Δεν είναι άχαρος, μαστουρωμένος είναι.
Και είναι και πολύ :pink: άνθρωπος.
Επίσης ήταν πρώτη τους live εμφάνιση. Δείξε λίγη επιείκια.
Printable View
Δεν είναι άχαρος, μαστουρωμένος είναι.
Και είναι και πολύ :pink: άνθρωπος.
Επίσης ήταν πρώτη τους live εμφάνιση. Δείξε λίγη επιείκια.
ελα μωρε με τους χοντρούς!:-P:-P:-P:-P
πω πωωωωω
νταξ απλα το παιδί οπως και ολοι οι υπολοιποι είναι χαλαρός.
αράζει, κανει την προβίτσα του με παρεούλα, δε παίζει και στο οακα.
αν ΔΕΝ ήθελες να πεις πουθενά ότι σε χαλάει, τότε δεν θα ανέφερες τη λέξη χοντρός αλλά τραγουδιστής/φωνή/όφωνο κ άλλους χίλιους δυο χαρακτηρισμούς
ξανα διάβασε το ποστ σου κ βγάλε συμπεράσματα
προσωπικά δεν θέλω να πάρω θέση γι'αυτό που έγραψες, όπως το έγραψες, τους λόγους που το έγραψες, ούτε θα συνεχίσω την κουβέντα.
εσείς μπορείτε κάλιστα να το κάνετε, δημοκρατία έχουμε
έκανα αυτό το ποστ για την παραπάνω παρατήρηση και να πω ευχαριστούμε για τα καλά λόγια.
η θεωρία έχει καταρρεύσει εδώ και καιρό (από την εποχή των "άγαμων" ;-) )
κλάστε μας μια μάντρα αρχίδια με το ίματζ ρε ποζέρια.
Pros good son:
loipon koita na deis ti ginetai...
an dextw oti ontws den ton krineis sumfwna th swmatodomh tou tote apla agnoeis th paei na pei tropoi kai eugenia...
An krinw de, apo to post pou apanthses tote milame sigoura gia enan felo, opou prospa8ei na epivalei th gnwmh tou mesw mpinelikiwn...
Na ma ste kala sth xwra pou zoume oloi mpinelikonoun...
O monos logos pou mphka sth diadikasia na sou apanthsw einai oxi epeidh diafwnw me thn apopsh sou na mh sou aresei auto pou vlepeis, alla to oti agnoeis vasikous tropous sumperiforas.
Ama dagkwseis th glwssa sou agori mou esu 8a autofarmakw8eis.De ginete na mas to paizeis Mouratidhs se mia mpanta pou kanei ta prwta ths vhmata.Pes mas oti de exei kai to "paketo", na tre8oume teleiws...
Telospantwn de prokeitai na dwsw sunexeia an kai eimai sigouros oti 8a 8es na exeis th teleutaia kouventa, alla pragmatika den exw orexh na xasw alla 5 lepta apo th zwh mou.
kalh sunexeia
ελπίζω ότι τα παραπάνω δεν τα έγραψες ως απάντηση στο ποστ μου έτσι; :P
oxi.apanthsh gia ton good son einai.
Νικμέταλ εαν είναι μέλος της μπάντας απλά μάθε να δέχεσαι την αρνητική κριτική το ίδιο με την θετική. Μερικές φορές είναι πιο πολύτιμη γιατί δεν την λένε πολλοί.
Εαν νομίζεις οτι όποιος σου λέει κάτι αρνητικό βγάζει χολή ή οτι είσαι τόσο σημαντικός που πρέπει να σου γράψουμε 500 επιχειρήματα για το γιατί λέμε αρνητικά σχόλια είσαι βαθειά νυχτωμένος.
Υπάρχουν 53454 μπάντες να ασχοληθουμε. Δεν είσαι σημαντικός. Είδα ένα βίντεο από περιέργεια κυρίως γιατί είναι ο σουωλεν. Μου άρεσε η μουσική (όχι τπτ πρωτότυπο και ιδιαίτερο βέβαια - εαν είστε μια παρέα και κάνετε χαβά μια χαρά είναι) αλλά με ενόχλησε να βλέπω έναν μπούλη που παραπατάει. Αυτό μου κανε πιότερη εντύπωση. Δεν με νοιάζει εαν είναι πρώτο λάηβ ή εαν οτιδήποτε άλλο. Είδα κάτι και πόσταρα μια παρατήρηση. Μάθε να την δέχεσαι και μην κλαίγεσαι.
Μαλάκα Πάρη, μπορείς να κάνεις την παρατήρησή σου χωρίς να γίνεσαι μαλάκας. Τόοοοοοσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Δε σου ζήτησε κανείς να κάνεις κριτική σε 20 σελίδες, αλλά αφού ΕΣΥ μπαίνεις στον κόπο να γράψεις δύο γαμημένες λέξεις προσπάθησε τουλάχιστον να μη τις γράφεις για να κάνεις εσύ εντύπωση.
Στη τελική γιατί να μη πεις "με χαλάει η παρουσία του τραγουδιάρη"; Βρίσκεις καλύτερο το "μπούλης που τραγουδάει"; Εσύ είσαι ο μάγκας γαμάουα και έτσι εκφράζεσαι, ενώ οι άλλοι είναι οι μαλάκες που πρέπει να δέχονται αυτά που λες;
Θα ήθελα να δω δική σου αντίδραση σε αντίστοιχα σχόλια για το κιθαριστικό σου παίξιμο...
Και πολύ σημασία έδωσα, αλλά στραβώνω με τέτοιες μαλακίες.
ο χρήστης nickmetal δεν είναι μέλος της μπάντας
στα περί live τώρα, μέσα στον Αύγουστο, 14 του μηνού? 21? δεν έχει κλείσει ακόμα ημερομηνία, μπαίνουμε σε παπόρι και πλέουμε προς Σύρο μαζί με άλλα γνωστά/άγνωστα ρεμάλια τσι καινωνίας.
λεπτομέρειες σύντομα
το διάστημα 14-21 πέφτει μέσα στην άδεια μου...
αν κάτσει κι είμαι Αιγαίο "τω καιρώ εκείνω" είμαι στάνταρ παρών! Θα φέρω και πεπόνι ;-)
From:
Steve (the engineer)
Swollen στο Indie Rock θα παίξετε στη Σύρο?
χμμ.. ή εχεις παραπάνω πληροφορίες από μένα ή δεν θα παίξουμε εκεί
δεν έχω ακούσει τπτ προσωπικά για ονομασία του λάηβ.. σύντομα θα ξέρουμε ούλες τις λεπτομέρεις σχετικά μ'αυτό οπότε θα σου απαντήσω με σιγουριά!
Μια ένσταση στη παραπάνω διαμάχη περι ίματζ και χοντρών.
Είστε όλοι ψεύτικοι. Δεν βγάζω τον κώλο μου απ' έξω βεβαίως-βεβαίως.
Αν κλείσεις τα μάτια σου φίλε απ΄τον κάτω μαχαλά θα δείς την ομορφιά που κρύβει κάθε τι που αυτά δεν λένε να δούν, καθώς και την ασχήμια όλων όσων σου "αρέσουν".
"Το μουνί και το δελφίνι να ησυχάσω δεν μ'αφήνει..."
Όσων αφορά τον χαρακτηρισμό, έχω να πώ οτι ο καλλιτέχνης που κυκλοφορεί σε αυτό το φόρουμ με το αντίστοιχο ψευδόνυμο κατέχει τα πρωτία, όμως ξέρει το λόγο που κράζει ό,τι κράζει.
Ο νοών...νοείτω!
"Το μουνί και το μπουκάλι μ'έφερε σ'αυτό το χάλι."
Κι έλεγα πότε θα πάω στη Σύρο...
Μπέεεερπ!
;)
Α, ναί! Αυτός ο καλλιτέχνης κάνει και λάθη. Ρωτάει όμως, για να μάθει!
Φιλάκι στο κωλαράκι για όταν θα δείς αυτό το θρεντάκι...
:p
νικμεταλ και κόρονερ, χαίρομαι που εστιάσατε στην ουσία !!!!!~``!!`11`!!~~
σε άλλα νέα, εμένα μου άρεσε και η μπάντα και ο χοντρος/μπούλης τραγουδιστής. Μπράβο σόλεν. (και λοιποί αν μπαίνετε ΕΡ)
φχαριστούμε χτικιό
μαζί με Sector Illusion θα παίξετε θείο έμαθα....
Ρε μαλακα Παρη ή οπως αλλιως λενε τον γκουντ σαν. Σορρυ για το Ρε. Αν σε χαλαει κοιτα αλλου και ασε μας ησυχους.
Τα χαιρετισματα μου στο 5ο μελος. ξερει αυτος. και στους υπολοιπους φυσικα.
Αναφορικα με το live..
Απαντηση απο το Δημο Ερμουπολης για το ποτε θα γινει δεν εχουμε λαβει ακομα (κι εκνευριζομαστε! :twisted:). Γι αυτο ακομα δεν ξερουμε και τη τελικη ημερομηνια.
Τα group που θα παιξουν ειναι οι Sadhus, οι 1000mods κι εμεις. Αν ολα πανε καλα θα ειναι μαζι μας αλλο ενα συγκροτημα (που δε θα το αναφερουμε παρα μονο αν εχουμε το τελικο και σιγουρο ΟΚ απο το Δημο).
Σε περιπτωση που δεν εχουμε το ΟΚ απο το Δημο (γιατι δυστυχως μαλακιες γινονται) τοτε τα 3 group θα παιξουμε αλλου, πιθανοτατα σε παραλια.
Τελος, το live αυτο δεν εχει KAMIA σχεση με το Indie Rock.
Αυτα.. 8-)
μάλλον 17-22 Αυγούστου θα είμαι Νάξο... αν κάτσει εκεί μέσα το live παίζει μεγάλη πιθανότητα να σκάσω μύτη κολυμπώντας χεχε
.
τη βάζω κ εδώ γιατί αξίζει
http://i49.photobucket.com/albums/f2...p_AN_SMALL.jpg
ασχετό. το the smoking community είναι λογοπαίγνιο με το the coming community του agamben ή χάνω κάτι; :-o
Άντε ρε δήθεν:!:
:pink:
.
ποιος είναι ο agamben?
monolith re mounia !
Ένας ιταλός φιλόσοφος κι the coming community είναι ο τίτλος ενός βιβλίου του.
Και να μην είναι από κει το όνομα, είναι ωραία σύνδεση, να τη λέτε!!
:roll:
live μαζί με Hellroad Caravan στο Sin Sity!!!
23 Οκτόβρη
8 γιούρια με μπυ'ίτσα
κάτι μπορεί να υπάρχει τότε ηχογραφημένο για δώσιμο
είδωμεν
τσίαρς
κλαιω απο συγκινηση, φορτιζω καμερα και περιμενω εξω απο την πορτα του μαγαζιου:headbang:
:-(
εμείς τίποτα πάλι εεε;
Θα είμαι έτσι κι αλλιώς λόγω φιλίας με Κάραβαν, να δω και sadhus με την ευκαιρία :)
Καουντ μι ιν.
Spoiler
Sadhus re mounia.... kai ta myala sta kagkela.....
otan ta mousia agapiontai me ta mallia kai ta tsigara vgainoun wraies mousikes....