta magoula me ta vromika sapia xeria tis,na sou afinei ta sixamena salia tis kai FYSIKA oti exei kai dikaioma na sou pei: vgale to skoulariki/kourepsou/ktl les kai eimai ktima tis i akoma 12 xronwn! tin teleutaia fora paraligo na tis prosgeiwthoun ta kleidia sto kefali tis!
on topic ston titlo: komplex einai ta parapanisia kila pou exw apo triti dimotikou kai dn len na fygoun!
a emeis oi xontroi exoume vrei ton tropo na to 3eperasoume auto to komplex.
an den ton exeis vrei akoma, 8a to katalaveis sto forum edw apo auta pou 8a diavazeis apo tous asxetous k meta 8a deis pos iparxei kati xirotero apo to na eisai xontros.
na eisai vlakas!;)
ναι αλλα αν εισαι ενας βλακας χοντρος?
e den mporoume k emeis oi xontroi na ta exoume ola, panta :)
περισσοτερο τραυματα, αλλα οταν ημουν μικρος καμια 5-6χρονων ξερω γω, μια φορα ειδα μια γιγαντιαια σαυρα στο δωματιο μου και 2φορες ειχα ξυπνησει με μια μορφη απο πανω μου (η τελευταια φορα πριν καμια 5χρονια (γενικα αυτα ειναι που λενε μεταξυ υπνου και ξυπνιου) και σε συνδυασμο με την γατομορφη διμετρη σκυμμενη φιγουρα με τα πρασινα ματια στο υποστεγο του ξενοδοχειου πισω καμια 15χρονια ε μ'εχουν κανει λιγο χεστη!
επισης ηλικιες γυρω στα 13-14-15 ακουω σαν τρελος pink floyd, ωσπου ο αδερφος της Στικουδη της μις ελλας συμμαθητης μου, τιγκα αγχωνευτος τυπος, ειπε οτι τρελενεται κι αυτος, με αποτελεσμα καθε φορα που ακουω και τωρα πινκ φλουντ μου ερχεται η φατσα του μαλακα του τηλεμαχου!! θα μπορουσα να χα αγαπησει ακομα περισσοτερο αυτην την μπαντα :-|!
Καμιά σφαλιάρα σούριξε η μορφή ή ήταν αδερφάρα;
Εγώ ακόμα χωνεύω το χθεσινό κοτόπουλο σπέσιαλ και ακούω τη στιγμή που γράφω το ποστ τον προϊστάμενο λογιστηρίου να λέει ότι είναι απαράδεκτο να μη νηστεύει κάποιος γιατί με τη νηστεία χαλιναγωγείται η σάρκα και η κανονική νηστεία είναι να πεινάς τόσο που να μη σκέφτεσαι ούτε το σεξ γιατί κι αυτό είναι αμαρτία φυσικά. Επίσης σημασία δεν έχουν τα αίσχη των κληρικών αλλά το ότι είναι τυπικοί στη νηστεία τους. Το τελευταίο το είπε ακριβώς έτσι.
τον ειχε βγαλει εξω, αλλα μπορει να ταν το χωνι που θα μου ρουφουσε την ψυχη!!! ξερετε για τις ιστοριες με την καταραμενη γυναικα που ειναι πανω στον υπνο σου και σου κοβει την ανασα ε??
πω, είχα φάει κόλλημα με αυτή την κοπελιά παλιά και είχα διαβάσει τα πάντα -λέμε τώρα- για την παρτι της. :roll:
και φυσικα μετα το θανατο του παππου μου μεχρι πριν κανα τετραμηνο! που τον βλεπω στον υπνο μου καθε τρεις και λιγο και πεταγομαι απ'τον υπνο σαν πουστης!!
ε οταν πεθανε, επλενα δοντια και περναει μια σκια απο πισω μου, κοκαλωνω και με πιανει ενα ριγος απο κατω μεχρι πανω για 5δευτερολεπτα! μια ωρα μετα με πηραν τηλεφωνο και μου το πανε! :?
ενηλικα κομπλεξ μεταθανατω συγγενων!!! τοπικ??
mia fora sto xwrio mou eixe pesei ena samiamidi sto kefali thn wra pou louzomoun apo ton thermosyfwna -
twra apla mou paei treis kai mia na kanw mpanio me ton thermosyfwna panw apo to kefali mou
to mono komplex ta antikeimena pou pianw me aristero xeri kai to suneidhtopoiw kai prin fuge paw kai ta pianw kai me to dexi
έχω πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα. μάλλον από την εποχή του σχολείου που ξυπνούσα στις 7.30 - ρουτίνα. όταν δεν έχω δουλειά την επόμενη μέρα, οποιαδήποτε ώρα κι αν κοιμηθώ το βράδυ - όσο νωρίς κι αν είναι αυτή - ξυπνάω πάντα μετά τη μία.
δεν αντέχω τον ήχο του ξυπνητηριού.
A εγώ παιδιά για ξυπνητηρι έχω βάλει το theme απο το Fistful Of Dollars και δε χορταίνω να το ακούω :smile:
Kai gw me to ksupnhma exw erna 8ema. Koimamai panta arga, sta8era meta tis 1 kai sunh8ws kata tis 3, pragma pou mou exei meinei apo diabasma gia panellhnies kai to panepisthmio, kai den mporw na ksupnhsw me tipota to prwi. Ston strato psiloestrwsa me prwino ksupnhma, alla meta egina xeirotera.
Genika fobies sto dhmotiko fobomoun na eimai monos sto skotadi (giati kukloforouse mia fhmh oti oi eikones tou Xristou zwntaneuan sto skotadi) kai an kai kserw kalo kolumpi (logw kolumbhthriou kai para8alassias polhs) fobamai na paw monos mou polu ba8ia, mhn skasei kanas karxarias (lol) kserw gw. Epishs den trww tipota 8alassino, oute psaria oute xtapodia oute malakies, kai den kserw pou ofeiletai auto giati mexri na ginw 4-5 etrwga ta panta.
Telos exw mia apex8ia (den 8a to elega fobo) pros diafora shxamera zwifia, blepe katsarides (an kai exontas kanei apentomwsh ston strato kai blepontas oles tis katsarides tou kosmou mazemenes se ena dwmatio thn epomenh mera, to psilokseperasa), samiamidia, ktl.
γνωστό κόμπλεξ να ανοίγεις την τηλεόραση πριν κοιμηθείς.
είχα και ένα γνωστό που το έκανε, κομπλεξικό τον φωνάζαμε όλοι!
δεν ειπα οτι ειναι κομπλεξ, συνηθεια ΣΑΟΥΝΤΣ ΜΠΕΤΕΡ
Οι κατσαρίδες αποτελούν έσχατη φοβία απο τα παιδικά χρόνια. Σε φάση τσιρίζω άμα δω.
εγω πιστευω οτι θα εισαι πανω σε μια καρεκλα και θα τις πετας παντοφλες λεγοντας τους να πανε να γαμηθουν τα ξεσκισματα του ελεους, οι διψασμενες για Baygon τσουλαρες με κεραιες, που να τις βαλουν στον γκωλο τους, ενω ταυτοχρονα θα τσιριζεις.
τραβωντας βεβαια και φωτος για το ΠΑΟΥΖ ΦΩΤΟΓΚΡΑΦΙΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΜΠΕΛΖ ΕΝ ΕΗΤ ΛΕΓΚΝΤ ΦΡΕΝΤΣ ΚΟΛΛΕΞΙΟΝ.
Pou na deis ti ginetai an breis kai psekaseis thn fwlia tous.
ela mwre oi katsarides mia idea ine vasika.
otan pia pas k meneis monos sou den mproeis na vazeis ta klamata ka8e fora pou mia sou empodizei ton dromo.
kala mia fora alla3a pezodromio giati me kitage sta matia ena alogaki tis panagitsas, alla auto standaraki eixe nevra.
pou lete prepei na epanalamvanome, alla k egw eixa 8ema palia me auta ta entoma.
mexri pou emeina me tin sis i opoia tis sixenete k eprepe egw na tis skotonw.
k oxi autes tis megales, alla tis mikres tis xazes.
eleos!
ase pou ixa kapote mia gkomena pou e mene kipseli.
ekei 3eperasa ka8e ti pou me agxone se autes k katalava pos paizei sinomosia enantion tis an8rwpotitas.
Εγω μια φορα που ειχα μεινει μονη σπιτι, ειχα παρει αγκαλια το μπαηγκον επειδη ηταν εποχη που εμφανιζονταν ανα δεκαδες οι πουστικες και περιμενα να εμφανιστει καμια να της ριξω. Με το που βλεπω μια με κοιταει την κοιταω και κοιταζομαστε τρυφερα για λιγο. Μετα πηρα τηλεφωνο τη μαμα μου να ερθει απο οπου ηταν για να τη σκοτωσει. Χεζομουν τελειως.
Φετος το καλοκαιρι στο σπιτι της κολλητης μου καθε μερα πεφταν πτωματα απο κατσαριδες. Ημασταν εκει μια αρκετα μεγαλη παρεα, και ετοιμαζαμε ποτα και ξηροκαρπιομαλακιουλες να παμε εξω να φαμε υπο το σεληνοφως, ωσπου πεταγεται μια γαμημενη..
Ηταν τεραστια και καφε απο αυτες που εχουν φτερα. Δεν ηθελα να γινω ρεζιλι στο αγορι μου που ηταν μεσα στην εν λογω παρεα και δεν τσιριξα ουτε τιποτα. Και λεει ο βλακας ''θα τη σκοτωσω εγω.''
Μετα απο ενα επεισοδιακο κυνηγητο, με εμενα να εχω μεινει κοκαλο για να μην μπηξω τις φωνες, την κολλητη μου να τσιριζει σαν τρελη και τους υπολοιπους να κυνηγανε επισης, καταφερε να τη σκοτωσει. Μετα κυνηγουσε την κολλητη μου με την ψοφια κατσαριδα μεσα σε χαρτοπετσετα και κανανε 5 κυκλους το σπιτι.
Εγω σαφως ειχα πεθανει στα γελια, και μου κανει καποια φαση ''εσυ τι γελας?'' και μου εφερε την ψοφια κατσαριδα στη μαπα μου σε αποσταση αναπνοης. Δεν εβγαλα αχνα.
Απο τοτε σκοτωνω κι εγω ανετα κατσαριδοειδη.
ήσουν και συ στην μεγάλη παρέα vicotnic?
απ το Dune βγηκε αυτο?