Πανκη πως θα γινει να σε πετυχω σε κανα πιτ?
Ον τοπικ:Φιξερ μην εισαι μαλακας,εννοειται οτι θα πας και θα κυκλοφορεις με γκανι και μπαγκυ τζιν.Ωραιος ομως,good luck εκει στο ΓιουΕς και να προσεχεις.;)
Printable View
Πανκη πως θα γινει να σε πετυχω σε κανα πιτ?
Ον τοπικ:Φιξερ μην εισαι μαλακας,εννοειται οτι θα πας και θα κυκλοφορεις με γκανι και μπαγκυ τζιν.Ωραιος ομως,good luck εκει στο ΓιουΕς και να προσεχεις.;)
Dude, do it on webcam.
Συγχαρητήρια! :grin: :headbang:
στους τρατζεντυ μαλλον θα με πετυχεις,μιας και θα παω σε ολα τα λαιβ τους στην ελλαδα.θα ειμαι μαζι με τους μπρουταλ ναιτς που θα μεινουν σπιτι μιας φιλης μου(φιλοξενια πανκη,ξερεις,καταστροφη).
φιξξξερ,μην εισαι μαλακας.να πας στο cbgb's και στο knitting factory να τσεκαρεις την φαση.μεχρι και οι μπουφοι οι μεταλιγατες εχουν παει.
το σιμπιτζιμπις δεν κατεδαφιστηκε περσι-προπερσι;
το CBGB's δεν ειχε κλεισει?
προσοχη στους τρομοκρατες φιξξερ!
εδιτ: χα το ιδιο γραψαμε?
εκλεισε απο οσο ξερω,υπαρχει δλδ σαν "μνημειο" αλλα δεν μπηκε φουρνελο.
να παει τοτε στην ABC No Rio.
ζαει ακομα το CBGB'S
συγχαρητήρια Johnny :grin::grin::grin:
koufala mpravo re malaka
etsi na exoume 2 atoma sth nea yorkh
tha se pairnw thl opote xupnw na sou gamaw ton agamhto pou thanai xhmerwmata. thlefwnikes farses kets. exw tsampa thl gia amerikh kai porwnomai hahahahha
mpravo malaka porwsou
xereis ti mounia exeis na gamhseis e?
paliokoufala kariolako zhleuw mpravo reeeeeeeeeeeeee
paw twra na quotarw tis malakiespou grafan oi alloi
a mh les tetoies kouventes den einai sofes
exw allo ena palikari new york alla tou gamaw th prwhn gomena tou kai an to mathei me skotwse (vasika tha prospathisei de tha ta kataferei)
malaka ena sou lew mh pareis rouxa gia ekei einai olatsampa. kai eixa dei prosofora 300 dolaria xbox mazi me guitar hero me full organa kavles kane oikonomia apo twra
ωραια
αντε να δω τωρα ποτε θα κανονισω αδεια
malaka mou prepei na to xanapw mazi me souhdezes, oi amerikanes einai oi pio eukoles gomenes ti kwlofardos re karafla piousai
zhleuw
tha gamas mounakia ala klaire bear kiets
wx malak tahsai foithths ara esties amerikanikes partouzes kai ta sxetika
pwpwpwpwpw
oneiro zwhs
mia selida solo burnin :touched:
fixxxer, eisai euxaristo paradeigma ths ypersxolhs pou bgazei mono kala metaptyxiaka kai kala na pernas. Ama anebeis pros boston meria kserw kati gkomenakia na sou sprwksoun kai kokidia. pinks
Μπράβο ρε Φίξξξα :D
Ωραίος ρε, κα(υ)λή φάση...κ εις ανώτερα....
(αλήθεια ποιος θα μου θυμίσει πως λύνεται το ολοκληρωμα? :P )
http://i234.photobucket.com/albums/e...9/funny/__.gif
αν σωστά θυμάμαι και το έβαλα στον καντιρου πρόσφατα, σου επιτρέπω να με βρίσεις!
αντε φιξερ σε καλη μερια καλους απογονους και τετοια που λενε
Καλή τύχη ρε
wraios re!!!! exw polla provlimata me to pc kai den mporousa na mpw msn na sta pw apo ekei!!! a kai:
:dfinger::dfinger:
ευγε!ελπιζω να διαπρεψεις και να περασεις ομορφα!
Το ότι θα περάσεις καλά είναι σίγουρο.
Μάζευε εμπειρίες. Ακόμα κι αν επιστρέψεις ποτέ, αυτά τα χρόνια θα τα θυμάσαι για πάντα.
Με το καλό να πας λοιπόν. :smile:
awesome take
post picks of mounakia na se pipwnoun
γιεε νιου ιορκ φυσικα και θα πας απερ ιστ να δεις εξωτερικα γυρισματα γκοσιπ γκερλ ειναι μαστ
Eisai polu wraios & arxigos. Kales spoudes, kali tuxi & na ta kaneis poutana ola. Euxes ap ti kardia kateutheian.
p.s.: mh xaseis to live twn pt, oi poustides exoun ftasei sugklonistika aftasto epipedo
αντε να φευγουν ενας ενας οι καθυστερημενοι, και στα δικα σας
φιξξξερ, πες τι θεμα διδακτορικο θα κανεις
κανσερ, το μεταπτυχιακο πριν το διδακτορικο ειναι μια αγγλικη μαλακια για να πηγαινει κοσμος για μεταπτυχιακο. με το πενταετες πτυχιο εχεις μαστερ κατευθειαν (υποτιθεται)
Μπράβο ρε αγόρι.
κάποιος είπε για ΣΕΜΦΕ πριν
mazeyeis internetompatsous sto magazi
Θα μου λείψεις βρωμιάρη. Γι'αυτό θα έρθω οπωσδήποτε να σε δω.
Οπότε φρόντισε να μπορείς να φιλοξενήσεις 2-3 άτομα, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεσπιτωθείς. Δε θα κάνουμε ζημιές.
με το που αρχισαν να ανακοινωνονται οι πρωτες επισκεψεις, την εκανε με ελαφρα απο το θρεντ
και απο το ER τελειως να την κανει ορισμενες επισκεψεις δεν θα τις γλυτωσει
Στείλε μου διεύθηνση να σου στείλω τη κόπια του kill 'em all που έχω να την υπογράψει ο Mustaine..........
Χο, με πηραν κι απο Βοστωνη και ειμαι και waiting list σε North Carolina, Florida, Pittsburgh, δε με χαλασε καθολου λεμεεεεεε.