η νουμερο ενα διορθωση που πρεπει να γινει ειναι στους τερματοφυλακες
Printable View
η νουμερο ενα διορθωση που πρεπει να γινει ειναι στους τερματοφυλακες
Λογω ελλειψης Ταβερν δεν επαιξα ποτε το 2010. Ειναι τοσο χαλια τα τερματα?
χαλια δε το λες,αλλα ειδικα ο τροπος με τον οποιο απομακρυνεται η μπαλα μετα απο αποκρουση δεν παλευεται στο 90% των περιπτωσεων
επισης ο χρονος αντιδρασης...δλδ εχω παρατηρησει ενα σορο φορες να ξεκιναει το αλμα ενω ηδη η μπαλα περναει τη γραμμη
για πιο προ μιλάς αμπρούτσι?
το τελευταιο,αν και αυτα που ανεφερα προυπαρχουν
σόρρυ μαν αλλά μάλλον δεν βλέπεις μπάλα, το έχω λιώσει 200-300 ώρες και στις αποκρούσεις είναι οκ. δεν σε χαλάει που μπορείς με τον σαλπιγγίδη να περάσεις όλες τις άμυνες του κόσμου? αυτό πρέπει να αλλάξει κάποτε και μπουν 1-2 επίπεδα δυσκολίας παραπάνω.
δεν πιστεύω ότι θα τα διορθώσουν αυτά ποτέ οπότε ποτέ δεν θα υπάρξει ένα αξιοπρεπές σινγκλ πλέηερ στο προ.
ελα ρε που ειναι οκ...λες και εχει ελατηριο κανει...
βασικα μιλαω για την ps3 εκδοση μιας και στο pc το επαιξα ελαχιστα στην αρχη
για τις τριμπλες μαζι σου,αλλα πιο singleplayer ρε;οταν στο διπλο δλδ σου παιρνει ο αλλος τον εκαστοτε κεντερη,τρεχει σα πουστης και φτανοντας πλαγια στο τερμα,πασαρει πισω και σκοραρει στο αδειο τερμα εις τη νιοστη το βλεπεις αξιοπρεπες; =p
εχω να παιξω online δε ξερω και γω απο ποτε για αυτο το λογο...
poy mporw na to katevasw?
Apo ton oktwbrio pou vgainei isws.
(epishs upenthimizw den postaroume links klp, auta an thelete me pms, h akoma kalutera mathete epitelous na xrhsimopoieite to internet :) )
απο γκαζέτα
Παίξαμε το νέο Pro Evolution Soccer 2010 και σας μεταφέρουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον μεγάλο εξομοιωτή ποδοσφαίρου της Konami.
Πριν από λίγες ημέρες είχαμε την τύχη να παίξουμε μία beta έκδοση του νέου Pro Evolution Soccer 2010 στα γραφεία της αντιπροσωπείας του παιχνιδιού, Centric Multimedia. Οι εντυπώσεις μας ήταν ανάμεικτες, καθώς το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε στάδιο ανάπτυξης, άρα υπήρχαν αρκετά προβλήματα που είχαν να κάνουν με την engine του παιχνιδιού, κυρίως στο θέμα της ανταπόκρισης εντολών. Στους υπόλοιπους τομείς το παιχνίδι ήταν ίσως καλύτερο κι απ’ ότι το περιμέναμε.
Καταρχήν θα πρέπει να τονίσουμε τα εξής. Ότι διαβάσετε παρακάτω αφορά μία δοκιμαστική έκδοση και όσα προβλήματα αντιμετωπίσαμε στο gameplay ήταν απολύτως φυσιολογικά, δεδομένου ότι το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί κατά 60% στον τομέα της επίθεσης (που περιλαμβάνει πάσες, προωθημένες πάσες και σουτ) και κατά 70% στον τομέα της άμυνας (δηλαδή σε μαρκαρίσματα και τάκλιν). Θα πρέπει λοιπόν να αναμένουμε την τελική preview έκδοση (θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου) ώστε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα από το gameplay.
Ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς
Η Konami αποφάσισε να δουλέψει τους περισσότερους τομείς του παιχνιδιού από το μηδέν. Μπορεί το PES 2009 να θεωρείται από τα κορυφαία σε πωλήσεις παιχνίδια, ωστόσο είχε πολλά προβλήματα και γι’ αυτά οι Ιάπωνες εισέπραξαν (δικαιολογημένα) πολλά παράπονα την σεζόν που μας πέρασε. Δεν έχουμε λοιπόν να κάνουμε απλά με μια ανανεωμένη έκδοση, όπως η περυσινή (στην οποία απλά αλλάχθηκαν τα μενού, το περιβάλλον, τα ρόστερ και μπήκε το Become a Legend). Το PES 2010 μοιάζει να έχει χτιστεί από μηδενική βάση, κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει παλιούς και νέους φίλους της σειράς.
Το περιβάλλον- όπως ήταν φυσικό- είναι τελείως διαφορετικό και[...]
Πολύ καλό αυτό, σίγουρα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση το revamp.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Pro Evolution Soccer 2010 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου 2009 για PS3, Xbox 360 και PC, ενώ στις 6 Νοεμβρίου θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις για PS2 και PSP.
Η Konami ανακοινώνει ότι στο Pro Evolution Soccer 2010 θα υπάρχει πλήρης έλεγχος 360 μοιρών στους παίκτες, καθώς και έλεγχος του τερματοφύλακα!
Σύστημα ελέγχου 360 μοιρών
Μετά τις ανακοινώσεις της EA Sports για το σύστημα ελέγχου 360 μοιρών του Fifa 10, η Konami ανακοίνωσε κι αυτή με τη σειρά της τον συγκεκριμένο τρόπο χειρισμού για το Pro Evolution Soccer 2010. Βάση της Konami, ο λόγος για τον οποίο έγινε αυτό ήταν επειδή οι ίδιοι οι χρήστες το απαίτησαν (προφανώς λόγω της αντίστοιχης ανακοίνωσης της EA Sports, καθώς στην πράξη το σύστημα αυτό δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί).
Το σύστημα ελέγχου 360 μοιρών θα σας επιτρέψει να κοντρολάρετε καλύτερα την μπάλα και θα δώσει νέες προοπτικές στην άμυνα και την επίθεση. Θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις του Playstation 3, του Xbox 360 και του PC. Εδώ όμως θα πρέπει να παρατηρήσουμε το εξής. Ότι η κίνηση 360 μοιρών θα εφαρμοστεί πρακτικά στο Playstation 3 λόγω του χειριστηρίου Dualshock. Σύμφωνα με την Konami, στο Xbox 360 και στο PC θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ειδικά χειριστήρια, καθώς το γνωστό controller του Xbox 360 επιτρέπει κίνηση μόνο προς οκτώ κατευθύνσεις. Βέβαια, κάτι αντίστοιχο δεν έχει ανακοινωθεί για το Fifa, το οποίο υποτίθεται ότι θα έχει κίνηση 360 μοιρών σε όλες τις εκδόσεις του. Το κατά πόσο θα ισχύσει αυτό το μέτρο και για τα δύο games μένει να το δούμε στην πράξη.
Απόλυτος έλεγχος τερματοφύλακα
Για πρώτη φορά σε σύγχρονο, 3D ποδοσφαιράκι, θα μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του τερματοφύλακα της ομάδας σας! Όποτε το επιλέξετε, με το πάτημα ενός κουμπιού, ο τερματοφύλακας θα είναι υπό τον έλεγχό σας. Επιπλέον, οι κινήσεις των τερματοφυλάκων έχουν αυξηθεί, ώστε αυτό να έχει αντίκτυπο όχι μόνο στον χειρισμό αλλά και στην ταχύτητα του παιχνιδιού. Θα μπορείτε για παράδειγμα να δώσετε γρήγορες πάσες με τα χέρια στους συμπαίκτες σας για να ξεκινήσετε μια γρήγορη αντεπίθεση.
Διάφορα άλλα νέα χαρακτηριστικά
- Νέα Animations: Τα animations των παικτών έχουν αυξηθεί. Θα υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα κινήσεων στις ντρίμπλες, τα σπριντ και τον τρόπο που ένας παίκτης στρίβει το σώμα του.
- Καλύτερο κράτημα της μπάλας: Στα κοντρόλ της μπάλας θα έχετε πλέον περισσότερες δυνατότητες κίνησης στον αγωνιστικό χώρο.
- Αίτηση για πάσα: Οι παίκτες σας θα μπορούν να ζητήσουν την μπάλα ενώ τρέχουν στον κενό χώρο. Η δυνατότητα αυτή θα υπάρχει σε όλα τα modes του παιχνιδιού (ακόμα και στο online mode).
- Ευκολία κινήσεων: Ειδικές κινήσεις όπως οι προσποιήσεις ή κράτημα της μπάλας προς τα πίσω, θα εκτελούνται αυτόματα και χωρίς δυσκολία, όταν θα προσπαθείτε να προσπεράσετε έναν αντίπαλο. Τα κόλπα των παικτών με την μπάλα στο PES 2010 θα είναι περισσότερα από ποτέ.
Το Pro Evolution Soccer 2010 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου 2009 για PS3, Xbox 360 και PC, ενώ στις 6 Νοεμβρίου θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις για PS2 και PSP.
Νice, πάντως
ας πει και κανένας Kελντοραιν γιατί δεν ασχολούμαι πια ιδιαίτερα με το άθλημα και σκέφτομαι μήπως τα μπερδεύω και θυμάμαι λάθος αλλά όλα αυτά δεν υπήρχαν στο Fifa 09; Βλέπουμε και το θέμα με το 360 έλεγχο που λέει πιο πάνω και μετά στη 2η σελίδα του θρεντ:
:fear:
το fifa τοσο καιρο τι κανει δλδ;αντιγραφη για να περασει μπροστα αλλα και παλι αποτυγχανει imo
Χαχαχ, το συζήταγα με κάτι φίλους χθες, τελικά όντως αυτό πάει να γίνει. Ειδικά αυτό με το 360 dribbling είναι εξωφρενικό, ανακοινώθηκε για το fifa , βγήκαν videos κλπ και λίγες μέρες μετά το ανακοίνωσε και το pro (βέβαια για το ps3 στο προ θα γίνεται μόνο με αναλογικά, enjoy your frustration). Τέσπα τελικά εμάς οφελεί αυτό το πράγμα αλλά είναι εκπληκτικό στην ελλάδα τουλάχιστον πόσοι υπάρχουν που θα συνεχίζουν να παίζουν προ δεν πα να βάλει gravity gun το fifa.
Abruzzi το fifa όντως αντέγραφε, αλλά μη ξεχνάς ότι μετά το pro 5, το μεγαλύτερο μέρος της προγραμματιστικής ομάδας του pro πήγε στην EA. Από 'κει και πέρα αντιστράφηκαν οι ρόλοι αν και προφανώς χρειάστηκε 2-3 χρόνια το fifa για να γίνει εμφανώς καλύτερο
παλι τα ιδια;Quote:
να γίνει εμφανώς καλύτερο
Ε κοίτα όσοι ξέρω που έχουν ασχοληθεί εκτενώς και με τα 2 σε κονσόλα προτιμούν το fifa, όλα τα reviews βγάζουν fifa, οκ αν θες αφαιρώ το εμφανώς, αλλά , σοβαρά τώρα, είναι καλύτερο :P
To όλο θέμα είναι και λίγο υποκειμενικό. Εφόσον γι αυτόν δεν του αρέσει όπως το έκαναν στο Φίφα άρα ειναι χειρότερο, τίποτα το περίεργο εδώ.
Το θέμα είναι αλλού, τόσο καιρό το φίφα έκλεβε και όλα ήταν οκ γιατί ήταν το φίφα, λολ και όλοι το κοροιδεύαμε. Τώρα που θα γίνει το αντίθετο; Όλα είναι οκ γιατί είναι προ. Επίσης όσο περνάει ο καιρός πλησιάζει το Φίφα το Προ και το ανάποδο. Αργά η γρήγορα τα παιχνίδια θα είναι και υποκειμενικά* το ίδιο καλά αλλά το ένα θα λέει Φίφα έξω από το κουτί και θα χάνει. Αυτό ήταν και το νόημα του quote.
Όμως το να μην δίνουμε credits στη σιχαμένη EA (οκ πρέπει να κλείσουν κάποια στιγμή γαμώ το σπίτι τους) για το ότι πήγε μπροστά το είδος όταν τα τελευταία 3-4 χρόνια απλά βλέπουμε το Pro με νέο εξώφυλλο στο κουτί σαν main feature, ε είναι μαλακία.
*: Αντικειμενικά είναι ήδη. Τα παραπάνω που το προ εκθειάζει σαν νέα features, το Fifa τα είχε 1 χρόνο πριν και δεν περάσαν και απαρατήρητα ε. Ήταν και από τους λόγους που όλα τα reviews το βγάζανε καλύτερο. Ακόμα και το Be A Legend είναι παρμένο από Fifa.
edit: Ναι οκ, μαλακία να χαλάμε το συγκεκριμένο θρεντ όμως, πάμε στο off-topic αμα είναι
να το πουμε καπως πιο απλα.παιζουμε το ιδιο ματς και στα 2 game/επιπεδο δυσκολιας ok;μπορντο μαρσειγ ξερω γω...στο pro θα ερθει 1-0 στο 90΄ και θα χαρεις challenge ενω στο φιφα 4-0 χωρις πιεση.για ποια reviews να νoιαστω μετα;
Solid snake says:
"DEMO comes out tomorrow.Can't wait :D
The demo features two club sides; Liverpool FC and FC Barcelona as well as four national sides; Spain, Italy, France and Germany. PESFan have updated their site.
Konami Digital Entertainment GmbH today announced it is to release a playable demo of its eagerly-awaited PES 2010 on September 17th.
The free download will be available to PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC users, and showcases the full game’s Exhibition mode. "
Βγήκε. Λοιπόν έχει αλλάξει , το έχουν κάνει αισθητά πιο αργό (για μένα σωστή κίνηση), αλλά σε σημεία που φεύγει η μπάλα απ'τα πόδια αλλάζει η ταχύτητα. Έχει φτιάξει στο θέμα της ανάπτυξης, αυτά με τον έναν vs όλους που γίνονταν πέρυσι φέτος έχουν κάπως ελαττωθεί. Τα γραφικά στους παίκτες είναι καλά αλλά τα animations παραμένουν κακοφτιαγμένα, με αποτέλεσμα να το χαλάει και να μην έχει σχέση με την εικόνα των παικτών, ειδικά όταν τρέχουν φαίνεται πολύ άσχημα. Επίσης παραμένει το πρόβλημα με τα σουτ, είναι υπερβολικά δυνατά από όπου και με όποιο τρόπο και αν σουτάρεις.
Γενικότερα πάντως φαίνεται ότι πάνε να το αλλάξουν αρκετά το παιχνίδι, αλλά φέτος τουλάχιστον φαίνεται ότι πάει για ψιλοπροχειροδουλειά. Τα σχόλια γενικά είναι άκρως αρνητικά και για αυτό βγήκε developer στο wenb και δήλωσε ότι "η έκδοση αυτή του demo είναι η έκδοση του Ιουλίου, όταν βγει θα είναι αισθητά βελτιωμένο", αλλά εμένα μου φαίνεται ότι τουλάχιστον η κατεύθυνση που πάνε θα οδηγήσει σε αποτελέσματα, του χρόνου περιμένω ένα πολύ καλό pro (βέβαια με τη λογική που έχει πει ο SpiritCrusher). Φέτος όμως αν το κυκλοφορήσουν έτσι είναι πολύ πίσω.
Επίσης γράφουν γενικά για πρόβλημα στο response time, αλλά εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι τέτοιο. Πρέπει να έχει βγει και για pc το demo από χθες.
καλα ποτε προλαβες ρε...πριν καμμια ωρα τσεκαρα pc&psn και δεν ειδα τιποτα(για χτες pc που λες δε παιζει)
τεσπα,θα τσεκαρω αργοτερα παλι
Χμ στο live υπήρχε από τις 11 περίπου. Αλλά επειδή το κάνουν συχνά, τσέκαρε αλφαβητικά γιατί πολλές φορές δεν τα βάζουν στο "new releases". Βέβαια δεν ξέρω ακριβώς πως είναι το menu του psn
παντως οκ και το fifa ειχε glitches χοντρα τα οποια δε τα παρατηρησα μεχρι να τα διαβασω,για παραδειγμα αν κανεις λομπα απο μια συγκεκριμενη αποσταση μπαινει παντα γκολ λογο τοποθετησης του gk κτλ και παλι βγηκαν και κει οι τις ea και δηλωσαν πως προκειται για demo 3 build πριν και πλεον ειναι οκ και θα τo δειτε στην τελικη εκδοση
ε λογικα ετσι θα ειναι...θα δουμε
Εναρκτήριο Λάκτισμα :?
Στο προ έπαιξα 2 παιχνίδακια.
Μου φάνηκε πιο αργό από πέρσι, αλλά πολύ πιο γαμάτα γράφικα κυρίως στις φάτσες.
(Ο ριπμερί έχει σημάδια and stuff)
Δεν απογοητεύτηκα είναι η αλήθεια. Έχουν αλλάξει τα καραγκιοζιλίκια της άμυνας και μόνο το τρέξιμο μου φάνηκε λίγο γελοίο και ότι ο χρόνος αντίδρασης είναι ψίλο γτπ κάτι που λογικά θα διορθωθεί στη τελική έκδοση.
Μάλλο και φέτος pro (Θα γράψω σίγουρα και μετά το fifa)
παιζει φετος να ειναι η πρωτη φορα που νιωθω οτι επαιξα ενα ελαφρως πατσαρισμενο pes -insert random προηγουμενη χρονια-
τουλαχιστον η εκδοση για pc ειναι η πιο κοντινη σε next gen που θυμαμαι,σε ολους τους τομεις
Δεν ξέρω αν το έχουν αλλάξει φέτος, αλλά στο pc (υποθέτω εκεί παίζεις) μέχρι πέρυσι είχαν τη version του fifa 06 με updated γραφικά, κλασσική σιχαμένη ea. Τώρα βέβαια επειδή δεν διαβάζω παράπονα γενικά ίσως να το έχουν αλλάξει.
Abruzzi, γενικά εγώ βλέπω αλλαγές προς το καλό φέτος, άσχετα αν δεν υλοποιούνται σωστά, και μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή για μένα πολύ πίσω από το fifa αλλά αν συνεχίσει έτσι του χρόνου μπορεί να βγάλει κάτι πολύ καλό. Και ας αποφασίσουν να αλλάξουν τη μηχανη του 2001 επιτέλους
Δεν ξέρω τι σκατά έχουν κάνει.
Πάντως ΟΚ γραφικά, κινήσεις κλπ γαμώ.
Αλλά στα αρχίδια μας γι' αυτά. ο γαμημένος ibrahimovic έκανε 3 μέτρα για να κοντρολλάρει την μπάλα σαν να είναι ο Χριστοδουλόπουλος.
Δηλαδή όσοι γούσταραν αυτό το demo του fifa ή είναι απελπιστικά άμπαλοι ή γουστάρουν να βλέπουν ωραίες σκηνές εισόδου των ομάδων.
Εϊπαμε ρεαλισμός αλλά όχι κι έτσι.
Α είσαι από αυτούς τους περίεργους εσύ που έδινες πάσα μέχρι να φτάσει η μπάλα σε ronaldinho/messi/ibrahimovic/Eto ανάλογα στη χρονιά και προσπαθούσες να περάσεις όλη την υπόλοιπη ομάδα, έτσι γιατί μπορούσες.
Ναι ρε το βρήκες, ακριβώς αυτό.
Ρώτα και τον Sabbatack τη γνώμη μου για τον etoo.
Εγώ αυτό που είδα στο φίφα ήταν σέντρες και σουτ σαν τσαρούχια και οτι σε όποιον έδινες την μπάλα, έπρεπε να του φύγει 3 μέτρα για να κάνει κοντρόλ σαν να παίζεις με τον Ηλυσιακό.
ΑΛλά γουάου, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Quote:
όσοι γούσταραν αυτό το demo του fifa είναι απελπιστικά άμπαλοι
i see what u did thereQuote:
Εϊπαμε ρεαλισμός αλλά όχι κι έτσι.
Δεν ξέρω ψηλέ, μπορεί να είσαι άμπαλος :!: Εμένα μια χαρά μου φάνηκαν όλα.
Μαγκιά σου ψηλέ.
Εμένα το DEMO του pro μου φάνηκε πολύ καλύτερο, και πάνω απ' όλα όπως πάντα πολύ καλύτερο για διπλό
Λοιπόν χθες έβαλα το demo του fifa και σήμερα το demo του pro. Τι να λέμε ρε σεις. Η μέρα με την νύχτα. Σε όλους τους τομείς. Το ένα δείχνει ποδοσφαιράκι (fifa) και το άλλο πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ στην εικόνα πραγματικού αγώνα. Το pro όντως έχει λιγο πιο αργή κίνηση απο το περσινό, αλλά δεν είναι απαραίτητα αρνητικό αυτό. Νομίζω θα το συνηθήσουμε. To fifa δεν μου άρεσε καθόλου. Μόνο τα κοντινά πλάνα στους παίχτες και η οπτικοποιήση των γηπέδων γαμάει. Όλα τα άλλα μετριότητες. Επίσης τόσα fifa έχουν περάσει, αυτο το ξεβαμένο κόκκινο πάνω στις φανέλες παραμένει. Κριμα. Και αυτά τα λέει ένας φανατικός του fifa μέχρι και το 2002. Το Pro που είναι και το θέμα μας, νομίζω πάλι θα κλέψει την παράσταση άνετα. Τα γραφικά του είναι συγκλονιστικά, ενώ δεν βρήκα και τίποτα άσχημο σε σχέση με τον χειρισμό που που είναι σχεδόν ο ίδιος. Ξέρουμε πότε βγαίνει επίσημα για PC;
αντε να πουμε για αλλη μια φορα πως μιλαμε για τα next gen και οχι του pc
το fifa στο pc ειναι απλα γτπ
A να κάτι που δεν παρατήρησα στη προηγούμενη συζήτηση, Εστεμπάν για PC μιλούσες;